Nejsi přihlášen
Help - je tu někdo z O2 pls?
Už 2,5 měsícě čekám na připojení internetu a objednání TV a ti pitomci mi vždycky jen řeknou, že je to v řešení a že mě bude někdo kontaktovat, ale po 14 dnech volám zas a děje se to stejné, potřebovala bych nějakou urgenci od člověka uvnitř, prosím
Bohužel nic jiného než poO2 tu není
Díky
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Re: Help - je tu někdo z O2 pls?
Petula psal:Už 2,5 měsícě čekám na připojení internetu a objednání TV a ti pitomci mi vždycky jen řeknou, že je to v řešení a že mě bude někdo kontaktovat, ale po 14 dnech volám zas a děje se to stejné, potřebovala bych nějakou urgenci od člověka uvnitř, prosím
Díky
Kašli na O2, když by mi nedali 1000min do všech sítí měsíčně na 1 rok, tak jdu od nich..
Dej si UPC.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Petula psal:Už 2,5 měsícě čekám na připojení internetu a objednání TV a ti pitomci mi vždycky jen řeknou, že je to v řešení a že mě bude někdo kontaktovat, ale po 14 dnech volám zas a děje se to stejné, potřebovala bych nějakou urgenci od člověka uvnitř, prosím
DíkyKašli na O2, když by mi nedali 1000min do všech sítí měsíčně na 1 rok, tak jdu od nich.
.
Dej si UPC.
Mám přímé srovnání,já mám trojkombinaci O2 a tata kerej má barák přes dvůr má satelit vot UPC... Imrvére se mu rozkládá vobraz,furt nějaký dojebaný,pes mu sežral kartu ze saťáku a chtěli po něm 5litrů za jinou
atd... Já mám celou dobu vobraz jak víno,jednou mě klekl jejich modem,tak sem jim zavolal a za dva dny byl novej modem doma,grátis
Ale je to drahý no
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Petula psal:.............Bohužel nic jiného než po
O2 tu není
...nevím proč jsem stejně čekal že ti někdo napíše o něčem jiným
PFremer psal:Dej si UPC.
...a na tohle ti někdo další stejně nabídne "na žízeň výborný koláčky"
Petula psal:Tady lze jenom O2, bohužel
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
posli mi mail s nejakejma udajema - treba cislo pozadavku (pokud mas) nebo cislo smlouvy nebo proste neco, podle ceho by se te dalo u O2 identifikovat a dohledat tvoji objednavku. Popohnat to nemuzu, ale muzu ti aspon zjistit, kde presne se to zaseklo.
Jak uz psali ostatni, od O2 bych si nekoupil ani zmrzlinu :) A myslim, ze vzdycky se da najit nejake jine reseni nez O2 (prece ty kurvy nemuzou bejt jediny uplne vsude )
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
osiris psal:Petula psal:.............Bohužel nic jiného než po
O2 tu není
...nevím proč jsem stejně čekal že ti někdo napíše o něčem jiným
PFremer psal:Dej si UPC.
...a na tohle ti někdo další stejně nabídne "na žízeň výborný koláčky"
Petula psal:Tady lze jenom O2, bohužel
No dobře, dobře... držim tlamu.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Jedině na ně do telefonu řvát, chtít nadřízenýho a vyhrožovat právníkama.
Já když sem po O2 kdykoli něco chtěl (převážně s internetovejma službama), tak byly problémy. A když to nešlo po dobrym, tak to vždycky šlo po zlym. To začnou fungovat a někdy i dřív než by člověk čekal.
Hold někdy neni jiná možnost, než jít k O2 a tak ti přeju pevný nervy a držim palce
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 09.03.2011 12:50:47 Offline |
minulej tejden jsem je zmrdal po telefonu , že jako stávající zákazník platim víc ,než novej zákazník a že to odhlásim (volání300min/ADSL/TV)..celkem 720kč-100kč sleva ,protože mám Neon tarif ...hned mi nabídla slevu 100kč...tenhle pátek mi zaktivovali navíc O2TV Flexi (HBO,HBO Comedy,HBO2)) .400kč)..hned v pondělí jsem je zmrdal ,že soused (imaginární) to má to samé ,ale levnějc
...a že už jsem nasranej že to odhlásim ...sleva 150kč
v pondělí jedu do Jihlavy a na jméno manželky převedu celej tendle ancábli s mým tarifem ,protože má ZTP(sleva 208kč) a až to bude na její jméno všechno na jedné faktuře i sjejím tarifem , tak si aktivujem volání partner zdarma
....já sem spokojenej
...jen je nesmíš nechat vydechnout
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 09.03.2011 13:06:48 Offline |
jo a ještě včera mi přišel druhej setobox za korunu ,páč se chci koukat na HBO fšude ..ne jen u PC
..akorát jsem si mušel přenastavit porty v modemu ,páč ty kurvy to maj schválně zpřeházené a normálnímu smrtelníkovi to na dvě tévé nepude ,ale stačí jen kliknout a je to ...jinač za tu aktivaci na dvě televize chtěj 50kč měsíčně navíc
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ono se to zaseklo od začátku, 27.12.2010 jsem si objednala ADSL připojení za 400Kc, prý do měcíce mi to přijdou aktivovat. Po měsíci volám, co se děje a že mají nějaký problém, že nelze připojit ADSL a že mě bude kontaktovat technik, za 14 dní volám zas, že mě nikdo nekontaktoval a kde to vázne, řekli mi, že u mě nelze ADSL připojení, že jedině O2 Fiber, tak se ptám na cenu a 600Kc, tak jsem chvíli přemýšlela a že teda jo, tak že mě opět bude kontaktovat technik, na konci února volám, že mě nikdo nekontaktoval a kde to vázne, tak že to popoženou, 2.3. jsem opět volala, že mě zase nikdo nekontaktoval, prý že mám upřesnit adresu, č.p.413 a or.č.9 jim nestačilo, prý jestli dům A nebo B, tak říkám, že pod těmito čísly je jediný dům.. no ale tak jsem jim řekla označení developera a že to zaurgují, že se mi zase někdo ozve.. volám dnes, že stále nic a paní mi řekla, že to poslala na urgenci, tak jsem jí seřvala, že na urgenci už to bylo několikrát a ona mě poslal v podstatě do háje, že víc pro mě udělat nemůže.
Odpoledne mi volal pán z O2, že se mi 21.3. ozve technik a domluví termín připojení tak se ptám na TV, že chci základ za 150Kč + balíček pro dítě za 60Kč, načeš mi pán řekne, že to nejde, že k základu se nedají aktivovat balíčky, že bych si musela pořídit TV s 30programama za 549Kč a k tomu pak balíček jde, tak jsem řekla, že na to kašlu a šlehla jsem s telefonem..
jako chápete to někdo? já už jsem fakt na dně svých sil a jak mi každý říká, že mám ukecat slevu, tak se mnou se nikdo nebaví.. jestli mi někdo umíte vyjednat TV s balíčkem pro prcka za 200Kc mesíčně, směle do toho, ale já už na to nemám
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
pokud chceš aspoň TV, tak mám satelity s kartou Gital i CSlink a v pohodě, dnes za komplet základ dáš necelý 4000 a pak už nic
neřeší to inet - ten jde taky, ale pro domácnost za velký Kč
jsem pomalejší - ale ne vždy
jiri50 psal:pokud chceš aspoň TV, tak mám satelity s kartou Gital i CSlink a v pohodě, dnes za komplet základ dáš necelý 4000 a pak už nic
neřeší to inet - ten jde taky, ale pro domácnost za velký Kč
mame to sami plus jeste znamej nejak poresil, ze nam slapou i placeny programy, sice se musi aspon kazdej treti mesic stavit a neco tam nastavit jinak nebo co ale zatim funguje
Jedinej vojeb bylo nastavit spravne ten talir s parabolou, u toho sem myslel ze chcipnu A kdyz fouka hodne vitr, skace obraz
ale na to
kdo by se koukal pri vychru na tv ze jo :D
Stránky: 1