Nejsi přihlášen
Re: pozdrav
Ondráš psal:Copak že přišel... Důležitý je jak odcházel...
Jestli to bylo jako já v pátek, tak to potěš prdel, to ten dluh teda umořil.
no co bys cekal. Prvne to vypadalo, ze to tentokrat dopadne dobre. Nakonec se to ale stejne zvrtlo. Dokonce zasahovali i policajti
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Ondráš psal:Copak že přišel... Důležitý je jak odcházel...
Jestli to bylo jako já v pátek, tak to potěš prdel, to ten dluh teda umořil.no co bys cekal. Prvne to vypadalo, ze to tentokrat dopadne dobre. Nakonec se to ale stejne zvrtlo. Dokonce zasahovali i policajti
....no vidíš na to bych zapoměl. Kurwa já mám zas vokno
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Loser psal:no co bys cekal. Prvne to vypadalo, ze to tentokrat dopadne dobre. Nakonec se to ale stejne zvrtlo. Dokonce zasahovali i policajti
Hovno...
Takže už na nás (vás - já tam nebyl) zavolali i policajty...
Čekal jsem, že to bude teda dřív.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Policajti? Doufám, že jsem byl natolik soudnej, že jsem se sebral a šel domu, když už jsem ani nebyl schopnej mluvit a že s timhle nemám nic společnýho
Poslední co si pamatuju je příchod Kojaka
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 14.03.2011 22:49:44 Offline |
Ondráš psal:Inženýrek psal:Poslední co si pamatuju je příchod Kojaka
Poslední věc co si většinou pamatuju já, je můj příchod.
Inzenyrskej, neboj, tys byl uz davno v tahu
Ale hezky sis tam s nama posedel, ne? Ja cekal kdy konecne promluvis a reknes nam nejakej novej vtip a ty misto toho rozhodis nekolikrat rukama jak posunovac vagonu na nadrazi a nakonec ze sebe dostanes, ze jsi tim signalizoval nutny odchod domu
Jeste ze jsme te vcas zastavili v nervoznem sazeni se s Mirou o to, kdo toho vic vypije. To uz bys urcite nevodesel Bysme te tam povesili na zed vedle nejake kombosky a rano te prisli sundat
Jinak na mestaky tam nabehli nase neohrozene straznice a nebejt toho jejich velitele nebo co to bylo, tak si myslim, ze by i ty dva ukecali at se tam zrubou s nama
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Když tak na to koukám, tak je mi docela líto, že jsem vodpad
Jó, byl to náročnej tejden, jeden den svátek - namrdky, jeden den narozky kamarádky - namrdky, další den ples - namrdky, no a poslední den, když jsem se dostával z plesu a udržoval si celej den hladinku abych co nejdál voddálil kocku, tak mě nenapadne nic jinýho když se mnou nikdo nechtěl kalit, než zabrousit na závěr ještě do Banditknajpy. Za celej tejden naspáno celkem hovno a pak to takhle končívá, že si hraju na posunovače - tuplovaně namrdky. Bych se nedivil, kdybych ještě teďka něco dejchnul.
No, teď si dám tak aspoň měsíc absťák, ale bude to těžký, už teď se klepu
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1