Nejsi přihlášen
Sikovne dievcatko :)
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2011 23:15:58 Offline |
Re: Sikovne dievcatko :)
to čumim teda ...jak hned mazala na druhou stranu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Sandman psal:Kukii psal:tomu se říká správná výchova jen jí nedejte čuchnout k chlastu
Mluvíš z vlastní zkušenosti?
No dyt, ona je norek
Billy psal:Sandman psal:Kukii psal:tomu se říká správná výchova jen jí nedejte čuchnout k chlastu
Mluvíš z vlastní zkušenosti?
No dyt, ona je norek
hele bobiku neser, nejsem žádnej norek.. ale přiznam se, že touhle výchovou sem prošla, akorát sem byla zkoušená ze starýho Maneta 90 a u novějších vehiclů sem přicmrndávala kasymoj a zbytku norků z vlašimi byla sem byla v autoškole nejchytřejší bloncka na zkoušce z techniky
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2011 15:27:19 Offline |
Kukii psal:Billy psal:Sandman psal:
Mluvíš z vlastní zkušenosti?No dyt, ona je norek
hele bobiku neser, nejsem žádnej norek.. ale přiznam se, že touhle výchovou sem prošla, akorát sem byla zkoušená ze starýho Maneta 90 a u novějších vehiclů sem přicmrndávala kasymoj a zbytku norků z vlašimi byla sem byla v autoškole nejchytřejší bloncka na zkoušce z techniky
Jakejch norků??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:Billy psal:
No dyt, ona je norekhele bobiku neser, nejsem žádnej norek.. ale přiznam se, že touhle výchovou sem prošla, akorát sem byla zkoušená ze starýho Maneta 90 a u novějších vehiclů sem přicmrndávala kasymoj a zbytku norků z vlašimi byla sem byla v autoškole nejchytřejší bloncka na zkoušce z techniky
Jakejch norků??
a kdo mě naučil chlemtat... vy!!!teda ty moc ne, ale ten zbytek je masakr... asi je zas přijedu navštívit, stejská se mi po ních a stejně musim dorazit s flašou bourbonu k drobkovi za ty plasty to zas bude vypitejch dubovejch sudů
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2011 15:37:05 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
hele bobiku neser, nejsem žádnej norek.. ale přiznam se, že touhle výchovou sem prošla, akorát sem byla zkoušená ze starýho Maneta 90 a u novějších vehiclů sem přicmrndávala kasymoj a zbytku norků z vlašimi byla sem byla v autoškole nejchytřejší bloncka na zkoušce z technikyJakejch norků??
a kdo mě naučil chlemtat... vy!!!teda ty moc ne, ale ten zbytek je masakr... asi je zas přijedu navštívit, stejská se mi po ních a stejně musim dorazit s flašou bourbonu k drobkovi za ty plasty to zas bude vypitejch dubovejch sudů
to se stav..rádi tě tu uvidíme v pátek se bude asi u Tomáše chtěj řešit dovču.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
Jakejch norků??a kdo mě naučil chlemtat... vy!!!teda ty moc ne, ale ten zbytek je masakr... asi je zas přijedu navštívit, stejská se mi po ních a stejně musim dorazit s flašou bourbonu k drobkovi za ty plasty to zas bude vypitejch dubovejch sudů
to se stav..rádi tě tu uvidíme v pátek se bude asi u Tomáše chtěj řešit dovču.
letos s váma nejedu... stavim se v březnu
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2011 15:42:40 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
a kdo mě naučil chlemtat... vy!!!teda ty moc ne, ale ten zbytek je masakr... asi je zas přijedu navštívit, stejská se mi po ních a stejně musim dorazit s flašou bourbonu k drobkovi za ty plasty to zas bude vypitejch dubovejch sudůto se stav..rádi tě tu uvidíme v pátek se bude asi u Tomáše chtěj řešit dovču.
letos s váma nejedu... stavim se v březnu
jo jo to vim..já jen kdyby jsi přijela v pátek tak že se nejde jako obvykle
Stránky: 1