Nejsi přihlášen
Re: Dobrej vtip !
List od vnoučka : Ahoj dědečku a babičko, ve škole nám řekli, že se nesmí lhát a měli bychom se ke všem lžím přiznat, tak Vám píšu.
Přes prázdniny jsem potajmu otevřel jednu z těch sklenic se švestkovou marmeládou a téměř celou jsem ji snědl. Aby jste na to nepřišli, tak jsem se do ní vykadil a vrátil ji na polici.
Děda dočte, babičce vlepí facku a říká: "Já ti říkal že je to hovno a ty pořád : "zcukernatěla, zcukernatěla..."
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Děvče: "Víš co je 14.února?"
Chlapec: "Samozdřejmě."
Děvče: "Opravdu?"
Chlapec: "Jo,Začíná Liga Mistrů!!!
Nevíte-li si už se svým harantem rady, představte si, že není váš. Každý rodič ví, jak vychovávat cizí dítě.
Italstí potápěči nasli v baru Concordie dva Skoty.
Ti je poslali do prdele se slovy, ze si zaplatili all inclusive a jestě mají dvanáct dnů.
Jak poznáte, že je vaše žena mrtvá? Sex je pořád stejný, ale v kuchyni se hromadí špinavé nádobí.
- Dobrý den,balíček kondomů prosím. - A chcete i igelitku? - Ne,díky. Tak hnusná zas není...
Rasismus ve filmech:
Bílý zloděj zabije černocha: Rasismus. Proč černoch vždycky umře?
Černý zloděj zabije bělocha: Rasismus. Proč musí být černoch vždycky zloděj?
Bílý zloděj zabije bělocha: Rasismus. Proč v tom filmu nehraje žádný černoch?
Černý zloděj zabije černocha: Rasismus. Proč se černí lidi vždycky zabíjejí?
Starý penzista má na konci své velké zahrady krásné udrzované jezírko a okolo něj vysázené ovocné stromy. Jedno letní odpoledne se rozhodne, ze si nasbírá čerstvé ovoce. Vezme si plastový kbelík a jde k jezírku. Jakmile vsak dorazí na místo, zjistí, ze se v jezírku koupe pět nahých mladých slečen.
Ty, jak spatří starého pána, se zhluknou do středujezírka a ponoří po krk do vody. Po chvíli jedna volá na dědu:
"Tak co, přisel jste nás očumovat a teď čekáte, ze vylezeme z vody, vy úchyláku?"
Na to děda zamává kbelíkem a s nevinným úsměvem odpoví:
"Ne, ne, přisel jsem nakrmit aligátora."
Kajínek dostane nového spoluvězně a ptá se ho: Za co seš tady? Ále, stáhnul jsem si o vás film
Tatínek je v Paříži na služební cestě. Tam se vyspí s krásnou dívkou a když se ráno vzbudí, je dívka pryč a na stole v pokoji leží papírek se vzkazem. Jelikož tatínek neumí francouzky, tak si říká: nechám to přeložit v recepci. A taky to udělá. Recepční si ale přečte lístek, zbrunátní, vrazí mu dvě facky a beze slova odejde. Tatínek je zmaten, ale už nemá čas, tak utíká na letadlo, aby to stihl. V letadle sedí jak na trní a stále přemýšlí, co by tak mohlo být na lístku napsáno. Pak dostane nápad, letuška taky umí francouzky. Slušně ji tedy požádá, zda by byla tak hodná, a ona mu to s úsměvem přislíbila. Když už měli přistávat na Ruzyni a letuška stále nechodila, byla jeho nervozita vybičována na nejvyšší míru. Až při odchodu z letadla k němu přistoupila, vrazila mu dvě facky, strčila lístek do ruky a beze slova odešla. Otec se doma týden trápil, co tam může být napsáno, když přišel na spásný nápad: syn se učí ve škole jazyky, tak požádá učitelku a ta mu přece na dálku žádné facky nedá. Zavolal si synka a podal mu zalepenou obálku s tím, že prosí učitelku o urychlený překlad. Druhý den nemohl v práci nedočkavostí vydržet, tak přišel dřív, ale syn doma nebyl. Když dorazil v pět odpoledne ke škole, našel tam syna plačícího.
"Proboha, co se ti stalo?"
"Tati, já ti to nemůžu říct!"
"Ale synu, tak mi to pověz!"
"Tatínku, já nemůžu, ty se budeš zlobit!"
"Nebudu, přísahám, tak mi to pověz!"
"Tatínku... já jsem to ztratil."
15. prosince roku 2016 byla do vesmíru vyslána první cikánská posádka. Téhož dne byl na obloze naposledy spatřen Malý a Velký vůz ...
V restauraci poblíž soudní budovy obědvají v polední přestávce dva soudci. Náhle do podniku vtrhne snědý muž, osloví jednoho ze soudců: "Ty hajzle, tvůj pes pokousal mou dceru! Naval pět tisíc nebo tě dám k soudu!" Oslovený soudce ani nemukne, vytáhne peněženku a cikánovi z ní odpočítá pět tisíc. Druhý soudce na to kouká, nevěří svým očím a namítá: "Hele, nic mi do toho není, ale jednak vím, že ty žádnýho psa nemáš, a navíc náhodou toho cikána znám. Má osm synů, ale žádnou dceru. Nechápu, proč jsi mu dával ty prachy." První soudce lakonicky odpoví: "Hele, co si budeme namlouvat. Oba víme, jak to dneska u těch soudů chodí…"
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
http://otomoto.cz/show?id=M3036406
Moto, co spadlo do měkýho
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Mladá žena přijde do prodejny se zvířaty, že by chtěla
nějakého papouška. Prodavač jí povídá: "Paní, máme tady jenom
jednoho, ale je hrozně sprostej, protože byl 3 roky v
bordelu." Žena říká, že jí to nevadí, a tak si ho koupí.
Přijdou domů a papoušek říká: "Ááá, novej bordel, to neznám!"
"Papoušku, to není bordel, ale tvůj nový domov." Ve dvě
odpoledne se vrátěj dvě dcery ze školy. "Ááá, nový kurvy, ty
neznám!" "Papoušku, to nejsou kurvy, ale naše dcery" V šest
přijde manžel z práce a papoušek povídá: "No konečně někdo
známej, nazdáááár Jirko!
Studentka medicíny předvádí na maketě porod kleštěmi.
Profesor ji chvíli pozoruje a povídá: "Výborně! Teď ještě třískněte otce po hlavě a vyvraždila jste komplet celou rodinu!"
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2012 15:38:58 Offline |
hlemejzd999 psal:
...a kurvy, zlatej druhej flek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Povídají si dva kamarádi . Tak si představ, dcera přišla domů a povídá: "Tati, už mi nedávej kapesné, rozbij mi televizi, počítač, spal mé knihy, zamkni pokoj, prodej moje auto a mobil a tady máš klíč od mého pokoje, vyhoď mě na ulici a vymaž ze své závěti". "Opravdu?" Teda neřekla to přímo takhle, ale přišla domů s cikánem a povídá "Tati, tohle je můj nový kluk"
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2012 19:22:00 Offline |
Sedlák šel do města na nákupy. V železářství koupil kovadlinu a kbelík. Na trhu pár kuřat a husu. Jak ale teď všechno odnést domů?
Prodavač mu poradil: "Dejte kovadlinu do kbelíku a neste ho v jedné ruce, v druhé ruce husu a pod každou paží jedno kuře."
Sedlák poděkoval a vyšel. Cestou ho zastavila slečna, že zabloudila a potřebovala by poradit, jak se dostane, kam potřebuje.
Sedlák: "Jdu stejným směrem, pojďte se mnou, vezmeme to přes park."
Slečna: "A jak vám můžu věřit, že mě v parku nepřitisknete k plotu, nevyhrnete mi sukni, nestáhnete mi kalhotky a neznásilníte mě?"
Sedlák: "Podívejte na mě, nesu kýbl, kovadlinu, husu a dvě kuřata. Jak bych vás asi mohl přitlačit k plotu a udělat to, z čeho máte strach?"
Slečna: "No, mohl byste dát husu na zem, přiklopit ji kbelíkem, ten zatížit kovadlinou... A kuřata vám holt podržím, no."
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
lord vášnivej lovec se při večeři chlubí.tak sem teď byl f Africe lovit a hned první den 3 tygři 5 antilop a 10 nouplízáků.
??? nouplízáků .co to je ?
no takový to černý ,dává to ruce nahoru a dělá to nouplíz ,nouplíz
...nikdo nevojebe Ježíše...
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 16:56:52 Offline |
Banditatom (Člen) 14.02.2012 17:11:49 Offline |
hlemejzd999 psal:
ty krávo vem si hadr a pojď si to utřít mám čaj i v nose
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 17:27:50 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:ty krávo vem si hadr a pojď si to utřít mám čaj i v nose
tomu se v odborných kruzích říká laváž...
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 19:56:18 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 21:13:09 Offline |
hlemejzd999 psal:
ty ta je hnusná a otec navís asi uplně slepej, to je famílie jedna radost
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:hlemejzd999 psal:ty ta je hnusná a otec navís asi uplně slepej, to je famílie jedna radost
Asi nebude problém v tom, že je otec slepej
Ondráš psal:PFremer psal:Asi nebude problém v tom, že je otec slepej
SI taky myslím, že otec vidí dobře, jen je to úchyl.
jestli je dcerunka po matce, tak to bude dobrej adrenalinak
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 13:08:14 Offline |
Ondráš psal:PFremer psal:Asi nebude problém v tom, že je otec slepej
SI taky myslím, že otec vidí dobře, jen je to úchyl.
PFremer psal:barynek psal:hlemejzd999 psal:ty ta je hnusná a otec navís asi uplně slepej, to je famílie jedna radost
Asi nebude problém v tom, že je otec slepej
no to je jasný, že je to ouchyla nemravnej... jsem nadsadil a vy mne hned jebete, že nepoznam úchyláka
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:PFremer psal:barynek psal:
ty ta je hnusná a otec navís asi uplně slepej, to je famílie jedna radostAsi nebude problém v tom, že je otec slepej
no to je jasný, že je to ouchyla nemravnej... jsem nadsadil a vy mne hned jebete, že nepoznam úchyláka
To kdo řikal?
Dědeček si zavolá vnuka a říká:
"Když mi doneseš nenápadně jednu tu modrou pilulku, co má tatínek v nočním stolku, tak zítra u snídaně najdeš pod talířkem stokorunu".
Vnuk udělal, co dědeček chtěl a těšil se na snídani. Ráno u snídaně se vnuk opatrně podíval pod talířek a byla tam tisícovka.
Naklonil se k dědečkovi a pošeptal mu:
"Dědo, ale říkal jsi stovku a je tam tisícovka".
"Já vím" řekl dědeček "…těch devět stovek je od babičky".
23 procent žen bere psychofarmaka.
Což znamená, že plných 77% jich pobíhá venku bez jakékoli medikace!
Pane plavčíku, můžu si zaplavat ve velkém bazénu?"ptá se Jenda.
Napřed se musím podívat,jak plaveš."
Kluk skočí do vody,dovádí,potápí se.
Chová se,jako by celý život nedělal nic jiného.
Kde ses to naučil?" diví se plavčík.
Když jsem byl malý,otec mě vyhodil z loďky uprostřed jezera."
Asi bylo dost těžké doplavat ke břehu?"
Doplavat bylo snadné!
Nejhorší bylo dostat se z toho pytle!"
Víte, čim musíte ženu zahrnout, aby si přestala stěžovat, že se málo snažíte? .... hlínou.
Jestli to zabalí po Whitney a Amy i Charlie Sheen tak světová konzumace kokainu klesne o 8%.
hlemejzd999 (Člen) 16.02.2012 18:48:45 Offline |
Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle počasí, by měl mít s sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo...
...no, vypadal jsem ráno v autobusu jak idiot.
Jede Jeníček s tatínkem po městě a míjejí bordel.
Jeníček se ptá svého otce: "Tatínku, co je tohle za dům?"
"To je dům radosti."
"Jé, tak se tam pojď podívat."
"To nejde, až jindy."
Druhý den se Jeníček vypraví do domu radosti sám.
Vejde dovnitř a potká ho kuchařka.
"Copak tu děláš, chlapečku?", ptá se ho.
"Tatínek říkal, že je to dům radosti, tak mi nějakou udělejte."
A tak mu kuchařka udělala 3 palačinky s čokoládou.
Když přišel Jeníček domů, otec se ho ptal kde byl.
"Byl jsem v tom domě radosti."
"Proboha cože? A jaké to bylo?"
"Ani se neptej. První jsem zvládl v pohodě, druhá už mi dala zabrat a tu třetí jsem jen roztáhl a vylízal"
Nic lidského mi není cizí
Pět chlapíků s basebalovýma pálkama obstoupí cikána, podávají mu
kostku od Člověče nezlob se a přikážou:
"Házej! Když hodíš jedničku, dvojku, trojku, čtyřku nebo pětku,
tak tě utlučeme!"
"A co když hodím šestku?"
"Ty neznáš Člověče nezlob se? Tak hážeš kurva znova!!"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 11:53:40 Offline |
Filous psal:Pět chlapíků s basebalovýma pálkama obstoupí cikána, podávají mu
kostku od Člověče nezlob se a přikážou:
"Házej! Když hodíš jedničku, dvojku, trojku, čtyřku nebo pětku,
tak tě utlučeme!"
"A co když hodím šestku?"
"Ty neznáš Člověče nezlob se? Tak hážeš kurva znova!!"
Přijde cikán do hospody, všichni koukají na fotbal. Cikán se zeptá hostinského: „Jak hrajou naši?”
Hostinský se na něj podívá a říká: „Vaši vůbec nehrajou!”
hlemejzd999 psal:Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle počasí, by měl mít s sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo...
...no, vypadal jsem ráno v autobusu jak idiot.
ja na motorce taky......
MOTO KOZZI GRISO
Objeven nový prvek
Romík (lat. Cikanium) - přestože mu bývá přiřazena
chem. zn. Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní
izotop india. Je hojně zastoupený na zemském
povrchu.
Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající poloblb. Jeho hustota
1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená že
v ní neplave. Romík je hořlavý, vyniká značnou
hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je
magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy.
Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany,
které mohou dále polymerovat do tzv. tlup.
Sloučeniny: derivátem romíku a india je Kumarin.
Jedná se o prudký jed.
Využití: využití romíku v technické praxi je mizivé.
Za 2.sv.války se používal pro výrobu mýdla, v současnosti má uplatnění pouze v sociálním
inženýrství.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 22.02.2012 13:43:13 Offline |
Ondráš psal:Objeven nový prvek
Romík (lat. Cikanium) - přestože mu bývá přiřazena
chem. zn. Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní
izotop india. Je hojně zastoupený na zemském
povrchu.
Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající poloblb. Jeho hustota
1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená že
v ní neplave. Romík je hořlavý, vyniká značnou
hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je
magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy.
Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany,
které mohou dále polymerovat do tzv. tlup.
Sloučeniny: derivátem romíku a india je Kumarin.
Jedná se o prudký jed.
Využití: využití romíku v technické praxi je mizivé.
Za 2.sv.války se používal pro výrobu mýdla, v současnosti má uplatnění pouze v sociálním
inženýrství.
jak reaguje na kyseliny???
Haloooo, vodárny?
- ano, co si přejete?!
z mého vodovodu teče voda!
- no a co jste čekal?
podle účtu aspoň Heineken...
Baví se dva chlapi: První říká: ˝Co děláš, když Ti při milování zůstane ve vnitř kondom?˝ Druhý se zamyslí a povídá: ˝Normálně ho vyseru.˝
Potkají se dva opilí před brankou u baráku a začnou kecat: Nazdar! Já sem Pepa Novák. To není možný! Já sem taky Pepa Novák! Ale já tady bydlím. No, ja tady taky bydlím! Tak jdem dovnitř, a nám to někdo vysvětlí. Zazvoní, otevřou se dveře, vyjde žena a začne řvát: No to je nádhera. Otec a syn a sežraní jak prasata!
V nemocnici: Sanitár, čo mi to sem vozíte?!! Minule sa to bránilo pri pitve!"
Patológ: Máme radi otvorených ľudí, aj keď sa k nám správajú chladne.
Arab vyhodi sklenici od piva do vzduchu vytahne samopal, rozstrili sklenici na kousky a rika: ''U nas mame tolik pisku, ze nemusime pit ze stejne sklinky dvakrat.''
Mexican, ohromeny timto cinem, tez vyhodi prazdnou sklenici, vytahne pistoli rozstrili sklenici a rika: ''U nas mame tak levne sklenice, ze nemusime pit dvakrat ze stejne!''
Anglican v klidu dopije sve pivo, prohlidne si sklenici, vyhodi ji do vzduchu, vytahne petactyricitku, zastreli Araba a Mexicana, chytne sklenici, polozi ji na bar, podiva se na barmana a rika; ''U nas mame tolik imigrantu, ze nemusime s temi stejnymi pit dvakrat.''
Farářovi se ztratil papoušek,tak se během mše táže svých oveček. Kdo má ptáka? Všichni muži zvednou ruce. Ne, ne tak jinak. Kdo viděl ptáka? Všechny ženy zvednou ruce. Pane Bože, ještě jinak.... Kdo viděl mého ptáka? A všichni ministranti zvednou ruce ....
Dívka se svěřuje otci: "Tati. Jeden chlapec ve škole mi řekl něco, čemu jsem tak docela nerozuměla.
Říkal že mám pěkný čelní sklo, překrásný kufr,
super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné."
Otec na to: "Vyřiď mu , že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu,
aby zkontroloval hladinu oleje, tak mu urvu vejfuk ...."
Na sociálce stojí dlouhá fronta a v ní stojí i jeden intelektuál v kravatě a v oblečku s brýličkami s tlustými skly. Najednou se přes celý ten zástup prodírá cikán na vozíčku a vykřikuje: "Pusťte mě! Pusťte mě! Jsem inváálííd, máátka mě porodila v sedmém měsííci a od té doby jsem nedonošeený debil invalidní, musíte mě pustit dopředu!!!" Intelektuál se mu postaví do cesty a řekne mu památní větu: "Milý pane menšino! Nedonošený! Mluvím zde za tento shromážděný dav poctivě čekajících lidí... Co kdyby jste se laskavě vrátil na ty zbývající dva měsíce do prostor, které jste předčasně opustil!?!"
Dežo a Károľ jsou dva cikáni - žebráci ze Slovenska. žebrají v Londýně ve dvou různých ulicích. Dežo přináší domů denně 3-4 libry a Károľ přináší ženě každý den kufr plný 10 librových bankovek. Jednoho dne se ptá Dežo Károľa: "Ako to, že pracujem rovnako usilovne ako ty, a zarobím tak málo?" Károľ: "Ukáž mi, čo máš napísané na tvojej tabuľke?" Dežo ukazuje: "Nemám prácu, mám ženu a šesť detí, nemáme čo jesť, pomôžte nám." Károľ: "Nečuduj sa, že tak málo dostávaš." Dežo: "Tak čo tam máš ty napísané?" Károľ ukazuje: "Už mi chýba len 10 libier, aby som sa mohol vrátiť na Slovensko."
Dežo leží na cestě a policajti se ho ptají, co se mu stalo. "Srazilo ma to." - "A zapamatoval jste si značku?" - "Samozrejme, jablčné dezertné."
Cikána honí skinheadi, ale povedlo se mu utéct a schovat do židovské synagogy. Je tam dva dny, pět, týden. Pak ho tam najde rabín a ptá se: "Člověče, co tady děláte?!" Cikán říká: "No, mě honili skini a tak jsem se tady schoval." Rabín: "No jo, ale kde jste se myl, kde spal a co jste vlastně jedl?" Cikán: "Ale - támhle v tom kýblu byla držková polívka, tak jsem to sněd." Rabín: "Člověče, vždyť to nebyla žádná polívka, ale obřízka za loňský rok!"
Jede autobus plný Cikánu na exkurzi do Osvětimi. Na vrátnici se řidič, který je velmi nastydlý a nemůže skoro mluvit, vykloní z okýnka a řekne vrátnému šeptem: "Vezu plný autobus Cikánu." Vrátný(taky šeptem): "Já bych vám moc rád pomohl, ale tady už to skončilo."
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Brňák, Ostravák, Pražák a Plzeňák jdou do Hospody.
Přijde k nim číšník a tak si objednávají.
Brňák si dá Starobrno.
Ostravák si dá Ostravar.
Pražák si dá Staropramen.
A Plzeňák jako poslední: "Já si dám Kofolu."
Na Plzeňáka se všichni nechápavě podívají a ptají se:
"Proč sis dal kofolu?!
A Plzeňák : "Když si vy nedáte pivo, tak já taky ne!!"
Lepší někdy, než nikdy.
Jde vostře nasraný prasátko po lese a potká ho liška: "Co je prasátko, co se tváříš tak nasraně?" "Hele, běž do piči, ty pičo červená" Jde dál, potká ho vlk a zeptá se: "A co že si tak nasraný, prasátko"? "Drž hubu, kokote chlupatej, šerednej a prašivej a běž do řiti!" Potká ho medvěd a zeptá se: "Co je ti, prasátko"? "Polib si prdel, ty idiote tlustej, hnusnej, smradlavej" Jde dál a potká ho lesní víla: "Tak prasátko, za to, že si tak nasrané a jenom všem nadáváš, ti nesplním tři,ale jenom dvě přání!" "Tak podivej, chci velkou jámu plnou hoven!" "Tady ji máš, prasátko! A co druhé přání?" "A teď si to celý vyžer, ty děvko jedna průsvitná!"
Ve škole pro mentálně postižené uspořádají diskotéku. Na konci diskotéky vyhlásí nejlepšího tanečníka.Vyhrál Pepa. Po soutěži se ho ptají: "Jak se ti to podařilo?" Pepa sám překvapený z vítězství odpovídá: "Já nevím, já jsem si šel jen pro čaj."
Mladík je na plese a strašně se mu tam zlíbí krásná mladá slečna. Začne přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit, aby neudělal ostudu. Otázka "Kolik je hodin?" je trapná, navíc ona nemá hodinky. "Jak se jmenuješ?" To je hned na začátek vlezlý. "Půjdem si zatančit?" Co by tak tančil, když to neumí. Jak tam tak sedí, nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá a odchází k toaletám. Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní. Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou a vyjde z nich ona. Zhluboka se nadechne a zeptá se: "Sralas?"
Přijde pedofil na pískoviště a říká holčičce: "Umíš počítat?" "Umím." "Tak počítej s tím, že to bude dost bolet..."
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Honzik8719 (Člen) 01.03.2012 00:59:35 Offline |
Lachtan psal:Jde vostře nasraný prasátko po lese a potká ho liška: "Co je prasátko, co se tváříš tak nasraně?" "Hele, běž do piči, ty pičo červená" Jde dál, potká ho vlk a zeptá se: "A co že si tak nasraný, prasátko"? "Drž hubu, kokote chlupatej, šerednej a prašivej a běž do řiti!" Potká ho medvěd a zeptá se: "Co je ti, prasátko"? "Polib si prdel, ty idiote tlustej, hnusnej, smradlavej" Jde dál a potká ho lesní víla: "Tak prasátko, za to, že si tak nasrané a jenom všem nadáváš, ti nesplním tři,ale jenom dvě přání!" "Tak podivej, chci velkou jámu plnou hoven!" "Tady ji máš, prasátko! A co druhé přání?" "A teď si to celý vyžer, ty děvko jedna průsvitná!"
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 01.03.2012 11:05:32 Offline |
sprzedaż: Świeże kiełbasy, boczek, szynka, ryby i chleb!
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 10:09:37 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:16:21 Offline |
Přijde chlap k zubaři sedne si do křesla otevře pusu a doktor povídá vy jste měl před chvilkou orální sex?
"Ano, to mi smrdí z pusy nebo mám chlup mezi zubama?"
Doktor řekne:
"Né nic takovýho, jenom máte na nose hovno."
Prý že se ekonomice nedaří dobře.... už zase se prodává litr benzínu za cenu šesti vajec.
Kamarádka se kamarádce svěřuje, že dostala od milence krásný zlatý prstýnek. Bojí se ho ale nosit, protože má žárlivého manžela. Kamarádka ji poradí. Až půjdete se psem do parku na procházku, tak dělej, že jsi ho tam našla. Stane se. Manželka jde s manželem a psem na procházku do parku a šikovně prstýnek pohodí. Pak se sehne a říká: "Hele Karle, já našla krásný prstýnek. A je celý zlatý a má i kamínek." Nasadí si prstýnek na ruku a říká: "A on mi i je." Manžel na ni kouká a říká: "To máš štěstí. Já tuhle našel za postelí trenýrky a byly mi malý."
Díky regulacím EU je cena vajec vyšší, než cena 9mm munice. Takže až zase politici vyjdou do ulic, je levnější je postřílet, než je vyhánět vejci.
Zrovna jsem uklízel pokojíček mé malé dcerky, když jsem najednou našel za postelí drobné kalhotky potřísněné spermatem.
Úplně mi proběhl mráz po zádech. Řeknu vám, strašný pocit. Dcerka byla zrovna na zahradě, tam úplně vzadu. Ale zachoval jsem chladnou hlavu. Vzal jsem významně kalhotky do dvou prstů, bez náznaku emocí jsem sešel po schodech do přízemí, potom ven a přímo na zahradu. Přišel jsem k ní a kalhotky hodil přímo na ni.
"Teď by měly být všechny důkazy zničeny", pomyslel jsem si s úlevou, když začaly jemně doutnat na jejím dohořívajícím tělíčku...
Důstojník zastaví vojína: Vojíne, nemáte drobné za stovku?
Jasně kámo.
Takhle se oslovuje důstojník?? Zkuste to znovu!
Nemám, pane majore!
Opitý muž ide po ulici a vraví si : - Už nikdy viac nebudem piť. Nikdy viac ! A ani menej. Toto je tak akurát.
Pane doktore, mám špatné propojení mezi uchem a okem.
Jak jste na to přišel???
Pořád slyším mluvit o blahobytu, ale hovno vidím !!!
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2012 08:01:14 Offline |
Fulltank psal:sekce dobrej vtip, me prisel dobrej, mam rad cerny humor ;)
jasný...někdo to může brát ,jako , že je to už za hranou ,ale černej humor je prostě černej...neni světlejší černej a tmavší černej...
...něhajtě tak Kefalín
Filous psal:...anatomije hoperskýho těla
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_tela.jpg[/IMG]
...to je pro Progýra, Housku a Vikeca ...si pitomci zahrávejte, takle dopadnete
Banditatom (Člen) 16.03.2012 13:10:07 Offline |
Fulltank psal:jeden aktualni
Ačkoliv v celé Evropě raší jaro, Belgie překvapivě hlásí -22!
maj tam chybu -28
Banditatom (Člen) 16.03.2012 14:07:32 Offline |
Jeden malý chlapec, který žil nějaký čas s tatínkem v Indii, potkal jednou na opuštěné cestě malé slůně, které mělo v patě velký trn a bolestně kulhalo. Chlapec k němu opatrně přišel, slon mu nastavil chodidlo a chlapec mu trn vyndal. Slon radostně zatroubil a odběhl. O mnoho let později, když už byl chlapec velký a už dávno žil v Evropě, navštívil jednoho dne cirkus. Posadil se do první řady a když přišlo na řadu číslo se slony, jeden ten slon se na něj velmi dlouze zadíval a pak hlasitě zatroubil. Tomu chlapci – teď už tedy dospělému muži – ten slon připadal nějaký povědomý a tak se na sedadle trochu nadzdvihl, aby si ho dobře prohlédl.
Slon chvíli váhal, ale pak přišel přímo před toho mladíka a tam se zastavil. Mladík vstal a pohladil slona po chobotu. Slon ho chobotem vzal kolem pasu, vyzdvihl do vzduchu, praštil o zem a rozšlapal ho na kaši.
Zřejmě to byl nějaký úplně jiný slon...
"Pepíčku, co bys chtěl k svátku?"
"Vzduchovku."
"To nejde, střílel bys ptáčky!"
"Tak pistolku."
"To taky nejde, plašil bys ptáčky!"
"Tak nějakou holku."
"Co bys s ní dělal?"
"Šel bych s ní do lesa."
"Co tam?"
"Zavedl bych jí do křoví."
"Co potom?"
"Stáhl bych jí kalhotky."
"A pak?!!"
"Vzal bych si z nich gumičku a udělal si prak."
Manzel se po tydnu vrati z pracovni cesty. Hned na to s manzelkou vlitnou a nejsou zrovna potichu. Najednou soused boucha na dvere a krici: to toho nemate za cely tyden dost?
co bylo zdraženo dřív? Vejce, nebo slepice?!
hlemejzd999 (Člen) 25.03.2012 18:30:44 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 25.03.2012 18:31:57 Offline |
hlemejzd999 psal:konečně chytrej mobil, co k něčemu je ....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … fe0adb.gif
kurva dyk je to gif ...proč se to nehjbe
Za pár let v EU...
Takhle bude jednou vypadat informační společnost: telefonická objednávka pizzy v roce 2015 v EU
(jen si nejsem jistej - je to vtip? )
Pizzaservis: Dobrý den! Děkujeme, že jste zavolali Pizzerii Volcano. Můžeme...
Zákazník: Dobrý den, rád bych si něco objednal.
P: Můžete mi nejdříve povědět Vaše NIDC?
Z: Moje Národní Identifikační Číslo je, malý moment... 6102049998-45-54610.
P: Děkujeme, pane Haluška. Bydlíte v Růžové ulici 25 a Vaše telefonní číslo je 421-70-645-62-45. Vaše číslo práce ve firmě Rourky a trubičky s.r.o. je 421-70-455-87-87, klapka 47? Z kterého telefonu voláte?
Z: Cože? Jsem teď doma. Odkud máte všechny ty informace?
P: Jsme napojení na národní modul Evropského Informačního Systému.
Z: Aha, no dobře. Chtěl bych si objednat dvě z vašich speciálních pizz s extra porcí masa.
P: To by pro vás ale nebylo vhodné.
Z: Prosím?
P: Podle vašich lékařských záznamů máte vysoký krevní tlak a extrémně vysokou hladinu cholesterolu. Vaše zdravotní pojišťovna by vám vaši velmi nezdravou volbu jídla určitě nepovolila.
Z: Do háje! A co byste mi teda doporučili?
P: Mohl byste vyzkoušet naši sójovo-jogurtovou pizzu s nízkým obsahem tuku. Určitě vám bude chutnat.
Z: Jak můžete vědět, že mi bude chutnat?
P: Minulý týden jste si v knihovně vypůjčil knihu Sójové recepty pro gurmány. Proto si myslíme, že by vám tato pizza vyhovovala.
Z: Tak teda dobře. Vezmu si teda tyto dvě pizzy, rodinnou velikost prosím. Kolik mě to bude stát?
P: Výborně, to by mělo pro vás, vaši manželku a vaše čtyři děti stačit. Vyjde vás to na 40 euro.
Z: Dám vám číslo mé kreditní karty.
P: Je nám líto, ale budete muset zaplatit v hotovosti. Úvěrový rámec vaší kreditní karty jste přečerpal před 12 dny.
Z: Aha, tak teda skočím do bankomatu pro peníze, abych měl, až přijede vaše dodávka.
P: Obávám se, že ani z toho nic nebude. I kontokorentní úvěr na vašem osobním účtu jste už přečerpal. Možná by vám mohla půjčit paní Vacíková z přízemí. Podle našich záznamů dostala včera důchod a po zaplacení nájemného a všech poplatků by měla mít ještě 52 euro, pokud mezitím nebyla nakupovat...
Z: To je jedno. Jednoduše ty pizzy pošlete. Peníze budu mít připravené. Jak dlouho to bude trvat?
P: Budeme mít trochu zpoždění, máme mnoho objednávek. Odhadujeme to zhruba na 30 minut. Pokud ale spěcháte, můžete si pizzy přijet vyzvednout osobně, když budete mít peníze. Ale myslím si, že transport rodinných pizz na motorce není příliš pohodlný.
Z: Odkud víte, že jezdím na motorce?
P: Je tu poznámka, že jste přestal splácet vaše auto. Ale motorku už máte splacenou, takže předpokládám, že ji používáte.
Z: Ale teď jste mě už fakt nasrali, vy...
P: Dávejte si laskavě pozor na jazyk, pane! Kvůli urážce na cti státního úředníka jste byl už v roce 2009 trestaný.
Z: - lapá po dechu -
P: Přejete si ještě něco?
Z: Ne, děkuji. Vlastně ano, nezapomeňte mi přibalit ty dva litry Eurocoly zadarmo, jak to slibujete v reklamě!
P: Je mi líto, ale vylučovací doložka k EU normě č. Y236 Z5630098/2010 výdej slazených nápojů zadarmo diabetikům přísně zakazuje...
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:konečně chytrej mobil, co k něčemu je ....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … fe0adb.gifkurva dyk je to gif ...proč se to nehjbe
je to moc velky,ja uz mam zkusenos ze co ma vic jak 0,5mb tak to ani nezkousim
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2012 13:16:31 Offline |
Inženýrek psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:konečně chytrej mobil, co k něčemu je ....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … fe0adb.gifkurva dyk je to gif ...proč se to nehjbe
je to moc velky,ja uz mam zkusenos ze co ma vic jak 0,5mb tak to ani nezkousim
kua a taková hezká pičovina zrovna
Mour psal:Za pár let v EU...
Takhle bude jednou vypadat informační společnost: telefonická objednávka pizzy v roce 2015 v EU
P: Děkujeme, pane Haluška. Bydlíte v Růžové ulici 25 a Vaše telefonní číslo je 421-70-645-62-45. Vaše číslo práce ve firmě Rourky a trubičky s.r.o. je 421-70-455-87-87, klapka 47? Z kterého telefonu voláte?
Z: Aha, no dobře. Chtěl bych si objednat dvě z vašich speciálních pizz s extra porcí masa.
P: Podle vašich lékařských záznamů máte vysoký krevní tlak a extrémně vysokou hladinu cholesterolu. Vaše zdravotní pojišťovna by vám vaši velmi nezdravou volbu jídla určitě nepovolila.
P: Mohl byste vyzkoušet naši sójovo-jogurtovou pizzu s nízkým obsahem tuku. Určitě vám bude chutnat.
P: Minulý týden jste si v knihovně vypůjčil knihu Sójové recepty pro gurmány. Proto si myslíme, že by vám tato pizza vyhovovala.
Z: Tak teda dobře. Vezmu si teda tyto dvě pizzy, rodinnou velikost prosím. Kolik mě to bude stát?
P: Výborně, to by mělo pro vás, vaši manželku a vaše čtyři děti stačit. Vyjde vás to na 40 euro.
P: Je nám líto, ale budete muset zaplatit v hotovosti. Úvěrový rámec vaší kreditní karty jste přečerpal před 12 dny.
Z: Aha, tak teda skočím do bankomatu pro peníze, abych měl, až přijede vaše dodávka.
P: Obávám se, že ani z toho nic nebude. I kontokorentní úvěr na vašem osobním účtu jste už přečerpal. Možná by vám mohla půjčit paní Vacíková z přízemí. Podle našich záznamů dostala včera důchod a po zaplacení nájemného a všech poplatků by měla mít ještě 52 euro, pokud mezitím nebyla nakupovat...
Z: To je jedno. Jednoduše ty pizzy pošlete. Peníze budu mít připravené. Jak dlouho to bude trvat?
P: Budeme mít trochu zpoždění, máme mnoho objednávek. Odhadujeme to zhruba na 30 minut. Pokud ale spěcháte, můžete si pizzy přijet vyzvednout osobně, když budete mít peníze. Ale myslím si, že transport rodinných pizz na motorce není příliš pohodlný.
P: Je tu poznámka, že jste přestal splácet vaše auto. Ale motorku už máte splacenou, takže předpokládám, že ji používáte.
P: Dávejte si laskavě pozor na jazyk, pane! Kvůli urážce na cti státního úředníka jste byl už v roce 2009 trestaný.
Z: Ne, děkuji. Vlastně ano, nezapomeňte mi přibalit ty dva litry Eurocoly zadarmo, jak to slibujete v reklamě!
P: Je mi líto, ale vylučovací doložka k EU normě č. Y236 Z5630098/2010 výdej slazených nápojů zadarmo diabetikům přísně zakazuje...
Tohle je teda dost přitažený za vlasy.
Zas bych to tolik nežral... Ani velkého bratra, ani ten jednoduchý přistup k osobním údajům. Zbytečně se tím straší lidi.
zzzmrzlinar (Člen) 27.03.2012 16:41:11 Offline |
Ondráš psal:Mour psal:Za pár let v EU...
P: Je mi líto, ale vylučovací doložka k EU normě č. Y236 Z5630098/2010 výdej slazených nápojů zadarmo diabetikům přísně zakazuje...Tohle je teda dost přitažený za vlasy.
Zas bych to tolik nežral... Ani velkého bratra, ani ten jednoduchý přistup k osobním údajům. Zbytečně se tím straší lidi.
to si ale zrovna spadnul z marsu, spíš bych řek, že si budeme za pár let přát, aby o nás borci věděli jenom tohle co je v tom vtipu. protože to může bejt ještě horší.
Viz. dřív nepředstavitelné, nyní bohužel uzákoněné, že o tobě stát zná veškeré lékařské údaje.
zzzmrzlinar psal:Viz. dřív nepředstavitelné, nyní bohužel uzákoněné, že o tobě stát zná veškeré lékařské údaje.
Dřív je co? Za komunistů? Rozdíl je jen ten, že teď jsou digitalizované a ne jen na papíře a tudíž rychle dostupné. Jinak si je mohli zjistit už tenkrát stejně jako všechno ve výše uvedeném vtipu. Ba bych řekl, že tehdá toho z politických důvodů věděli víc než dnes.
Červen 2012 - Výlet na kánoe, USA
Plánuju výlet na červen 2012 do jednoho z nejstarších indiánských osídlení.
Exkurze bude výletem do území Čerokézů.
Cena výletu 1230 USD včetně jídla a letenky( economy).
Pokud se chceš účastnit, včas se objednej, volná místa rychle ubývají.
Budeme cestovat, fotit divočinu a vrcholem bude výlet po řece a návštěva vodopádu.
Co je ale nejzajímavější, průvodcem nám bude 100% Čerokézka,
která zná dokonale terén.
Pokud máš zájem, rychle se ozvi.
Výlet bývá často vyprodán už rok dopředu.
.
.
.
..
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
...
.
.
.
.
....
..
..
...
.
...
.
.
.
Jmenuje se Timo Co Cumys
Nezapomeň..si zamluvit lupen na výlet.
S pozdravem náčelník Lovec bobrů.
zzzmrzlinar (Člen) 28.03.2012 00:41:52 Offline |
Ondráš psal:zzzmrzlinar psal:Viz. dřív nepředstavitelné, nyní bohužel uzákoněné, že o tobě stát zná veškeré lékařské údaje.
Dřív je co? Za komunistů? Rozdíl je jen ten, že teď jsou digitalizované a ne jen na papíře a tudíž rychle dostupné. Jinak si je mohli zjistit už tenkrát stejně jako všechno ve výše uvedeném vtipu. Ba bych řekl, že tehdá toho z politických důvodů věděli víc než dnes.
ale že je to teda výhoda, mít se zase tak na piču jako za komunistů, mě konkrétně to sere strašně, co je každýmu z milionu státních úředníků do toho jestli mám plochý nohy, adidas, nebo jsem zralej na Chocholouška.
no musi prece vedet, kolik maji ve state kriplu, metrousu nebo blaznu, aby dle toho staveli dalsi blazince, nemocnice nebo se zamerili na obchod se znackovym zbozim. Pripadne se starali o navyseni poctu odborniku na ruznou problematiku.
Nehrals nikdy hry, kde zalozis vesnici a dobyvas ostatni svety - taky musis vedet, co zrovna budovat nejvic, aby ti stat prosperoval
Loser psal:no musi prece vedet, kolik maji ve state kriplu, metrousu nebo blaznu, aby dle toho staveli dalsi blazince, nemocnice nebo se zamerili na obchod se znackovym zbozim. Pripadne se starali o navyseni poctu odborniku na ruznou problematiku.
Nehrals nikdy hry, kde zalozis vesnici a dobyvas ostatni svety - taky musis vedet, co zrovna budovat nejvic, aby ti stat prosperoval
V zásadě tak... Jednotlivec je v tomhle systému celkem nepodstatný. Důležitý je celek a je jedno jestli jde o to kolik objednat vakcín pro důchodce nebo kolik lidí má zubní kaz. Je potřeba najít trendy a ohrožené skupiny obyvatel. Data pro tyhle účely ale stejně prochází anonymizací jak z důvodů právních, tak technologických.
Mladá generace je bezstarostná,starší je paranoidní,nejstarší smířená..
blbý je,že historie nejvíc dává zapravdu právě "paranoidním" jedincům...
Většinou to totiž dopadne tak, jak předpokládali a nikdo je nechtěl poslouchat.. Spoléhat na dobrý úmysly našich politických a společenských lídrů mi přijde jako megaomezenost
ale jsme u vtipů,tak srát na to
...a bude hůř!
karlos100 psal:Mladá generace je bezstarostná,starší je paranoidní,nejstarší smířená..
blbý je,že historie nejvíc dává zapravdu právě "paranoidním" jedincům...
Tý době už budou paranoidní smířený a bude jim to jedno.
zzzmrzlinar (Člen) 28.03.2012 16:51:39 Offline |
Ondráš psal:Loser psal:no musi prece vedet, kolik maji ve state kriplu, metrousu nebo blaznu, aby dle toho staveli dalsi blazince, nemocnice nebo se zamerili na obchod se znackovym zbozim. Pripadne se starali o navyseni poctu odborniku na ruznou problematiku.
Nehrals nikdy hry, kde zalozis vesnici a dobyvas ostatni svety - taky musis vedet, co zrovna budovat nejvic, aby ti stat prosperovalV zásadě tak... Jednotlivec je v tomhle systému celkem nepodstatný. Důležitý je celek a je jedno jestli jde o to kolik objednat vakcín pro důchodce nebo kolik lidí má zubní kaz. Je potřeba najít trendy a ohrožené skupiny obyvatel. Data pro tyhle účely ale stejně prochází anonymizací jak z důvodů právních, tak technologických.
kulový Kefalín, kulový anonymizace,
ale pojďme tohle vlákno vrátit vtipům,
...
Stojí Bém na pódiu a říká: "Ukážu vám kouzlo. Nechám zmizet 800 mega a uhodnu, na kterou kartu myslíte!"
...
Jedou dva teplouši výtahem a zaseknou se. Po chvilce čekání jeden říká:
"Karle, já jsem tak nadrženej, já bych si to rozdal snad i s mouchou!"
A druhý na to: "Bzz, bzz!"
...
Přiběhne pán na nádraží, má dlouhý baloňák a onanuje. Výpravčí na něj
volá: "Pane, zbytečně se honíte, už to ujelo."
Lepší někdy, než nikdy.
zzzmrzlinar psal:kulový Kefalín, kulový anonymizace,
ale pojďme tohle vlákno vrátit vtipům,
...
Černej humor...
Ve zdrojových systémech samozřejmě anonymizované nejsou.
Ale aby to teda bylo o vtipech, tak přidám ten černej.
<a> V pátek jdu dědovi na pohřeb.
<b> Co se mu stalo?
<a> Umřel...
V Moskve je kongres psychotronikov. Dvaja americkí sedia v kaviarni a tromfujú sa, kto je lepší.
"Sledujte, doktor Russel, aký som dobrý! Teraz si tá servírka vyleje čaj na hlavu!"
"Tak to by som teda rád videl, doktor Jamesson!"
"Sledujte ! Hmmm Hmmm Hmmm ..." (trie si spánky prstami a silne sa sústredí)
Najprv sa nič nedeje, potom servírka chytí čaj a vyleje si ho na hlavu.
"Pripúšťam, doktor Jamesson, bolo to pôsobivé. Ale ja viem niečo lepšie. Ja ani nemusím mať s človekom vizuálny kontakt."
"Tak to preháňate, doktor Russel!
"Z tamtoho okna oproti, na štvrtom poschodí sa o chvíľu vykloní človek a vyhodí z okna televízor! Sledujte! Hmmm ... Hmmm ... Hmmm ..." (trie si spánky prstami a silnesa sústredí)
Nič sa nedeje.
"Hmmm! Hmmm! Hmmm!" (trie si spánky prstami a pekelne sa sústredí)
Stále sa nič nedeje. Jamesson sa už začína pochechtávať. Russel do sústredenia vloží všetko.
"Hmmm !! Hmmm !! Hmmmmmmmmm!!" trie si spánky prstami, až je celý červený, stále sa nič nedeje. Jamesson sa už nadychuje, aby Russela slovne ponížil, keď zrazu zo vchodu domu vybehne zúfalý chlapík, trieska si hlavu o obrubník, trhá si košeľu a zúfalo kričí: „Net u meňa televidenia! Net! Ňet!!"
Vyučovacia hodina. Témou sú "Zábavné úlohy podporujúce rozvoj logiky". Pani učiteľka sa pýta:
"Deti, čo sa stane, keď všetkorozbíjajúci predmet narazí do absolútne nerozbitnej steny?"
"Zdražie pivo!" kričí ihneď Dežko.
"A to už prečo, Dežko?" vyzvedá pani učiteľka.
"Nó ... môj otec vraví, že na Slovensku je to tak: Najprv sa stane nejaká nepochopiteľná chujovina a potom zdražie pivo ..."
Víte, jaký je rozdíl mezi pneumatikou a černochem?
...
Když na pneumatiku dáte řetězy, tak nezačne rapovat.
Víte, kde na světě se jezdí nejpomaleji?
Na Slovensku. Tam se jezdí tak pomalu, že se řidiči dokonce říká vodič.
hlemejzd999 (Člen) 03.04.2012 18:49:54 Offline |
osiris psal:MaraKM psal:Ptá se Brňák Plzeňáka:
"Co ty Vaše noční můry? Pořád Trvaj?"...
Policajti vidí, jak sedlák dojí krávu, která přitom pije z vědra vodu.
Tak ji koupí a říkají si, jaký je to prima kauf pije vodu,dojí mléko.
S kolegou jí zavedou k rybníku, jeden ji strká hlavu do vody a druhej dojí.
Jenže krávu to dusí, tak posere toho, co dojí.
A ten na druhého volá: "Dej jí hlavu vejš, nasává bahno !!!
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.