Nejsi přihlášen
Re: teplej baníkovec
jardagsf psal:
tak at je teda po tvojem - Banik je king
jardagsf na odjezd na ostrov se tesici....... a trajekt dnes zaplaceny majici
Jardo vofafrně, už nejsi mladík, třeba bych se letos konečně urval na ty ryby
The father of the little princess of the dawn
Inkviz - něco z dějepisu:
VŽKG - Vítkovické železárny Klementa Gottwalda, ty byly v Ostravě, stejně jako NHKG - Nová huť Klementa Gottwalda, ze které posléze zbyla jenom NH (Nová huť), nyní Arcelor Mital
V Košicích byly VSŽ- Východoslovenské železiarne Košice (nyní po vytunelování Rezešem US Steel ), to bys jako hokejista mohl znát, za hokejový klub VSŽ Košice, který byl několikrát mistrem republiky, hrával mj. Vinco Lukáč a další.
Ja jen kvůli těm smajlíkům od Pšána na VŽKG
Tož tak no né? No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 11.03.2011 11:47:13 Offline |
Jarken psal:Inkviz - něco z dějepisu:
VŽKG - Vítkovické železárny Klementa Gottwalda, ty byly v Ostravě, stejně jako NHKG - Nová huť Klementa Gottwalda, ze které posléze zbyla jenom NH (Nová huť), nyní Arcelor Mital
V Košicích byly VSŽ- Východoslovenské železiarne Košice (nyní po vytunelování Rezešem US Steel ), to bys jako hokejista mohl znát, za hokejový klub VSŽ Košice, který byl několikrát mistrem republiky, hrával mj. Vinco Lukáč a další.
Ja jen kvůli těm smajlíkům od Pšána na VŽKG
Tož tak no né? No ano!
děkuji za info, přecijenom už se to všechno odehrávalo v minulém stoletívincenta samo pamatuju eště že tu máme vlastní vikipedii ty skoropražáku
doba je temná...
No jestli mi to vyjde - a mělo by být jasno tak do 2 týdnů - tak od 15.4. bych měl na nějakou dobu rabotať v Práglu
Se pak rozumí, že se objevím v Bandit hospodě no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Baltazar psal:jardagsf psal:
tak at je teda po tvojem - Banik je king
jardagsf na odjezd na ostrov se tesici....... a trajekt dnes zaplaceny majiciJardo vofafrně, už nejsi mladík, třeba bych se letos konečně urval na ty ryby
ted jsem se prave vratil z direk se 4 pstruhama a na sarde se pripravuju - bo loni jsem zjistil ze na nalozene kotlety tam ryby moc nejdou
a jinak se tu uz jezdi na kapry - Hnevkovice (Vltava u Temelina)
MOTO KOZZI GRISO
Že by se nám pája vrátil? http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=3749
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Že by se nám pája vrátil? http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=3749
Taky mi to tak přišlo
Dobří KOKOTI sa vracajů
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Stránky: 1 2