Nejsi přihlášen
Diplomová práce "Born to be wild: ekonomické důsledky motorkářů"
Ahoj, rád bych Vás poprosil o chvilinku času, během kterého mi zodpovíte na 9 jednoduchých otázek s jednou možnou odpovědí. Pracuji na specifické diplomové práci, ke které potřebuji věrohodný vzorek odpovědí pro stanovení odhadů příjmu státu ze spotřební daně v souvislosti s motorkářstvím. Předem děkuji za čas a ochotu. Hodně skvělých zážitků a opatrnosti v nadcházející sezóně. S přátelským pozdravem.
O. Štika
Odkaz na dotazník: https://spreadsheets.google.com/viewfor … a1RuckE6MQ
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2011 17:16:52 Offline |
Re: Diplomová práce "Born to be wild: ekonomické důsledky motorkářů"
budiž tedy ...odesláno
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
WenzelB6 psal:máš to tam
9) Kdyby došlo k výraznému poklesu mého měsíčního příjmu (např. o čtvrtinu), budu na motorce jezdit: NA LÍH
Nebo lihem si zkracovat chvilku než zase doškudlíš
Lepší někdy, než nikdy.
Jasně že sem hodím pak celou práci (červen). Kdo bude chtít, tak si přečte na co jsem přišel. Dotazník pošlu to i na jiná fóra, ale vzhledem k tomu, že jezdim na bandasce a jsem pasivním čtenářem jen tohoto povedeného webu, moc jich neznám. Asi Motorkari.cz a pak raďte, kde to ještě žije jako tady. Děkuji všem, kteří odpověděli a odpoví.
Posílám abstrakt, který definuje práci:
Diplomová práce představuje analýzu přínosů a nákladů státu v souvislosti s probémem motorkářů nedodržujících dopravní předpisy. Teoretická část znázorňuje motorkáře jako ekonomicky uvažujícícho jednotlivce, u kterého působí silná tendence k protiprávnímu jednání, poměřujíc užitek a ztrátu v podmínkách rizika. Na případových studiích vybraných zemí dále ukázuji, jak regulací v podobě zákona o povinném nošení přilby může stát korigovat nehodovost a vážnost úrazů na motocyklu. Praktická část analyzuje ztráty a přínosy ze zaviněných nehod motorkářů v Česku. Na straně ztrát odhadnu náklady na zdravotní péči, ztracené příjmy v případě úmrtí, majetkové škody. V případě přínosů kalkuluji příjmy z daní, pokut a nevyčerpané úspory zanechané ve státních fondech v případě úmrtí. V poslední části hledám trendy a korelace nehodovosti motorkářů v letech 2000 - 2009 a pokouším se navrhnout, jak efektivněji použít prostředky daňových poplatníků k řešení nehodovosti, potažmo nákladovosti motorkářů.
Honzik8719 (Člen) 23.02.2011 00:16:13 Offline |
máš to tam
...relativní kochač...
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2011 00:28:42 Offline |
fertig
doba je temná...
snowflake600 (Člen) 23.02.2011 01:02:50 Offline |
taky sem ti tam jeden přihodil :)
ne mně nepůsobí silná tendence k protiprávnímu jednání,asi nejsem správnej motorkář
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2011 12:18:14 Offline |
taky vyplněno
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 26.02.2011 07:54:40 Offline |
máš to tam
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Radek_Brno (Člen) 26.02.2011 12:56:19 Offline |
i já
Stránky: 1