Nejsi přihlášen
brzo budem chodit pěšky
http://www.novinky.cz/ekonomika/225901- … cesku.html
zdražujou hned, ale když se změní stav a můžou zlevnit. tak jim to trvá dobu, to spíš čekají že se zase bude zdražovat. Asi budu jezdit tankovat do německa
motto "Vem za heft a val"
Re: brzo budem chodit pěšky
Jaster psal:http://www.novinky.cz/ekonomika/225901-kvuli-libyi-zrejme-zdrazi-i-benzinky-v-cesku.html
zdražujou hned, ale když se změní stav a můžou zlevnit. tak jim to trvá dobu, to spíš čekají že se zase bude zdražovat. Asi budu jezdit tankovat do německa
Ještě že to mám kousek do polska.
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2011 16:38:57 Offline |
kenny psal:Jaster psal:http://www.novinky.cz/ekonomika/225901-kvuli-libyi-zrejme-zdrazi-i-benzinky-v-cesku.html
zdražujou hned, ale když se změní stav a můžou zlevnit. tak jim to trvá dobu, to spíš čekají že se zase bude zdražovat. Asi budu jezdit tankovat do německaJeště že to mám kousek do polska.
ještě , že máme benzínku za barákem
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
to mi jako chcete říct, že kvůli dvoum korunám na litru jste ochotní vláčet kanystry do polši? tak tomuhle nerozumím na sto litrech máš dvě kilča, nedokážu si vybavit co by mě donutilo se za dvě kilča vláčet někam kvůli principu
možná sem blbej... třeba mě to někdo vysvětlí
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:to mi jako chcete říct, že kvůli dvoum korunám na litru jste ochotní vláčet kanystry do polši? tak tomuhle nerozumím na sto litrech máš dvě kilča, nedokážu si vybavit co by mě donutilo se za dvě kilča vláčet někam kvůli principu
možná sem blbej... třeba mě to někdo vysvětlí
Asi věc názoru.Pokud to tak bereš se vším tak jsi asi ve vatě.
Prostě cesta okolo,tak se neposeru dát kanďák do kufru a strávit pár minut na polské benzince.
Toť vše
kenny psal:Jasně že prachy.Vezmeš plnou do auta plus ze tři dvacky a jseš v pohodě.
3 x 20 + 50 (plná tvoje nádrž) = 110 litrů
Takže při tvých ideálních 2 kč je to 220 kč.
O kolik je nejbližší benzínka v polsku blíž než nejbližší v čechách?
Kolik tě stojí cesta?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:kenny psal:Jasně že prachy.Vezmeš plnou do auta plus ze tři dvacky a jseš v pohodě.
Kolik tě stojí cesta?
Když vezmu cestu tam a zpět tak co nejedu navíc tak je to cca 20 km.
Jenže jsem nepsal že tam jedu jen natankovat.
U nás je nějaký větší kauf asi právě těch 20 km.
Pak je to asi jasné.Nebo ne?
...ještě že to neřeším, smrdět celej od benzínu i s interierem auta, huntovat si hrb dvacetikilovým závažím a nakonec toho za kilo vycvrndat po zemi při přelejvání do nádrže...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 22.02.2011 17:46:24 Offline |
Se takhle hloupě rozčilovat a plašit. To už sme důchodci nebo jak, že takhle blbneme
Stejně se s tím všichni smíříme a prostě zaplatíme vo trošku víc.
Stejně mi zase ty kurwy v práci zvednou vejpletu a tak to pokryje to zdražení a ještě něco zbude jako dycky
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
osiris psal:...ještě že to neřeším, smrdět celej od benzínu i s interierem auta, huntovat si hrb dvacetikilovým závažím a nakonec toho za kilo vycvrndat po zemi při přelejvání do nádrže...
To se ti tolik klepou ruce,že uděláš takový bordel?
To musí mít doma radost.
nicola.foxx (Člen) 22.02.2011 17:53:14 Offline |
Sou chvile kdy je ten trepot rukou super
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
osiris psal:...ještě že to neřeším, smrdět celej od benzínu i s interierem auta, huntovat si hrb dvacetikilovým závažím a nakonec toho za kilo vycvrndat po zemi při přelejvání do nádrže...
No já si řikal že ten vrtulník nepřistál dneska před jedenáctou u vás u firmy jen tak.
Michal Dk psal:osiris psal:...ještě že to neřeším, smrdět celej od benzínu i s interierem auta, huntovat si hrb dvacetikilovým závažím a nakonec toho za kilo vycvrndat po zemi při přelejvání do nádrže...
No já si řikal že ten vrtulník nepřistál dneska před jedenáctou u vás u firmy jen tak.
...myslíš že přilít tankovat jo?
...po něm ale bělohoubek
osiris psal:Michal Dk psal:osiris psal:...ještě že to neřeším, smrdět celej od benzínu i s interierem auta, huntovat si hrb dvacetikilovým závažím a nakonec toho za kilo vycvrndat po zemi při přelejvání do nádrže...
...myslíš že přilít tankovat jo?
...po něm ale bělohoubek
Přistál tam teda machrovsky. Byla tam havárka?
50kč neni tak hrozný, ale vem si že se zdražuje pořád. kde jsou ty časy kdy v zimě byl za 22kč/l a ted od 10kč dražší a i víc. jako stejně to za to dám ty prachy. ale zdražováním jdou do háje sami. velký firmy co zařizujou autodopravu, tak v čr už nesmí tankovat, musí natankovat v německu, protože na to aby čr porjeli jim to vystačí. vláda to zvedla aby na tom vydělali víc, přitom prodělali o hodně víc, když tady ty kamionáci netankujou skoro vůbec. ti co jezdí do ciziny.
motto "Vem za heft a val"
Michal Dk psal:osiris psal:Michal Dk psal:
No já si řikal že ten vrtulník nepřistál dneska před jedenáctou u vás u firmy jen tak....myslíš že přilít tankovat jo?
...po něm ale bělohoubekPřistál tam teda machrovsky. Byla tam havárka?
...ne, havárka ne, byli naproti v baráku
Ondráš psal:kenny psal:Jasně že prachy.Vezmeš plnou do auta plus ze tři dvacky a jseš v pohodě.
Kolik tě stojí cesta?
..sice to nebylo na mě,ale tady mám rozdíl mezi českou a polskou pumpou plných 1 200 metrů..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
kenny psal:XJelen psal:to mi jako chcete říct, že kvůli dvoum korunám na litru jste ochotní vláčet kanystry do polši? tak tomuhle nerozumím na sto litrech máš dvě kilča, nedokážu si vybavit co by mě donutilo se za dvě kilča vláčet někam kvůli principu
možná sem blbej... třeba mě to někdo vysvětlíAsi věc názoru.Pokud to tak bereš se vším tak jsi asi ve vatě.
Prostě cesta okolo,tak se neposeru dát kanďák do kufru a strávit pár minut na polské benzince.
Toť vše
to není o vatě... tvejch dvacet tam a dvacet zpátky je čtyřicet km při spotřebě sedm litrů je to 90 korun takže z tvejch ušetřenejch dvou kil je náhle 110... na kolik si ceníš hodinu práce? spousta lidí se za kilo nezvedne z gauče (alespoň ti co se mi tu opčas ptají na práci). Prostě jsem si to za ty kvanta kilometrů už ve svý hlavě srovnal a naučil jsem se brát priority trochu jinak. Jak psali kucí kanďáky v kufru, cmrndání z kanystrů, čekání na pumpě atd. děkuju pěkně, za tu dobu si dokážu užít jinde a jinak
Strýcfajtr !!!
Jaster psal:http://www.novinky.cz/ekonomika/225901-kvuli-libyi-zrejme-zdrazi-i-benzinky-v-cesku.html
do raichu ??? ...tam nemůžeš ani ovat
MRDAT!!!
Zdar! ASI BUDEM BRZO CHODIT PĚŠKY-se pro mě stalo od pátku realitou, ztráta not na místě (alkohol)- při běžné kontrole, tj. bez not se nemám jak dostat do práce ve který jsem se s živil notama
Tím pádem mě cena pohonejch hmot přestala zajímat, ale pochopil jsem do jaký míry je dneska člověk závislej na autě, neboť vlakem nebo busem se na noční nebo z ní nedá dostat, o víkendu nemluvě.
Sorry, že jsem překazil vlákno o tom kdo jak a o kolik okrádá zákazníka na maržích.
Třeba mě nechají uklízet blitky v nové Bandití hospodě
Prstořeza známej:-)
Napíšu to asi tak,každej den jezdím pro kolegu do náchoda,tady v nováči aj v náchodě je nafta za 33,50od náchodský benziny to mám k polskej šelce max.2km a předefčírem 30,06 a to sem nebral na kartu tam to je lepčí bo se nakupuje za střed.Přijedu natankuju a strčím mu tam český prachy a nic víc neřeším.Jen nechápu,že třeba v praze sem jel teť v sobotu a viděl tam 30,50.Nebejt to do trauče tak daleko tak bych to měl taky v poho k onu,ale při mejch 80ti litrech páč jezdím plná aš prázdná to řeším polskem a do vochtáfky jak by smet.Měsíčně projedu cca 200litrů a je pomalu na kartáč velbloudůa kokoti kolem náchoda podporovat nebudu.Je fakt,že s motorkou to neřeším tam projedu kulový tak beru kde je potřeba.
Jebat motorky :-)
zajímavý je, že se zražuje kvůli situaci v Lybii .... ale benzinky se nepochlubí, že zásoby co mají velký společnosti (Exxon mobile, Shell atd.) by nám teď vydržely na dalších 40 let
a když už můžu dát z litru benzínu 10,95kč státu, tak ty 2 koruny benzinkám už přežiju
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
béšestka psal:Zdar! ASI BUDEM BRZO CHODIT PĚŠKY-se pro mě stalo od pátku realitou, ztráta not na místě (alkohol)- při běžné kontrole, tj. bez not se nemám jak dostat do práce ve který jsem se s živil notama
Tím pádem mě cena pohonejch hmot přestala zajímat, ale pochopil jsem do jaký míry je dneska člověk závislej na autě, neboť vlakem nebo busem se na noční nebo z ní nedá dostat, o víkendu nemluvě.
Sorry, že jsem překazil vlákno o tom kdo jak a o kolik okrádá zákazníka na maržích.
Třeba mě nechají uklízet blitky v nové Bandití hospodě
nemáš chlastat vole
Život je boj-mašina je nej!!!
naftu beru u ICOMu kde berou i autobusy a maj to tam o 2-3 kačky levnější než na normální benzině... a až bude sezona, tak do motorky je mi to šumák... když sem byla schopná za jednu sezonu vyjezdit 30 tisíc jenom v benzínu, tak tohle mě fakt nepoloží třeba ostatní to řeší, ale kdybych měla řešit nějakejch 500 kiláků od domova, kde že to maj levnější benzín, tak to mi přijde jako chápu třeba vikeca a ti lidi, co jezdí denně xset kiláků, tam to znát je...
Pšán psal:Ondráš psal:kenny psal:Jasně že prachy.Vezmeš plnou do auta plus ze tři dvacky a jseš v pohodě.
Kolik tě stojí cesta?..sice to nebylo na mě,ale tady mám rozdíl mezi českou a polskou pumpou plných 1 200 metrů..
...já cca 5 km a ještě můžu navštívit Pšána, pokud nemá cyklus
richie psal:zajímavý je, že se zražuje kvůli situaci v Lybii .... ale benzinky se nepochlubí, že zásoby co mají velký společnosti (Exxon mobile, Shell atd.) by nám teď vydržely na dalších 40 let
a když už můžu dát z litru benzínu 10,95kč státu, tak ty 2 koruny benzinkám už přežiju
co to tady meleš za blábolty tvoje dvě koruny bych chápal kdyby stál benzín třeba 30,50 jak jinde ale tady u nás je 33,50to mě sere,proč není cena všude stejná jak třeba v jinejch státech a kdyš tak maj mezi sebou zozdíly minimální.
PALOUS psal:richie psal:zajímavý je, že se zražuje kvůli situaci v Lybii .... ale benzinky se nepochlubí, že zásoby co mají velký společnosti (Exxon mobile, Shell atd.) by nám teď vydržely na dalších 40 let
a když už můžu dát z litru benzínu 10,95kč státu, tak ty 2 koruny benzinkám už přežijuco to tady meleš za blábolty tvoje dvě koruny bych chápal kdyby stál benzín třeba 30,50 jak jinde ale tady u nás je 33,50to mě sere,proč není cena všude stejná jak třeba v jinejch státech a kdyš tak maj mezi sebou zozdíly minimální.
protože sme v kocourkově... sis ještě nezvyk za ty leta?
pavel dolínek (Člen) 23.02.2011 10:58:30 Offline |
PALOUS psal:Napíšu to asi tak,každej den jezdím pro kolegu do náchoda,tady v nováči aj v náchodě je nafta za 33,50od náchodský benziny to mám k polskej šelce max.2km a předefčírem 30,06 a to sem nebral na kartu tam to je lepčí bo se nakupuje za střed.Přijedu natankuju a strčím mu tam český prachy a nic víc neřeším.Jen nechápu,že třeba v praze sem jel teť v sobotu a viděl tam 30,50.Nebejt to do trauče tak daleko tak bych to měl taky v poho k onu,ale při mejch 80ti litrech páč jezdím plná aš prázdná to řeším polskem a do vochtáfky jak by smet.Měsíčně projedu cca 200litrů a je pomalu na kartáč velbloudůa kokoti kolem náchoda podporovat nebudu.Je fakt,že s motorkou to neřeším tam projedu kulový tak beru kde je potřeba.
kdo s cim zachazi tim taky schazi,aby se ti nestalo ze budou kolem tebe v cechach makat polsky sadrari vo pjetku na metr levnejc a ty na ne budes cumet z vokna doma bez prace,samo ti to nepreju,jezdim po stavbach a vim co ta polska chamrad dokaze s cenama,kolikrat nechapu za co to nabizejjinak se vyser na koureni a muzes tankovat u nas
"una storia italiana"
PALOUS psal:richie psal:zajímavý je, že se zražuje kvůli situaci v Lybii .... ale benzinky se nepochlubí, že zásoby co mají velký společnosti (Exxon mobile, Shell atd.) by nám teď vydržely na dalších 40 let
a když už můžu dát z litru benzínu 10,95kč státu, tak ty 2 koruny benzinkám už přežijuco to tady meleš za blábolty tvoje dvě koruny bych chápal kdyby stál benzín třeba 30,50 jak jinde ale tady u nás je 33,50to mě sere,proč není cena všude stejná jak třeba v jinejch státech a kdyš tak maj mezi sebou zozdíly minimální.
Holt je u nás vysoká poptávka, tak s ní ruku v ruce stoupá i nabídka (jsme tranzitní stát)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
pavel dolínek psal:PALOUS psal:Napíšu to asi tak,každej den jezdím pro kolegu do náchoda,tady v nováči aj v náchodě je nafta za 33,50od náchodský benziny to mám k polskej šelce max.2km a předefčírem 30,06 a to sem nebral na kartu tam to je lepčí bo se nakupuje za střed.Přijedu natankuju a strčím mu tam český prachy a nic víc neřeším.Jen nechápu,že třeba v praze sem jel teť v sobotu a viděl tam 30,50.Nebejt to do trauče tak daleko tak bych to měl taky v poho k onu,ale při mejch 80ti litrech páč jezdím plná aš prázdná to řeším polskem a do vochtáfky jak by smet.Měsíčně projedu cca 200litrů a je pomalu na kartáč velbloudůa kokoti kolem náchoda podporovat nebudu.Je fakt,že s motorkou to neřeším tam projedu kulový tak beru kde je potřeba.
kdo s cim zachazi tim taky schazi,aby se ti nestalo ze budou kolem tebe v cechach makat polsky sadrari vo pjetku na metr levnejc a ty na ne budes cumet z vokna doma bez prace,samo ti to nepreju,jezdim po stavbach a vim co ta polska chamrad dokaze s cenama,kolikrat nechapu za co to nabizejjinak se vyser na koureni a muzes tankovat u nas
je jich tady jako much a ať makajsoukr zákazník je k sobě neveme a na státních zakázkách mě je u kdo tam maká bo to je mimo mě a aj kdybych přestal hulit tak tam budu jezdit stejněkupovat sejry,paštiky,uzeninu atd za půl ceny jak tady se prostě vyplatíať žije biedronka
richie psal:PALOUS psal:richie psal:zajímavý je, že se zražuje kvůli situaci v Lybii .... ale benzinky se nepochlubí, že zásoby co mají velký společnosti (Exxon mobile, Shell atd.) by nám teď vydržely na dalších 40 let
Holt je u nás vysoká poptávka, tak s ní ruku v ruce stoupá i nabídka (jsme tranzitní stát)
zas blábolty nevíš že sme stát kde je kvůli vysokej ceně pohonnejch hmot vyhlášený embargo a že tady s tiráků nikdo netankuje?jen kurvjej cesty
PALOUS psal:richie psal:PALOUS psal:
co to tady meleš za blábolty tvoje dvě koruny bych chápal kdyby stál benzín třeba 30,50 jak jinde ale tady u nás je 33,50to mě sere,proč není cena všude stejná jak třeba v jinejch státech a kdyš tak maj mezi sebou zozdíly minimální.Holt je u nás vysoká poptávka, tak s ní ruku v ruce stoupá i nabídka (jsme tranzitní stát)
zas blábolty nevíš že sme stát kde je kvůli vysokej ceně pohonnejch hmot vyhlášený embargo a že tady s tiráků nikdo netankuje?jen kurvjej cesty
Přesně tak zvedly ceny vysokou daní.Auta jen projížděj Česmad vypočet že stát tímhle tahem přišel cca o 10 milard za rok 2010.
Stránky: 1