Nejsi přihlášen
Re: Bandit sraz Čeladná (hotel Čeladenka)
Ja nedojedu, musim par veci pres prodlouzenej vikend udelat.
Banditatom (Člen) 28.06.2011 18:35:38 Offline |
erino73 psal:...takze, mi s Elenkou prideme v piatok a mozeme byt iba do soboty. a to este na plechovke.
nebo to já taky proč nemůžeš i na sobotu????
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Tak já na 99% nedorazímLetos mě nějak není přáno a nic mě časově nevychází
řekni zrouna že slovač je slovača tak dyš to nejde na východ tak jedu na západstejně to Killeroj nikdá nevotpustím
Jebat motorky :-)
Banditatom psal:erino73 psal:...takze, mi s Elenkou prideme v piatok a mozeme byt iba do soboty. a to este na plechovke.
nebo to já taky proč nemůžeš i na sobotu????
proc nejedes na masine ?
WD club member.
SuJazuwaki (Člen) 29.06.2011 07:36:08 Offline |
lip psal:Neplánuje někdo vyrazit tak kolem čtvrté z Brna (nebo okolí)?
Nerad bych jel sám.
Já
SuJazuwaki
Tož kujva lidi neblázněte!To polovina lidí zabalí že si nasadí firemní trička a de si hrát do rachoty na kokoty ,třetina proto že má chcát a aby jim nenavlhla prdel.To je fakt děs Co kdo ještě vymyslí ??? už se těším
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:Tož kujva lidi neblázněte!To polovina lidí zabalí že si nasadí firemní trička a de si hrát do rachoty na kokoty ,třetina proto že má chcát a aby jim nenavlhla prdel.To je fakt děs Co kdo ještě vymyslí ??? už se těším
jak říkám nepoučitelnostvybrat zálohy a bastanemůžeš?tak se s nima rozluč a vostatní je prolejouvon si málokdo uvědomuje jaký s tím sou starosti a pak jak s tím ten kdo to pořádá trpí jaký sou lidi kokotiže se na to lást minus vytvrdý jádro s tím ale problém nemá
Jebat motorky :-)
Hanz psal:Janna psal:Bohužel to musím zrušit,promiň Tome
...opovaž se tam jedu jenom k vůli tobě......
Jen nekecej....ne,příští rok,se zúčastním,ale tento rok,to musím odložit.Jedem v sobotu ráno na Senec a jen na ten pátek.....musela bych brzo odjet,je to na...sorráááč,sejdeme se na jiném sraze
PALOUS psal:4Fun.cz psal:Tož kujva lidi neblázněte!To polovina lidí zabalí že si nasadí firemní trička a de si hrát do rachoty na kokoty ,třetina proto že má chcát a aby jim nenavlhla prdel.To je fakt děs Co kdo ještě vymyslí ??? už se těším
jak říkám nepoučitelnostvybrat zálohy a bastanemůžeš?tak se s nima rozluč a vostatní je prolejouvon si málokdo uvědomuje jaký s tím sou starosti a pak jak s tím ten kdo to pořádá trpí jaký sou lidi kokotiže se na to lást minus vytvrdý jádro s tím ale problém nemá
Tak to dělám já, zaplatím dopředu a nedorazím
Ale sem se přijedu podívat v sobotu dopoledne - bude-li hezky
Akorát mi to podle mapy připadá nějaký moc velký a luxusní
God Save The Queen!
SuJazuwaki psal:lip psal:Neplánuje někdo vyrazit tak kolem čtvrté z Brna (nebo okolí)?
Nerad bych jel sám.Já
Super. A v kolik a odkud přesně plánuješ jet?
Možná se přidá i Netolda, jestli bude moct vyrazit dřív.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2011 20:29:35 Offline |
jedeme někdy v sobotu z pardubicale nevim v kolik a pokud bude hnus počasí tak asi plechovkou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No ja jedu na masine urcite ,ale vyjel bych hus nekdy rano ,podle pocasi, trvale snad prset nema , a naka ta prehanka se precka u pumpy Jinak ta cesta vypada na 3- 4 hodky , podle zastavek a pocasi, ale nevim , jaky mas cestovni tempo
Kelly01 psal:PALOUS psal:4Fun.cz psal:Tož kujva lidi neblázněte!To polovina lidí zabalí že si nasadí firemní trička a de si hrát do rachoty na kokoty ,třetina proto že má chcát a aby jim nenavlhla prdel.To je fakt děs Co kdo ještě vymyslí ??? už se těším
Ty starej pardále na tebe se těším......
A jestli je to moc nóbl můžeš spat třeba na poblitým zápraží,abys ses cítil jak doma
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Ondráš psal:gapa psal:Za 6-8 týdnů to musíš mít vysoké jak obilí....
Z dílny na záchod je daleko, tak chodí na trávník... To to pak moc neroste.
hovno, na citrónovník se chodí a tráva se seká benzínem :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Ondráš psal:gapa psal:Za 6-8 týdnů to musíš mít vysoké jak obilí....
Z dílny na záchod je daleko, tak chodí na trávník... To to pak moc neroste.
hovno, na citrónovník se chodí a tráva se seká benzínem :)))
a na gumy je vostrej nůž na chleba + krém na boty
Banditatom (Člen) 30.06.2011 10:13:16 Offline |
Kelly01 psal:PALOUS psal:4Fun.cz psal:Tož kujva lidi neblázněte!To polovina lidí zabalí že si nasadí firemní trička a de si hrát do rachoty na kokoty ,třetina proto že má chcát a aby jim nenavlhla prdel.To je fakt děs Co kdo ještě vymyslí ??? už se těším
chceš objednat pokoj nebo ti stačí kulečníkový stůl
To qwerty: bohužel jsem nepojizdný
To janna+hanz: hele běžte se hrdličkovat jinam
SuJazuwaki (Člen) 30.06.2011 11:48:41 Offline |
lip psal:SuJazuwaki psal:lip psal:Neplánuje někdo vyrazit tak kolem čtvrté z Brna (nebo okolí)?
Nerad bych jel sám.Já
Možná se přidá i Netolda, jestli bude moct vyrazit dřív.
Záleží jak se dneska stihnu nabalit a přezout... Guma ještě nedorazila. Ale pokud to dobře vyjde, tak v 16:00 razím z Židenic.
SuJazuwaki
SuJazuwaki psal:lip psal:SuJazuwaki psal:
JáSuper. A v kolik a odkud přesně plánuješ jet?
Možná se přidá i Netolda, jestli bude moct vyrazit dřív.Záleží jak se dneska stihnu nabalit a přezout... Guma ještě nedorazila. Ale pokud to dobře vyjde, tak v 16:00 razím z Židenic.
pojedete pres Kromeroz ze bych se pridal
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 30.06.2011 12:24:47 Offline |
Honzik8719 (Člen) 30.06.2011 12:51:33 Offline |
Ondráš psal:Radek-Ban psal:Tak draci kdyby se chtěl nekdo přidat z Prahy tak jedem s "Honzik8719"
V pátek mezi 11-12h (čas ještě upřesníme) tady je plán trasy http://mapy.cz/#x=17.913067&y=49.86 … fast%22%7DBych možná jel... Moje trasa, akorát, že jezdím přes Chrudim.
Tak čas je upřesněn...sraz je v 13:30 v Říčanech na Benzině...tak kdo by se přidal ozvěte se
...relativní kochač...
SuJazuwaki (Člen) 30.06.2011 13:56:31 Offline |
Ton@l psal:SuJazuwaki psal:lip psal:
Možná se přidá i Netolda, jestli bude moct vyrazit dřív.Záleží jak se dneska stihnu nabalit a přezout... Guma ještě nedorazila. Ale pokud to dobře vyjde, tak v 16:00 razím z Židenic.
pojedete pres Kromeroz ze bych se pridal
Ve Stříbrnicích přibrzdíme
SuJazuwaki
Kelly01 psal:Tak to dělám já, zaplatím dopředu a nedorazím
Přivez úkoly, já ti to podepíšu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 30.06.2011 18:01:13 Offline |
trocha navigace do čeladné trefí snad každej jen trocha orientace po čeladné.
čeladná je složená s I. II. části nás zajímá čeladná II. Pro ty co pojedou od Frenštátu pod Radhoštěm je to hned první odbočka v pravo v čeladné II (cca. 200m za cedulí).
pro ty co pojedou od Frýdku-místku. Za kruháček cca. 2km bude odbočka v levo ( přímo v křižovatce je nějakej kříž či co jinač dle foto.
vodbočit v levo
pak po 4km bude mostek a hned za ním je odbočka do kopečka a tam v levo
doleva
samozřejmě budu mět pověšené cedule ale někerým...
zítra se těšíme
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2011 19:08:11 Offline |
Ondráš psal:Prosimtě ty cedule udělej velký, ne že nalepíš A4 na sloup.
nejmenší A0 spíš bilbordovej formát
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2011 19:56:55 Offline |
kdyby napsal první do prava od Frenštátu a za kruhákem první do leva od Ostravy každej to pochopí
kojaksro psal:kojaksro psal:...Kojaksro, MácaR6 a SleiP dojedeme v sobotu.....a dáme drink
....a Lachtan s paní....sry sem zapoměl
no no no už sem myslel že ses na mě vysral... už se těšíme wogo
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Banditatom (Člen) 01.07.2011 08:33:27 Offline |
nějakej problém
To ondráš: cedule jak půl autobusu stačí....
čučím jak pár kapek vodradí tolika lidí
Banditatom (Člen) 01.07.2011 08:59:44 Offline |
kazan psal:Chčije a chčije
co naděláš....
Banditatom (Člen) 01.07.2011 09:05:12 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:kazan psal:Chčije a chčije
co naděláš....
když ono prší jenom tam u vás.. tu svítí slunko celej týden a ani kapka
jestliva chceš do držťky tak to řekni rofnou
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:
co naděláš....když ono prší jenom tam u vás.. tu svítí slunko celej týden a ani kapka
jestliva chceš do držťky tak to řekni rofnou
říkám rofnou, že chcu do držky rum škoda, že za vámi přijet nemůžu, do asijej táhnu už příští týden a letní rozpočet je omezen, už ted si připadám jak večerníček
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:kojaksro psal:...tak ani mi nedijedem, má pršet
tebe někdá zastavil déšt?
...to byl fejk.....naopak v dešti jezdím rád, je méně kontrol a tudíž menší pravděpodobnost, že mi chytnou za chlast
....jediný mi sere, že mám zhnojenou motku páč sem leštič, že kua
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Kukii psal:...........škoda, že za vámi přijet nemůžu, do asijej táhnu už příští týden a letní rozpočet je omezen, už ted si připadám jak večerníček
...tak snad máš v práci trezor, ne?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kukii psal:...........škoda, že za vámi přijet nemůžu, do asijej táhnu už příští týden a letní rozpočet je omezen, už ted si připadám jak večerníček
no to mám a velkej ale to jsou jenom pracovní při odchodu dom mi nic za nehtama nezůstává
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 01.07.2011 09:42:18 Offline |
kojaksro psal:Kukii psal:kojaksro psal:...tak ani mi nedijedem, má pršet
tebe někdá zastavil déšt?
...to byl fejk.....naopak v dešti jezdím rád, je méně kontrol a tudíž menší pravděpodobnost, že mi chytnou za chlast
....jediný mi sere, že mám zhnojenou motku páč sem leštič, že kua
...tohle mě nedělej
hlemejzd999 (Člen) 01.07.2011 09:42:31 Offline |
Kukii psal:osiris psal:Kukii psal:...........škoda, že za vámi přijet nemůžu, do asijej táhnu už příští týden a letní rozpočet je omezen, už ted si připadám jak večerníček
no to mám a velkej ale to jsou jenom pracovní při odchodu dom mi nic za nehtama nezůstává
malý nehty - to je jasný ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2011 12:48:35 Offline |
ono se s tim počasim neni čemu divit http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm
my teda přijedeme na 100% v nouzi max plechovkou,ale to bych nerad.
hlemejzd999 (Člen) 01.07.2011 13:06:36 Offline |
tak fajn, přibalím vesla, skoby a lano....
A jestli mě ta cesta nas.r. tak to nechám stát a dojdu pěšky...
Letos mě ten stav vozovek vytáčí více jak jindy....vytáčí, nasírá, znechucuje....
Doma se asik brzy přesedlá na enduro....
No nevidim to s tim destem nijak ruzove V sobotu tam snad nejak este dojedem ,cestou ma prset jenom misty , ale co co v nedeli pri navratu ,to uz ma prset trvale na celem uzemi , a 250 km v desti fakt nedam
hlemejzd999 (Člen) 01.07.2011 15:12:57 Offline |
deny1234 psal:No nevidim to s tim destem nijak ruzove V sobotu tam snad nejak este dojedem ,cestou ma prset jenom misty , ale co co v nedeli pri navratu ,to uz ma prset trvale na celem uzemi , a 250 km v desti fakt nedam
tak jeď pomalejc ...nemusíš tomu dávat takovej céres ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
No to ja f desti nejezdim vic jak 80-90 . Ale stejne mi minulej tejden f bource pri podrazovani ustrelilo fest zadni kolo , a to bylo teplo, kolem 26 c ,koukam, ze tam u vas mate nakejch 13 c a to + 250 km f desti , = jistej drzkopad
deny1234 psal:No to ja f desti nejezdim vic jak 80-90 . Ale stejne mi minulej tejden f bource pri podrazovani ustrelilo fest zadni kolo , a to bylo teplo, kolem 26 c ,koukam, ze tam u vas mate nakejch 13 c a to + 250 km f desti , = jistej drzkopad
...gdo se bojí, sere f síni
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Přijedu zítra na vystoupení AC/DC revival Copak se bojíte kapky deště, pche
Ostatně já to mám tak blízko, že dojedu s Danielkou plechovkou no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Přijedu zítra na vystoupení AC/DC revival Copak se bojíte kapky deště, pche
Ostatně já to mám tak blízko, že dojedu s Danielkou plechovkou no né?No ano!
a nebude Ti hanba? ...v kolik jedeš? ...já tak ve 4. Motorkou!!!
Jsme v Olomouci a pojedeme odsud kolem 17.00 plechovkou přímo tam! Na motorku teď Danielku nedostanu, protože statečně absolvovala 9 dnů v jejím sedle po Itálii, Rakousku a Slovinsku, tak ji nechci příliš dráždit . Navíc máme i jakési pochůzky, proto autem no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Banditatom (Člen) 03.07.2011 16:39:31 Offline |
rádi jsme vás viděli ořežpruti bylo supr
ještě jednou díky gapovi a chlapům, slečnám s kapel za užasnou kulturní vložku paráda
psst: ono pršelo
Jako akce dobra , kapela byla vyborna Ale ta cesta naspatek ,takovej dest jsem este nevidel ani kdyz jsem jel autem 4 hodky f privalovym desti ,s extremnim vetrem ,a lagunama na silnici + 2 krat spadlej strom f ceste Doufam ze vsici dorazily v poradku domu. Ale na dalnici f desti bandaska dobra,stal se z ni hydroplan , a NIC nas nepredjelo , jenom si dost lidi tukalo na celo
tak jsem odjížděla jako poslední a jako hrdý rytíř :) ale to počasí fakt humus, obdivuju všechny kteří jeli delší trasu než já! Klobrc dolů Ráda jsem vás poznala a pokecala, Bandit
Mamuti ještě nevymřeli, tak bacha na ně!!!
nohy v suchu a teple... déšť celou cestu....
Jedna infarktová chvilka....stražní andělé stáli při nás, takže součátí černé kroniky dneska nejsme.
Akcička podařená...díky organizátorům...
Ale to počasí kurnik dneska fakt humus....
Ráda jsem vás viděla lidi....dobrééééééé to bylooooooooooooooo
Honzik8719 (Člen) 03.07.2011 20:41:58 Offline |
Akce VÝBORNÁjen ta cesta domu...340kiláků chcalo a chcalo
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 03.07.2011 21:42:51 Offline |
...těch pár kapiček jauvajs
Akce dobrá... Jak pátek, tak sobota. Kdyby v hotelu tekla z kohoutků rezavá voda, byl by jako Goral.
Slečna servírka byla trochu divná. Nevím proč na mě čuměla jak na vejra, když jsem si po guláši s 9 knedlíkama objednal ještě kuřecí nudličky a americkejma bramborama (chtěl jsem opečený, ale jak jsem pochopil... sice je na lístku mají, ale nedělají je). Jo a to placení po každém pivu...
Pani vrchní ale byla sdílnější a nevadilo jí tam s náma sedět dokud jsme všichny neodpadli. Skaři odpadli strašně rychle. Hovno vydrží a ráno nejsou ani schopný si sednout na motorku. Od Nkaře se musí nechat naložit do auta a vozit.
Muzeum Tatry taky dobrý.
A samozřejmě nesmím zapomenout na Rumyš!!! TO BYLA BOMBA!!
Kapelka mě potěšila. Krásně jsem si zahalekal.
Nasranej jsem ze zpáteční cesty. Nakonec jsme se rozhodli (nic jiného nezbývalo) pro komplet dálnici, takže nuda, nuda, nuda, a až do Vyškova chcalo jako svině.
Pak jsem to nějak neodhadl a těsně před Lochkovským tunelem mi došel benzín. Jo a jak tak koukám na ty účty, tak jezdím za 9-10l/100km. A to jsem hovno střelec. S tím se musí něco udělat. Ne že bych nějak řešil spotřebu, ale jezdit v běžném provozu za 9 litrů při mém stylu jízdy...
Jdu si radši dát horkou vanu.
jj, fajné to bylo, sem se zas po delší době dobe pobavil
gapa s kapelkou luxusní
thx Tomas and Mamooth
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
jennys psal:ale každopádně černý brejle po ránu, móc dobrý
neznáš tu písničku... "...nasadim si černý brejle, ať mě nigdo nevidí..."
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...taky hlásím příjezd (už včera), díky "jemnému" vánku a "přenádhernému" počasí jsem poprvé jel na motorce v real 3D (v jednu chvíli třemi směry)....
...jinak díky organizátorům za vydařenou akcičku a všem zúčastněným za přátelskou atmosféru...
to Ondráš: "Skaři odpadli strašně rychle"....protože už podle motorky jde vidět, že na to maj a necucaj jedno pivo celej večer...jo a důvod proč ti to žere 9l/100 určitě znáš....
WD club member...
Hanz psal:to Ondráš: "Skaři odpadli strašně rychle"....protože už podle motorky jde vidět, že na to maj a necucaj jedno pivo celej večer...
Ne... spíš je vidět, že jim stačí to jedno pivo a jdou spát...
Hanz psal:jo a důvod proč ti to žere 9l/100 určitě znáš....
I kdyby to sralo peníze, tak na Sku jezdit nebudu.
Banditatom (Člen) 04.07.2011 18:34:08 Offline |
janno chceš párek?
Banditatom (Člen) 04.07.2011 18:55:40 Offline |
Banditatom psal:Ondráš psal:Krásný je vzduch, krásnější je moře...
Krásný je vzduch, krásnější je moře...
Co je nejkrásnější, co je nejkrásnější...
UKAŽ PIČU!!!
Mour...jjj
2 ondráš vogo koho ti to připomíná?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _brouk.jpg
Abych řekl pravdu nejvíc mi to připomíná tvoje GSX jak tomu za prdelí teče chladič
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR