Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2011 11:51:25 Offline |
Re: pitbiky AGB
Já měl X-moto XB 33 250ccm (agb je to samé) žádná pecka co se týče výkonu to není ale pokud jsi enduromrdal jako já tak ti to bude na chvíli stačit. Co se týče poruchovosti tak já za půl roku co jsem to měl jsem neměl problém (pač jsem byl bez not
) tak jsem na tom řádil skoro pořád
. Důležité je vyměnit originál šrouby a řetěz pač na tom si v číně dali opravdu záležet
+šrouby v zadním náboji a zadní tlumič je celkem na
(dal jsem tam s třindy a bylo to o píď lepčí
. Jinak co to tu kluci maj si nikdo nestěžuje a když se ti to náhodou vysere tak se daj díly sehnat za tašku hrušek
Za mě se mě ta čínská ludra líbila byla to nenáročná sranda
Jinak AGB má myslím her DATEL
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
já to zatim domu nechci. ale rozšiřuju nabídku e-shopu teď jsem právě ty pitbiky přidal, díly můžu sehnat taky a koukal jsem, jsou celkem levný. zázraky ve výkonu nečekám a s tím jaký používají šrouby, s tím jsem se už setkal u kámoše kentoy dost, každou vyjížďku ztratil nějakej šroubek...
ještě budu rozšiřovat o minibiky a něco. hlavně díly budu moci sehnat, ty potřebujou majitelé pořád myslim takže když budete někdo chtět něco sehnat nebo pořídit, s pičo slevou to bude určitě
motto "Vem za heft a val"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 19:22:47 Offline |
co sem čet , tak se to většinou sere ...dost ....levný matriály a tak ...to tě lituju
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 16.02.2011 08:31:51 Offline |
na takové to polítání je to dobrý ale jako prodejce přeji upřímnou soustrast
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:na takové to polítání je to dobrý ale jako prodejce
přeji upřímnou soustrast
pročítal jsem net a stěžujou si nejvíc na to co jsi psal, šrouby a tlumiče jsou na hovno. jinak že stačí běžná údržba a je to dobrý.
třeba tady ta recenze je nejvíc výstižná
http://www.offmoto.com/8_pitbike_AGB_29 … enosti.php
motto "Vem za heft a val"
Stránky: 1