Nejsi přihlášen
Pojištění při jaru.....aneb jak zabezpečit sebe a svůj stroj
Hoja bando,
zatím to tak za oknem nevypadá, ale jaro se nám blíží...minimálně dle kalendáře.
Někteří ještě spí...jiní se probouzejí ...další mají za sebou už první karambol.....
Takže mám tu pro všechny páru informací k pojištění a možnostem, které při jaru jsou ohledně pojištění motorky a motorkáře, ale i aut a dalších přibližovadel !!!!
Stále platí, že pojištění je individuální záležitost a co má soused je u mě ouplně jinak...
Nelze proto nic globalizovat a kdo chce znát konkrétné nabídku pro něj a jeho motorové miláčky, tak je třeba připravit nabídku šitou přímo na míru....
Jen to co stojí za zmínku. Nebudu jmenovat všechny pojišťovny a zdaleka ne všechny mají důvěru mou či klientů....
Úrazové pojištění [/B]- pro každodenní život i pro jízdu na okruhu. Jde najít zajímavé řešení.
Krátkodobé smlouvy na jednotlivé dny - ČSOB s luxusním krytím za 179 Kč na den. Neplatí pro CEC 1. Jen pro CEC 2 !!!
Dlouhodobé smlouvy - můžu nabídnout KOOP od 400 Kč na měsíc, která se vztahuje i pro rizikové sporty. Tedy i pro jízdu na okruhu (platí pro CEC 1 i pro CEC 2)
Je to jediná pojišťovna na trhu, která stanovuje rizikovost klienta jen podle zaměstnání a ne podle provozovaného sportu. Což je zajímavé......
[b]Povinné ručení :
GENERALI - pro lidi starší 30 let a osobní vozidla od 1,4 až nad 2,5 l je sleva na povinné ručení ve výši 55%. Sleva je platná po celou dobu platnosti smlouvy a je jedno jakou má daná osoba škodní historii. Tedy platí i pro člověka s malusem.
Akce je časově omezená.
ALLIANZ - v současnosti jedna z nejdražších pojišťoven, ale také z nejširším rozsahem krytí na trhu - ve vyšším tarifu krytí je nyní živelní pojištění vozidla +zapůjčení vozidla na 5 dnů + střet vozidla se zvěří + poškození vozidla zvěří (třeba rozkousané kabely) + úrazové pojištění dětí
KOOP - nadále platí živelní pojištění v ceně ZDARMA. Sazby za pojištění zůstavají stejné jako v roce 2010 = nezvyšují se. Ruší se přirážky za rizikovost = pro dušičky s věkem do 24 let a pro pražáky.
Snížila se nám možnost obchodní slevy.
Nový proudkt 100%PRO = připojištění k povinnému ručení, které zaručuje v případě nezaviněné nehody (jste poškození) následující - odtah vozidla do nejbližšího autorizovaného servisu, po dobu celé opravy (neomezeně) zapůjčení náhradního vozidla ZDARMA, oprava vozidla v nových cenách = žádná amortizace se neuplatňuje ani u starých vozidel. Veškeré vyřízení škody za Vás řeší KOOP.
KOOP s jarem chystá MEGA změny
Co bude nikdo neví. Je docela možné,že se bude cena určovat dle výkonu vozidla.
Pro současné smlouvy se nic měnit nebude, rozsah pojištění zůstane beze změny.
UNIQA - pro nové klienty - na 1 rok rozšířená aistence a výběr z dalšího připojištění na 1 rok zdarma - úraz řidiče, nebo denní dávka pobytu v nemocnici, nebo cestovní pojištění
- zdvojnásobení bonusů za poslední dva roky
- převod bonusů z POV na HAV
- připravují vyřizování škody v případě nezaviněné nehody za poškozeného
ČP - v případě nezaviněné nehody za Vás vyřídí škodu s pojišťovnou viníka. Zapůjčení náhradního vozidla na 3 dny.
Slavia - je zajímavá pro člověka bez bonusu nebo bourajícího. NAbízí produkt který nehledí na škodní průběh. Krom tedy jiných možností.
ČPP - zajímává pro člověka co nebourá. Má nyní možnost zajímavých slev.
Havarijní pojištění:
Z hlediska pojištění motorek je stále nejzajímavější KOOP. Jednak tím, že má o motorky vůbec zájem a jednak svou sezónní havárií.
Nadále mám vyjednány nadstandardní podmínky pro pojištění havárie s možností slevy 50%. Co bude v květnu ale neřeknu, změny se chystají.
Havárka na auto může vyjít různě u různých pojišťoven. Jsou možnosti převodu bonusů z POV na HAV, takže jde vymyslet zajímavé nabídky.
To by pro zahlcení mozkových závitů stačilo.
Kdo má dotaz, chce přepočítat pojištění nebo probrat své možnosti, tak se ozvěte.
Možnosti tu stále jsou.
Krátké čekání na jaro všem....
Re: Pojištění při jaru.....aneb jak zabezpečit sebe a svůj stroj
Ja jsem se tak pro zajimavost dival na to pojisteni od Generali , a zda se mi ze to neplati po celou dobu trvani smlouvy , ale jenom prvni rok , ale mozna se mylim Získejte výhodnější povinné ručení! Generali Vám k povinnému ručení nabízí v rámci časově omezené akce Šek na bonus 55 % s platností na první pojistné období, a to bez ohledu na výši vyježděného bonusu, na kterou byste měl/a skutečně nárok z předešlého pojištění
XJelen psal:Pavlínko já se ti budu vozejvat před zahájením okruhové sezóny, doufám, že na to připojištění není nějakej deadline abych zas pak nevotravoval s křížkem po funuse
já už se vozval, héééč :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:XJelen psal:Pavlínko já se ti budu vozejvat před zahájením okruhové sezóny, doufám, že na to připojištění není nějakej deadline abych zas pak nevotravoval s křížkem po funuse
se sichruješ i na čopra?
Strýcfajtr !!!
Deny máš pravdu. Generali tuto slevu dává na první pojistné období. Což je 1 rok.
Což ničemu nevadí, bo se smlouva k výročí vypoví a půjde se zajej jinam.
Akce jsou průběžně u každé pojišťovny a většinou se dá vždy najít hezké řešení.
Každé kačky co padne mimo nádrž je škoda ...
To Póla:
Please mám dotaz, teď jsem uzavírala úrazové pojištění a z pojistky mi vyjmuli levé koleno.
Chtěla bych být pojištěná celá. Dá se uzavřít pojistka třeba jen na to koleno? Abych nemusela uzavírat zase nějakou další komplet pojistku?
tara psal:To Póla:
Please mám dotaz, teď jsem uzavírala úrazové pojištění a z pojistky mi vyjmuli levé koleno.
Chtěla bych být pojištěná celá. Dá se uzavřít pojistka třeba jen na to koleno? Abych nemusela uzavírat zase nějakou další komplet pojistku?
koukni do emailu.....
Pólo, abych to nemusel hledat v podmínkách... Když mám vod tebe havarijko od koop a nedej "negr v bílym obleku" se stalo v cizině s motkou. Je tam i asistenční služba, co mi to odveze a nebo budu v hajzlu a musim si to zařídit sám?
Díky, ahoj
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Pólo, abych to nemusel hledat v podmínkách... Když mám vod tebe havarijko od koop a nedej "negr v bílym obleku" se stalo v cizině s motkou. Je tam i asistenční služba, co mi to odveze a nebo budu v hajzlu a musim si to zařídit sám?
Díky, ahoj
takže vždy je třeba volat asistenční službu kde máš uzavřenu havárku nebo povinné.
U havárky jsou asistenčí služby obecně lepší jak u povinného.
Asistenční služba ti řekne na co máš nárok a na co ne a pomůže ti.
V rámci havárky u KOOP máš v zahraničí nárok - v případě poruchy či havárie (přičemž za poruchu se považuje i defekt či zabouchnutí klíčků nebo chybné palivo, či došlé palivo)
- dojezd mechanika a oprava na místě
- odtah do servisu 50 až 70 km
- odtah na hlídané parkoviště a úschova na 7 dnů
- nocleh
- vlaková jízdenka domů nebo do místa cílu cesty, nebo letenka
- pokud nejde vozidlo opravit na místě, tak potom BEZPLATNÉ ODTAŽENÍ VOZIDLA do místa trvalého bydliště
- právní pomoc
- tlumočení, finanční pomoc atd..
Je tam toho ještě více, ale to co tě zajímalo bylo řečeno. Bych se asik upsala to všechno vysvětlit.
Na vyžádání můžu poslat do emailu přímo pojistné podmínky.
Póla psal:PFremer psal:Pólo, abych to nemusel hledat v podmínkách... Když mám vod tebe havarijko od koop a nedej "negr v bílym obleku" se stalo v cizině s motkou. Je tam i asistenční služba, co mi to odveze a nebo budu v hajzlu a musim si to zařídit sám?
Díky, ahojtakže vždy je třeba volat asistenční službu kde máš uzavřenu havárku nebo povinné.
U havárky jsou asistenčí služby obecně lepší jak u povinného.
Asistenční služba ti řekne na co máš nárok a na co ne a pomůže ti.
V rámci havárky u KOOP máš v zahraničí nárok - v případě poruchy či havárie (přičemž za poruchu se považuje i defekt či zabouchnutí klíčků nebo chybné palivo, či došlé palivo)
- dojezd mechanika a oprava na místě
- odtah do servisu 50 až 70 km
- odtah na hlídané parkoviště a úschova na 7 dnů
- nocleh
- vlaková jízdenka domů nebo do místa cílu cesty, nebo letenka
- pokud nejde vozidlo opravit na místě, tak potom BEZPLATNÉ ODTAŽENÍ VOZIDLA do místa trvalého bydliště
- právní pomoc
- tlumočení, finanční pomoc atd..
Je tam toho ještě více, ale to co tě zajímalo bylo řečeno. Bych se asik upsala to všechno vysvětlit.
Na vyžádání můžu poslat do emailu přímo pojistné podmínky.
Ne, takle to stačí. Díky moc :)
Doufám, že to nebudu nikdy muset žešit.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
huskyb12 psal:XJelen psal:Pavlínko já se ti budu vozejvat před zahájením okruhové sezóny, doufám, že na to připojištění není nějakej deadline abych zas pak nevotravoval s křížkem po funuse
Husky....potřebuju doplnit info - koukni prosím na email
zzzmrzlinar (Člen) 26.02.2011 00:58:34 Offline |
Pólo prosímtě můžeš mi dát jednu orientační cenu na povinný.
Chtěl bych si moc pořídit jedno jaksi auto pro radost, spíš teda vyměnit kus za kus ale to je jedno. Problém je, že to co bych dostal je třílitr tak aby mě povinný nestálo deset tisíc. Půjde mi téměř výhradně o cenu, počítám, že bych s tím nalítal jen pár km ročně.
Alfa Romeo GTV, obsah 2950ccm výkon 164KW, r.v. 1998, bydliště 40502, celková asi 1700kg
mi psal:Pola, díky eště tady, vše dorazilo a odesílám...
eště toho pašíka plís
Ahojky,
tak něják si tě nemůžu přiřadit k civilnímu jménu....
Připoměň se mi prosím na email: dankova@eurola.cz co ti dlužím za rest....
Obratem to pořeším....
Díky ti....
Póla psal:mi psal:Pola, díky eště tady, vše dorazilo a odesílám...
eště toho pašíka plísAhojky,
tak něják si tě nemůžu přiřadit k civilnímu jménu....
Připoměň se mi prosím na email: dankova@eurola.cz co ti dlužím za rest....
Obratem to pořeším....
Díky ti....
MILAN SILOVSKY, dělala si my to cbr
posílal sem eště na mejla iniciáli od pašíka, ale nák blnul mejl tak to asi nedolítlo pošlu znovu
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1