Nejsi přihlášen
Re: Dobrej vtip !
SLUGI psal:Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15 cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. “
A vrabčák mu říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: „Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám.“
A vrabčák: „Ty vole, ty to máš dobře v píči!
...
tohle je sice starý ale výborný
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2017 09:24:13 Offline |
Drakoxxl psal:čočkin psal:něpanimáju...
je to takový překladatelský oříšek.. "kolik třešní, tolik višní"
Jinak myslím, že se zkérovanej podobně jako feťák bojí jehly
To je blbost..kerka je spis jak rezani nozem a drhnuti ocelovym kartacem nez pichlava bolest jehly
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Přijde nová učitelka zeměpisu do školy. Má první hodinu, otevře dveře do třídy, postaví před žáky a začne: "Děti, chtěla bych vám říct…“ Ale děti začnou po paní učitelce házet všechno, co jim přijde pod ruku, a křičet, aby vypadla. Celá uplakaná utíká za ředitelem. Ředitel povídá: "Paní kolegyně, já vás chápu, ale jak to učil Komenský? Děti je třeba nejprve zaujmout a potom začít vykládat látku. Tak se pojďte podívat." Ředitel rozkopne dveře do třídy: "Nazdar, hajzlové!" "Čau, ředitelskej!" "Dokážete, vy polointeligentní hovada, natáhnout prezervativ na glóbus?" "Co je to glóbus?" "Právě to vám teď vysvětlí vaše nová učitelka zeměpisu."
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2017 06:52:25 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Drakoxxl psal:čočkin psal:něpanimáju...
je to takový překladatelský oříšek.. "kolik třešní, tolik višní"
Jinak myslím, že se zkérovanej podobně jako feťák bojí jehlyTo je blbost..kerka je spis jak rezani nozem a drhnuti ocelovym kartacem nez pichlava bolest jehly
přesně, spíš to pálí než bodá
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 14.03.2017 17:46:36 Offline |
Co je sparta?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 14.03.2017 23:46:42 Offline |
Loser psal:Houska mi da asi pres hubu, ale ja si nemuzu pomoct. Tenhle je fakt dobrej
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … birate.jpg
A mně se to líbí moc. Spíš bych to teda přál Plísni
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2017 06:28:19 Offline |
Filous psal:...já sem asi blbá blodýna, páč sem to nepochopil
Nejsi sám
Loser psal:Houska mi da asi pres hubu, ale ja si nemuzu pomoct. Tenhle je fakt dobrej
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … birate.jpg
....bohužel i v hokeji ....a to příznivec Sparty rozhodně nejsu
Vypadnou, Sparta na ně hraje stejně jako minule a předminule, s timhle stylem hokeje se tým, kterej v pěti brání, porazit nedá. Je to nekoukatelný, ale holt účinný.
Jo a vtip je hroznej, proč by se slovenská pokladní v Bille ptala sparťana, esli sbírá body ? :)
ale di, Ty brepto ...
VikecB12 psal:Jak bohužel snad bohudik
..kamaráde opravdu bohužel ....pokud se vyznáš trochu v hokeji, tak je to tak jak píše Houska...v pěti stojí na modré, Sparťani do nich buší a nic, pak náhodným útokem dají gól ...dívat se na to nedá ...ale tam, kde to nikdo nezná, se to snad hokejově líbí
...v tom si s váma musím notovat (ale "my", jak jistě víte, máme úplně jiný starosti )
huskyb12 psal:........Jo a vtip je hroznej, proč by se slovenská pokladní v Bille ptala sparťana, esli sbírá body ? :)
...a tady je to prostý, "sláva" hranice národů překročila
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 15.03.2017 11:23:48 Offline |
Mour psal:VikecB12 psal:Jak bohužel snad bohudik
..kamaráde opravdu bohužel ....pokud se vyznáš trochu v hokeji, tak je to tak jak píše Houska...v pěti stojí na modré, Sparťani do nich buší a nic, pak náhodným útokem dají gól ...dívat se na to nedá ...ale tam, kde to nikdo nezná, se to snad hokejově líbí
Neni lepsi nez cumet na bandu milionaru co si cuta cernym nesmyslem a macha drevenou hulkou zalezt do garaze a uvazovat nad nekonecnosti vesmiru?
Mour psal:VikecB12 psal:Jak bohužel snad bohudik
No jo,ale hokej se holt hraje na góly,kdyby se hrál na krásu,bylo by to krasobruslení
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom psal:Neni lepsi nez cumet na bandu milionaru co si cuta cernym nesmyslem a macha drevenou hulkou zalezt do garaze a uvazovat nad nekonecnosti vesmiru?
Kdyz si chces zanadavat, tak mas 2 moznosti... Koukat se na prenosy z Parlamentu, nebo na nejakej sportovni zapas.
Rozdil je, ze jak skonci zapas, tak se vetisnou uklidnis... Kdyz vypnes presnos z Parlamentu, si nasranej jeste tejden.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:Mour psal:VikecB12 psal:Jak bohužel snad bohudik
No jo,ale hokej se holt hraje na góly,kdyby se hrál na krásu,bylo by to krasobruslení
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 psal:VikecB12 psal:No jo,ale hokej se holt hraje na góly,kdyby se hrál na krásu,bylo by to krasobruslení
Bať, bať a když takhle hrál nároďák v Naganu, tak sme byli všichni spokojený :)
Nebo Euro 96 v Anglii.
nevím, jestli už tu není:
Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."
Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady."
Starý muž poděkoval za informaci a odešel. Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi:
"Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."
Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Stařík opět poděkoval a odešel. Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl:
"Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."
Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?"
Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola."
Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!"
..Soudce vejde do sálu, bouchne kladívkem a prohlásí: Než začne přelíčení, musím vám něco oznámit.
Obhájce mi zaplatil 300 tisíc, abych rozhodl v jeho prospěch. Žalující strana mi dala 200 tisíc, abych rozhodl v její prospěch. Abych učinil proces spravedlivým, vracím obhajobě 100 tisíc..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..Soudce vejde do sálu, bouchne kladívkem a prohlásí: Než začne přelíčení, musím vám něco oznámit.
Obhájce mi zaplatil 300 tisíc, abych rozhodl v jeho prospěch. Žalující strana mi dala 200 tisíc, abych rozhodl v její prospěch. Abych učinil proces spravedlivým, vracím obhajobě 100 tisíc..
BLBOST - žalující 100.000 doplatí...
starý člen!!!
hlemejzd999 (Člen) 23.06.2017 10:23:41 Offline |
Pošťák jde do důchodu:
Už roky roznášel po svém rajóně poštu a tak ho všichni
dobře znali.
Přišel jeho poslední pracovní den. Lidé se s ním loučili.
Jedna rodina mu dala klíčenku, druhá darovala na památku pero,
jinde to byla kytice květů.
Zazvonil u dveří, kde mu mu otevřela překrásná sexy blondýnka.
Vtáhla ho dovnitř, svlékla se a strávili dvě hodiny nádherným a
vášnivým milováním v těch nejnemožnějších polohách.
Potom si dali senzační snídani a nakonec mu blondýnka
dala 5 korun.
Ohromený pošťák se ptá jak je možné, že se k němu tak
hezky chová,co se stalo?
A blondýnka odpověděla:
"Včera jsem povídala manželovi,
že náš pošťák odchází do důchodu, že by bylo dobré, dát mu něco na
památku a manžel mi odpověděl:
"Ále, jebej ho... dej mu 5 korun!" "
No a ta snídaně, to byl zase jen můj nápad!"
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 04.10.2017 11:22:01 Offline |
Tři nymfomanky vedou debatu.
Němka: "Já bych to chtěla zkusit najednou
s deseti mužskými."
Francouzka: "To já rovnou s dvaceti!"
Slovenka se zasní a povídá: "A ja by som
chcela syna."
"Co to tady žvaníš, my se bavíme o sexu!"
"Veď práve. Porodím syna, vychovám ho,
on vyrastie, bude z neho futbalista,
bude mať zápas a dá si vlastný gól! Vtedy
celá tribúna začne kričať: "Jebem
tvoju mater!" . A tu vstávam ja, pripravená...
Pojďme se podívat na deset nejčastějších pověr spojených s onanií, na niž má nejsilnější názor katolická církev: dodnes ji považuje za nebezpečnou nemoc!
1 Pověra: Masturbace způsobuje plešatost.
Skutečnost: Není to pravda. Pokud neonanujete hlavou o břízolitovou zeď, je to vyloučené
2 Pověra: Masturbace zhoršuje zrak.
Skutečnost: Není to pravda. Pokud nemáte nadměrně velký penis, který vám ve vztyčené poloze může vypíchnout oko, je to vyloučené.
3 Pověra: Penis lze častou masturbací ukroutit a pak vám zůstane v ruce.
Skutečnost: Pokud jste nenašli na svém penisu závit, nelze jej ukroutit.
4 Pověra: Onanie snižuje počet spermií.
Skutečnost: Není to pravda. Počet spermií klesá jen tehdy, když během masturbace kouříte cigarety, pijete alkohol, jste ve stresu a málo spíte. A praktikovat tohle všechno najednou prostě není v lidských silách.
5 Pověra: Když už onanovat, tak pravou rukou. Levá, co je blíž k srdci, může během masturbace způsobit infarkt myokardu.
Skutečnost: Není to pravda. Infarkt vám způsobí až leknutí, když vás u toho přistihne matka, která vám nese šálek mléka. A je jedno, jestli onanujete pravačkou, či levačkou.
6 Pověra: Onanie vás dřív nebo později přestane bavit.
Skutečnost: Nesmysl, a pokud ano, asi jste si už našli holku. Jenomže masturbace je jako matka – vždycky se k ní nakonec vrátíte.
7 Pověra: Při problémech s autoerotikou vám pomohou v autoservisu.
Skutečnost: Není to pravda. V servisu si navíc za hodinu práce říkají sedm set korun. To jděte radši s lehkou holkou. Není o moc dražší.
8 Pověra: Pokud se vám úd nepodaří přivést k erekci, je to první známka vašeho skomírajícího apetitu na sex.
Skutečnost: Není to pravda. Pokud se vám to děje, zkontrolujte si, zda u toho nemyslíte na to, proč Sparta dostává tolik gólů.
9 Pověra: Politik rád onanuje, i když nemá ruce v kapsách.
Skutečnost: To je pravda.
10 Pověra: Králíci neonanují.
Skutečnost: To je taky pravda. Pro samé šukání na to nemají čas.
Lepší někdy, než nikdy.
Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutách vidí, že to děti nezajímá tak říká. Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Mařenka a říká. Já mám na Vás tři otázky.
1 - jak jste přišel k Agrofertu?
2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnízda v době čerpání dotací EU?
3 - Z čeho jste koupil dluhopisy? Babiš se začne potit neví co říci a v tom zazvoní a děti vyběhnou na chodbu.
Po 15 minutách přestávka skončí a Babiš pokračuje. Tak děti můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Pepíček a říká. Já mám na Vás pět otázek.
1- jak jste přišel k Agrofertu?
2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnízda v době čerpání dotací EU?
3- Z čeho jste koupil dluhopisy?
4- Proč zvonilo o 30 minut dřív?
5- Kam zmizela Maruška?
Lepší někdy, než nikdy.
Jednoho dne si jde Pepík vyzvednout svojí holku Anču na rande. Když přijde k ní domů, otevře její otec a pozve ho dál.
”Anča ještě není hotová, tak se posaď, hochu.” vybídne ho. Pepík si sedne a otec se ptá, co mají dneska v plánu.
Pepík zdvořile odpoví, že nejspíš zajdou někam do cukrárny a pak do kina.
Tatík na to: ”A proč si vy dva nevyjedete někam zaprcat? Slyšel jsem, že to dneska dělají všichni mladí.”
Pepík jen tak nevěřícně kouká a pak otce požádá, aby to zopakoval.
”Ale klidně,” povídá tatík, ”naše Anča přece prcá strašně ráda. Kdybychom jí nechali, prcala by celou noc.”
Pepíkovi pomalu vylejzají oči z důlku.
Za pár minut sejde Anča dolů a hlásí, že můžou vyrazit.
Asi za dvacet minut na to přiběhne Anča zpátky domů, práskne dveřma a řve na otce: ”Sakra tati, říká se trsat!”
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 29.01.2018 19:51:49 Offline |
Petr J. psal:Evla psal:Mami, podpíšeš mi žiacku knižku?
Áno, a nehovor mi mami len zato, že spãvam s tvojím otcom.
A ako ti ti mám hovoriť?
Proste Tomáš....Tome, že to tak není...
....neboj spim jenom s tebou ale...radej si zajdi k doktorovi
Nekorektně
Na palubě letadla říká seržant vojákům Cizinecké legie letících do Afganistánu: "Chlapi, za každý pár mohamedánských uší dostane každej z vás 200 euro a za hlavu s talibánským vousem pět stovek!" Letadlo přistane a natěšení vojáci z něj okamžitě vyběhnou... za dvě hodiny se radostně vracejí s koši plnými hlav a uší.
Seržant to vidí a je celý bledý a zpocený: "Kurva, chlapi, to bylo jen mezipřistání v Berlíně!".
Lepší někdy, než nikdy.
Ta je slušná ..pobavila
https://zvraceny.cz/content/81979-nejho … ceni-v-usa
Jeden farmář si koupil do začátku čtyři ovce, že se mu rozmnoží a bude z nich mít vlnu, mléko a nějaké to maso. Po pár týdnech, když se nic neděje, volá veterináři, proč ty ovce neotěhotní. Doktor mu poradí, aby zkusil umělé oplodnění. Farmář vůbec neví, o co jde, ale nechce se před doktorem shodit, tak se akorát zeptá, jak pozná, že ta ovce je těhotná. Doktor říká: „Poznáte to jednoduše podle toho, že místo, aby jen tak postávaly, si lehnou na trávu.“ Farmář poděkoval, zavěsil a začal přemýšlet. Nakonec došel k závěru, že o to oplodnění se asi musí postarat on sám. Tak tedy naložil ovce na náklaďák, odjel do lesa a v jednom temném koutě se do každé udělal. Druhý den ráno vstal, vykoukl ven a zjistil, že všechny ovce normálně stojí. Řekl si, že to asi napoprvé nezabralo, znovu je naložil,odvezl do lesa a udělal to každé raději dvakrát. Třetí den ráno zjistil, že zase nic. Odvezl je tedy opět do lesa a strávil s nimi celý den. Přijel domů naprosto vyčerpaný, umyl se a zapadl do postele. Když se další den před obědem probudil, neměl ani sílu se zvednout. Jen se zeptal manželky: „Co dělají ovce? Leží venku?“
„Ne, jsou na korbě auta a jedna troubí na klakson.“
Lepší někdy, než nikdy.
Arabský synek se ptá svého otce:
"Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?" "Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem."
Chvíle ticha. Poté opět:
"Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?"
"Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná."
"Tati, a proč pořád nosíš sandály?"
"Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype."
"Tati?"
"Ano, synu?"
"A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na hovno ?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2018 14:20:31 Offline |
hlemejzd999 psal:
Kdyz se podivam na ty barvy, tak vidim Spartu. Je to umysl?
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2018 16:33:21 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:Kdyz se podivam na ty barvy, tak vidim Spartu. Je to umysl?
to netušim
ale co tušim, že tam má bejt psy a né psi
Banditatom (Člen) 27.03.2018 12:07:01 Offline |
hlemejzd999 psal:„ jsem slyšel, že na východě prej žerou psi ... je to pravda ? “
„ ále prosimtě ...na východě nic neni “
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _mesta.jpg
prijed nekdy k nam do stramberka..... myslim ze par jedincu ti to tu vrele vysvetli ale pak si das hafanatky
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:„ jsem slyšel, že na východě prej žerou psi ... je to pravda ? “
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _mesta.jpgprijed nekdy k nam do stramberka..... myslim ze par jedincu ti to tu vrele vysvetli ale pak si das hafanatky
ty vole to je prdel Vysočina si bude dělat prdel z výchdu
se poseru
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 27.03.2018 16:07:08 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:„ jsem slyšel, že na východě prej žerou psi ... je to pravda ? “
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _mesta.jpgprijed nekdy k nam do stramberka..... myslim ze par jedincu ti to tu vrele vysvetli ale pak si das hafanatky
ty vole to je prdel Vysočina si bude dělat prdel z výchdu
se poseru
ty vole vis kolik potrebujes psu na hafanatky
Banditatom (Člen) 27.03.2018 18:17:44 Offline |
Banditatom psal:
Ceny lidove.
Ondráš psal:Banditatom psal:Ceny lidove.
....pro Vas v éčkách
Mour psal:Ondráš psal:Banditatom psal:Ceny lidove.
....pro Vas v éčkách
...si chtěl napsat v bahtech nebo v dongách, né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Drakoxxl psal:huskyb12 psal:S tím požíráním psů vopatrně, bros :)
Maj recht
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 80_pes.jpg
...to si raději koupím argentinskou krávu...
Honzik8719 (Člen) 28.03.2018 13:14:07 Offline |
Petr J. psal:Drakoxxl psal:huskyb12 psal:S tím požíráním psů vopatrně, bros :)
Maj recht
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 80_pes.jpg...to si raději koupím argentinskou krávu...
nač psa když existují motorky
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 28.03.2018 13:44:28 Offline |
Honzik8719 psal:Petr J. psal:Drakoxxl psal:
Maj recht
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 80_pes.jpg...to si raději koupím argentinskou krávu...
nač psa když existují motorky
nač psa když existuje poledni menu
Petr J. psal:Drakoxxl psal:huskyb12 psal:S tím požíráním psů vopatrně, bros :)
Maj recht
Á další multikulti, Tobě nestačí zrzavá jelenice ? :)
ale di, Ty brepto ...
Honzik8719 (Člen) 28.03.2018 14:09:52 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:
nač psa když existují motorkynač psa když existuje poledni menu
....nac poledni menu, když existuje
...nac , když můžeš zvedat půlitr třeba vot rakušáků
...relativní kochač...
huskyb12 psal:Petr J. psal:Drakoxxl psal:
Maj recht
Á další multikulti, Tobě nestačí zrzavá jelenice ? :)
...ochutnat se musí všechno....
nicola.foxx (Člen) 29.03.2018 14:32:00 Offline |
Petr J. psal:huskyb12 psal:Petr J. psal:
...to si raději koupím argentinskou krávu...Á další multikulti, Tobě nestačí zrzavá jelenice ? :)
...ochutnat se musí všechno....
Tak to si rozhodně nenchám ujít!
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Mour psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:
nač psa když existují motorkynač psa když existuje poledni menu
....nac poledni menu, když existuje
Jóóó ta naše Holbička, to je šmakuláda
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
https://coolmagazin.iprima.cz/ostatni/v … ampaign=12
Tohle nechceš zažít
Radek-Ban psal:https://coolmagazin.iprima.cz/ostatni/video-hovnocuc-explodoval-uprostred-dopravni-zacpy-takhle-vypada-hneda-apokalypsa#utm_source=facebook&utm_medium=content&utm_content=test&utm_campaign=12
Tohle nechceš zažít
...řídič bílé Hjůndaje může být rád, že nejezdí v kabriu...
Radek-Ban psal:https://coolmagazin.iprima.cz/ostatni/video-hovnocuc-explodoval-uprostred-dopravni-zacpy-takhle-vypada-hneda-apokalypsa#utm_source=facebook&utm_medium=content&utm_content=test&utm_campaign=12
Tohle nechceš zažít
hlavně nevystupovat!
Strýcfajtr !!!
Přide chlápek na policejní stanici a ptá se: "Prosím vás, kde tady máte bonzárnu?"
"Až na konci téhle chodby, poslední dveře vpravo".
Chlápek poděkuje a vydá se určeným směrem. Přide ke dveřím, zaklepe, vejde, pozdraví a hned spustí na přítomného příslušníka:
"Mám souseda a ten má na zahradě složený dříví."
Policista se na něj podívá a říká: "No, to nám ale nestačí, musíte mi říct víc".
Bonzák: "Von toho dříví má sto metru a je dovezený z Německa".
Policista: "To nám ale pořád nestačí".
Bonzák: "Ale von v něm pašuje zlato!".
Policajt se usměje a vezme telefon a začne plánovat akci.
Bonzák spokojeně odejde domů, otevře si pivo, zvedne telefon a volá sousedovi, kterého právě udal:
"Tak jsem Ti, Josef, objednal to sekaní dříví a mám pocit, že to bude stejná parta, která Ti na jaře zryla zahrádku".
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2018 13:44:38 Offline |
To si delas prdel 3/4 roku cekat na odpoved??dalsi rok budes cekat na schuzku,ne??