Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Akce Lidl od 14.3.

redik27 (Člen)
05.03.2011 11:17:17

Akce Lidl od 14.3.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
deny1234 (Člen)
05.03.2011 18:23:30

Re: Akce Lidl od 14.3.

Zaplat panbuch , uz mesic sleduju letaky jak duchodce bigsmile Vod ledna co jezdim ,mam podvlikacky jeste z vojny , svetr , a ty letni perforovany rukavice taky nic moc , kolem 0 c headshake Beru termopradlo , fusekle , rukavice , ledvinak ,tankbag .good

sonyk (Člen)
05.03.2011 18:25:52

taky skaknu asi mrknout na to termopradlo

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
XJelen (Člen)
05.03.2011 21:35:47

sonyk psal:

podívej se radši po něčem jinym, tohle když večer sundám, jsem celej vroubkovanej od toho, sice to vozim, ale byl to trochu omyl...když chci na ten den komfort beru si druhou sadu od nejmenovaného jiného výrobce (ale taky za jinou cenu).

Strýcfajtr !!!
redik27 (Člen)
05.03.2011 21:58:56

XJelen psal:
sonyk psal:

podívej se radši po něčem jinym, tohle když večer sundám, jsem celej vroubkovanej od toho, sice to vozim, ale byl to trochu omyl...když chci na ten den komfort beru si druhou sadu od nejmenovaného jiného výrobce (ale taky za jinou cenu).

ty vole, nehraj si na nejmenovaného výrobce a hoď sem s čím jsi spokojen smile1

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
XJelen (Člen)
05.03.2011 22:05:24

redik27 psal:
XJelen psal:
sonyk psal:

v prostatě cokoliv jinýho, progress, sensor, moira, louis...tyhle čtyři mám vyzkoušený

Strýcfajtr !!!
Zdenek (Člen)
06.03.2011 02:43:07

Já co se týče Moiri, už bych si ji nekoupil, suchej zip s ní tahá vočka a když si sundám bundu, vypadám jak vorvanej hadrník. Zdenek.badbigsmile

Monty (Člen)
06.03.2011 07:25:38

Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
XJelen (Člen)
06.03.2011 08:14:40

jak vidno soudruzi v endéer to pojali trochen obšírnějc bigsmile na druhou stranu polovičku věcí by z těch krámů zas po týdnu vodvezli zpátky (bo na boty za 129e by se většina důchodců ani nepodívala), tak v rámci úspor zařadili jenom to co je pro českou klientelu prodejný - ponošky, plachtu, zámek, rukavice atd evil

Strýcfajtr !!!
banda1250 (Člen)
06.03.2011 17:25:20

Termoprádlo,fusakle a řetězovej zámek a jsem spokojenejgood

PFremer (Člen)
07.03.2011 08:01:06

co ten nepromok, docela uleze...???evil

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
XJelen (Člen)
07.03.2011 08:19:00

PFremer psal:

v lídláckym nemoku jezdí komplet krušnohorský teletabís good

Strýcfajtr !!!
karlos100 (Člen)
07.03.2011 08:58:02

XJelen psal:
PFremer psal:

jen to oblíkání na pumpáchbigsmilebigsmilebigsmile
"Trios dementos"

...a bude hůř!
faitík (Člen)
07.03.2011 09:01:34

karlos100 psal:
XJelen psal:
PFremer psal:

jen to oblíkání na pumpáchbigsmilebigsmilebigsmile
"Trios dementos"

bigsmilegood

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
PFremer (Člen)
07.03.2011 12:35:39

XJelen psal:
PFremer psal:

Aha, takže Lídl kvalita zaručena bigsmile

Michal Dk (Člen)
07.03.2011 22:49:39

Lidl odsud asi podsud.....evil

LukinB6 (Člen)
07.03.2011 23:09:53

Nepromok za mě ok. Vše v suchu, jen koule plavou během chvilky a je to sakra nepřijemné.sick

GSX1250FA
redik27 (Člen)
08.03.2011 07:53:05

LukinB6 psal:

Nepromok za mě ok. Vše v suchu, jen koule plavou během chvilky a je to sakra nepřijemné.sick

musíš si to zavřít, aby ti tam neteklo bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
hans (Člen)
08.03.2011 12:13:34

LukinB6 psal:

přesně tak smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
jardagsf (Člen)
08.03.2011 16:29:20

LukinB6 psal:

nebyla by nejaka teorie proc to tak je? sem kvuli tomu nepromok prodal bo jednu sem si v nemoku a v desti stoupnul a to byl , kurrrrva , zazitek......surprisedbigsmilebigsmilebigsmile
jardagsf hounomajlujici

MOTO KOZZI GRISO
jezek (Člen)
12.03.2011 08:51:35

integrální přilba za 1290,- by Lidl.
No nevim jestli bych tomuhle svěřil makoviici svého batůžku....
headshake

jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
redik27 (Člen)
12.03.2011 09:15:27

jezek psal:

headshake

o tom ani nepřemýšlej headshakeheadshakeheadshake

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
pepa (Člen)
12.03.2011 18:07:04

no já si tam kůpím tu kladku na kolo a rovnou dvě good

GSX 1400 K7
libac22 (Člen)
12.03.2011 18:11:01

pepa psal:

na moto ? surprisedsurprisedsurprised

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
pepa (Člen)
12.03.2011 20:21:32

libac22 psal:
pepa psal:

na moto ? surprisedsurprisedsurprised

na kola

GSX 1400 K7
Kožak (Člen)
12.03.2011 22:37:19

XJelen psal:
redik27 psal:
XJelen psal:

v prostatě cokoliv jinýho, progress, sensor, moira, louis...tyhle čtyři mám vyzkoušený

sem vroubkovanej aj vté moiře help

MRDAT!!!
Zdenda (Člen)
12.03.2011 23:03:04

redik27 psal:
jezek psal:

headshake

Taky mam k tomu takovej odpor, na druhou stranu je ta přilba homologovaná a tzn, že musela projít stejnejma testama jako značkový helmy.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hans (Člen)
13.03.2011 01:48:46

Zdenda psal:
redik27 psal:
jezek psal:

headshake

Taky mam k tomu takovej odpor, na druhou stranu je ta přilba homologovaná a tzn, že musela projít stejnejma testama jako značkový helmy.

kámoš si tu helmu koupil loni, lítá s tím teda jen na malejch sráčích, ale nestěžuje si....já to měl jen v ruce a nic špatnýho jsme na tom neviděl....ale nekoupil bych si to smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
deny1234 (Člen)
14.03.2011 12:18:49

Tak akce "LIDL " byla uspesna , hlasim splneni ukolu good V 6.45 jsem byl az asi 15 ve fronte ,a zadny duchodci samy motorkari surprised V 7.10 vetsina veci pryc , borec ve fronte prede mnou bral tri tankbagy .Takze sice 3t v pussy , ale mam vsechno , jo to pradlo je fakt luxusni ,lepsi nez mel Spiderman bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
14.03.2011 12:29:07

tak to ho s těma nakbaglama budou proklínat..krom toho,že ho magnety neudžej na nádrži ani v kilu tak je dost hrubej škrábe nádrž bigsmile,ale jinak jako je praktickej to jogood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen)
14.03.2011 12:44:53

K.a.s.y.m. psal:

tak to ho s těma nakbaglama budou proklínat..krom toho,že ho magnety neudžej na nádrži ani v kilu tak je dost hrubej škrábe nádrž bigsmile,ale jinak jako je praktickej to jogood

já mám z Lídlu nakbagl,ale staršího data nějakej bískvér :D jezdim s nim už od 16good

...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen)
14.03.2011 12:47:02

Honzik8719 psal:
K.a.s.y.m. psal:

já mám z Lídlu nakbagl,ale staršího data nějakej bískvér :D jezdim s nim už od 16good

jo ten první mám taky,ale tam se mi rozsypali zipy tak jsem ho uklidil a koupil novej a ten stojí na nádrži naprd tak ho vozim zasebou na sedačce tam je cajk bigsmile

deny1234 (Člen)
14.03.2011 12:57:09

No ja mam tankbak vod Lujze ,ale ten nahovno drzi , ve 160 pravidelne opousti masinu badTakze ho uz ani nevozim , tenhle dneska provezu 200 , a jak ulitne , tak ho du vratit ,do tri dnu vracej penize good

banda1250 (Člen)
14.03.2011 13:10:44

Tak taky zakoupeno.Jak jsem hlásil termoprádlo,fusakle a zámek jentak pro sichr do garage.Vostatní takňák mám všecko.Jedu z noční tak jsem tam ve třičtvrtě mezipřistál a byl jsem kupodivu druhej,ale pak to začlosurprisedAsi 20 lidí,za 10min polovina věcí v prdeli a rozebral mě jeden maník.Kde prej maj ty věci na čopry?idontknow
Jak říkal denny: to termoprádlo se jeví takt luxusně.

zzzmrzlinar (Člen)
14.03.2011 13:13:52

Kasym - hergót to to nemůžeš říct dřív, smile1 já jsem se cestou do fachy v Lidlu stavil, motorkář ani jeden, jen po kokot důchodců a tankbágl jsem koupil. Pravda připadalo mi, že je tam těch magnetů nějak málo.

PFremer (Člen)
14.03.2011 13:59:49

zzzmrzlinar psal:

Kasym - hergót to to nemůžeš říct dřív, smile1 já jsem se cestou do fachy v Lidlu stavil, motorkář ani jeden, jen po kokot důchodců a tankbágl jsem koupil. Pravda připadalo mi, že je tam těch magnetů nějak málo.

Já ho mám a pohodička. Na to moje mrdání good:)

K.a.s.y.m. (Člen)
14.03.2011 14:08:56

n oje fajn,že je na něj ta šprcka v dešti je to dobrý,ale funguje to jak plachta když se s ní jede..zvedá ho to  z nádrže bez ní je to lepší ale tak ho vážu kolem krku.

deny1234 (Člen)
14.03.2011 19:12:53

Takze Tankbag byl vyzkousen ,a uz je navracen do Lidlu .Obetoval jsem se, vytah masinu ,a uletel uz po 3 kilacich ve 130.sick Takze kdo ho ma tak at ho tam utika vratit Jinak vypadal dobre , ale ty magnety maj letos fakt nejaky slaby bad

hans (Člen)
14.03.2011 19:23:29

deny1234 psal:

Takze Tankbag byl vyzkousen ,a uz je navracen do Lidlu .Obetoval jsem se, vytah masinu ,a uletel uz po 3 kilacich ve 130.sick Takze kdo ho ma tak at ho tam utika vratit Jinak vypadal dobre , ale ty magnety maj letos fakt nejaky slaby bad

vono si taky přečti, do jaký rychlosti tyhle zavazadla bejvaj....pochybuju že jakejkoli tankvak bez popruhů pod nádrží se udrží ve 200....surprised

u plastových kufrů přišroubovaných k nosičům se výrobci jistí obvykle 130 km/h (samozřejmě vydrží víc), takže co pak taky čekat od tankvaku na zprohýbaný nádrži idontknow

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Kukii (Člen)
14.03.2011 19:34:48

koukám velká diškůze o tankbáglech... surprisedbigsmile já vám nevim.. vám nevadí, že máte před sebou pupek a ještě takovejhle děsivej bágl??? bagl pouze za sebe, motka má bejt stejně jenom jednositz a fertig... nepopírám, že ho nemám, ale před sebe ho nervu v žádnym případě, natož abych s nim lítala kol 150 jen na magnetech... jo jinač až ho někam položíte, tak bacha na různý špony a tak.. dělá to skvělý rejhy do nádrže a to i když to položíte magnetama nahoru... idontknowsick

Život je boj-mašina je nej!!!
deny1234 (Člen)
14.03.2011 19:36:56

hans psal:
deny1234 psal:

vono si taky přečti, do jaký rychlosti tyhle zavazadla bejvaj....pochybuju že jakejkoli tankvak bez popruhů pod nádrží se udrží ve 200....surprised

u plastových kufrů přišroubovaných k nosičům se výrobci jistí obvykle 130 km/h (samozřejmě vydrží víc), takže co pak taky čekat od tankvaku na zprohýbaný nádrži idontknow

No kdyby tam bylo ,ze je do 130 tak bych ho ani nebral , nic takovyho tam samozrejme nebylo , jenom ze drzi bezpecnefuck Bral jsem ho na doporuceni Banditaku z vedlejsiho baraku , ty ho maj uz dva roky , a pry drzi v pohode , ale je to jinej model .K cemu mi ten tanvak teda je , kdyz je vodlepi uz pri povoleny rychlosti idontknow Jo ty magnety maj polovicni prumer , nez na tankvaku vod Luize , ale ten teda vodletel taky .

hans (Člen)
14.03.2011 19:46:17

deny1234 psal:
hans psal:
deny1234 psal:

No kdyby tam bylo ,ze je do 130 tak bych ho ani nebral , nic takovyho tam samozrejme nebylo , jenom ze drzi bezpecnefuck Bral jsem ho na doporuceni Banditaku z vedlejsiho baraku , ty ho maj uz dva roky , a pry drzi v pohode , ale je to jinej model .K cemu mi ten tanvak teda je , kdyz je vodlepi uz pri povoleny rychlosti idontknow Jo ty magnety maj polovicni prumer , nez na tankvaku vod Luize , ale ten teda vodletel taky .

no vidíš, žádnej nedrží...natož pak z lidlu, to dá rozum, ne??

kdyby sis místo vracení radši k tomu tankvaku přikoupil takovou tu pavoukovou síťku za 50 kč a tou to přitáh, tak máš levný a šikovný zavazadlo good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
PFremer (Člen)
15.03.2011 07:06:12

Tak jsem se tam byl podivat... Tenhle nemámbigsmile mám takovej jednoduchej, je starej asi 5 let :) a ten drží fajnově.

Jinak krom přileb a moto plachty tam už nebylo nic smile2, asi kvalitka bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
15.03.2011 07:49:47

hans psal:
deny1234 psal:
hans psal:

kdyby sis místo vracení radši k tomu tankvaku přikoupil takovou tu pavoukovou síťku za 50 kč a tou to přitáh, tak máš levný a šikovný zavazadlo good

Ten co má Kukína ten na nádrži drží pěkně,ale je fakt ,že má magnety jak kráva a hooodně silný..ten byl s těch co prodávali v Lidlu asi nejlepší..jinak teda já se naučil ho přivázat šnůrou kolem krku řízení a pak drží v pohodě i při 200 km/h

Ondráš (Člen)
15.03.2011 10:39:27

hans psal:

Ale drží... Jen prostě z Lídlu nemůžeš čekat zázraky.help
Mám bágl od Lojza a bez problémů dá přes 200. Párkrát když jsem zapoměl, tak jsem dal přes 200 i s bočníma brašnama od Lojza. smile1
Ale cestovka nějakejch 140-150 je bez problémů.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
15.03.2011 12:12:32

Ondráš psal:
hans psal:

Mám bágl od Lojza a bez problémů dá přes 200. Párkrát když jsem zapoměl, tak jsem dal přes 200 i s bočníma brašnama od Lojza. smile1

boční taška to daj v pohodě když nejsou prázdný i nám k tomu v Německu mávali cajtigoodsmile1

hans (Člen)
15.03.2011 17:56:47

Ondráš psal:
hans psal:

tašky to daj jako prd...

máš štěstí na model, jak tu psali, od lujze nedrží...

já mám ten starej typ, co se prodával ještě onehdá v Plusu, než ho zrušili, značka Tronic....kvalita zpracování dobrá, magnety moc nedržej, ale lepší jak to z lidlu...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
K.a.s.y.m. (Člen)
16.03.2011 07:24:36

hans psal:
Ondráš psal:
hans psal:

tašky to daj jako prd...

já mám ten starej typ, co se prodával ještě onehdá v Plusu, než ho zrušili, značka Tronic....kvalita zpracování dobrá, magnety moc nedržej, ale lepší jak to z lidlu...

Lojzo a Luis je rozdíl..taky mám Lojzogoodgood

hans (Člen)
16.03.2011 16:10:40

kasym: já vim že je to rozdíl, jen tu někdo před tím psal, že např. od lujze nedrží....tím jsem chtěl říct, že to není jen chyba v lidlu...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
jiri50 (Člen)
16.03.2011 19:57:01

starej neuletí i přes 200, vím proč vám nedrží, máte závadu v moto "N"

jsem pomalejší - ale ne vždy
fidoB6 (Člen)
16.03.2011 20:00:49

K.a.s.y.m. psal:
hans psal:
Ondráš psal:

tašky to daj jako prd...

Lojzo a Luis je rozdíl..taky mám Lojzogoodgood

Taky mam Lojzu asi deset let,drží i dvě kila,a to jen na magnetech (ten popruh za řídítka nepoužívam)ve finiši,když ho mam narvanej a protáhlej o patro vejš, tak si ho dyžtak přidržim břichem,takže stejně spokojenost na max.good

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
hans (Člen)
16.03.2011 22:34:44

tou tvojí cejchou se to drží....to my hubený nemůžem evil

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS