Nejsi přihlášen
Re: střílení do vejfuku po vypnutí zapalování
Sandman psal:To jsi za jízdy vypínal a zapínal motor? Řekl bych, že je to normální, také mi to dělalo, úplně stejně. Každopádně bez problémů, jezdí dál
Jako bych nic neřekl, jsem si tvůj příspěvek blbě přečetl.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Libor nx psal:Dneska jsem se byl trochu projed a skoro pokaždým chcípnutí mi to střelí do výfuku,ale ne hned.Střelí to tak 2-3 vteřiny po vypnutí klíčku.Co to může dělat?Že by to mohli být svíčky v ?
neřešit jezdit... to jenom pozdraví jako dobrý den, když dojedu k pumpě
Strýcfajtr !!!
snowflake600 (Člen) 16.03.2011 21:26:55 Offline |
Libor nx psal:MaraKM psal:Střílí JEN po zhasnutí motoru?
jo,jak jsem psal výše
o bývalých majitelích mi ani nemluv!!!
taky mi tvrdil, že aku je dobrá....nechala mě i na technický napodzim a jednou v dešti
tak šla...a svíce za ní.....šulin!
snowflake600 (Člen) 16.03.2011 22:02:44 Offline |
Zdenek psal:Myslím že chudá směs. Zdenek.
Zdenku, nemusíš se podepisovat :) všichni vidíme, že psal Zdenek
snowflake600 psal:Zdenek psal:Myslím že chudá směs. Zdenek.
Zdenku, nemusíš se podepisovat :) všichni vidíme, že psal Zdenek
Zdenek má styl
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 16.03.2011 22:51:30 Offline |
Zdenek psal:To Honzo,,,prostě profesní deformace, furt něco podepisuju. Zdenek.
Sorry Zdenku, beru žpet. Honza
Zdenek psal:Myslím že chudá směs. Zdenek.
Pokud píšu kraviny tak sry, ale střílení do výfuků to je bohatá směs... při chudé to střílí do karbeců (aspoň takové jsou mé zkušeností z veteránů z dvojtaktů a předpokládám, že to zde tak jiné nebude, ale s bandaskou jsem toho zatím moc neprožil)... Jenže i kdyby to byla chudá nebo bohatá, střílelo by mu to i sem tam za jízdy nebo aspoň občas při řazení, ale po zhasnutí a ještě nějakou tu vteřinku později... to mě samotného zajímá, jestli to vyřešíš
Nic lidského mi není cizí
Zdenek psal:To Mára,,, máš pravdu co píšeš to za jízdy, nebo když je motor v chodu, ale po zhasnutí, 2 až 3 vteřiny klid a pak střelení do vejfuku je chudá směs, přehřátej spalovák, ventily, výfuk. Zdenek.
totohle by mel ale poznat podle barvy svice ne, kdyz je menil? Jakub
Jó řachanda do vejfuku. Loni když sem frčel za hustýho deště od Plitvic do Splitu, tak mi zvhl jeden z kablíků ke svíci, no a při podřazení cestou z hor dolů k moři to vypadalo jako přestřelka v Palermu. Já byl v klidu, ale mojí paní sedící nad ním se to moc nelíbilo
Jinak Libore prda, když už to člověk nečeká je taky dobrý.
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Jó řachanda do vejfuku. Loni když sem frčel za hustýho deště od Plitvic do Splitu, tak mi zvhl jeden z kablíků ke svíci, no a při podřazení cestou z hor dolů k moři to vypadalo jako přestřelka v Palermu. Já byl v klidu, ale mojí paní sedící nad ním se to moc nelíbilo
Jinak Libore prda, když už to člověk nečeká je taky dobrý.
To jo,já to taky nečekal.Zastavil jsem na sídlišti,chcípl jsem ji,2 fteřiny ticho a pak rána jak z děla.Dlouho jsem se tahle nelek.
Tak snad vyladěno,nestřílí,neprská to.Dělal jsem i ventilové vůle,přitom jsem zjistil,že rozvoďák je kaput .Příští měsíc půjde na výměnu a nechám při tom karburátory dolaďit.Ještě jednou děkuji Filousoj (klanějící se smajlík) za cenné rady.Pak si dáme
Stránky: 1