Nejsi přihlášen
Re: Kam za hadrama v Rajchu
Nevim jak obleceni, ale kdyz jsem v lete pred dovolenou shanel montazni sadu s plotnou na kufr na mou 650, tak v obchodnim centru na jihu Vidne....si ted nevzpomenu jak se to jmenuje. Primo u hlavni strasse po prave strane, misto napisu a cehokoliv jinyho je ten obchod celej polepenej motorkama. Maji tam spoustu veci skladem, velkej vyber, ochotna obsluha (nutno rici ze nemecky umim tak dve slova a stejne jsem se domluvil) a jeste mi ve finale dal 15% slevu. Takze spokojenost.
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
...na jihu Vídně směr Gzaz po pravé straně pár metrů od cedule "konec Vídně" je Louis a hned přes silnici je Heinz Gericke http://www.louis.de/_10e7ffaed4989bea52 … &ID=53
nevim kudy pojedes ale pokud bys jel pres nemecko konkretne pasau tak na hlavni strase smer linz posledni vyjezd tak po leve strane je polo a tak 200m gerik slusny oba
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Cece, byl sem ve Widni, ale ne v tech shopech, nedostal sem se na net a nevedel sem o tech informacich tady.Lujs mne nak nezaujal, ale uvidim, mrknu a uvidim, jenze ted tam pojedu az v unoru. Tak kdyztak se jeste ozvi.
There's a pie in the sky when you die.
Stránky: 1