Nejsi přihlášen
No konečně!!!
Tak sem kua po dlouhej starostech a stresech s jebkou, autem a vším se letos na jebce poprvé projel a vyzkoušel nový cajky .... první dojmy byly takový že po pěti km sem si říkal, proč já debil sem to neprodal v zimě a nekoupil radši tu krosku (možná myšlenky podmíněný vožením pěkné vopice za sebou), ale po asi 30ti km a projetím oblíbených zatáček jsem názor změnil a už se mě to zase líbí, ještě aby ne když dostala holka takovou "menší" oživovací kůru přes zimu ....! :) Co vy na ňu, na jebku jednu jebkovatou?
Re: No konečně!!!
Dajda psal:..tý krávo,co to mas za drapák ve předu,drzi guma v zatackach?Jinak vosa pjekna..cervena,jeste bych vylestil rafky a byla by to bomba
Esli se nepletu, tak tam má Kakin mokrou okruhovou Danlopku, Ale drží to jak židovská víra, teda na mokru a studenu
Bandit rulezz!!!
Re: No konečně!!!
Ráfky určitě leštit nebudu (i když nikdy neříkej takový věci na 100 pro) ale letos určitě ne ....... jiank ta mokrá slicka drží fakt jak židovská víra a i v -5ti pokud neni na silnici led tak sem s tim dá jet neuvěřitelná palba ..... stejnou gumu vobouvám na podzimy a jara už asi 3 roky (i na B-6) a paráda .... z B-6 mmám doma ještě i zadek ......
Stránky: 1