![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2011 13:55:56 Offline |
záběry tsunami z vrtulníku
to je docela hrůza ..ještě ve 2:08 tam sjíždla auta s dálnice a chtěla ujet
....tykrávo
...
http://www.youtube.com/watch?v=vTwnxVIlWss
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: záběry tsunami z vrtulníku
hlemejzd999 psal:to je docela hrůza
..ještě ve 2:08 tam sjíždla auta s dálnice a chtěla ujet
....tykrávo
...
http://www.youtube.com/watch?v=vTwnxVIlWss
chudáci to je hruza
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Strašný... A najednou si člověk uvědomí jak je se všema svejma výdobytkama ouplný hovno proti přírodě
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2011 14:11:16 Offline |
taky jsem na to dost nevěřícne koukal s barákama si to hraje s papírovejma krabicema..o to víc se mi zdá fantastický ,že hlásej zatim "jen" 40 mrtvejch
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:taky jsem na to dost nevěřícne koukal s barákama si to hraje s papírovejma krabicema
..o to víc se mi zdá fantastický ,že hlásej zatim "jen" 40 mrtvejch
to ještě bude krutě stoupat
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Protože Japonci jsou na tyhle věci víceméně připravený a maj s tím zkušenosti z dřívějších let. Teď jsem poslouchal Okamuru a řikal, že alarmy měli funkčí a měli na evakuaci cca 45 minut.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2011 14:21:48 Offline |
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:taky jsem na to dost nevěřícne koukal s barákama si to hraje s papírovejma krabicema
no to si právě nemyslim..tam jsou na tyhle věci zvyklí a myslim,že ty evakuace i dost trénujou jak je japonskym zvykem.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2011 14:24:37 Offline |
no, na to , že to maj natrénovaný , tak někteří v těch autech ujížděj dost na poslední chvilku ..kolem 6 minuty jich tam je vidět hafo...ty vole ,já bych se asi zesral ,vidět tohle ve zpětným zrcátku ...
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:taky jsem na to dost nevěřícne koukal s barákama si to hraje s papírovejma krabicema
no to si právě nemyslim..tam jsou na tyhle věci zvyklí a myslim,že ty evakuace i dost trénujou jak je japonskym zvykem.
to bylo na tom videu vydět jak jsou zvyklí - zácpy , bouračky atd . na neco takovího se nedá připravit!!! příroda je hold žimocnej živel !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2011 14:30:19 Offline |
tady je ještě jedno video ,taky ze Sendai ..v trochu lepší dobu
http://www.youtube.com/watch?v=WH7U7IYKHek
Dneska sem byl na hodině betonu a típek co nás to učí má manželku a děti přímo z oblasti kde se to stalo. Navíc je to nějaká protitsunamiová inženýrka, která se zabývá zabráněním a předejitím těch největších škod, což se zrovna moc nedaří. Jsou tam z toho asi fakt dost v háji. Takže dneska dobrá hodina japonštiny, kdy tam asi tak každejch 10minut volal.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2011 14:48:12 Offline |
škardík psal:Vopčas mi nevadí že nemáme mooře. Kurwa hodně vody jako
ale kurwa hodně jako ...mě taky ne ...a navíc je mi z vedra blbě
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2011 20:15:54 Offline |
bolek009 psal:Valící se hromada vody a bordelu je k posrání.
Ale kde je jedinej snímek, kde to valí rychlostí 800 km/hod., jak vo tom všude plantaj.
Jedině vabka v myčce.
Slovo tsunami je japonského původu, jde o složeninu slov přístav a vlna. Jsou obvyklejší v Pacifiku, kde se při zemětřeseních zasouvá mořská deska pod desku pevninskou. Zlomy pak způsobují zemětřesení a následné vlny.
Vzniká obvykle více vln, které se na moři mohou posléze spojit. V hlubokém otevřeném moři putují rychlostí až 700 kilometrů v hodině a co do výšky nejsou téměř poznat.
Když se však dostanou do menších hloubek, rychlost třením o dno klesá, mnohonásobně ale naroste výška. Laicky řečeno je to proto, že masa vody se musí "vejít" do menší hloubky....konec citátu
![]() |
killerovka (Člen) 12.03.2011 13:25:51 Offline |
myslim, ze je to jasny signal prirody, ze ju uz kurva serieme..
idu mi na nervy vyroky typu: mali by sme nieco s tym robit...
a co tak zacat od seba...kazdy den na aute do prace, do obchodu, do lesa (!!!), cigar.dym, separovanie odpadu, plastove flase, igelitove tasky zadarmo z tesca, fast foody v plaste, polievanie kvetov pitnou vodou, zabudnute nabijacky v sieti, ktore pokusku zeru energiu, vsetky pristoje zapnute "standby"...jednoduche, rozmarne veci...
ked zacneme vsetci, mozno to "trochu" pomoze
ci dokedy budeme cakat??
banditenviropičoooooo
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
bolek009 psal:Takže neviditelné vlnění jede 800 km/hod., to jo.
Všude ale prezentujou rychlost "vlny".
Je to jako s hozeným prodlužovákem pod napětím, taky neletí rychlostí světla, ikdyž elektrony v něm jo.
by mě zajímalo jak tu rychlost měřili
killerovka psal:myslim, ze je to jasny signal prirody, ze ju uz kurva serieme..
a co tak zacat od seba...kazdy den na aute do prace, do obchodu, do lesa (!!!), cigar.dym, separovanie odpadu, plastove flase, igelitove tasky zadarmo z tesca, fast foody v plaste, polievanie kvetov pitnou vodou, zabudnute nabijacky v sieti, ktore pokusku zeru energiu, vsetky pristoje zapnute "standby"...jednoduche, rozmarne veci...
ci dokedy budeme cakat??
banditenviropičoooooo
Lidi jsou mrdky, to mi nikdo nevymluví, největší škůdce týhle planety... Ať mě má třeba někdo za psychopata, je mě to fuk. Stačí jít se psem do lesa a člověk žasne co lidi dokážou v lese vyhodit, dovízt a podobně A to tu kupříkladu v Teplicích máme zdarma sběrnej dvůr. O týrání zvířat, týrání vlastních dětí (viz ta kunda co dcerce dala ten fridex) to skutečně nemá v historii planety a mezi ostatními druhy co tu žijou obdoby. A to je jen špička ledovce.
ci dokedy budeme cakat??
banditenviropičoooooo
...ještě 650 dnů to vydrž
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
killerovka (Člen) 12.03.2011 17:53:13 Offline |
osiris psal:killerovka psal:myslim, ze je to jasny signal prirody, ze ju uz kurva serieme..
ci dokedy budeme cakat??
banditenviropičoooooo...ještě 650 dnů to vydrž
som to nejak predtym nebrala vazne, ale pomaly to vypada tak, ze sa k tomu spolocnymi silami velmi pekne dopracujeme
inak zaujimave video (s SK titulkami) na margo Japonskej katastrofy():
http://www.chelemendik.sk/Dokazy_o_HAAR … 36683.html
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
bolek009 psal:Takže neviditelné vlnění jede 800 km/hod., to jo.
Všude ale prezentujou rychlost "vlny".
Je to jako s hozeným prodlužovákem pod napětím, taky neletí rychlostí světla, ikdyž elektrony v něm jo.
No teda kdes tohle vzal...
Laickým odhadem jde podle mě o rychlost šíření čela vlny. Ale bůh ví, co tím novinář myslel...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
To vlnění je těžko postřehnutelný, to je to rychlý, pak jakmile dojeda nad nějakou mělčinu nebo něco takovýho tak se to zvedne a vznikne vlna samotná. Někdy to lze pozorovat kdyš hodíš velkej budr do rybníka, udělá se normál kolo, vlny, a pak když čumíš dál tak přes hladinu kmitaj takový sotva postřehnutelný vlnění a to je to vo čem kecaj. Vim že je to napikaču napsaný, ale neumim to jinak vysvětlit.
fidoB6 psal:Takže kamenem v rybníce dokážu vytvořit vlny o rychlosti 800km/h?
tak jak je možný,že na hrázi nevznikne malý tsunami?
To je jak kdybys kuchal skalpelem a motorovou pilou... Co jak dopadne?
A je jedno kolik za to bereš...
BTW. Rychlost zvuku ve vodě? Co je to zvuk?
Tak vidíš...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
fidoB6 psal:Takže kamenem v rybníce dokážu vytvořit vlny o rychlosti 800km/h?
To co myslim já, takový to rychlý zavlnění nebo spíše kmitání hladiny, který lze při bystrém sledování zpozorovat (né prosim tě kola od toho šutru,) tak to je skutečně hooodně rychlý a přesně jak píše Ondra, je to neškodný, dokud tohle vnění nenarazí zespodu na nějakou velkou překážku. Ty furt čekáš desetimetrovou vlnu ženoucí se touhle rychlostí? Nesmysl.
ci dokedy budeme cakat??
banditenviropičoooooo
Zdenda psal:fidoB6 psal:Takže kamenem v rybníce dokážu vytvořit vlny o rychlosti 800km/h?
To co myslim já, takový to rychlý zavlnění nebo spíše kmitání hladiny, který lze při bystrém sledování zpozorovat (né prosim tě kola od toho šutru,) tak to je skutečně hooodně rychlý a přesně jak píše Ondra, je to neškodný, dokud tohle vnění nenarazí zespodu na nějakou velkou překážku. Ty furt čekáš desetimetrovou vlnu ženoucí se touhle rychlostí? Nesmysl.
Jednak to byla ironie(proto tzy smajlíky), druhak problematiku rychlostí vln (jak na moři,tak na pobřeží) znam
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Ondráš psal:fidoB6 psal:Takže kamenem v rybníce dokážu vytvořit vlny o rychlosti 800km/h?
To je jak kdybys kuchal skalpelem a motorovou pilou... Co jak dopadne?
A je jedno kolik za to bereš...
BTW. Rychlost zvuku ve vodě? Co je to zvuk?
Tak vidíš...
Skalpelem nekucham....a nevyhecuješ mě
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Stránky: 1