Nejsi přihlášen
Motoorienťák
V léťe si mi pár nejmenovaných postěžovalo, že je fur míň a míň akcí kde se můžou videt se svými kamarády bandiťáky....jako kdybych já s tím něco mohla dělat. Zželelo se mi jich a napadlo mě, že jsem si taky už dlouho s některými nepřiťukla a tak se zrodil už předloni uskutečněný nápad s orienťákem. Letos to bude ale jinde a trochu jinak. Ale to je fuk, to proberem pozdějc, teď se mi jedná o TERMÍN. Tak se mi tu svěřte, kdy by kdo měl čas. Abych se nekryla s akcemi většího rozměru a nenarážela tak sud sama pro sebe.
Navrhuju termíny:
17.-19. června 2011
24.-26. června 2011
1.-3. července 2011
8.-10. července 2011
15.-17. července 2011
DĚKUJI
Banditatom (Člen) 15.03.2011 17:07:45 Offline |
Re: Motoorienťák
1-3.července ti moc nedoporučuju
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 15.03.2011 18:03:14 Offline |
Banditatom psal:1-3.července ti moc nedoporučuju
jinak za mě ten 8-10. nebo 15-17. červenec
...relativní kochač...
Progear 650 (Člen) 15.03.2011 19:11:36 Offline |
počkám co ostatní...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Terez(k)a psal:V léťe si mi pár nejmenovaných postěžovalo, že je fur míň a míň akcí kde se můžou videt se svými kamarády bandiťáky....jako kdybych já s tím něco mohla dělat. Zželelo se mi jich a napadlo mě, že jsem si taky už dlouho s některými nepřiťukla a tak se zrodil už předloni uskutečněný nápad s orienťákem. Letos to bude ale jinde a trochu jinak. Ale to je fuk, to proberem pozdějc, teď se mi jedná o TERMÍN. Tak se mi tu svěřte, kdy by kdo měl čas. Abych se nekryla s akcemi většího rozměru a nenarážela tak sud sama pro sebe.
Navrhuju termíny:
17.-19. června 2011
24.-26. června 2011
1.-3. července 2011
8.-10. července 2011
15.-17. července 2011
DĚKUJI
to je něco pro ty s navigací néé ?
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 15.03.2011 21:12:06 Offline |
VikecB12 psal:Daniel psal:1 až 3.července se jede Transpublik.
To je proboha co
na Transalpu s pudlem co na tom nechápeš
To je proboha co
..může to být gut akce..
..kámoš to letos jede,tak uvidím postřehy..
..na,tady si rozšiř obzory..
http://www.transpublik.cz/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
To je proboha co
Neznáš tak jukni. http://www.transpublik.cz
Daniel psal:VikecB12 psal:Daniel psal:1 až 3.července se jede Transpublik.
To je proboha co
Neznáš tak jukni. http://www.transpublik.cz
To vypadá hodně dobře,navíc to končí tady u nás u přehrady....
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:jezek psal:Motoorienťák???
Bylo by fajn pro změnu dělat na akci něco víc než jen pařit :)))To bohužel 99% bandiťáků asi neumííí
Já sem jezdil přez rok každej den an banditovi mesíka - takže sem byl celkem rád, že na srazech mapu nevidim jak je víkend dlouhej...A nic než kalení sem na srazech nedělal...
Ale to bylo před dvouma rokama...
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Progear 650 (Člen) 26.03.2011 10:30:34 Offline |
to by snad šlo...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 26.03.2011 10:48:32 Offline |
to by šlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 28.03.2011 10:52:20 Offline |
faitík psal:faitík psal:R.I.P.
A KURVA
těsně vedle draku nebo se chystáš to zabalit
deny1234 psal:Ja mapu nepotrebuju , stejne ji nemam kam dat , ale zasejc bych potreboval tu trasu jako souradnice do navigace , muzou bejt i cyklostezky , mam i turistickou mapu
Tak to já mám jen měsíční mapu v brailově vydání, samá ďoura, samej kráter
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Když teda vopravdu nebude chcát, tak s mladým dorazíme. Můžu až v sobotu, páč v pátek jdu na košt piva s tataráčkem. Ondráš ví, konečně jsem se odhodlal.
Tak pak poreferuj.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Dany:mapu dostanes, navigaci ti vratim az se vratis at nemas vyhodu. Kdo dal ma navigaci?
.
Ondras:na pivo jdem 11.7. Snad nebude zas naka stavka
.
Map je 8 tak pak se dohodnete kdo s kym chce jet. Zatim muzete jet kazdej sam a vzit si mapy dve
.
V nedeli tam vezem v sudech 60l piva, plzne jsou uz v aute, dalsi pak dokoupime az tam pojedem.
.
Bude nove sezeni, tak udelame zatezove testy, takze koupim hodne masa na gril
.
Kdyby nekdo nemel plany na nedeli-stredu 6.7. tak nam muze prijet radit-kurvit-pomahat s plotem
tak se nam to damy a panove blizi. V sobotu jsme dostaveli pergolu a slozili stul a lavici, takze to vypada ze nebudou urazy z propadnuti skladaci zidli. Co jsem koukala na pocasi tak to v sobotu vypada slibne..... Kdo jeste nedal vedet ze by jel, tak se prihlaste at vim kolik ceho vzit diiik!!!
deny1234 psal:Tag ted jsem se dozvedel ze sudovy nebude , tak to je na Tfuj tajxl , pit celou noc teply lahvace Este ze tam je hospoda .To Inzenyrek ,bohuzel na patek uz neco mam , ale zachlastame v sobotu , jestli tam budes pres noc.
koukam ze jsi to blbe pochopil. Za cenu sudu staropramenu koupim dve basy plzni. To je lepsi ne? Budou Svijany, plzen a sou tam naky budvari z vikendu. A o vychlazeni strach nemej, sklep je zarucena jistota.
deny1234 psal:NEE, to sem pochopil dobre , ze nebude sud Me to z lahvi nejede , ja radci toceny A plzen mi nechutna , no aspon si privezu svuj korbel , ty svijany by snad sly Aspon ze pocasi ma bejt luxusni
čéče, tobě se furt něco nezdá...
buď rád že ti dá někdo cucnout píva a neremcej porád, bo tě chytne řemen!!!
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Ty seš mi ale nějaká fajnovka. Taky si dám rači točený, ale ani lahvoněm nepohrdnu. A z toho kůlkegu si nejsem jistej jestli je to to pravý vořechový, takže si myslim, že to bude i tak dobrý.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
deny1234 psal:To ja vim ze sem rypak Taky ted lemtam lahvovy nikgo nesel do knajpy Ale doufam , ze se zdrzis pres noc i f sobotu , a dame
jasný
Inženýrek psal:A z toho kůlkegu si nejsem jistej jestli je to to pravý vořechový, takže si myslim, že to bude i tak dobrý.
Ty voe, po nějakým šetým nebo sedmým pivu je ti jedno z čeho to teče...
Jako ten keg se kvalitou dá, ale za ty prachy.
deny1234 psal:Paradni akce diky poradatelum , .Vybornej gulasek , grilovacka , luxusni snidane A nejvic byla ta Widloteka Hodil bych sem foto , ale haze mi to error "ERROR: Obrázek není možné nahrát ! "
To je CENZURA woe
Lepší někdy, než nikdy.
Trošičku si v noci , loni na festu to sváděl na klobásy letos na grilování, ráno musel uklízet , naštěstí byl schopnej po snídani frčet a doma chrněl do večera.
Ve světě piva dobrý, jedinou výhradu jsem měl a to, že tatarák už přinesli zamíchanej, ale jinak dobrý. Pivo: Klášter, Krakonoš, Černá Hora, Rohozec cca 20 druhů piv. Doporučuju pít po třetinkách. Jinak v knajpě až na jeden stůl bylo všechno na vouchery. Obsluha vstřícná, jak si měl dopito už se ptala po další objednávce.
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Trošičku si v noci , loni na festu to sváděl na klobásy letos na grilování, ráno musel uklízet , naštěstí byl schopnej po snídani frčet a doma chrněl do večera.
Ale nebojí se toho a stále to zkouší.
Rok se s rokem sešel a opět vás zvu k nám do Černín na víkend plný těžké práce (otevírání lahváčů - letos opět Svijany) a dřiny (pojídání všeho možného z grilu).
14.-15. ČERVENCE ČERNÍNY 23 - okr. KUTNÁ HORA u odbočky z hlavní dám opět šipky
náplň práce - většinou to už znáte: pivo, gril, spaní: 6 matrací, 4 postele, stan pro 4. pokud si dovezete svůj stan, tak neni problém, místa na zahradě je dost. Spacáky si vemte pokud chcete a když se vejdou. Letos orienťák připravenej nemám, ale zbyly asi 3 mapy z loňska, tak si to můžete objet znovu, jinak případně vyndáme kuželky, badminton, pingpong a bazének.
a ohledně ceny (ať v tom máme hned jasno): pivo za 10,- , a jídlo za 100,- na osobu (sobota gril a neděle snídaně).
pokud někdo chcete dorazit už v pátek, tak klidně, jen prosím říct předem
tak s kým mám počítat??
Honzik8719 (Člen) 18.06.2012 15:46:07 Offline |
Rádi s pani dorazíme,asi nejspíš na čopříku se stanem
...relativní kochač...
Drakoxxl psal:Tak potvrzuji v SO po O 3ks, se těší na chlazený a grilováníčko a případně tour de Vidlak disco on night
doufám že nanás už zapoměli na piškotece ..hlásim 2ks SO
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
SuJazuwaki (Člen) 13.07.2012 08:46:45 Offline |
Ale jo.
SuJazuwaki
Honzik8719 (Člen) 13.07.2012 09:04:44 Offline |
my taky potvrzujeme účast, dorazíme v sobotu po O
...relativní kochač...
Radek-Ban psal:jak koukam na pošasí tak dorazim autem ...vyměknul jsem ..
Srabe ... u nás rozhodne zítřek esli motorkej nebo autem, i když to bych klidně mohl jet zpátky i pod vlivem, páč by byli další dva řidiči
Lepší někdy, než nikdy.
deny1234 psal:Jak brzo po O ? Jel bych s tebou ,ale muzu az tak kolem 15 h , jeste musim sekat jednu ze svych zahrad
Třeba tak nějak, záleží jak velkou budu mít žížu po O
Jedeš teda na béčku?
deny1234 psal:No , ted jsem to rozvazal , vypada to dobre , takze asi jo Jenom kdyby nak chcalo f dobe vodjezdu , tak bych jel na skutru ,tam mi dest tak nevadi Pojedes primou trasu , nebo to bude s nakou vyjizdkou ?
Podle počasu, kdyby bylo pěkně, tak bych dal asi nějakou vokliku...
deny1234 psal:No to bohuzel asi prave nebude Polojasno se ma udelat az navecer ,no nic rozhodnu se podleva pocasi , vozvu se ti nejak po obede , a domluvime se
oukej
Honzik8719 (Člen) 15.07.2012 20:40:33 Offline |
Přidáváme se s Díky za super luxusní akci
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 15.07.2012 21:22:14 Offline |
a ještě pro Kojaka http://www.youtube.com/watch?v=7Twnmhe948A
...relativní kochač...
I my se musime připojit s poděkovánim ! Hlavní poděkovani patři Terezce ! Nesmím zapomenout na Patrika! Běhali starali se seč jim síly stačily ! Jak jsem několikrát říkal tak Terezka by se mohla hned vdávat jáká je to hospodynka! Jakse dalo předpokladat tak všichni učastnici se chovali tak jak se od nich čekalo ! TO znamena dle spolecenských pravidel !! Jěště jednou ! Díky !
Tak ještě já nepoděkoval. A nepopřál vše nejlepší k narozeninám.
A jak psal Drako, tak vedle pičomačky a pičopsa máme už i pičoslepici, která dělá kokokoko pičo dák.
Psisko to přežilo bez úhony, jen ty hovna s kostkama bude srát snad ještě týden... :-x
SuJazuwaki (Člen) 16.07.2012 12:56:55 Offline |
Dík a vinš !!!
SuJazuwaki
Honzik8719 (Člen) 16.07.2012 13:02:39 Offline |
za nás oba Všecko nejlepčí Terezce k narozkám
...relativní kochač...