Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2011 08:15:11 Offline |
Re: Nabíječka
počkej si na tu v Lidlu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...já ji eště nevyhodil, ale spíš neš nabíječka bych řek, že se hodí spíš na udržování a voživování, na to je dobrá...ofšem dyš nabíječku plnohodnotnou, tag bych koukal po ňáký Optimate nebo Akumate...s tou Lídlofskou sem sice nabil i autovou baterku, ale trvalo to dva dny
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já ji eště nevyhodil, ale spíš neš nabíječka bych řek, že se hodí spíš na udržování a voživování, na to je dobrá...ofšem dyš nabíječku plnohodnotnou, tag bych koukal po ňáký Optimate nebo Akumate...s tou Lídlofskou sem sice nabil i autovou baterku, ale trvalo to dva dny
hele na to naše mrdání ... jo a vzbudí i baterku která už jenoom cvaká relátkem, ale pravda není to za odpoledne
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2011 12:16:34 Offline |
Filous psal:...já ji eště nevyhodil, ale spíš neš nabíječka bych řek, že se hodí spíš na udržování a voživování, na to je dobrá...ofšem dyš nabíječku plnohodnotnou, tag bych koukal po ňáký Optimate nebo Akumate...s tou Lídlofskou sem sice nabil i autovou baterku, ale trvalo to dva dny
to trvá i optimate když je baterka hodně špatná
XJelen psal:Filous psal:...já ji eště nevyhodil, ale spíš neš nabíječka bych řek, že se hodí spíš na udržování a voživování, na to je dobrá...ofšem dyš nabíječku plnohodnotnou, tag bych koukal po ňáký Optimate nebo Akumate...s tou Lídlofskou sem sice nabil i autovou baterku, ale trvalo to dva dny
hele na to naše mrdání ... jo a vzbudí i baterku která už jenoom cvaká relátkem, ale pravda není to za odpoledne
...ale jó, dyk řikam, himl
já používám od h-tronic, musim vyzkoušet co nabízím v shopu a funguje to dobře. bratr ji používá na dobití často, má baterky v háji. já ji v mám banditu dobrou, tak jsem ji dal nabít před zimou a ted po zimě a během pár hodin byla nabitá.
motto "Vem za heft a val"
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2014 19:50:54 Offline |
od 20.1.
konečně si koupim nějakou nabiječku na motobaterku
NOVÁ VERZE s lcd
http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-C3038BFA … mp;id=4162
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:od 20.1.
NOVÁ VERZE s lcd
http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-C3038BFA … mp;id=4162
to bude to první co se na tom posere
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2014 21:12:17 Offline |
richie psal:hlemejzd999 psal:od 20.1.
NOVÁ VERZE s lcd
http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-C3038BFA … mp;id=4162to bude to první co se na tom posere
jako co mam koupenyho z lidlu , tak se zatim nic nezesralo...je teda pravda , ze si dycky neco koupim a nepouzivam to , proto mi to vydrzi dlouho ...treba jako pneumaticky kladivo - to sem nepouzil jeste nikdy a to uz mi lezi v regale dva roky , takze bezporuchove
hlemejzd999 psal:richie psal:hlemejzd999 psal:od 20.1.
NOVÁ VERZE s lcd
http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-C3038BFA … mp;id=4162to bude to první co se na tom posere
jako co mam koupenyho z lidlu , tak se zatim nic nezesralo...je teda pravda , ze si dycky neco koupim a nepouzivam to , proto mi to vydrzi dlouho ...treba jako pneumaticky kladivo - to sem nepouzil jeste nikdy a to uz mi lezi v regale dva roky , takze bezporuchove
...já koupil manželce v Lídlu televizní deku, tak doufám, že vydrží
Mour psal:hlemejzd999 psal:richie psal:
to bude to první co se na tom poserejako co mam koupenyho z lidlu , tak se zatim nic nezesralo...je teda pravda , ze si dycky neco koupim a nepouzivam to , proto mi to vydrzi dlouho ...treba jako pneumaticky kladivo - to sem nepouzil jeste nikdy a to uz mi lezi v regale dva roky , takze bezporuchove
Kdo,manželka?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2014 22:23:38 Offline |
VikecB12 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
jako co mam koupenyho z lidlu , tak se zatim nic nezesralo...je teda pravda , ze si dycky neco koupim a nepouzivam to , proto mi to vydrzi dlouho ...treba jako pneumaticky kladivo - to sem nepouzil jeste nikdy a to uz mi lezi v regale dva roky , takze bezporuchove...já koupil manželce v Lídlu televizní deku, tak doufám, že vydrží
Kdo,manželka?
no neasi ...to by mu deka byla k ničemu
Mour psal:hlemejzd999 psal:richie psal:
to bude to první co se na tom poserejako co mam koupenyho z lidlu , tak se zatim nic nezesralo...je teda pravda , ze si dycky neco koupim a nepouzivam to , proto mi to vydrzi dlouho ...treba jako pneumaticky kladivo - to sem nepouzil jeste nikdy a to uz mi lezi v regale dva roky , takze bezporuchove
...ty parťáku, dyby se Ifka f půlce serijálu začla klepat, tag ta deka probíjí a je potřeba rychle vytáhnout šňůru ze zásuvky....áááánebo...........
Filous psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
jako co mam koupenyho z lidlu , tak se zatim nic nezesralo...je teda pravda , ze si dycky neco koupim a nepouzivam to , proto mi to vydrzi dlouho ...treba jako pneumaticky kladivo - to sem nepouzil jeste nikdy a to uz mi lezi v regale dva roky , takze bezporuchove...ty parťáku, dyby se Ifka f půlce serijálu začla klepat, tag ta deka probíjí a je potřeba rychle vytáhnout šňůru ze zásuvky....áááánebo...........
... ...to je obyč deka s rukavama, zas takový grand na elektrickou nejsem ...no ale i tak doufam, že vydrží dlouho obě ........jak sponzor, tak i deka
Mour psal:...tak to by pak byla ta deka na prd...bych si musel zas něco pro obveselení vymyslet
co šůstání? ale né, su tele, šak to je pro děcka, že jo. tož kalvádos, toho máš přeca dost, ni?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 16.01.2014 15:12:25 Offline |
Mour psal:...letos jedu ve slivovici
a napřesrok do vodmašťovny
Banditatom (Člen) 16.01.2014 15:57:09 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:...letos jedu ve slivovici
a napřesrok do vodmašťovny
všichni tam jednou skončíme
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 16.01.2014 21:00:04 Offline |
VikecB12 psal:Tělo vodu nepřijalo
ty voe to je hláška jaxvině
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 11:55:33 Offline |
tak už nabijim....jen to parkrat zamrkalo , jako že se nabijí a ted uz to jen svítí jako , že je to plný ...no je mi to divný po tak krátkej chvilce ...napred to ukazovalo 12,5 pak 12,7 pak 12,8 a ted 12,9...ale čtyři čárky jako plná ukazujou už od 12,8...kolik má tak ukazovat tech Voltů , když je to nabitý ?
nejak se rychle nabila
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 12:14:58 Offline |
Kelly01 psal:Taky jsem neodplal
Teď na mne blikaj 3 čárky 14,2V
cóóó ? ...jsem ted vycet na strankach ty Varty , ze ma bejt plná na 12,9V , tak ti nevim
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 12:31:26 Offline |
Kelly01 psal:Takže baterii z Volva co byla skoro prázdná to nabilo za 12 minut
Takovou pecku jsem nečekal
Co s tím
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c05800.jpg
no co , ... normálně ji dej do auta a jezdi
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 12:53:10 Offline |
Kelly píšou tam na ní , že je to Ultimate speed , což znamená: konečná , maximální , poslední , nebo definitivní rychlost
...tak se s tim smiř a z překladu si vyber to tvoje
hlemejzd999 psal:Kelly01 psal:Takže baterii z Volva co byla skoro prázdná to nabilo za 12 minut
Takovou pecku jsem nečekal
Co s tím
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c05800.jpgno co , ... normálně ji dej do auta a jezdi
nebo jí tach nech a vona ještě vyleze na 14,4V,neboj ale bude to dýl trvat
hlemejzd999 psal:tak už nabijim....jen to parkrat zamrkalo , jako že se nabijí a ted uz to jen svítí jako , že je to plný ...no je mi to divný po tak krátkej chvilce ...napred to ukazovalo 12,5 pak 12,7 pak 12,8 a ted 12,9...ale čtyři čárky jako plná ukazujou už od 12,8...kolik má tak ukazovat tech Voltů , když je to nabitý ?
nejak se rychle nabila
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_lidl.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _lidl1.jpg
12,8V je hodnota 100%nabití,ale když jí odpojíš za hodinu naměříš 12,3V.Nech jí tam a ona poleze až ke 14,4V a pak přepne na udržování.Pak je teprve našťouchlá
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 13:05:29 Offline |
tak to jo ..já se lek , co to ukazuje ...ted tam je uz 13V uz to teda nebliká , ale stoupá to
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 13:33:53 Offline |
Kelly01 psal:Ještě že tam není blůůůtůůůth
ale WiFikundace to je
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 16:54:35 Offline |
osiris psal:...čekám v tisku co nevidět palcovej titulek, něco ve smyslu:
"nabíječka lidl pobláznila republiku aneb vzpomínky na nagano"
je to fenomén stejně tak jako tankvak ...takovej každoroční evrgrýn ...teda z jara a na podzim , jen ted je to vylepšený o displej
no ale kdyz uz jsme u tý nabiječky - zastaví se na hodnotě 13,1V a pak se přepne do klidu
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 17:29:38 Offline |
Kelly01 psal:Co je klid
Ten zelenej bazmek přestane svítit
S kamenným vobličejem jsem tu mrchu vopustil a uvidím ji až zítra, s kladivem
ják přestane svítit ? ...sis asi zaplatil zásuvku jen do půl pátý
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 18:22:43 Offline |
Kelly01 psal:Tak jak jsi poznal "přepnutí do klidu"
Polopatě, žádné technické výrazy
no podle mě se to přeplo , když zmizely ty čárky a je tam jen ten ciselnej udaj ...jako kdyz to poprve zapnes ..kdyz na to tuknu , tak se zobrazi motorka a carky a za nejakou dobu se to zastavi na 13,1V a carky uz tam pak nejsou ...jen symbol baterky a udaj ve Voltech
si myslim....
takhle se to zobrazilo pri zapnuti na mod motorky - nabijeni
a takhle to je po nabiti ...uz to nic nedela , jen zelena sviti , ale neni to pres ten blesk videt ...ani ten modrej displej
na konci tam byl udaj 13,1V a pak se to preplo do tohodle rezimu
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2014 18:37:40 Offline |
sem ti to vyfotil teda znova
takhle je to , kdyz na to cvaknu z klidu - zobrazi se motorka a carky
a hned asi po 10 sekundach v ni cvakne a prepne se do tohodle
to je ten rezim , kdy jsem to zapnul poprve ... jen to meri - pro nabijeni musis jeste jednou macknout ten cudlici, pak se to samo vypne ...zkus u toho chvilku pockat , abys videl , jestli to prepne
Banditatom (Člen) 20.01.2014 18:49:16 Offline |
Aby vam s toho neprasknul online sulin ve svu jelimani
Taky sem ju dneska nasál Zrovna se to šiklo,moja desetiletá nabíječka z bauhauzu za akčních 499kč nedávno dosloužila,zřejmě tam provedlo sabotáž nějaký kurvítko,protože se semnou přestala bavit a hraje si na mrtvolu,takže lehla do popelnice Tenhle zázrak mě dělá to stejný co vám,takže je to tak asi správně a víc to nehodlám zkoumat. Jen ju asi cvičně testnu na velké 95Ah baterku,kterou vytluču nadoraz a uvidím jak se s tím popasuje.
Banditatom (Člen) 20.01.2014 19:15:20 Offline |
Vikecej tak to si pockas ja loni nedopatrenim vybil baterku s kokty(100AH) a timhle prckem jsem ji nabijel skoro tri dny!!! Pak jsem si vzal s prace nabijendu na nakladaky a to byl fofr
Banditatom (Člen) 20.01.2014 20:41:31 Offline |
yebat psal:Kelly01 psal:Tak jak jsi poznal "přepnutí do klidu"
Polopatě, žádné technické výrazyno prostě už jeho nabíječ nemá erekci, přešel do klidu... jako že mu nestojjí...
No ja myslim ze oba uz jsou f tom mrtvem stadiu
Já to koupil na nabíjení motorek,na auto asi zase koupím někde v bauhauzu nějakou "akční" za 4kila a hotovo. Stejně to téměř nepoužívám,když mě baterka nenastartuje,tak míří rovnou do popelnice a na její místo se stěhuje nějaká pěkná Varta. Když baterka nepřežije tu tříměsíční odstávku v zimě tak,aby normálně nastartovala,tak je stejně v piči
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2014 14:39:32 Offline |
Kelly01 psal:Baterka z volva už je napojena 26 hodin a pořád nic
Ale nevzdám to a vydržím
cituji z návodu : „ Baterie se nenabijí, jestliže leží její napětí pod 3,8V resp. přes 15V. Na displeji se objeví krátce hlášení poruchy „ Err“. Nabiječka se přepne do režimu standby.
huskyb12 psal:Kožak psal:...přesně ...na autobaterku je to na piču
esi někdo ví o něčem universálnim ,tak to nahoďte ;)já mam totok a sem spokojenej parchant :)
http://pics.ricardostatic.ch/2_72379219 … geraet.jpg
akorát teda nejni z lídlu
jo ...to je vonodůležitá je tam ta zelená žárovka páč jedině tak vim kdy to sundat ....ampérmetr by mně zbytečně mát
MRDAT!!!
Kožak psal:huskyb12 psal:Kožak psal:...přesně ...na autobaterku je to na piču
esi někdo ví o něčem universálnim ,tak to nahoďte ;)já mam totok a sem spokojenej parchant :)
akorát teda nejni z lídlujo ...to je vonodůležitá je tam ta zelená žárovka páč jedině tak vim kdy to sundat ....ampérmetr by mně zbytečně mát
No jo,jenomže tady na moravě na to nikdo nemá,to je echt zboží kerý si nemůžeme dovolit
VikecB12 psal:Kožak psal:huskyb12 psal:
já mam totok a sem spokojenej parchant :)
akorát teda nejni z lídlujo ...to je vonodůležitá je tam ta zelená žárovka páč jedině tak vim kdy to sundat ....ampérmetr by mně zbytečně mát
No jo,jenomže tady na moravě na to nikdo nemá,to je echt zboží kerý si nemůžeme dovolit
a ste uplně v píči, protože chudáci na tej moravě nemáte ani lídl... ty ses taky poved
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2014 20:25:20 Offline |
tady na tej z Lidlu je vyrobce Germany ...žádná eu nebo china , takže ta je nejvíc a musí bejt nejlepší .. to je neco , jako by byla od profesora Róna z Bubenče
hlemejzd999 psal:tady na tej z Lidlu je vyrobce Germany ...žádná eu nebo china , takže ta je nejvíc a musí bejt nejlepší .. to je neco , jako by byla od profesora Róna z Bubenče
Kamaráde, německá preciznost je dávno v píči.Dyť to tam vyráběj poláci a turci
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
hlemejzd999 psal:tady na tej z Lidlu je vyrobce Germany ...žádná eu nebo china , takže ta je nejvíc a musí bejt nejlepší .. to je neco , jako by byla od profesora Róna z Bubenče
Pěkný houno,tak se podívej těsně vedle.Čína jak vyšitá
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2014 12:06:45 Offline |
banda1250 psal:hlemejzd999 psal:tady na tej z Lidlu je vyrobce Germany ...žádná eu nebo china , takže ta je nejvíc a musí bejt nejlepší .. to je neco , jako by byla od profesora Róna z Bubenče
a jó ty .... to sou čůrácí ty němcí ...proč tam napíšou germany a vedle čína ? to je jako výrobce německo a dovozce čína ?
asi udělali někde soudruzi chybu
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2014 12:33:58 Offline |
hlemejzd999 psal:banda1250 psal:hlemejzd999 psal:tady na tej z Lidlu je vyrobce Germany ...žádná eu nebo china , takže ta je nejvíc a musí bejt nejlepší .. to je neco , jako by byla od profesora Róna z Bubenče
a jó ty .... to sou čůrácí ty němcí ...proč tam napíšou germany a vedle čína ? to je jako výrobce německo a dovozce čína ?
Vis jak...v cine to vyrobi.nemec na to nalepi samolepku da to do krabicky a razem je to made in germany
hlemejzd999 psal:banda1250 psal:hlemejzd999 psal:tady na tej z Lidlu je vyrobce Germany ...žádná eu nebo china , takže ta je nejvíc a musí bejt nejlepší .. to je neco , jako by byla od profesora Róna z Bubenče
no jo no,germán to holt za pětikilo nevyrobí...co nevyrobí...vyrobí,ale neprodá
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2014 12:39:56 Offline |
Ondráš psal:VikecB12 psal:No jo,jenomže tady na moravě na to nikdo nemá,to je echt zboží kerý si nemůžeme dovolit
Ty voe, tak si najdi něco alespoň za 50. Nevím proč děláš práci za almužnu.
jak rika ten uruguayskej prezident : Chudí jsou ti, kteří tráví všechen čas prací jen proto, aby si vydělali na svůj nákladný životní styl, a stejně jim to nestačí
Ondráš psal:VikecB12 psal:No jo,jenomže tady na moravě na to nikdo nemá,to je echt zboží kerý si nemůžeme dovolit
Kdyš mě se moc s vejplatou dolů jít nechce
Nicméně doba je zlá a pomalu ale jistě se to blíží,kdy dosednu nazpět nohama nazem
Banditatom (Člen) 22.01.2014 15:03:54 Offline |
VikecB12 psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:No jo,jenomže tady na moravě na to nikdo nemá,to je echt zboží kerý si nemůžeme dovolit
Nicméně doba je zlá a pomalu ale jistě se to blíží,kdy dosednu nazpět nohama nazem
takže zachvilku tě budeme vídat na kole, s ruksakem na zádech při cestě do kolbenky
Banditatom (Člen) 22.01.2014 15:26:21 Offline |
VikecB12 psal:aji to je možný A s pežota si udělám vobytňák na ježdění na ryby
i prd... peugeota prodáš pač zjistíš, že 10l nafty na sto je krutej nářez rodiného rozpočtu a na ryby budeš chodit tak max do tesca na mrožené rybí filé
kurva to je kruté
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2014 18:24:17 Offline |
VikecB12 psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:No jo,jenomže tady na moravě na to nikdo nemá,to je echt zboží kerý si nemůžeme dovolit
jednou je dobře jednou je hůř..vždycky je to jak na houpačce..jen to nesmí bejt vyskočení resp. vylítnutí z houpačky
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Ondráš psal:
Ty voe, tak si najdi něco alespoň za 50. Nevím proč děláš práci za almužnu.Kdyš mě se moc s vejplatou dolů jít nechce
Nicméně doba je zlá a pomalu ale jistě se to blíží,kdy dosednu nazpět nohama nazemjednou je dobře jednou je hůř..vždycky je to jak na houpačce..jen to nesmí bejt vyskočení resp. vylítnutí z houpačky
asi sem vylít dokdyž ale vidim co si dneska zaměstnavatelé dovolej ,tak už se mně ani moc nasedat nechce...dělám tedy Itala
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2014 19:44:59 Offline |
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Nicméně doba je zlá a pomalu ale jistě se to blíží,kdy dosednu nazpět nohama nazemjednou je dobře jednou je hůř..vždycky je to jak na houpačce..jen to nesmí bejt vyskočení resp. vylítnutí z houpačky
asi sem vylít dokdyž ale vidim co si dneska zaměstnavatelé dovolej ,tak už se mně ani moc nasedat nechce...dělám tedy Itala
hele vlítnout do neni zase tak špatný...teda pokud nejsi buzerant
Stránky: 1 2