Nejsi přihlášen
Re: První oficiální Bandit hospoda - otevíráme!!!! :-)
osiris psal:SmokinCBR psal:Tak jak... seslo se tam hodne haraburdi ze zvrakovanejch motorek? Mám doma vohlou vidli a rozmrdany rukavice a mozna este naky kramy - zejtra du kolem.. tak jesli chcete, vam to tam trochu zabordelim, he?
...když se tam nevysereš v koutu do rohu, tak není problém
Nikdy nevíš, volání divočiny je svinctvo!
Čau fšichni Kdo má chuť a čas tak ve čtvrtek a v pátek požíráme u BANDITA šneky v bylinkoivim másle a smažený krevety s česnekovou omáčkou.Tak pište kdo chcete vochutnat ať můžu vyrazit na lov.''Šnečku šnečku vystrč růžky dokud držím v ruce nůžky''
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
hlemejzd999 (Člen) 20.07.2011 09:35:22 Offline |
pulmotor psal:Čau fšichni Kdo má chuť a čas tak ve čtvrtek a v pátek požíráme u BANDITA šneky v bylinkoivim másle a smažený krevety s česnekovou omáčkou.Tak pište kdo chcete vochutnat ať můžu vyrazit na lov.''Šnečku šnečku vystrč růžky dokud držím v ruce nůžky''
...tohodle se odmítám účastnit !!!
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:pulmotor psal:Čau fšichni Kdo má chuť a čas tak ve čtvrtek a v pátek požíráme u BANDITA šneky v bylinkoivim másle a smažený krevety s česnekovou omáčkou.Tak pište kdo chcete vochutnat ať můžu vyrazit na lov.''Šnečku šnečku vystrč růžky dokud držím v ruce nůžky''
...tohodle se odmítám účastnit !!!
...voe, ty teť nechoť ani ven, ten blázen je schopnej ti Lendrouvrem rozjezdit ulitu a ze zbytku udělat fašírku kerou nakrmí ty vopilce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pulmotor psal:Čau fšichni Kdo má chuť a čas tak ve čtvrtek a v pátek požíráme u BANDITA šneky v bylinkoivim másle a smažený krevety s česnekovou omáčkou.Tak pište kdo chcete vochutnat ať můžu vyrazit na lov.''Šnečku šnečku vystrč růžky dokud držím v ruce nůžky''
Ve čtvrtek večer se stavím.
Já mám teda radši krevetky vařený, než smažený... Ale nechám se překvapit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak po minulé velmi povedené lososo šneko krevetové žranici jste chtěli obrovskej kus mrtví štavnatý Argentinský krávy,tak ve čtvrtek a v pátek je krávo žraní.Budou k tomu 4 druhy omáček dle přání.Učast potvrdit(kdo a kdy) do ctvrtka 12:00 hod ať tuším kolik mám tech chudinek vymlátit
pulmotor psal:Tak po minulé velmi povedené lososo šneko krevetové žranici jste chtěli obrovskej kus mrtví štavnatý Argentinský krávy,tak ve čtvrtek a v pátek je krávo žraní.Budou k tomu 4 druhy omáček dle přání.Učast potvrdit(kdo a kdy) do ctvrtka 12:00 hod ať tuším kolik mám tech chudinek vymlátit
Já teda 1x. Přijdu v pátek.
Ale sliboval jsi ty žáby... Ty budou kdy?
Banditatom (Člen) 05.08.2011 15:56:14 Offline |
...jedu do tesca hovada
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 05.08.2011 18:17:53 Offline |
Meloun psal:Banditatom psal:...jedu do tesca hovada
..by mě jen zajímalo,kde v tescu splašíš pořádný maso..
nic jinnýho poblíž nemám ale na grilované játře snat nic posrat nejde
To tesco je fuck namakro je ucházejcí ale jsou i individuální dovozci a ty ti dovezou normomaný maso přesně co si přeješdruh,velikost a na co ho chceš a to v super kvalitě.Mám na mysli maso na jídlo vy PRASACI .
Banditatom (Člen) 07.08.2011 21:37:40 Offline |
pulmotor psal:To tesco je fuck namakro je ucházejcí ale jsou i individuální dovozci a ty ti dovezou normomaný maso přesně co si přeješdruh,velikost a na co ho chceš a to v super kvalitě.Mám na mysli maso na jídlo vy PRASACI .
...když chci maso volám řeznikoj a nešmaruju do obchodoj
hlemejzd999 (Člen) 07.08.2011 22:08:39 Offline |
u nás maj u řezníka výbornej vepřovej kompot ...uplně jak domácí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 08.08.2011 19:17:00 Offline |
jen si rejpnu včera dorazily klobásky s udírny...cifix jsem se přežral jak ta sfině
Nazdař fšichnive čtvrtek a v pátek budeme požírat steaky z obřího tunáka(žádný kosti) a jako předkrmík budou žabí stehýnka.Tak kdo má chut a čas tak potvrdit do čtvrtka 12.00Tunákú i žab je čim dál tím mín tak hlavně rychle než to ty kurvy francouský všechno sežerou.
pulmotor psal:Nazdař fšichnive čtvrtek a v pátek budeme požírat steaky z obřího tunáka(žádný kosti) a jako předkrmík budou žabí stehýnka.Tak kdo má chut a čas tak potvrdit do čtvrtka 12.00Tunákú i žab je čim dál tím mín tak hlavně rychle než to ty kurvy francouský všechno sežerou.
Nezbylo něco?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2011 11:45:46 Offline |
to vypadá hodně luxusně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:nezbylo
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ge_046.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ge_047.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ge_048.jpg
ale bylo to fakt dobry ... zvlast ta moje specialne pripravena porce
...voe, to vypadá jag holkočí miminko
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jak rika klasik masicko jak z nemluvnete,Ondrasi nebud smutnej mas tu porcicku ty a par fajnsmejkru co se nemohli zucasnit.Tak se v tejdnu ukaz at si to vychutnas(chrocht chrocht)
Jo a jeste drobnost v nedeli tu kolegu prepadli,2metrovej frajer z dvojkou (brokovnici) si prisel pro trzbu a nejaky drobnostiprachy,kasirka,trezor,retizek
a hodinky.Mira se trochu vzpouzel tak se i strilelo,farjer to maznul do notase co tu stava za barem.Kolega byl trosku rozhozenej ele nastesti nezranen Dneska jsem ten notas a broky zametal po pulce hospody.Zacina to v tyhle posrany zemicce bejt fuck vostry
pulmotor psal:Jo a jeste drobnost v nedeli tu kolegu prepadli,2metrovej frajer z dvojkou (brokovnici) si prisel pro trzbu a nejaky drobnostiprachy,kasirka,trezor,retizek
a hodinky.Mira se trochu vzpouzel tak se i strilelo,farjer to maznul do notase co tu stava za barem.Kolega byl trosku rozhozenej ele nastesti nezranen Dneska jsem ten notas a broky zametal po pulce hospody.Zacina to v tyhle posrany zemicce bejt fuck vostry
tak to je mazec...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Honzik8719 (Člen) 30.08.2011 08:36:57 Offline |
pulmotor psal:Jo a jeste drobnost v nedeli tu kolegu prepadli,2metrovej frajer z dvojkou (brokovnici) si prisel pro trzbu a nejaky drobnostiprachy,kasirka,trezor,retizek
no ty
...relativní kochač...
No čumim...
Pro jídlo dorazim...
No ty krávo. Zrovna nedávno jsem si řikal, že můžu bejt rád, že jsem těch pár let v Praze přežil téměř bez úhony. Hrozný co se to tam děje za věci
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 30.08.2011 18:07:49 Offline |
no ty kam ta republika směřuje
Banditatom psal:no ty kam ta republika směřuje
smer Rumburk
Banditatom (Člen) 30.08.2011 21:48:20 Offline |
cockin psal:No ty pičo to je hustý
takovejm jedině kulku mezi vobočí
...spíše kulky po celým vobočí
Tak ze lidi srat na zmrdy a vracime se k tomu prijemnymu, ve cvrtek a v patek po ekxotice dame klasickou ceskou zranici, 1/2 KACHNY houskovej,bramborovej a chlupatej knedlik, k tomu curveny a buli zeli proste obri prasarna po cesku.Tak piste do ctvrtka 13:00hod at to muzeme nachystat
A prosim ucast bez BROKOVNIC.
Krampol povídá: čínani (lze lehce zaměnit za češi) jsou stršně skromní, stačí jim k jídlu na celý den jen jedno zrnko rýže... a k tomu kachna.....Velká
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Honzik8719 (Člen) 06.09.2011 23:22:06 Offline |
Tak co v tenhle pátek 9.9...kdopa se chystá do knajpy?
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 11.09.2011 23:58:07 Offline |
Ondráš psal:Honzik8719 psal:Tak co v tenhle pátek 9.9...kdopa se chystá do knajpy?
Jak jste dorazili?
Ani se neptej sotva sem vylezl z tramvaje už bylo krušno,cesta od zastávky k baráku(cca 50 metrů) trvala prej 3 hodiny
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Ani se neptej sotva sem vylezl z tramvaje už bylo krušno,cesta od zastávky k baráku(cca 50 metrů) trvala prej 3 hodiny
Takže tentokrát jsi asi domů nevedl ty, co? Já to měl taky veselé. Jel jsem na kolej taxíkem zadarmo.
Ondráš psal:Honzik8719 psal:Ani se neptej sotva sem vylezl z tramvaje už bylo krušno,cesta od zastávky k baráku(cca 50 metrů) trvala prej 3 hodiny
Takže tentokrát jsi asi domů nevedl ty, co? Já to měl taky veselé. Jel jsem na kolej taxíkem zadarmo.
víc info, štastnej parchante
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:víc info, štastnej parchante
Dalo by se to charakterizovat 2 hláškama.
Bolek Polívka: Já jsem tak ožralej, že nemám ani tužku. (V mém případě peněženku)
Jan Werich: A když kočímu to koleno ukázala, raději ji nechal jet zadarmo, než by zneuctil nebozez. (Prostě jsem se sotva udržel na nohou, tak co se mnou, že?)
Ale kdybych věděl, kdo to řídil, tak bych to doplatil, páč jsem debil a jsem poctivej. Proto mam stále holou řiť.
Ondráš psal:barynek psal:víc info, štastnej parchante
Bolek Polívka: Já jsem tak ožralej, že nemám ani tužku. (V mém případě peněženku)
Jan Werich: A když kočímu to koleno ukázala, raději ji nechal jet zadarmo, než by zneuctil nebozez. (Prostě jsem se sotva udržel na nohou, tak co se mnou, že?)
Ale kdybych věděl, kdo to řídil, tak bych to doplatil, páč jsem debil a jsem poctivej. Proto mam stále holou řiť.
holou řiť máš proto, že furt chlastáš. Musíš víc makat
ale za poctivost
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 12.09.2011 20:33:42 Offline |
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:víc info, štastnej parchante
Ale kdybych věděl, kdo to řídil, tak bych to doplatil, páč jsem debil a jsem poctivej. Proto mam stále holou řiť.holou řiť máš proto, že furt chlastáš. Musíš víc makat
ale za poctivost
to říká ten pravej jauvajs
Honzik8719 (Člen) 12.09.2011 23:08:07 Offline |
Ondráš psal:Honzik8719 psal:Ani se neptej sotva sem vylezl z tramvaje už bylo krušno,cesta od zastávky k baráku(cca 50 metrů) trvala prej 3 hodiny
takže koukám všude bylo veselo
...relativní kochač...
barynek psal:vaše budoucnost v mých rukách
Svět se v prdel obrací... Satan s náma a zlé pryč.
2 Honzik: Já myslím, že oproti jiným jsme dopadli celkem dobře. Ale pro tašku se vrátil už v sobotu, tak asi v pohodě.
Banditatom (Člen) 13.09.2011 17:58:07 Offline |
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:heleeee
Kdyby ses líp učil, nemusel si učit....
vaše budoucnost v mých rukách
cifix hadr... konec světa se blíží
2 Ondráš a Banditatom - hele vy dva experti, ještě byste prstíčkem žadonili, aby vaši malí smradi měli vzdělání posvěcený od strejdy barynka
až bude mít netyho capart věk, tak se naplní to, co jsem psal o řádek výše
Bandit 4EVER!!!
Nazdar fsichnitak uz jsme vyzrali franciji,thajsko,argentinu,kanadu,cesko tak hura do australie a to na KLOKANYTak napsat kdo ma chut a cas se stavit,pozirat budeme ve ctvrtek a patek.Piste do ctvrtka 13,00 musim vedet kolik jich mam sejmout
pulmotor psal:Nazdar fsichnitak uz jsme vyzrali franciji,thajsko,argentinu,kanadu,cesko tak hura do australie a to na KLOKANYTak napsat kdo ma chut a cas se stavit,pozirat budeme ve ctvrtek a patek.Piste do ctvrtka 13,00 musim vedet kolik jich mam sejmout
Já samozřejmě nemůžu chybět.
....čaute pičiaci....popište mi, kde v Prahe najdu hen tu hospodu, nejlépe nějak, když půjdu z metra....zejtra tam něco mám, tak kdyby mi to vyšlo, tak bych se nějak kolem poledne zastavil aspoň pozdravit a mrknout....vaří tam něco přes oběd?? ..... díky
WD club member...
zejtra je vole zavreno ... v nedeli maj od 4 nebo od 6 (jak se jim to hodi )
Prijed uz dneska.
Jinak se tam asi nejlip dostanes z Jiriho z Podebrad
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Cau fsichnipo kradke odmlce z duvodu premisteni meho bydliste se v patek 14.10 kona nekrestanska zranice,budou langusty nebo humripodle toho co ulovim.
Planuji exoticky predkrm a morskou prasarnu,tak prosim potvrdit do ctvrtka 23:00 v patek rano pro ne jedu tak nevahat super zranice za bezkonkurencni cenu
ci fix si tam žijete. já už jen čekám gdy konečně přinde slatká hostina. Páč bez soli sa vařit dá, nahradit kořením, přiměřeně, přiměřeně, přiměřeně...
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ondráš psal:Koldan psal:ci fix si tam žijete. já už jen čekám gdy konečně přinde slatká hostina. Páč bez soli sa vařit dá, nahradit kořením, přiměřeně, přiměřeně, přiměřeně...
Tak tumáš...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1881.jpg
jj klasika, dyž sceš prodat dort, musíš na něj dat jahody, jak sa říká unás na fšecko: Jahody prodávaj
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jj klasika, dyž sceš prodat dort, musíš na něj dat jahody, jak sa říká unás na fšecko: Jahody prodávaj
Hoď sem taky něco, ať víme co je teď v Ásii in.
Cau fsichni,tenhle patek slavime svatek cesky statnostitak to pdporime ceskou zranici. Pecey huso kachni stehno a kus upeceny krkovice s dvoubarvnym zelim a tridruhovim knedlikem, tak zvana zranice baz hranic .Piste a stvrzujte prosim nejpozdeji do patku 12:00 kdy vyplenim drubezarnu a vyvrazdim veprin.Po odezrani papanicka muzeme dat turnajek v sipkach o vecne ceny venovane Bandit klubem