Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 20.02.2011 09:57:33 Offline |
Re: endůristi,poraďte...
na transalpa jsem alergický...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Za mně jasně Suprteneré jestli teda nejsem ovlivněnej tím že jí mám na Afře jsem nejel, ale nějak mezi nimi nevidím rozdíl, kromně toho že Tenerka má větší krouťák a asi o deset koní víc na výkonu a taky se dá sehnat o dvacku levněji
jaryn psal:750 Super Tenere nebo 600 (650) Transalp?
asi záleží, na co to chceš....ST je lepší na silnice, líp to jede, obvykle to i víc žere....TA je lepší do terénu, je krapet lehčí, ale vše záleží na řidiči...
no jinak radši bych přemýšlel mezi AT a ST....
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2011 12:27:59 Offline |
esli chceš něco do terénu i na naše silnice , tak tady by sis moch vybrat : http://inzerat.i-bazar.cz/1790768-vypro … vpv-bvp-1/
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
TransAlp je pro brejlaty podobany srace, kteri chtej mit ENDURO
Nemam tu motorku rad, nejede to, hnusny je to, prostupnost terenem to ma asi jako bandit - proc to chtit?
Spis bych zvazoval - jak uz ostatni psali - ST nebo AT (je fakt, ze Afrika uz ma nejaky jmeno )
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Afrika už je moc hard enduro,myslím. Nehodlám jezdit po polích,pralesech a pouštích. Jednobuch nechci. Je mi B12 líto na dojíždění líto. 12 km normál asfalt,2 km cesta vymlácená od lesáků. Díry jak dětský bazény. Takže myslím na nějaký soft endůro. By mi jeblo,mám už dva kupce,a pořád váhám.
P.S to Kožak: co ségra? Ještě pejskaří? Co štrůdl,dělá dobrej?
To Mr.BSE: brejle mám už 10 let,pupínky ne. Taky už 10 let.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Afrika už je moc hard enduro,myslím. Nehodlám jezdit po polích,pralesech a pouštích. Jednobuch nechci. Je mi B12 líto na dojíždění líto. 12 km normál asfalt,2 km cesta vymlácená od lesáků. Díry jak dětský bazény. Takže myslím na nějaký soft endůro. By mi jeblo,mám už dva kupce,a pořád váhám.
No a na to tě epřijde ta Afrika akurát?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Petr J. psal:to Jaryn: na krátké trasy je lepší XTéčko nebo DRko...je to lehčí, ovladatelnější a vzducháče jsou nezničitelné
Na to normální ježdění sou supr. A kdyš veme DR800 BIG,tak to aji slušně peláší op silnici a v terénu je taky dobrej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Petr J. psal:to Jaryn: na krátké trasy je lepší XTéčko nebo DRko...je to lehčí, ovladatelnější a vzducháče jsou nezničitelné
Na to normální ježdění sou supr. A kdyš veme DR800 BIG,tak to aji slušně peláší op silnici a v terénu je taky dobrej
v tomhle případě bych byl za DR 750....o dost lehčí, vyšší světlost, líp vypadá....sice slabší vidle a krapet nedotažený drobnosti (sytič atd...), ale netvor jak prase
jaryn psal:Afrika už je moc hard enduro,myslím. Nehodlám jezdit po polích,pralesech a pouštích. Jednobuch nechci. Je mi B12 líto na dojíždění líto. 12 km normál asfalt,2 km cesta vymlácená od lesáků. Díry jak dětský bazény. Takže myslím na nějaký soft endůro. By mi jeblo,mám už dva kupce,a pořád váhám.
proč se ptáš ? ...Dáša nepeče ?
MRDAT!!!
jo ještě nechápu, proč je afrika hard enduro a ST ne.... dyk je to prakticky to samý
hans psal:VikecB12 psal:Petr J. psal:to Jaryn: na krátké trasy je lepší XTéčko nebo DRko...je to lehčí, ovladatelnější a vzducháče jsou nezničitelné
v tomhle případě bych byl za DR 750....o dost lehčí, vyšší světlost, líp vypadá....sice slabší vidle a krapet nedotažený drobnosti (sytič atd...), ale netvor jak prase
No jo,ale 750 je už dávno v hrobě,800 se dá sehnat ještě aji z roku 2000 No a ten hnus vejfuk na 750,to je hnus velebnosti
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
zzzmrzlinar (Člen) 20.02.2011 20:35:25 Offline |
dyk moré řiká, že nechce vyloženě endůro, jen aby po rozflákanejch cestách drsného severu nekukurvil Bandita
Honzik8719 (Člen) 20.02.2011 21:45:09 Offline |
Kožak psal:jaryn psal:TDM? KLE?
vrať se k číze a budeš spokojenej
...relativní kochač...
Stránky: 1