Nejsi přihlášen
SV 1000 S
Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo nebyl kouknout na tohle SV, popřípadě zkušenosti s firmou MotoTrade. Díky moc!
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 000-s.html
nicola.foxx (Člen) 04.03.2011 12:04:10 Offline |
Re: SV 1000 S
Zkušenosti s nima nemam.
Motka vypada celkem dobre, ale zarazi me, ze tam nejni klin pod motorem.
U modelu se stribrnym ramem byl na kazdym eSku. U tohodle cernyho ramu si nejsem jistej. Se mrkni na ostatni inzeraty z cernym ramem. Ale mam za to, ze SV1000 byl na vsech a na 650 priplatkove nebo jinak.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Zkušenosti s nima nemam.
Motka vypada celkem dobre, ale zarazi me, ze tam nejni klin pod motorem.
U modelu se stribrnym ramem byl na kazdym eSku. U tohodle cernyho ramu si nejsem jistej. Se mrkni na ostatni inzeraty z cernym ramem. Ale mam za to, ze SV1000 byl na vsech a na 650 priplatkove nebo jinak.
Přesně jak řikáš. Taky si myslim že by tam měl bejt...
spidys psal:škardík psal:Dle mě to má málo vejfucků
Taky mám za to že litrový SV má na každej hrnek jeden lauf
To má na 100% na každej straně lauf... zase je o tolik levnější že za ten rozdíl v pohodě koupíš ladáky i se svodama. Jde mi o to jestli jste jí někdo neviděl. Protože mě sice ta cena zaráží ale zase co jsem čet tak všichni na ten bazar pějou chválu!
Nějak mi to smrdí. Už jak jsem tu motorku vidě, říkal jsem si, že tomu něco chybí.Origo to má mít navíc klín a dvouválec motor. Navíc ta cena za danou značku mi přijde až příliš výhodná. Chtělo by to vidět. Každopádně bych si na to dal fakt bacha
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom (Člen) 04.03.2011 16:35:47 Offline |
Sandman psal:Nějak mi to smrdí. Už jak jsem tu motorku vidě, říkal jsem si, že tomu něco chybí.Origo to má mít navíc klín a dvouválec motor. Navíc ta cena za danou značku mi přijde až příliš výhodná. Chtělo by to vidět. Každopádně bych si na to dal fakt bacha
četl jsis to po sobě
skouknout možná ji bejvalej majitel někde poslal po asfaltu a nechtělo se mu do toho vrážet many. Víš kolik takovejch motorek jezdí po lužích a hajích českých. Pokud je po technické stránce ok proč néé ale nějak nevím nebyli ty SV v té modré krapec světlejší a to S na nádrži mě taky nějak štrimuje
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
a porovnávej si ji !
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 41687.html
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Tyhle SV s černym rámem by měly mít tušim 91kw a ne 88kw. Ale to je asi detail...Jinak ten klín tam má určitě bejt. Má to staženýho svody do jednoho vincka no (mě osobně se to nelíbí) a má jinej držák...kdyby k tomu byly origo díly...za 100 ti prodám to moje
Brkos psal:Tyhle SV s černym rámem by měly mít tušim 91kw a ne 88kw. Ale to je asi detail...Jinak ten klín tam má určitě bejt. Má to staženýho svody do jednoho vincka no (mě osobně se to nelíbí) a má jinej držák...kdyby k tomu byly origo díly...za 100 ti prodám to moje
Jaký máš?
Paladin86 psal:Brkos psal:Tyhle SV s černym rámem by měly mít tušim 91kw a ne 88kw. Ale to je asi detail...Jinak ten klín tam má určitě bejt. Má to staženýho svody do jednoho vincka no (mě osobně se to nelíbí) a má jinej držák...kdyby k tomu byly origo díly...za 100 ti prodám to moje
Jaký máš?
Stříbrný. Do provozu 2005. Najeto poctivých 18tisíc. Titanový yoshi zvedlý pod sedlo, kryt sedla spolujezdce, gipro, vyhřejvaný hefty, radiální pumpa gsxr, pancíře, blatníček... Tohle je když jsem to koupil, ještě bez doplňků http://fotoalba.centrum.cz/original.php … mp;psize=1 jinak veškerý origo díly k motorce... a teď nová řetězovka...
Brkos psal:Paladin86 psal:Brkos psal:Tyhle SV s černym rámem by měly mít tušim 91kw a ne 88kw. Ale to je asi detail...Jinak ten klín tam má určitě bejt. Má to staženýho svody do jednoho vincka no (mě osobně se to nelíbí) a má jinej držák...kdyby k tomu byly origo díly...za 100 ti prodám to moje
Jaký máš?
Stříbrný. Do provozu 2005. Najeto poctivých 18tisíc. Titanový yoshi zvedlý pod sedlo, kryt sedla spolujezdce, gipro, vyhřejvaný hefty, radiální pumpa gsxr, pancíře, blatníček... Tohle je když jsem to koupil, ještě bez doplňků http://fotoalba.centrum.cz/original.php … mp;psize=1 jinak veškerý origo díly k motorce... a teď nová řetězovka...
Moc pěkná! škoda že jí máš jako jednomístnou...
Paladin86 psal:Brkos psal:Paladin86 psal:
Jaký máš?Stříbrný. Do provozu 2005. Najeto poctivých 18tisíc. Titanový yoshi zvedlý pod sedlo, kryt sedla spolujezdce, gipro, vyhřejvaný hefty, radiální pumpa gsxr, pancíře, blatníček... Tohle je když jsem to koupil, ještě bez doplňků http://fotoalba.centrum.cz/original.php … mp;psize=1 jinak veškerý origo díly k motorce... a teď nová řetězovka...
Moc pěkná! škoda že jí máš jako jednomístnou...
Jak jsem psal, vše k tomu. stupačky, origo svody i koncovky, madlo spolujezdce...Uplně všechno..Takže si tam ty stupačky můžeš dát. Jezdili jsme na tom taky ve dvou, ale pak jsem nikoho už nevozil...
Brkos psal:Paladin86 psal:Brkos psal:
Stříbrný. Do provozu 2005. Najeto poctivých 18tisíc. Titanový yoshi zvedlý pod sedlo, kryt sedla spolujezdce, gipro, vyhřejvaný hefty, radiální pumpa gsxr, pancíře, blatníček... Tohle je když jsem to koupil, ještě bez doplňků http://fotoalba.centrum.cz/original.php … mp;psize=1 jinak veškerý origo díly k motorce... a teď nová řetězovka...Moc pěkná! škoda že jí máš jako jednomístnou...
Jak jsem psal, vše k tomu. stupačky, origo svody i koncovky, madlo spolujezdce...Uplně všechno..Takže si tam ty stupačky můžeš dát. Jezdili jsme na tom taky ve dvou, ale pak jsem nikoho už nevozil...
To je škoda to předělávat zpátky! ty vejfuky jsou nádherný! On z toho bude mít radost někdo kdo nevozí batůžky!
Paladin86 psal:Brkos psal:Paladin86 psal:
Moc pěkná! škoda že jí máš jako jednomístnou...Jak jsem psal, vše k tomu. stupačky, origo svody i koncovky, madlo spolujezdce...Uplně všechno..Takže si tam ty stupačky můžeš dát. Jezdili jsme na tom taky ve dvou, ale pak jsem nikoho už nevozil...
To je škoda to předělávat zpátky! ty vejfuky jsou nádherný! On z toho bude mít radost někdo kdo nevozí batůžky!
Špatněs to pochopil...Vejfuky zůstanou nahoře...
Brkos psal:Paladin86 psal:Brkos psal:
Jak jsem psal, vše k tomu. stupačky, origo svody i koncovky, madlo spolujezdce...Uplně všechno..Takže si tam ty stupačky můžeš dát. Jezdili jsme na tom taky ve dvou, ale pak jsem nikoho už nevozil...To je škoda to předělávat zpátky! ty vejfuky jsou nádherný! On z toho bude mít radost někdo kdo nevozí batůžky!
Špatněs to pochopil...Vejfuky zůstanou nahoře... http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010095.jpg
jo aha... škoda... kámoš včera už koupil. Ale taky moc pěknou mašinu... Jak nová!
Brkos psal:Zdenda psal:Krásná motorka... škoda prodávat.
Taky proto je za 100. Pod tu cenu nejdu ani o tisíc, to si jí radši nechám...
Mít nepotřebný kilo tak ji beru
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom psal:Sandman psal:Nějak mi to smrdí. Už jak jsem tu motorku vidě, říkal jsem si, že tomu něco chybí.Origo to má mít navíc klín a dvouválec motor. Navíc ta cena za danou značku mi přijde až příliš výhodná. Chtělo by to vidět. Každopádně bych si na to dal fakt bacha
četl jsis to po sobě
skouknout možná ji bejvalej majitel někde poslal po asfaltu a nechtělo se mu do toho vrážet many. Víš kolik takovejch motorek jezdí po lužích a hajích českých. Pokud je po technické stránce ok proč néé ale nějak nevím nebyli ty SV v té modré krapec světlejší a to S na nádrži mě taky nějak štrimuje
To jsem nevěděl, že SV je čtyřválec
Raději ani nechcu vědět, abych se začal bát, co jsem to loni koupil
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1