Nejsi přihlášen
Problém na technické
Zdarec,
dnes jsem byl s bikem na technické. Řekl jsem si, že jednou bych ji mohl udělat na legál, tak sem zajel na technickou, co mám nejblíž k baráku.
Moto je původem z USA.... jenomže jak ho tady přepisovali (předchozí majitel) tak už do TP nenapsali vyjímku, že světla mají jinou homologaci (DOT)... teď mě vykopli z technické a napsali to jako Bčkovou závadu.....
má otázka je: co s tím? Jet jinam a uplatit nebo sehnat jiný světo?
Díky za odpovědi
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2011 14:49:08 Offline |
Re: Problém na technické
no ofiko cesta je tak ,že seženeš aspoň opis dovozovejch papírů a necháš to přepsat tak jak to mělo bejt v tom TP co máš,pak je další varianta obrátit se na ofiko zastoupení toho bajku co máš a uprosit je na dobropis pro dopravku,ale na obojí si připrav hooodně trpělivosti a pak je varianta co jsi psal..jiný světla.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no ofiko cesta je tak ,že seženeš aspoň opis dovozovejch papírů a necháš to přepsat tak jak to mělo bejt v tom TP co máš,pak je další varianta obrátit se na ofiko zastoupení toho bajku co máš a uprosit je na dobropis pro dopravku,ale na obojí si připrav hooodně trpělivosti
a pak je varianta co jsi psal..jiný světla.
v Kawasaki už jsem byl a nepochodil.... dovozový papíry nemám.....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2011 14:52:03 Offline |
dneska jsou provázaný přes síť takže můžeš na jinou ,ale budou ti tam kontrolovat tu samou věc kvůli který tě vyhodili..zkus tam někoho máznout aby to přehlíd nebo to bral jako dobrý a máš klid.
K.a.s.y.m. psal:dneska jsou provázaný přes síť takže můžeš na jinou ,ale budou ti tam kontrolovat tu samou věc kvůli který tě vyhodili..zkus tam někoho máznout aby to přehlíd nebo to bral jako dobrý a máš klid.
takže nejlépe počkat 30 dní až ta technická propadne a pak jit znova za známým.....
kua sere mě, že sem si řekl že budu poctivej a jel na nejbližší... jet rovnou za známým, tak sem teď v cajku.....
richie psal:K.a.s.y.m. psal:dneska jsou provázaný přes síť takže můžeš na jinou ,ale budou ti tam kontrolovat tu samou věc kvůli který tě vyhodili..zkus tam někoho máznout aby to přehlíd nebo to bral jako dobrý a máš klid.
takže nejlépe počkat 30 dní až ta technická propadne a pak jit znova za známým.....
kua sere mě, že sem si řekl že budu poctivej a jel na nejbližší... jet rovnou za známým, tak sem teď v cajku.....
ee seš v tom jejich registru furt i po třiceti dnech a i ten známej to musí odfajfkovat jako odstraněno. Nás když vyrazili museli jsme to dát dokupy jinak nejel vlak, nikde.
Strýcfajtr !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2011 16:11:27 Offline |
až tam přijedu , tak jim rovnou řeknu: „mám nehomologovanej vejfuck,blinkry,zrcátka, tak abysme se nezdržovali “...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:až tam přijedu , tak jim rovnou řeknu: „mám nehomologovanej vejfuck,blinkry,zrcátka, tak abysme se nezdržovali “
...
já byl minulý týden na evidenčce, taky mám nehomologovanej vejfuck ale to neříkal nic ještě to chtěl nastartovat prej jakej to má zvuk
a nevím proč ale nelíbilo se mu že nemám osvětlení SPZ
, prej by mě technickou nedal, kdybych na ni šel
už sem mu chtěl říct, že jsem na evidenčce, tak ať se o technickej stav nestará.
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
napiš do suzuki, ať ti vydaj dobrozdání, že jsou ty světla vyhovující....dělal jsem to tak u biga s jiným typem motoru...vyřídili to do 14 dnů za 600,-
pak už ti to jen napíše dopravka do TP, neměl by s tím být problém....zavolej do tý suzuki a poptej se na to
hans psal:napiš do suzuki, ať ti vydaj dobrozdání, že jsou ty světla vyhovující....dělal jsem to tak u biga s jiným typem motoru...vyřídili to do 14 dnů za 600,-
pak už ti to jen napíše dopravka do TP, neměl by s tím být problém....zavolej do tý suzuki a poptej se na to
jak už jsem psal, do Kawasaki jsem šel, dali mě číslo na technika a ten říkal, že nemůže pomoci....
![]() |
Banditatom (Člen) 14.03.2011 17:35:23 Offline |
zavolej do jinný kaeasaki já si tímhle prošel u suzuki v jedný nene to nepůjde ledaže... no a šel jsem pryč... na druhé mě to skoukl mrkl zvedl telefon a za patnáct minut mě donesl papír za litr o schválení čehhosy a urá na ouřad
akurát to kolem a kolem trvalo rok
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:zavolej do jinný kaeasaki já si tímhle prošel u suzuki
v jedný nene to nepůjde ledaže... no a šel jsem pryč... na druhé mě to skoukl mrkl zvedl telefon a za patnáct minut mě donesl papír za litr o schválení čehhosy a urá na ouřad
akurát to kolem a kolem trvalo rok
njn, jenomže já rok nemám....
richie psal:hans psal:napiš do suzuki, ať ti vydaj dobrozdání, že jsou ty světla vyhovující....dělal jsem to tak u biga s jiným typem motoru...vyřídili to do 14 dnů za 600,-
pak už ti to jen napíše dopravka do TP, neměl by s tím být problém....zavolej do tý suzuki a poptej se na tojak už jsem psal, do Kawasaki jsem šel, dali mě číslo na technika a ten říkal, že nemůže pomoci....
jsem si nevšim že už jsi to psal (a vlastně ani že máš kawu)....ale jak psal tom, zkus to i jinde...třeba jen ten technik nechce kšeft
jak říkám, mě to suzuki zvládla do 14 dnů, takže jsem to stihnul v těch 30ti dnech...
nejsem si jistej, ale možná že i když ta technická propadne, budou to mít furt v databázi a nepochodíš ani jinde...možná......
karlos100 psal:pošli mi do majlu voskenovanou kopii TP a protokolu z technický,
zeptám se ti,co by s tím šlo dělat..
majla mám v profilu..
nemám doma scanner, zítra někoho zneužiju kdo ho má a pošlu .... díííky za ochotu
karlos100 psal:pošli mi do majlu voskenovanou kopii TP a protokolu z technický,
majla mám v profilu..
čéče v profilu ti akorat můžu napsat mejl.... a nedám do toho přílohu... tak mě když tak semka napiš adresu, dííky ... sem to nafotil foťákem
richie psal:karlos100 psal:pošli mi do majlu voskenovanou kopii TP a protokolu z technický,
majla mám v profilu..čéče v profilu ti akorat můžu napsat mejl.... a nedám do toho přílohu... tak mě když tak semka napiš adresu, dííky
... sem to nafotil foťákem
key.brick@seznam.cz
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2011 07:54:37 Offline |
richie psal:K.a.s.y.m. psal:no ofiko cesta je tak ,že seženeš aspoň opis dovozovejch papírů a necháš to přepsat tak jak to mělo bejt v tom TP co máš,pak je další varianta obrátit se na ofiko zastoupení toho bajku co máš a uprosit je na dobropis pro dopravku,ale na obojí si připrav hooodně trpělivosti
a pak je varianta co jsi psal..jiný světla.
v Kawasaki už jsem byl a nepochodil.... dovozový papíry nemám.....
no to je mi jasný,ale kopie maj většinou tam kde tomu prvně dávali český noty..jinak jak psal Banditom..zkus jinou Kawu.Je to vždy o lidech..teda o jejich lenosti něco dělat.
Stránky: 1