Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Dobrej vtip !

Banditatom (Člen)
12.03.2014 18:20:23

Re: Dobrej vtip !

Mour psal:

...učitelka nemá smysl pro humor bad bigsmilebigsmile  ....jsem zvědav dneska, dcera se v dějepisu měla učit o Spartě, tak jsem ji to nedovolil, že jako rodina fandíme Vítkovícím bigsmilebigsmile ...tak uvidíme s čím přijde ? surprised bigsmile

Spartá spartá bůzerantú partaábigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
yebat (Člen)
12.03.2014 19:09:38

Banditatom psal:
Mour psal:

...učitelka nemá smysl pro humor bad bigsmilebigsmile  ....jsem zvědav dneska, dcera se v dějepisu měla učit o Spartě, tak jsem ji to nedovolil, že jako rodina fandíme Vítkovícím bigsmilebigsmile ...tak uvidíme s čím přijde ? surprised bigsmile

Všichni fotbalisti bůzerantú partaábigsmilebigsmilebigsmile

yebat (Člen)
13.03.2014 10:48:58

Manželský pár se vydá do města na velké nákupy. Manželka se trochu zakoukala v butiku s hadříky a najednou zjistí, že manžel nestojí vedle ní a že ho ani nikde nevidí. Tak vytáhne mobil, volá, mobil zvoní a zvoní, konečně manžel: „Haló?“
„No prosím tě, kde si, už jsem se bála, že se ti něco stalo, tak kde seš?“ „Ale co by se mi asi tak mohlo stát. Hele, pamatuješ se na ten zlatnickej krám, jak se ti tam před pěti lety líbil ten diamantovej náhrdelník a tenkrát jsme si ho nemohli dovolit, a já ti slíbil že jednou bude tvůj?“
Ženě se stáhne hrdlo, hrknou slzy do očí: „No samozřejmě si ten obchod pamatuju.“
„Nooo, tak já sedím v hospodě naproti."

kratas (Člen)
17.03.2014 11:46:07

Přijde cigán v Anglii k zubaři. Sedne si do křesla a prstem ukáže na bolavý zub: "TU !"
Zubař mu vytrhne dva zuby.
Celý rozčilený přijde za svým kamadádem a říká mu:
"Ukázal som na zub, povedal TU a ten blbec mi vytrhol dva zuby."
"Víš, TU znamená anglicky dva, tak si musíš holt dávat bacha!"
Poučený ze situace přijde na kontrolu, ukáže přesne na jeden bolavý zub a povídá: "TEN!"

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
kratas (Člen)
17.03.2014 11:47:48

Přijde muž do sauny, kde skupinka Jamajčanů kouří trávu. Sedne si a snaží se nevšímat si jich. Po chvilce jeden z nich vstane a přiblíží se nabízejíc mu jointa. Muž zdvořile odmítne. Zakrátko mu však opět jeden z Jamajčanů nabízí potáhnout si. Muž říká: „Víte se mnou to nic nedělá...“ a opět odmítne.
Když mu po třetí nabízí jointa, tak svolí a ukazuje, že to na něj opravdu nepůsobí, silně potáhne. Vzápětí mu ten Jamajčan šlohne klíče a spolu s ostatními vyběhne ze sauny. Muž se rychle vzpamatuje a vyběhne za nimi. Jamajčani mu zatím šlohnou věci ze skříňky, naskáčou do jeho auta a ujíždí pryč. Nahý muž naskočí do nejbližšího taxíku a naviguje řidiče sledovat zloděje. V hustém provoze ale Jamajčany ztratí. Taxikář zastaví nedaleko blízkého lesa. Nahý muž si uvědomí, že nemá čím zaplatit. Taxikář si ho chvíli prohlíží a říká: „Ale mohli by jsme se vyrovnat jinak...“
... nahý, okradený, znásilněný, sám v lese už úplně rezignuje. Už se mu chce jen kadit. Tak si čupne k nejbližšímu stromu a začne tlačit...
Naráz mu někdo poklepe na rameno se slovy: „poslouchej, kámo, neser nám tady v sauně!!!“

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
kratas (Člen)
17.03.2014 11:49:07

Žena jede na rekonvalescenční pobyt a žárlivý manžel jí před
odchodem kontroluje kufr. Vybere z něho společenské šaty
a místo nich tam vloží tepláky.
Po dvou týdnech se žena vrátí a manžel se ptá:
"Tak jak bylo?"
Žena odpoví:
"Dobře bylo, perfektně. Ty, co měly společenské šaty,
tancovaly v sále a ty,co měly tepláky, souložily na pokojích."

kratas (Člen)
18.03.2014 08:03:38

Jedou cikáni po E 55 a vidí před bordelem ceduli: Černí bez gumy za 50, bílí s gumou za 600 korun.

Skočí do bordelu, užijí si i když je po všem přijde mamá a nutí je zaplatit 2000 korun za každého.

Cikáni se ohražují: "Vždyť máte na ceduli: Černí bez gumy za 5O a bílí s gumou za 600."

Bordel mamá jim na to odpoví: "Ale pánové prominou, ta reklama není totiž naše, to je od kolegy, co má za bordelem bangee jumping!"

kratas (Člen)
18.03.2014 08:09:31

Přijde Michal na návštěvu k Frantovi, který je na vozíku. Sedí,
povídají a když už k večeru začíná být zima, Franta Michala poprosí, zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory.

Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, kde najde dvě Frantovy dcery, které jsou v nejlepších letech. Jedné je 17 a druhé 19. Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam děla, jim odpoví: "Váš otec mi řekl, že vás můžu přefiknout."

Vyděšeně se na něj podívají a říkají: "To určitě není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!!"

"Tak vy mi nevěříte?" ptá se a otevírá dveře: "Franto, obě?" zavolá a ze zdola se ozve:"Jo, jo, Michale, obě!"

kratas (Člen)
18.03.2014 10:03:04

Policajt se oženil. Za pár dnů přijde doslužby a kolegové samozřejmě vyzvídají: "Tak co? Jaká byla svatebnínoc?" "Kluci, to mi nebudete věřit," povídá novomanžel. "Já jsem byl ráno tak rozespalej, že jsem ze zvyku vytáhl peněženku. Vzal jsem z ní sedm stovek a položil je na noční stolek. Manželka se probudila, kouká na to..."
"Průšvih, co?!" chytají se za hlavu kolegové. "Ne, dobrý! Říkala, že v manželství už to není tak drahý - a vrátila mi dvě stovky

kratas (Člen)
19.03.2014 07:43:51

Lékař předepíše muži Viagru s tím, že si má vzít jen jednu polovinu. Doma si chlap vezme prkýnko a nůž, rozpůlí viagru na půl, ale ta druhá polovina mu odletí až ke kanárkovi do klece, který ji okamžitě sezobne. Vyděšený muž ihned volá zvěrolékaři a vypoví mu, co se stalo. Zvěrolékař mu sdělí, že má kanárka dát na nějaké chladné a temné místo, jinakže ho to může i zabít.
Chlap vezme kanárka a zavře ho do mrazáku. Vzpomene si na něj až za hodinu a půl, ihned letí do mrazáku, otevře dveře a tam kanárek celý zpocený, otře si čelo a říká:
-"Ty vole hodinu, HODINU mi trvalo, než jsem tomu kuřeti roztáhl nohy!!!"

hlemejzd999 (Člen)
19.03.2014 07:52:11

kratas psal:

Lékař předepíše muži Viagru s tím, že si má vzít jen jednu polovinu. Doma si chlap vezme prkýnko a nůž, rozpůlí viagru na půl, ale ta druhá polovina mu odletí až ke kanárkovi do klece, který ji okamžitě sezobne. Vyděšený muž ihned volá zvěrolékaři a vypoví mu, co se stalo. Zvěrolékař mu sdělí, že má kanárka dát na nějaké chladné a temné místo, jinakže ho to může i zabít.
Chlap vezme kanárka a zavře ho do mrazáku. Vzpomene si na něj až za hodinu a půl, ihned letí do mrazáku, otevře dveře a tam kanárek celý zpocený, otře si čelo a říká:
-"Ty vole hodinu, HODINU mi trvalo, než jsem tomu kuřeti roztáhl nohy!!!"

bigsmilegood hustej  kanar

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
kratas (Člen)
20.03.2014 13:28:55

Krize na Ukrajině....

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_1014024_10152021697662263_1186183381_n.jpg

bigsmile

kratas (Člen)
20.03.2014 14:21:31

Chlap se dostane do basy. Spoluvězeň se ptá:
"Máš rád tenis?"
"No to víš, že jo, však jsem to hrál závodně, tak proč bych neměl rád tenis, že?"
"Tak to se ti tu budou líbit pondělky."
"Pondělky? A proč?"
"To tady hrajeme celej den tenis."
"Aha, to je super, a co úterky?"
"No tak to hrajeme šachy. Máš rád šachy?"
"Ale to víš, že jo, přímo je zbožňuju."
"Tak to se ti tady bude líbit. A co baseball, máš rád?"
"No mám, to je špicovej sport."
"Tak to se ti tu budou líbit i středy. A jsi homosexuál?"
"Tak to prr, homouš nejsem!"
"Hmm, tak to se ti tady nebudou líbit čtvrtky."

kratas (Člen)
21.03.2014 12:02:27

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_1144.jpg

kratas (Člen)
01.04.2014 11:52:04

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_10011510_10151725072459229_1215503181_n.jpg

Radek-Ban (Člen)
03.04.2014 12:28:01

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/461_1794748_811659755514173_607818818_n.jpg

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
kratas (Člen)
03.04.2014 14:27:41

něco ze života..... bigsmile

Mladý muž šel nakoupit dárek k vánocům pro svoji novou přítelkyni. Protože s ní nechodil tak dlouho, hledal něco, co by bylo milé, ale ne ještě tak osobní. Nakoupit šel se svojí mladší sestrou.

Rozhodl se koupit rukavice a sestra si koupila dvoje kalhotky. Když je prodavač balil do dárkového papíru, omylem oboje vyměnil. Sestra tak dostala zabalené rukavice a on pro svoji přítelkyni kalhotky.

Doma se neobtěžoval obsah kontrolovat a připsal k balíčku psaní:

„Myslím, že budeš mít z dárku radost. Vybral jsem je, protože jsem si všiml, že nemáš ve zvyku je nosit, když někam jdeme. Chtěl jsem nejdříve koupit delší se zipem, ale když jsem je zkoušel na své sestře, zjistil jsem, že tyhle se lépe sundavají. Tyto také nejsou tak bílé, ale prodavačka mi ukázala své bělejší, které nosila po tři neděle a ty nevypadaly už tak dobře. Škoda, že jsi nemohla být se mnou, aby sis je hned zkusila a já tě v nich mohl vidět. Ale to až se zase příště uvidíme. Až si je sundáš, nedávej je do skříně, aby nebyly moc vlhké. Doufám, že je budu moct na nový rok stokrát políbit a ucítit jejich vůni.“

Tvůj Aleš

PS: „V poslední době se nosí trošku srolované tak, aby bylo vidět kožíšek.“

Borák (Člen)
06.04.2014 11:57:15

my se ted f krakonošově bavíme tímhle smokinbigsmile
http://www.trutnovinky.cz/zpravy/krimi/ … nem-stavu/

http://www.trutnovinky.cz/zpravy/krimi/ … marihuany/

a spojitost ???
nikdy nepěstujte trávu ve velkým poblíž důchodˇáku,vobčas když se někdo z nich ztratí policajti používaj vrtulník z termovizí bigsmilebigsmilebigsmile
ta pěstírna byla 100m vod tud kde jí našli .asi museli koukat co jim to tam na tej vobrazofce f zavřenym penzionu svítí smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
Pšán (Člen)
06.04.2014 19:36:10

good..tak to nevymyslíš..bigsmile

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Radek-Ban (Člen)
07.04.2014 08:58:43

Potkají se tři babičky a chlubí se svými vnuky:

„Ten můj bude asi doktorem, pořád si hraje s ampulkama a stříkačkama a něco si píchá.“

„Ten můj bude asi zemědělec, sází na zahradě konopí a mák a čeká na úrodu.“

„Ten můj bude urcite šofér, namočí si hadr do benzínu, hodí si ho na hlavu a řekne: Teď mě neruš, babi, bude jízda.“

evil

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
kratas (Člen)
09.04.2014 15:29:41

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_10003419_10151742345839229_4528502827435381463_n.jpg

kratas (Člen)
10.04.2014 08:45:26

Ze všeho nejhorší je probudit se vedle cizí holky, netušit jak se jmenuje, kde jste se potkali, nebo jak umřela.

kratas (Člen)
10.04.2014 08:48:01

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_10150619_10151743539129229_3025879843501851319_n.jpg

sigousek (Člen)
10.04.2014 17:35:24

https://www.facebook.com/109141675903071/photos/a.109160982567807.19446.109141675903071/299941073489796/?type=1&theater
hlemejzd999 (Člen)
10.04.2014 22:49:38

já ti t vopravim , aby to videli i ty , co nemak xichtoknihu bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_10009787_299941073489796_6449928557497238597_n.jpg

SLUGI (Člen)
10.04.2014 22:52:32

... kuwa ale ty laufy měl napřed vyměnit evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
hlemejzd999 (Člen)
10.04.2014 23:30:17

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_pomaha.jpg

Fresh Man (Člen)
11.04.2014 15:13:48

SLUGI psal:

... kuwa ale ty laufy měl napřed vyměnit evil

Přesně bylo to první co mi napadlo goodbigsmile

Bandit pičo
mr.BSE (Člen)
12.04.2014 18:54:08

Přijde starej žid za papežem Františkem, že by rád audienci. Papež, přestože má moc práce a velice málo času, ho přijme:
"Svatej otec, vědí, já jsem měl otce, a ten byl restauratér. Nu, a jeho otec byl taky restauratér. A otec jeho otce -"
"Abrahame, prosím tě, mohl bys to zkrátit? Jak jsem říkal, nemám moc času."
"No vydržej, je to důležitý. Otec jeho otce byl rovněž restauratér, a jeho otec byl taky -"
"Abrahame...opravdu nemám tolik času, šlo by jít k věci?"
"No, v zásadě jde o to, že ta poslední večeře ještě není zaplacená."

Second Class Citizen
1130 Café Racer
WenzelB6 (Člen)
13.04.2014 20:11:30

Psisko vběhne do řeznictví a zblajzne z pultu kotletu.
Naštěstí řeznik psa pozná. Patří vedle sousedovi, právníkovi.
Tak mu volá : "Heja, váš pes mi ukrad a sežral kotletu. Neměl by jste mi ji zaplatit ?
Soused odpoví : "Jasně, kolik za tu kotletu chcete ? "7.98 USD.
Vo pár dní pozdějc přijde poštou řeznikovi šek na 7.98USD a přiložená faktura za servis s právní konzultací 150USD.

kratas (Člen)
14.04.2014 15:42:24

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_10177472_286908798135246_8097253360483385340_n.jpg

Baltazar (Člen)
14.04.2014 22:10:59

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/23_1024167_7410a.jpg

The father of the little princess of the dawn
Loser (Administrator)
15.04.2014 11:59:25

Poslouchat manželku je jako číst smluvní podmínky. Nemusíte rozumět všemu, hlavní je souhlasit.

Ona: "Co si das k veceri?"
On:  "Mne je to docela jedno, co uvaris, to snim."
Ona: "S tim uz prestan, snad vis, na co mas chut, ne?"
On:  "Jo chut... Tak to bych si dal treba biftek na zelenym pepri a opeceny brambory s fazolkama..."
Ona: "Hele, ja tu nemam cas na blbosti, zatimco ty jsi prijel z prace az v sedm vecer, ja uz stacila napsat s detmi ukoly, uklidit nakup a vyprat pradlo.
      Tak rekni, co si das k veceri."
On:  "No vzdyt jsem ti to rekl, ja mam chut na biftek na zelenym pepri a..."
Ona: "Hele, ja na to fakt nemam naladu, nemuzes nekdy rict neco normalniho?"
On:  "No dobre, pak bych tedy mel chut na bramborak."
Ona: "V pul osmy vecer? Ty ses snad zblaznil. A stejne nemame brambory. Kdybys prisel domu driv, mohl sis je koupit!"
On:  "Ja bych je klidne koupil i v tech sedm, vzdyt v supermarketu maji do deviti, stacilo abys mi to rekla."
Ona: "Proc bys je prosim te kupoval ty, brambory vzdycky kupuju ja, odjakziva. Navic jsme je meli vcera, tak je preci nebudeme zrat kazdej den."
On:  "No ja jen, ze jsi se ptala na co mam ..."
Ona: "Nech uz toho prosim te, jses s tim ... 'ze jsi se ptala'... uz trapnej. Naposledy se te ptam, co si das k veceri."
On:  "A z ceho si muzu vybrat?"
Ona: "No to ses celej ty. Ja se te zeptam a ty mi odpovis otazkou."
On:  "No... tak tedy..., co treba tousty..."
Ona: "Ty bys byl schopnej mi sezrat toustovej chleba, kdyz vis, ze je jedinej, po kterym nemam zacpu? K veceri ti udelam bud spagety nebo ohreju nejakou omacku a maso z mrazaku. Konecne se uz rozhodni."
On:  "Tak ja bych si... asi... dal... no treba tu omacku, tu jsem uz dlouho nemel."
Ona: "Omacku, jo? A proc si nedas spagety?"
On:  "Dobre, udelej mi spagety."
Ona: "No konecne, z tebe taky neco dostat. Chces na ty spagety syr?"
On:  "Nechci, vzdyt vis, ze si ho na spagety uz leta nedavam."
Ona: "No to je zvlastni, ja se zenu dneska extra pro syr na tvoje spagety a ty mi nakonec reknes, ze si ho uz na spagety nedavas. To by me zajimalo, jak dlouho."
On:  "Uz deset let milacku, to jsem te jeste neznal, kdyz jsem si dal naposledy na spagety syr."
Ona: "Takze ja ti ted v osm vecer udelam spagety. Ja je teda nebudu, deti taky ne, takze je budes jist sam. A pritom sis klidne mohl dat tu omacku z mrazaku."
On:  "To mohl, klidne, proc ne - tak mi ji dej?"
Ona: "No vidis, kdybys to rekl hned, nemuseli jsme tady pul hodiny saskovat a ja tebe nemusela tahat co si das!"
:
:
Ona: "Tak tady mas tu svoji omacku a maso. To jsem jen zvedava, co budu delat s tim syrem!!"

Žena: Dala bych si chipsy.
Muž: Nejez to, zase budeš brečet, jak vypadáš.
Z: Jak vypadám?
M: No, jak bys vypadala.
Z: To se tě právě ptám. Ptal ses mě, jak vypadám.
M: Já že se tě ptal? Mne je to přece jedno.
Z: Tobě je jedno jak vypadám?
M: Ale není mi to jedno, co furt mas?
Z: Já nic nemam, jen ze jsi říkal, že blbě vypadám.
M: Cože jsem říkal?
Z: No že blbě vypadám.
M: To jsem neříkal, vždyť víš, že se mi líbíš.
Z: Jak moc?
M: Co jak moc?
Z: Jak moc se ti líbím?
M: No normálně – moc.
Z: Tak normálně nebo moc?
M: No moc, no.
Z: A jak moc?
M: Šmarjá moc moc. Necháš mě dívat?
Z: Já tě rušim? Tak já tě rušim a blbě vypadám, že jo. Já tady taky nemusím byt.
M: mlčí (Nemusíš)
Z: Ty mlčíš? Takže tu nemusím byt?
M: Cože? Ale jistě, že tu musíš byt.
Z: Musím? Tak já musim? Jistěže musim! Kdo by ti pral a vařil, že?
M: Ale přece vis, že tě miluju.
Z: Nevim. Jak to mam vědět? Jak mě miluješ?
M: (Hamilton se tlačí na Vettela) Co? Cože? Jo, miláčku, určitě máš pravdu?
Z: Jak cože? Ty mě vůbec neposloucháš!
M: Počkej prosim tě chvíli. Jedou 49. kolo, ještě tři a budeme si povídat.
Z: Musim ještě žehlit.
M: Tak běž žehlit.
Z: Jistěže, já můžu jít žehlit a ty se budeš dívat.
M: (úpění) Tři kola miláčku, tři kola, potom klidně vyžehlim já.
Z: Jistě, ty určitě vyžehlíš. Ty něco uděláš. To bych se dočkala. Kdy jsi tady naposled něco udělal? C-O-K-O-L-I-V.
M: Nikdy.
Z: No jistě, to jsi celej ty.
M: Dáš už pokoj, prosim tě? Za chvíli bude konec.
Z: Ne za chvíli. Hned je konec. Mam toho dost. Jdu pryč. Nebudu utrácet své mládí s někým, jako seš ty.
M: Cože nebudeš utrácet? Mohla bys prosim tě chvilku mlčet?
Muž odevzdaně vstává, přináší z kuchyně chipsy a podává je ženě. Žena naštvaně bere pytlík a cpe si do pusy plnou hrst chipsu.
Z: Myslíš, že jsem tlustá? Asi bych to neměla jist, co?
M: Zoufale chytá hlavu do dlani.

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser (Administrator)
15.04.2014 12:24:42

Dora s Marou sú také balzakovské typy. Vymieňajú si skúsenosti. Mara sa pýta:
- Ako si na tom so sexom?
- Výborne. - odvetí Dora.
- Ja mám problém, Fero často nie je doma.
- To nie je žiadny problém. Keď dostaneš chuť, zavolaj do vodárni a povedz, že ti voda tečie. Dáš si krátku sukničku, príde inštalatér, ty sa hlboko zohneš, aby si mu ukázala, kde pod umývadlom tá voda tečie a on zozadu...
Dora prišla domov a hneď začala hľadať číslo k vodárom, nemohla ho nájsť, chuť mala veľkú, a tak zavolala k plynárom, že jej uniká plyn.
Po chvíli prišiel inštalatér a pýta sa:
- Tak kde vám to uniká?
Dora v krátkej sukničke sa hlboko zohla pri sporáku a ukazuje. V ten moment inštalatér zozadu...
A Dora kričí:
- Oj, oj, nie do tej dierky!
- Jaj, milá pani, v tom prípade ste mali volať vodárov, my sme plynári!

V USA přijde děvče ke gynekologovi, vysvleče se a doktor vidí, že má na prsou vytlačené velké „Y“. „Co to je?“
„Víte, můj přítel se dostal na univerzitu v Yale a teď nosí jejich tričko i při milování...“
Druhý den přijde další děvče, a to má na prsou vytlačené „H“. Doktor se opět ptá a dostane se mu odpovědi:
„Můj přítel chodí na Harvard a tričko té univerzity si nechce sundávat ani při milování...“
Třetí den přijde děvče, které má na prsou „M“. A doktor se hned ptá:
„Váš přítel chodí na univerzitu do Minnesoty?“
„Ne, já mám přítelkyni z Washingtonu...“

Nejobtiznejsi je tocit film s detmi nebo zviraty.
Robert Rosenberg

Tak se takhle jednou v hospode ptam kamarada: "Vis jaky narod je na svete nejblbejsi?" A v tom se od vedlejsiho stolu ozve: "Ale pesnicky mame najkrajsie"

SLUGI (Člen)
15.04.2014 13:03:19

... máš tam chybu, volala plynárom a pak jí to dělal inštalatér  evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
kratas (Člen)
16.04.2014 11:31:43

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_top10zraneniprimilovani1.jpg

kratas (Člen)
16.04.2014 16:15:01

Dvě ženy se baví na obědě:
"Řekni, jaký je poslední dobou tvůj sexuální život?"
"Můj muž ve mně budí dojem, že jsem rotoped."
"Cože? Co je to za hloupost?"
"Žádná hloupost. Vždycky na mne vyleze a začne makat, ale nikdy se nikam nedostaneme."

hlemejzd999 (Člen)
19.04.2014 13:35:22

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_1010382_271782016295456_688586029_n.png

Kožak (Člen)
19.04.2014 21:33:26

běžně používámsmile1 ...akorát cihlu s pajcrem nevozim idontknow

MRDAT!!!
Banditatom (Člen)
22.04.2014 18:05:02

Kožak psal:

To ja mam na nadrzej teleskopbigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
22.04.2014 18:28:06

Banditatom psal:
Kožak psal:

To ja mam na nadrzej teleskopbigsmilebigsmilebigsmile

jak bych musel tady jezdit furt jak ten na obr. č. 3 bigsmile

Pšán (Člen)
27.04.2014 13:51:04

Profesor se ptá studenta:
Definujte pojem « dilema ».
Student:
Představte si, že ležíte uprostřed obrovské postele mezi překrásnou
mladou ženou na jedné straně a homosexuálem na straně druhé.
Ke komu z nich se otočíte zády ?

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Ondráš (Člen)
29.04.2014 19:38:11

Tenhle je masakroidní!!!

Víte, jaký je rozdíl mezi Ivetou Bartošovou a Punkem?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PUNKS NOT DEAD!

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kožak (Člen)
29.04.2014 20:25:50

Ondráš psal:

Tenhle je masakroidní!!!

Víte, jaký je rozdíl mezi Ivetou Bartošovou a Punkem?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PUNKS NOT DEAD!

tak ať žije :)

MRDAT!!!
Banditatom (Člen)
29.04.2014 20:51:03

Posledni slova bartosove..." pojdme hop"
Iveta bartosova vyhrala slavika v kategorii skokan roku.

yebat (Člen)
29.04.2014 21:07:18

Reportaz: Posledni vystoupeni Ivety Bartosove za sebou zanechalo nesmazatelnou stopu

I kdyz se Iveta v posledni dobe bala ze uz ji ujel vlak, prokazala nam opak a na svem poslednim vystoupeni v Uhrinevsi se poradne rozjela. Dalo by se i s nadsazkou rict, ze by se pro letosek mohla stat i skokanem roku. Zazpivala sve zname hity jako: Ku Praze uhani vlak, nebo Ja se vratim a publiku, ktereho snad prijel cely vlak, slibila, ze vyda brzy desku, ktera ponese jeji jmeno. V zakulisi se sice rikalo, ze je dobre, ze Iveta nemela predskokana, ze by mohlo byt mene prostoru si prihnout, ale ke konci vystupeni uz byla pry silne na sracky. Do toho se o ni zase zacali hadat Rychtar s Macurou, kdo si ji odnese domu, ale protentokrat se dokazali ferove podelit.

bubák (Člen)
29.04.2014 22:05:08

Ondráš, Banditatom,Yebat....zhruba stejná věková kategorie 26-29..víte hovno pánové co je pořádná depka... idontknow ...já říkám chudák holka, žádnej myslitel to sice nebyl, ale konkrétně jí je mi docela líto...i když zrovna u ní jsem podobnej konec tak nějak čekal... RIP

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
K.a.s.y.m. (Člen)
30.04.2014 07:03:52

bubák psal:

Ondráš, Banditatom,Yebat....zhruba stejná věková kategorie 26-29..víte hovno pánové co je pořádná depka... idontknow ...já říkám chudák holka, žádnej myslitel to sice nebyl, ale konkrétně jí je mi docela líto...i když zrovna u ní jsem podobnej konec tak nějak čekal... RIP

Kdyz mam problem tak ho resim nejak smysluplne a ne ze si udelam karieru na tom ze vo kazdym hovne davam vedet bulvaru abych se zviditelnil. Za poslednich deset let nevydala jedinou pisnicku a jediny co ji zivilo byli sracky v mediich. Takze za me jsou ty vtipy opravneny

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jaryn (Člen)
30.04.2014 08:14:58

bubák psal:

God Gave me Everything I want
Kelly01 (Člen)
30.04.2014 08:43:37

A mně je to jednoass

To zas bude ripujících a empatických sráčů co se budou chtít kdekoliv vyjádřitbigsmile

God Save The Queen!
Fresh Man (Člen)
30.04.2014 08:58:33

Ftipy mi přijdou vychytany a pohotový.
Jinak souhlas s Kellymgood

Bandit pičo
Loser (Administrator)
30.04.2014 09:00:09

vratila se do starejch koleji idontknow

Honza (Člen)
30.04.2014 09:59:30

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1902069_648735255199027_1948843894030713311_n.jpg

30.04.2014 10:21:28

tak je to samozřejmě smutný příběh labilní (depresivní), průměrné popové zpěvačky, ale že by mi zas chyběla a každý den před spaním bych na ní vzpomínal to taky ne. Bulvár bude muset najít zas jiný objekt. A že to ty svině určitě najdou.

Paladin86 (Člen)
30.04.2014 10:26:10

Mě je jí taky spíš líto. To by člověk, se kterým akorát každý manipuloval a dělal si s ní každej, co chtěl. A ona byla moc slabá, aby s tím něco dokázala udělat.

Ale vtipy k životu patří, i když to je černej humor...

osiris (Člen)
30.04.2014 11:30:39

...ač její cédéčka nemám, říkám, že je to smutný, je smutnej každej lidskej konec, kdy člověka nějaký okolnosti dovedou k zoufalýmu činu kdy si sáhne na život
...smát se musím jen tomu, že každej hejhula kterej zpívá metal, rock, nebo má číro a nehledě na to, že ke všemu bydlí ještě na druhý straně zeměkoule, tak dostane r.i.p. jen proto, že byl "rebel", protože metal, rock, punk a underground je in bigsmile, kdežto život člověka co zpíval jen popík je méněcennej, protože to není přece zrovna můj šálek kávy kterej poslouchám bigsmile
...nebo snad všechny ty r.i.p.ovaný byli buditelé, obrozenci, svatořečený, matky terezy, nositelé ceny míru a nevím co ještě? myslím, že to byli taky jen prachobyčejný fetky, alkoholici a schyzofrenici, jako každej jinej v tomhle byznysu bigsmile
...osobně mi chybět nebude, ale jenom proto do lidí kopat nebudu ;)

...jo ale fóry dobrý bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
yebat (Člen)
30.04.2014 12:02:19

pro mě je na stejný úrovni jako třeba soused co je alkáč... Ten si domu tahá místní socky, takže všechny kolem akorát sere... a ten kdyby skočil pod vlak, tak si celý okolí akorát oddychne...
jenom teda vo něm nepšíe blesk... (a dokázal toho taky dost... byl to elitní pilot stíhaček, a teď je z něj hovno)badidontknow

hlemejzd999 (Člen)
30.04.2014 15:33:56

yebat psal:

pro mě je na stejný úrovni jako třeba soused co je alkáč

mě je u prdele soused i Bartošová

Loser (Administrator)
30.04.2014 15:45:58

yebat psal:

pro mě je na stejný úrovni jako třeba soused co je alkáč... Ten si domu tahá místní socky, takže všechny kolem akorát sere... a ten kdyby skočil pod vlak, tak si celý okolí akorát oddychne...
jenom teda vo něm nepšíe blesk... (a dokázal toho taky dost... byl to elitní pilot stíhaček, a teď je z něj hovno)badidontknow

na kilo hoven, kilo cukru bigsmile

Borák (Člen)
30.04.2014 16:08:44

Džambulka je už víc jak 24-hodin na sračky evil

...nikdo nevojebe Ježíše...
Ondráš (Člen)
30.04.2014 16:27:31

osiris psal:

...smát se musím jen tomu, že každej hejhula kterej zpívá metal, rock, nebo má číro a nehledě na to, že ke všemu bydlí ještě na druhý straně zeměkoule, tak dostane r.i.p. jen proto, že byl "rebel", protože metal, rock, punk a underground je in bigsmile, kdežto život člověka co zpíval jen popík je méněcennej, protože to není přece zrovna můj šálek kávy kterej poslouchám bigsmile

Já za sebe teda musím říct, že uznávám i lidi co dělali pop.
Třeba Falco.good

Banditatom (Člen)
30.04.2014 17:18:54

Borák psal:

Džambulka je už víc jak 24-hodin na sračky evil

bigsmilebigsmilebigsmile

jinač sdílím stejnej názor jak kellygood

Kelly01 (Člen)
30.04.2014 19:19:53

A stala se podruhé "skokan roku", možná jí to dají  In memorial surprised

God Save The Queen!
osiris (Člen)
30.04.2014 20:15:33

Kelly01 psal:

A stala se podruhé "skokan roku", možná jí to dají  In memorial surprised

...myslíš že by pak byly třeba závody "memoriam" I.B.? bigsmile vole jeden dislektickej bigsmileredfacesmile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE (Člen)
05.05.2014 21:33:08

Second Class Citizen
1130 Café Racer
kratas (Člen)
06.05.2014 08:36:20

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_10247244_667509729970752_5418198796465694894_n.jpg

gore (Člen)
06.05.2014 09:03:47

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/537_maj.jpg

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
kratas (Člen)
09.05.2014 07:10:45

Pustit v MHD sednout těhotnou slečnu - skvělý pocit.
Slyšet jí nasraně říkat, že není těhotná - k nezaplacení.

Miras (Člen)
11.05.2014 11:18:31

Intalater snad dělá vodu, plyn a topení nebo ne? idontknow

SLUGI psal:

... máš tam chybu, volala plynárom a pak jí to dělal inštalatér  evil

Libor nx (Člen)
18.05.2014 15:04:12

Nepoznává se někdo v tomhle ftipu?bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/132_10366256_465045020296266_9186013785023697483_n.jpg
Fresh Man (Člen)
18.05.2014 16:18:51

Libor nx psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7483_n.jpg

bigsmilebigsmilebigsmileno tak ten je fak dobrejbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit pičo
Loser (Administrator)
18.05.2014 17:13:39

Libor nx psal:

loni nas bylo hodne s rozbitejma motorkama bigsmile

Filous (Člen)
18.05.2014 17:35:12

kratas psal:

...ty voe, mě se něco takovýho stalo v reálu, no trapas strašnejredface ...eště teť se slyšim řikat: "....dlouho sem vás neviděl, koukam, že čekáte druhý...?!?" ...no f prdeli bych se viděl a jazyk si ukous, dyš mi votpovjeděla, že nejni těhotnábigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
18.05.2014 17:39:55

Filous psal:
kratas psal:

...ty voe, mě se něco takovýho stalo v reálu, no trapas strašnejredface ...eště teť se slyšim řikat: "....dlouho sem vás neviděl, koukam, že čekáte druhý...?!?" ...no f prdeli bych se viděl a jazyk si ukous, dyš mi votpovjeděla, že nejni těhotnábigsmilebigsmilebigsmile

to jsou ty společenský konverzace za strizliva bigsmile bigsmile bigsmile

Luk (Člen)
20.05.2014 13:59:58

Filous psal:
kratas psal:

přesně to se mi stalo s bývalou spolužačkou...
ona: "slyšel jsi, že už se to Petře narodilo?"¨
já: "ne, povídej..."
ona: "blablabla"
já (po hloubavém pohledu a hlubokém zamyšlení): "ty seš taky těhotná viď? (šibalský úsměv)"
ona (lakonicky): "ne, já sem jenom tlustá"

bigsmile už nevim, co jsem koktal dálredface

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
faitík (Člen)
20.05.2014 18:08:22

Luk psal:
Filous psal:
kratas psal:

přesně to se mi stalo s bývalou spolužačkou...
ona: "slyšel jsi, že už se to Petře narodilo?"¨
já: "ne, povídej..."
ona: "blablabla"
já (po hloubavém pohledu a hlubokém zamyšlení): "ty seš taky těhotná viď? (šibalský úsměv)"
ona (lakonicky): "ne, já sem jenom tlustá"

bigsmile už nevim, co jsem koktal dálredface

bigsmile, mám bohužel stejnou zkušenost, když sem potkal spolužačku v čekárně u doktora a neviděl jsem jí přes 10 let, tak sem se zeptal, aby nebylo trapný ticho, dyš sem nevěděl na co navázat. Asi to nebyl nejlepší nápadredfacebigsmile

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Kukii (Člen)
20.05.2014 18:28:19

Libor nx psal:

něco na tom je bigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen)
21.05.2014 17:03:59

Kukii psal:
Libor nx psal:

....že ty sis jí pokazila oumyslněevilbigsmile

mr.BSE (Člen)
21.05.2014 17:38:52

Muž: Ztratila se mi žena, šla jenom do obchodu, a pořád se nevrací!
Policajt: Jak je vaše paní stará?
M: To přesně nevím … třicet... pět??
P: A jak je vysoká?
M: No … je menší než já....
P: Štíhlá - silnější?
M: Asi tak - akorát.
P: Barva očí? Vlasů?
M: Barva očí … to nedovedu přesně popsat. A barvu vlasů má podle ročního období a módy.
P: A co měla na sobě?
M: Asi … džíny?? Tričko??
P: Šla pěšky nebo jela autem či MHD?
M: Jela autem! SPZ AA-1234, tmavomodré Audi A8 quattro, střešní okno s kovovým rámem, 18 palcové disky s ET35, obsah motoru 3 litry V6, výkon 333 koní, 8 stupňová automatická převodovka s možností tipronic do polohy manualu…LED světla pro všechny polohy, jemňoučký škrábanec na levém předním nárazníku a odřeninka 0,5x1 cm na předním disku...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Libor nx (Člen)
21.05.2014 18:32:36

Banditatom psal:
Kukii psal:
Libor nx psal:

....že ty sis jí pokazila oumyslněevilbigsmile

si počkáme na tede,až se ti posere autobus evilbigsmilebigsmile

kratas (Člen)
21.05.2014 21:32:42

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_10272579_311415379014002_2620010885886675508_o.jpg

dobrej vtip, že se na totok můžeme dívat máte každej večer smile1 bigsmile

..jinak nahoře je hezkej větrák smile1

kratas (Člen)
21.05.2014 21:34:32

....sorry za překlepy...to je ten litr bílého vínka smile1 .,ěšř  .,aů§úp

kratas psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 5508_o.jpg

dobrej vtip, že se na totok můžeme dívat máte každej večer smile1 bigsmile

..jinak nahoře je hezkej větrák smile1

Honza (Člen)
22.05.2014 13:40:01

Pepíček sděluje rodičům, že si bude brát sousedovic Toničku. Tatínek zbledne a říká, že tu si bohužel vzít nemůže. Pak se maminka začervená a říká, že naštěstí může ...

29.05.2014 10:04:32

Nevím jestli to tady už někdo nedal, ale zasmál jsem se.

Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou oslavu. Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxík. Taxi přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, protože vždy když je tam sama, snaží se sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku a já jsem vběhl do domu, abych vyhnal kočku z domu na dvůr. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem musel běžet za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Řekla proto taxikáři, že se hned vrátím, že jse m jen šel dát dobrou noc její mámě (mé tchýni). Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. "Promiňte, že mi to trvalo tak dlouho", řekl jsem když jsme se rozjížděli. Ta kurva se schovávala pod postelí. Musel jsem ji píchat do prdele věšákem, aby odtud vylezla! Snažila se mi utéct, tak jsem ji popadl pod krkem. Pak jsem ji ještě musel zabalit do deky, aby mě ta svině nepoškrabala. Ale - podařilo se! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvůr! Doufám, že se zase nevysere u dveří ! "

To ticho v taxíku bylo okouzlující.

Slamescu (Člen)
03.06.2014 11:08:27

Aktuálně:
Po oznámení návratu Ivana Horníka do Viktorie Žižkov se španělský král Juan Carlos I. rozhodl abdikovat.

Ondráš (Člen)
03.06.2014 12:06:12

Slamescu psal:

Aktuálně:
Po oznámení návratu Ivana Horníka do Viktorie Žižkov se španělský král Juan Carlos I. rozhodl abdikovat.

Bílý balet se teď musí bát.smile1

Drakoxxl (Člen)
11.06.2014 13:36:19

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2680_opalovaeka.jpg

Lepší někdy, než nikdy.
kratas (Člen)
11.06.2014 15:31:07

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_10415583_1486080598296019_9021407715300629996_n.jpg

XJelen (Člen)
15.06.2014 09:28:25

Žena se chce pomilovat, ale partnerovi se ne a ne postavit.

Ona mu povídá -„Nic si z toho nedělej, hele, po stranách dáme dvě tužky, oblepíme to izolačkou a bude“.

Po milováni si povída pravý pysk s levým- „Ty, zažil jsem už fakt hodně, viděl jsem malého, velkého, tlustého, tenkého, černého i bílého. Ale na nosítkách ho ještě nikdy nepřinesli“

Strýcfajtr !!!
tachec (Člen)
15.06.2014 20:15:21

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3733_vtip.jpg

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Drakoxxl (Člen)
27.06.2014 09:49:35

„Co za blázny mi to sem posíláš?“ telefonuje Lucifer Bohu. „Před týdnem sem přišel ajťák, zničil mi všechny kotle, uškrtil čerty a už tři dny bezhlavě pobíhá po pekle a křičí: Kde je vchod do druhého levelu?“

Lepší někdy, než nikdy.
yebat (Člen)
02.07.2014 02:27:39

Jezdit na skútru je jako šukat tlustý holky. Je to paráda, dokud tě při tom nevidí kámoši..

Ton@l (Člen)
02.07.2014 20:09:44

Po dost nepříjemné rodinné hádce jsem se vydal do hospody, vyčistit si hlavu. Jeden starší muž na baru si všiml, že nevypadám moc šťastně a zeptal se, co se stalo.
"Ale, jen nějaké problémy doma", odpověděl jsem.
"Tohle znám", říká chlápek. "Vím, jak na to. Musíš jít domů, zatáhnout ji do ložnice, prostě jí strhnout kalhotky než vůbec stihne zareagovat, začít ji lízat jako nikdy předtím a nepřestat, dokud se nebude svíjet v orgazmu. Pak se vždy uklidní a zas s ní bude rozumná řeč."
Jak jsem to uslyšel, rychle jsem dopil pivo, poděkoval staršímu muži, utíkal domů a udělal přesně to, co mi poradil.
Teď už se mnou maminka nemluví vůbec.

Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l (Člen)
02.07.2014 20:10:41

Co je maximální sucho?
Když se i slimák musí udělat, aby se pohnul z místa.

Vzdy muze byt hur :-)
yebat (Člen)
03.07.2014 22:39:10

Co mají společného spálená pizza, zmrzlé pivo a těhotná dívka?... Ve všech případech byl poblíž idiot, který to nezvládl vyndat včas

hlemejzd999 (Člen)
05.07.2014 16:56:51

Byli dva bratři, jeden byl partyzán a druhý sloužil u SS.
Skončila válka a oba bratři nastoupili jako soustružníci v ČKD.
Za 10 let bratr partyzán stále stojí u svého soustruhu, bratr od SS
je mistrem.
Za dalších 10 let bratr partyzán stojí u soustruhu, bratr od SS je
vedoucím provozu.
Za dalších 10 let bratr partyzán stále u soustruhu, bratr od SS je
ředitelem ČKD.
Slaví se 40 výročí Slovenského národního povstání a bratr
partyzán, který je stále soustružníkem v ČKD i bratr od SS, který
je ministrem průmyslu jsou pozváni na slavnost k tomuto
výročí.Sejdou se u skleničky a bratr partyzán se ptá:

JAK JE MOŽNÝ, ŽE JÁ, S MOU MINULOSTÍ POŘÁD STOJÍM U TOHO BLBÝHO
SOUSTRUHU, A TY S TVOU MINULOSTÍ JSI MINISTR?
BRATR OD SS ODPOVÍ: VÍŠ, CELEJ VTIP JE V KÁDROVEJCH MATERIÁLECH.
JÁ MĚL BRATRA PARTYZÁNA, ALE TY JSI MĚL BRATRA U SS.

gore (Člen)
09.07.2014 09:27:21

Potká husita husitu, který má obličej celý od krve. "To máš od meče, bratře ?", ptá se ho." Ne bratře, od pochvy"...

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
PALOUS (Člen)
09.07.2014 11:01:33

gore psal:

Potká husita husitu, který má obličej celý od krve. "To máš od meče, bratře ?", ptá se ho." Ne bratře, od pochvy"...

bigsmilebigsmilebigsmile dobře ty politiku bigsmile

Jebat motorky :-)
Mour (Člen)
11.07.2014 09:41:32

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/26_1.jpg
Banditatom (Člen)
11.07.2014 17:54:46

Copa kolego byls na houbach?bigsmileevil

Board footer