Nejsi přihlášen
Re: 1203 nebo žigulík
redik27 psal:kamarád slaví narozky a má je v stylu 80. let. Scháním na půjčení (i za úplatu) nejlépe 1203 nebo žigulíka. A aby to zvládlo asi tak 200 km.
dvanácettroska 200km
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:redik27 psal:kamarád slaví narozky a má je v stylu 80. let. Scháním na půjčení (i za úplatu) nejlépe 1203 nebo žigulíka. A aby to zvládlo asi tak 200 km.
dvanácettroska 200km
a proč ne?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:libac22 psal:redik27 psal:kamarád slaví narozky a má je v stylu 80. let. Scháním na půjčení (i za úplatu) nejlépe 1203 nebo žigulíka. A aby to zvládlo asi tak 200 km.
dvanácettroska 200km
a proč ne?
hmmm přeju hodně štěstí a by to vyšlo
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
zzzmrzlinar (Člen) 19.02.2011 19:28:25 Offline |
kókej co mám já doma za fešáka
[img]http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_2010_032.jpg[/img
v létě s tym jezdím, voháhlej do mikiny a trika s logem ČSSR, modrejch tepláků a platím jedině stovkama s Gotwaldem
zzzmrzlinar psal:kókej co mám já doma za fešáka
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_2010_032.jpg[/img
v létě s tym jezdím, voháhlej do mikiny a trika s logem ČSSR, modrejch tepláků a platím jedině stovkama s Gotwaldem
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar (Člen) 19.02.2011 19:43:19 Offline |
zzzmrzlinar psal:koukám že su ňákej debil, že neumím vložit vobrázek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 10_032.jpg
ty vole, to je krasavice :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
![]() |
Banditatom (Člen) 20.02.2011 09:53:13 Offline |
mazel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
taky jsem si ho zamlada šéfoval
jimacu psal:Jeden Slovák na vojně povídal ,, škodouky zajebané, neštartuje to, to tisicdvestotrojka, bohouska mašina, otočíš klůčikom a idě ".
Co měly za motory, kde je dělaky, že by v Boleslavi, na stejný lince?
motory jsou super, mám v práci dvě desti s motory z 1203 a pořád makaj a to dostávají kouř jak sviňa
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
![]() |
Banditatom (Člen) 20.02.2011 19:13:17 Offline |
redik27 psal:jimacu psal:Jeden Slovák na vojně povídal ,, škodouky zajebané, neštartuje to, to tisicdvestotrojka, bohouska mašina, otočíš klůčikom a idě ".
motory jsou super, mám v práci dvě desti s motory z 1203 a pořád makaj a to dostávají kouř jak sviňa
houno mi měli stejnou destu a motorjsem zadřel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 20.02.2011 19:18:57 Offline |
Rapid je velkej fešák, vtšina lidí to ještě bere jako starou srágoru (a taky že je) ale už začínaj bejt lidi co mi to vokukujou a vyprávěj jak to bylo jejich vysněný auto.
Taky jsem si jako kluk říkal jaký je to fešácký fáro, škoda že ta moje krasavice není v šípkově červený, nebo v nejhorším žlutá podzimní. Tadle šedomodrá tmavá to je taková zdechlost
Dvanáctsetroska je sračka největší, kdysi jsme s tím jezdlli každej ejden na závody, většinou jsme sice dojeli, ale prakticky pokaždý jsme to v neděli večeer jeli dát do servisu. A to jsme měli docela pěknej kouse, nevěřitelná srágora
zzzmrzlinar psal:Rapid je velkej fešák, vtšina lidí to ještě bere jako starou srágoru (a taky že je) ale už začínaj bejt lidi co mi to vokukujou a vyprávěj jak to bylo jejich vysněný auto.
Taky jsem si jako kluk říkal jaký je to fešácký fáro, škoda že ta moje krasavice není v šípkově červený, nebo v nejhorším žlutá podzimní. Tadle šedomodrá tmavá to je taková zdechlost
Dvanáctsetroska je sračka největší, kdysi jsme s tím jezdlli každej ejden na závody, většinou jsme sice dojeli, ale prakticky pokaždý jsme to v neděli večeer jeli dát do servisu. A to jsme měli docela pěknej kouse, nevěřitelná srágora
a co říkáš tomuhlen
zzzmrzlinar (Člen) 20.02.2011 19:54:08 Offline |
tož já na tuning zas tak moc nejsem, a tohle je navíc celkem vošklivý
Banditatom psal:redik27 psal:jimacu psal:Jeden Slovák na vojně povídal ,, škodouky zajebané, neštartuje to, to tisicdvestotrojka, bohouska mašina, otočíš klůčikom a idě ".
houno mi měli stejnou destu a motorjsem zadřel
Mno u tebe mne to nepřekvapuje..
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Stránky: 1