Nejsi přihlášen
teplej baníkovec
HEJ,TY TLUSTOPRAŽŠKÉ PRASE ,PROČ SI MUSÍM POKAŽDÉ ZALOŽIT JINOU ADRESU A NICK ABYCH TI NAPSAL ŽE JSI KOKOT ŽE BY DEMOKRACIE NEJSI SYN TOHO JEBUTA Z RAJHRADU Z (rozdávač banánu) MOTORKÁŘI.CZ .....Tak si tu založ knihu nepovolaných ČURÁÁÁÁKU a je klid
Editoval inkvizitorr (07.03.2011 10:16:16)
Re: teplej baníkovec
Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:HEJ,TY TLUSTOPRAŽŠKÉ PRASE ,PROČ SI MUSÍM POKAŽDÉ ZALOŽIT JINOU ADRESU A NICK ABYCH TI NAPSAL ŽE JSI KOKOT ŽE BY DEMOKRACIE NEJSI SYN TOHO JEBUTA Z RAJHRADU Z (rozdávač banánu) MOTORKÁŘI.CZ .....Tak si tu založ knihu nepovolaných ČURÁÁÁÁKU a je klid
drž hubu čuráku
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 06.03.2011 19:34:12 Offline |
ááááá inteligence se vrátila
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
libac22 psal:Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:HEJ,TY TLUSTOPRAŽŠKÉ PRASE ,PROČ SI MUSÍM POKAŽDÉ ZALOŽIT JINOU ADRESU A NICK ABYCH TI NAPSAL ŽE JSI KOKOT ŽE BY DEMOKRACIE NEJSI SYN TOHO JEBUTA Z RAJHRADU Z (rozdávač banánu) MOTORKÁŘI.CZ .....Tak si tu založ knihu nepovolaných ČURÁÁÁÁKU a je klid
drž hubu čuráku
COPAK COPAK ,Lížeš prdel KOKOTOVY ....PATOLÍZALE
Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:libac22 psal:Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:HEJ,TY TLUSTOPRAŽŠKÉ PRASE ,PROČ SI MUSÍM POKAŽDÉ ZALOŽIT JINOU ADRESU A NICK ABYCH TI NAPSAL ŽE JSI KOKOT ŽE BY DEMOKRACIE NEJSI SYN TOHO JEBUTA Z RAJHRADU Z (rozdávač banánu) MOTORKÁŘI.CZ .....Tak si tu založ knihu nepovolaných ČURÁÁÁÁKU a je klid
drž hubu čuráku
COPAK COPAK ,Lížeš prdel KOKOTOVY ....PATOLÍZALE
ty sráči nepřej si mě navážej se do sví postižený matky
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
XJelen psal:Spartá pičo!!!! eštěs mi nenapsal jaks fandil?
hele kokote, prej budete hrát vod teďka ve frydku bo tam maj alespoň travnik pičo
Gratuluji k výhře ,byly jste celý mač lepší Jako Baníkovec bych ale nezkousl že by v mém mužstvě hrál SPARTAN (Procházka ze Sparty byl kokot )Kdežto u vás kdo je v ČURÁKOVĚ 2roky je PRAŽÁK
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2011 20:00:31 Offline |
ty vole pájo - že zakládáš zase nový vlákno ....drž se toho svého ,at se to dobře hledá ,když se budu chtít zasmát
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:karlos100 psal:Á,pája je zpátky ze služebky
nazdar ty debilní mamrdeAhoj HNUPE,už jsi měl na oběd TCHÁNOVY MOZEČKY OBALENÉ V HADŘE
von měl aspoň ňákej mozek..
ty bys měl jen díru v debilní hlavě navíc
...a bude hůř!
karlos100 psal:Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:karlos100 psal:Á,pája je zpátky ze služebky
nazdar ty debilní mamrdeAhoj HNUPE,už jsi měl na oběd TCHÁNOVY MOZEČKY OBALENÉ V HADŘE
asis měl pravdu , leknul se a zmizel
jaryn psal:milý Pájo,stáváš se trapným. Jen urážky,nadávky... Jdi do .
Tohle je snad na novou anketu: blokovat tohohle osla,kdykoli se přihlásí nebo ho tu nechat? Kdyby byl aspoň vtipnej...
a co čekáš že ti někdo bude chválit tu tvoji SOCKU z roku 1 -2 bez kapot a urážek .....BUZERANTE
karlos100 psal:Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:karlos100 psal:Á,pája je zpátky ze služebky
A jak ti chutnal ? Ten starý Mamrd ? Nechal bych u tebe odjebat tchýni .......co za to bereš
Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:karlos100 psal:Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:
Ahoj HNUPE,už jsi měl na oběd TCHÁNOVY MOZEČKY OBALENÉ V HADŘEvon měl aspoň ňákej mozek..
ty bys měl jen díru v debilní hlavě navícA jak ti chutnal ? Ten starý Mamrd ? Nechal bych u tebe odjebat tchýni .......co za to bereš
doufám,že se mi splní vánoční přání a potkám tě někde,ubožáčku malej
můžu tě pochovat
...a bude hůř!
karlos100 psal:Suzuki má jenom ČURÁK ! psal:karlos100 psal:
ty bys měl jen díru v debilní hlavě navícA jak ti chutnal ? Ten starý Mamrd ? Nechal bych u tebe odjebat tchýni .......co za to bereš
doufám,že se mi splní vánoční přání a potkám tě někde,ubožáčku malej Ani nevíš co bych dal zato tě opravdu potkat ....ALE OPRAVDU JENOM TEBE ,bez těch internetových zabijáků tady .... samozřejmě že nějaký sraz v OSTRAVĚ můžeme udělat (vem si hadru na mozek buzíku)
můžu tě pochovat
No sic nevim , proc se tady nezobrazuji IP adresy u kazdeho uzivatele , ale neco ti povim , tady je ma adresa :Daniel Niebauer Na Vetrniku 1293 , a muzes si to priject vyridit ty demente z Ostravy .Jako normalne na ferovku ,ale domu si objednej Aro BLBE .
Prosimtě, když trortl neumí ani psát, pochybuju, že se dokáže orientovat v něčem jako jsou mapy...
Adminovi:
nejde spíš místo nicku blokovat IP adresa? nebo si ho tu chcete nechat jako zvířátko v zoo?jelikož je trapnej, psát neumí, v hlavě má nakydáno, co s nim tady?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
...vysvjetlete mi něgdo, proč sem ten zamindrákovanej idijot leze ...pražáky nemá rát, Inkvize nemá rát, Suzuki nemá rát, nigdo ho tady nechce a von si nedá pokoj...nerozumim...že by proto, že tady na něj reagujem??? ...mě uš to nepříde ani ftipný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
deny1234 psal:No sic nevim , proc se tady nezobrazuji IP adresy u kazdeho uzivatele , ale neco ti povim , tady je ma adresa :Daniel Niebauer Na Vetrniku 1293 , a muzes si to priject vyridit ty demente z Ostravy .Jako normalne na ferovku ,ale domu si objednej Aro BLBE .
bude z něj psí žrádlo
no radši ne, chudák pes by se ještě zadávil takovou sračkou
Bandit 4EVER!!!
deny1234 psal:No sic nevim , proc se tady nezobrazuji IP adresy u kazdeho uzivatele , ale neco ti povim , tady je ma adresa :Daniel Niebauer Na Vetrniku 1293 , a muzes si to priject vyridit ty demente z Ostravy .Jako normalne na ferovku ,ale domu si objednej Aro BLBE .
...hele Deny, na to nemá koule...prostě internetovej hrdina
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 06.03.2011 21:59:26 Offline |
Filous psal:...vysvjetlete mi něgdo, proč sem ten zamindrákovanej idijot leze ...pražáky nemá rát, Inkvize nemá rát, Suzuki nemá rát, nigdo ho tady nechce a von si nedá pokoj...nerozumim...že by proto, že tady na něj reagujem??? ...mě uš to nepříde ani ftipný
no protože když někoho nasere tak mu poroste péro až ke kotníkum
Filous psal:...vysvjetlete mi něgdo, proč sem ten zamindrákovanej idijot leze ...pražáky nemá rát, Inkvize nemá rát, Suzuki nemá rát, nigdo ho tady nechce a von si nedá pokoj...nerozumim...že by proto, že tady na něj reagujem??? ...mě uš to nepříde ani ftipný
..to je prostě důsledek zavedení internetu aj do zvláštních škol
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
člověk se po čase na chvíli vyprdne na práci a pustí na webu i nějaký ty fun-stránky typu suzukibandit aby zjistil, že začíná dospívat nová pubertální generace
Je vtipný jak se to ve vlnách po pár letech stále opakuje.
Ale je to i fajn. Protože kdyby nebylo takovýchto blbců, nikdo by si necenil naší vyjímečné, inteligentní, milé, přítulné a vtipné povahy.
Meli by ho inzerovat v poradu "Chcete me ? " by me zajimalo co by o nem povidal Srstka
Seš padlej na hlavu?? Tenhle machr počká až odjedete ráno do práce a pak ti vytluče okna a počmárá plot a fasádu.
Ničeho jinýho schopnej nebude
inkvizitorr (Administrator) 07.03.2011 09:28:53 Offline |
hele mě tohle fakt nevadí, i když tady máme myslim poměrně slušnou úroveň většiny diskuzí a diskutujících, nemam problém se na chvíli snížit na level ubohýho kašpárka z fan klubu baníku ostrava a diskutovat po jejich, co mě pomalu začíná mrzet, že bych spíš radši postupoval v úrovni diskuzí vejš a spoustě lidí začíná tohle urážlivý blití k ničemu vadit chápu to škoda že takováhle lůza sem vůbec leze
doba je temná...
inkvizitorr psal:hele mě tohle fakt nevadí, i když tady máme myslim poměrně slušnou úroveň většiny diskuzí a diskutujících, nemam problém se na chvíli snížit na level ubohýho kašpárka z fan klubu baníku ostrava a diskutovat po jejich, co mě pomalu začíná mrzet, že bych spíš radši postupoval v úrovni diskuzí vejš a spoustě lidí začíná tohle urážlivý blití k ničemu vadit chápu to škoda že takováhle lůza sem vůbec leze
Asi na každém fóru se časem najde hlupák, který je toho přesvědčení, že urážení lidí je normální... Prostě se s tím nic neudělá. Já spíš takového člověka obdivuji, samozřejmě né jeho způsob komunikace ale to, s jakou vehemencí a odhodláním se vrací na tyhle stránky aby tu škodil. Přitom by se dal jeho potenciál využít úplně jinak. Vsadím se, že když by jen chodil na základní školu stejně pravidelně jako sem, tak by jí s velkou pravděpodobností dokončil.
Jistě, můžete namítat, že tomu tak není, že je to jen nějakej " Pičus" co tu nadává a všechny uráží.
Jak by jsme se ale chovali my, když by jsme žili a vyrůstali v neúplné rodině? Museli se denně koukat na to, jak otčím tříská matku , jak przdní sestru a zlost si vylévá na nás.
Upřímě Páju lituju a pevně věřím, že ve svém bratrstvu lesklého čela najde pochopení.
Třeba si v budoucnu koupí jinou značku motocyklu než je Suzuki a bude šťastný...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Sem si prvni myslel že si dělá prdel,ale asi to všechno myslí vážně?! Obdivuji kde bere všechny ty výrazy, ale normální člověk ho přece nemůže brát vážně! Že by jsme si někdy někde sedli,a napili se mu na zdraví
Inkviz-to chce klid......
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2011 10:13:06 Offline |
karlos100 psal:jen ho nechte,přeci neutratíme štěňátko jen proto,
že se párkrát poblilo na koberec v obýváku
chudinka malej nemocnej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
takovejdle exot motorku nemá a nikdy mít nebude a ani nemůže.tipuju že s jeho inteligencí nezvládá bicykl,natož motorku,max nějakej moped,ale to by byl fakt vrchol...
navíc pochybuju,že by si na něj dokázal vydělat (a udělat řidičák,chachacha) .sice psal,že byl na služební cestě,ale maximálně tak na pracák.kdo může zaměstnat takový individuum?takovejlde typ neni schopnej ani házet uhlí ve škole do kotle...
zzzmrzlinar (Člen) 07.03.2011 11:56:20 Offline |
dobře admin, moc dobře
Dado psal:jako on má motorku,jo? hmm tak to potom zůstvám vklidu, protože pokud jezdí jak mele , tak se jeho problém časem pořeší sám, jen doufám že si někoho nevezme sebou.
V jeho Pájovskym profilu se psalo, že má 650 tak nevim...
Je to fuk. Hlavně, že je sranda :)
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
nicola.foxx (Člen) 07.03.2011 12:39:50 Offline |
Kurwa uš se na něj vyserme a ignorujme ho. Nikdo nejní takovej debil, aby ho to bavilo, i když na něj nikdo nereaguje.
Titul největšího idiota uš má a nic víc uš dostat nemůže.
Srát na něj a on se umlátí sám.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Lajoš psal:Je to hloupé děcko,včera psal do 21:00 pak musel jít spát.Dneska ještě nenapsal proto že je ve škole.V Ostravě jsou jarní prázdniny,tak že ani není odsud jen dělá peklo a náramně se baví.
to je teda zábava na úrovni fakt
nicola.foxx (Člen) 07.03.2011 12:49:00 Offline |
A jmeuje se Pavel a nebo je to nějaká zkratka?
Pořád Arabama Jebanej Adolescent?
Ale radši se vo něm nebudu vyjadřovat. Přeci jen má kanadu velikosti 10
nicola.foxx (Člen) 07.03.2011 13:05:54 Offline |
Fresh Man psal:gdo to je ??? posledniho ouchyla si tu pamatuju worlova pulitra
Jenže ochotníkův pulitr měl voproti tomuhle "něčemu" abnormálně vysokou úroveň
inkvizitorr (Administrator) 07.03.2011 14:14:47 Offline |
Ondráš psal:PAJA 3...
Hale Pájo, do kolika umíš počítat? Já jen abysme věděli kolikrát ti ještě Inkviz může dát ban.
já ho nebanuju ten teplouš si dělá furt nový registrace a nepamatuje si hesla asi
doba je temná...
inkvizitorr psal:hele mě tohle fakt nevadí, i když tady máme myslim poměrně slušnou úroveň většiny diskuzí a diskutujících, nemam problém se na chvíli snížit na level ubohýho kašpárka z fan klubu baníku ostrava a diskutovat po jejich, co mě pomalu začíná mrzet, že bych spíš radši postupoval v úrovni diskuzí vejš a spoustě lidí začíná tohle urážlivý blití k ničemu vadit chápu to škoda že takováhle lůza sem vůbec leze
Jo takovej z fanklubu neví ani základní pravidla hry. Jen to že když jich bude 50 a jinejch 5 tak mají šanci. A na netu je to to samé, inkognito dělá hrdiny. Chtěl bych se sním sejít někde na sraze, asi bychom se dost dobře pobavili. Ignorujte ho, on to po pár dnech vzdá, beztak sem přelezl z motorkářů páč ho tam už mikdo neposlouchal. Bandit
GSX1250FA
Banditatom (Člen) 07.03.2011 16:34:23 Offline |
nicola.foxx psal:A jmeuje se Pavel a nebo je to nějaká zkratka?
to vystihuje vše
nicola.foxx psal:A jmeuje se Pavel a nebo je to nějaká zkratka?
ty woe jestli von se neuklepl, a nespletl si kanadu s brabánkem.. to by bylo taky možný vysvětlení... jetli do toho navíc popletl cm s mm, tak se nedivim, že je takhle nepříčetnej
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 07.03.2011 16:42:50 Offline |
barynek psal:nicola.foxx psal:A jmeuje se Pavel a nebo je to nějaká zkratka?
Ale radši se vo něm nebudu vyjadřovat. Přeci jen má kanadu velikosti 10ty woe jestli von se neuklepl, a nespletl si kanadu s brabánkem.. to by bylo taky možný vysvětlení... jetli do toho navíc popletl cm s mm, tak se nedivim, že je takhle nepříčetnej
...a to jako v klidu joo?
no pokaď ho má teda jako 10cm se mu vůbec nedivím, že je chudák tak nepřičetnej
Banditatom psal:barynek psal:nicola.foxx psal:A jmeuje se Pavel a nebo je to nějaká zkratka?
Ale radši se vo něm nebudu vyjadřovat. Přeci jen má kanadu velikosti 10ty woe jestli von se neuklepl, a nespletl si kanadu s brabánkem.. to by bylo taky možný vysvětlení... jetli do toho navíc popletl cm s mm, tak se nedivim, že je takhle nepříčetnej
...a to jako v klidu joo?
no pokaď ho má teda jako 10cm se mu vůbec nedivím, že je chudák tak nepřičetnej
ty si představ sebe, jak bys byl usměvavej s 10mm gunem v kalhotách. Kdejakej čokl ho má větší než ty...
Bandit 4EVER!!!
kenny psal:libac22 psal:kenny psal:PÁJU dnes rodiče asi nevyzvedli ze školní družiny.
ta Pája má rodiče
Taky mi to hlava nebere.Každej rodič chce naučit děti slušnému chování.
Asi nemá.
ty jehio rodiče musej bejt taky pěkně vyhrabaný když stvořili takovího z sráče
Pája1,2,3, VYKUŘ MI a pod., Pavel Greguš
Kontakt:Telefon: 739252742, E-mail: sugerg@seznam.cz
KOUPÍM KOKS !!!
(Koupím KOKS za rozumnou cenu, přijedu, popřípadě vynosím ze sklepa, kůlny a podobně.)
http://stavba-dilna-zahrada.avizo.cz/ko … 37765.html
(Koupím PS 3 - Do 5000kč,přijedu
Kontakt: sugerg@seznam.cz)
http://www.playstation3.cz/bazar.php?id … mp;page=38
Pájovi stránky
http://sugerg.webovastranka.cz/about/index/
Co víc dodat o něm, že za víc než za nestojí.
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Pája1,2,3, VYKUŘ MI a pod., Pavel Greguš
Kontakt:Telefon: 739252742, E-mail: sugergseznam.cz
KOUPÍM KOKS !!!
(Koupím KOKS za rozumnou cenu, přijedu, popřípadě vynosím ze sklepa, kůlny a podobně.)
(Koupím PS 3 - Do 5000kč,přijedu
Kontakt: sugerg@seznam.cz)
http://www.playstation3.cz/bazar.php?id … mp;page=38
Pájovi stránky
http://sugerg.webovastranka.cz/about/index/
nemělo by to bejt takhlen ?
pájovi stránky : http://www.plbohnice.cz/index.php
Ne, ale hír bude co nevidět.
http://www.honilek.cz/2010/12/24/v-ostr … -gay-club/
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Ne, ale hír bude co nevidět.
Drakoxxl psal:Ne, ale hír bude co nevidět.
Tam je to vždy jeho první cesta ze školy
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Pánové, kretén se najde všude, ale docela mě vytáčí, že neustále spojujete takové debílky s Baníkem, asi holt každej idiot je podle vás baníkovec (že jo, Michale) a každej inženýr všehověd je sparťan,
navíc tím, jak tu na něj reagujete, ho jen povzbuzujete a vyloženě se mu to daří, takže se snižujete na jeho úroveň. Začněte se všichni chovat jako inteligentní lidé a bude klid...
inkvizitorr (Administrator) 07.03.2011 22:35:40 Offline |
jennys psal:Pánové, kretén se najde všude, ale docela mě vytáčí, že neustále spojujete takové debílky s Baníkem, asi holt každej idiot je podle vás baníkovec (že jo, Michale) a každej inženýr všehověd je sparťan,
navíc tím, jak tu na něj reagujete, ho jen povzbuzujete a vyloženě se mu to daří, takže se snižujete na jeho úroveň. Začněte se všichni chovat jako inteligentní lidé a bude klid...
ale prosimtě s baníkem se spojoval celou dobu předevšim von, né vo spartě nepadlo myslim za celou dobu ani slovo nehledě na to, že praha neni ostrava, v praze je víc fotbalovejch klubů, ovšem nevyznám se v tom, páč fotbal vůbec nesleduju a je mi úplně u prdele co kdo řiká vo fotbalový spartě když jí vůbec nefandim stejně jako zbylá půlka prahy kerá fandí slávii a bohemce a viktorce a já nevim co eště je v praze za mančafty já nevim, mě furt připadne, že si to prostě nějak moc berete, vy ostraváci, tohle téma, furt jak ukřivděný harantí jak se tohle téma někde dostane ven, hned to někdo z ostravy potřebuje řešit take it easy, já slibuju, že už nebudu hanět baník a jeho fanoušky protože proti nim zatim taky nic nemam a když už budu nadávat tak jenom na toho jednoho co de na férofku po zápase zkopat 50 letýho typa kerej přijel fandit a na párek zbytečná debata
doba je temná...
jennys psal:Pánové, kretén se najde všude, ale docela mě vytáčí, že neustále spojujete takové debílky s Baníkem, asi holt každej idiot je podle vás baníkovec (že jo, Michale) a každej inženýr všehověd je sparťan,
Předpokládám, že ta narážka byla na mne
Jen pro pořádek, proč by si měl někdo spojovat debílky s baníkem? Jaký je, takový je! To mi je fu(c)k!
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 08.03.2011 15:42:40 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:barynek psal:
ty woe jestli von se neuklepl, a nespletl si kanadu s brabánkem.. to by bylo taky možný vysvětlení... jetli do toho navíc popletl cm s mm, tak se nedivim, že je takhle nepříčetnej...a to jako v klidu joo?
no pokaď ho má teda jako 10cm se mu vůbec nedivím, že je chudák tak nepřičetnejty si představ sebe, jak bys byl usměvavej s 10mm gunem v kalhotách. Kdejakej čokl ho má větší než ty...
...do mojeho hudlánka se nenavážej máme spolu velmi blízký vstah
já nevim, mě furt připadne, že si to prostě nějak moc berete, vy ostraváci, tohle téma, furt jak ukřivděný harantí jak se tohle téma někde dostane ven, hned to někdo z ostravy potřebuje řešit
Máš pravdu, protože Baník alespoň pro pár lidí tady není jen fotbalový klub, ale taky určitý názor a životní styl, a je taky pravda, že spousta lidí tomu nerozumí a mají nás kvůli tomu za blbce (a to nejsem žádný chuligán). Je to opravdu kraj razovity a já jsem rád, že jsem toho důkazem.
Podotýkám, že pro mě je zase blb ten, co věří zprávám ala TV hovna ať už o šílenejch motorkářích nebo barbarských fans Baníku, možná i proto si tady s pár lidma rozumím, protože maj stejnej názor (a nejsou z Ovy)
Jarken psal:Baník je king ! No né? No ano!
ted jsem se v tom nejak ztratil - banik je king s tim hudlankem co ho propaguje paja a inkviz ty ostatni ?
jardagsf nejak alzhajmrovsky naladen......
ps. banik se u nas rikalo hornikovi......kdysi
MOTO KOZZI GRISO
Monty Jack (Člen) 08.03.2011 17:38:14 Offline |
Do not feed the trolls
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Co se to tu objevilo za přízrak? Zas někdo, kdo chce dostat kvalitně přes hubu.
Takové jako je ten debil máme u nás také. Používáme je jako otroky, zvládnou i jednodušší domácí práce. Ve stáří jsou pak ideální živou návnadou na medvědy
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
inkvizitorr (Administrator) 08.03.2011 22:52:54 Offline |
Drakoxxl psal:Pája1,2,3, VYKUŘ MI a pod., Pavel Greguš
Kontakt:Telefon: 739252742, E-mail: sugerg@seznam.cz
KOUPÍM KOKS !!!
ale zima už mu evidentně nebude bo všechny inzeráty rychle maže
doba je temná...
PAJA 3 psal:Banditatom psal:ááááá inteligence se vrátila
Ahoj kamaráde
tak co ty zmrde pájo, kde se flákáš, to tě fotr eště pígluje do prdele anebo si na služební cestě v nějakym sklepě a taháš brikety a mour???
koukej se ukázat, já už sem se dlouho nezasmál debilitě sexuálně zneužívanýho haranta z neúplný rodiny.
tak až se ti zahojí ta prdel tak popros sousedy esi nám od nich můžeš zase něco napsat.
a ty dube, nezapomeň je poprosit!!!
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Rád mu ho zařídím. V Ostravě mám na urgentech kolegy, přátele a známé. Na ARO by se také nějaký našel. Zeptám se, zda tam nemají nějaký heparin navíc, jedna lahvička se lehce ztratí
PFremer psal:Dado psal:jako on má motorku,jo? hmm tak to potom zůstvám vklidu, protože pokud jezdí jak mele , tak se jeho problém časem pořeší sám, jen doufám že si někoho nevezme sebou.
V jeho Pájovskym profilu se psalo, že má 650 tak nevim...
Je to fuk. Hlavně, že je sranda :)
650 jo? A nemyslel náhodou dluhy v tisících??
Jarda GSF:
Kamaráde bydlím nad Bazaly, takže se rozumí samo sebou, že fandím Baníkoj nespa ? Na fotbal sice kvůlivá těm idiotům co tam dělají bordel nechodím, což mne někdy mrzí, neboť dodnes si vzpomínám na návštěvy fotbalu s tátou jak jsem cucal kofolu, fotbal mne nebavil, táta slopal pivo a párek to jistil . Byla to obvykle nedělní odpolední pohoda, máma nás vyprala z domu, pak se mudrovalo nad tou-kterou přihrávkou a jak by to ten dotyčný měl správně zahrát, všichni byli děsně chytří a tak vše kolem . Z tohoto pohledu to ber u mě, neřeším baníkovství, sparťanství a pod., prostě žiju v Ostravě (sice pracuji v Olomouci a vypadá to, že od dubna v Praze ) a tak samozřejmě ve sportu držím pěsti - když o něco jde ostravským klubům ať je to Baník, Vítkovice v hokeji, nebo Pepino ve florbale .
Ten cyp Pája, nebo jaký -us mne vůbec nezajímá ani ty jeho bláboly !
Ovšem to na věci vůbec nic nemění, že Baník je king no né? No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Všichni kamsi cestující,leč já jen složenky platící a ve šrajtofli hovno majícípřesto na slunko se těšící, až první sukně spatřící a kol nich s gumou pálící na bandasce drsně proletící kamsi do píčí
inkvizitorr (Administrator) 09.03.2011 18:20:44 Offline |
Jarken psal:Na fotbal sice kvůlivá těm idiotům co tam dělají bordel nechodím, což mne někdy mrzí, neboť dodnes si vzpomínám na návštěvy fotbalu s tátou jak jsem cucal kofolu, fotbal mne nebavil, táta slopal pivo a párek to jistil . Byla to obvykle nedělní odpolední pohoda, máma nás vyprala z domu, pak se mudrovalo nad tou-kterou přihrávkou a jak by to ten dotyčný měl správně zahrát, všichni byli děsně chytří a tak vše kolem
mam to stejně, satanužel, co si budem povidat k fotbalu na rozdíl třeba od golfu potřebuješ jenom ten míč a proto se jak hráči, tak fanoušci rekrutujou z poněkud rozdílnejch sociálních a kulturních vrstev a podle toho to pak vypadá smutný je, že už kvůli tomu nechodim ani na hokej, kde to bejvalo dycky lepčí jó za našich mladejh časů, to bejvávalo.......................
doba je temná...
Inkviz
A představ si direktore, že jelikož jsem původem Slovák a ještě k tomu východňar z Košíc, tak jsem chodíval na zápasy Lokomotivy Košice, a pamatuji mj. ještě Semana v brance , to tady pamatují jen staré brambory no né? No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 10.03.2011 08:14:25 Offline |
Jarken psal:Inkviz
A představ si direktore, že jelikož jsem původem Slovák a ještě k tomu východňar z Košíc, tak jsem chodíval na zápasy Lokomotivy Košice, a pamatuji mj. ještě Semana v brance , to tady pamatují jen staré brambory no né? No ano!
já ten fotbal moc ne e spíš hokej muj slovenskej oblíbenec byl dycinky leo gudas to byl řízek jak cyp nehrál náhodou taky za košický vžkg?
doba je temná...
inkvizitorr psal:Jarken psal:Inkviz
A představ si direktore, že jelikož jsem původem Slovák a ještě k tomu východňar z Košíc, tak jsem chodíval na zápasy Lokomotivy Košice, a pamatuji mj. ještě Semana v brance , to tady pamatují jen staré brambory no né? No ano!já ten fotbal moc ne e spíš hokej muj slovenskej oblíbenec byl dycinky leo gudas to byl řízek jak cyp nehrál náhodou taky za košický vžkg?
ty vole leo toho na slovencku moc neodehrál, ty dva roky v trenčíně se nepočítaj, pak ste ho měli ve spartě a z tama vám fouk na sever a pak do německa
jo a esli ti chybí, chodí každej čtvrtek hrát s klukama v Berouně ale nestřídá a hraje v kuse holt starej blázen, zato mladýmu se v zámoří poměrně daří...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:inkvizitorr psal:Jarken psal:Inkviz
A představ si direktore, že jelikož jsem původem Slovák a ještě k tomu východňar z Košíc, tak jsem chodíval na zápasy Lokomotivy Košice, a pamatuji mj. ještě Semana v brance , to tady pamatují jen staré brambory no né? No ano!já ten fotbal moc ne e spíš hokej muj slovenskej oblíbenec byl dycinky leo gudas to byl řízek jak cyp nehrál náhodou taky za košický vžkg?
ty vole leo toho na slovencku moc neodehrál, ty dva roky v trenčíně se nepočítaj, pak ste ho měli ve spartě a z tama vám fouk na sever a pak do německa
jo a esli ti chybí, chodí každej čtvrtek hrát s klukama v Berouně ale nestřídá a hraje v kuse holt starej blázen, zato mladýmu se v zámoří poměrně daří...
jo a teď si vlastně vzpomínám...jakej slovák, dyť je z Pilínkova u Liberce
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1 2