Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Hlavne z jara vopatrne

deny1234 (Člen)
16.03.2011 20:34:22

Hlavne z jara vopatrne

Tohle je spis pro mlady strelce , vcera mi volal synovec , co si nedavno koupil Gsxr 1000 ,ze v pondeli prodal Horneta 6 kamaradovi ,ten jel hned v utery to projet na Seč , to sou tady takovy mistni Buchlaky .No jelikoz mel od autoskoly na silnou najeto asi 100 km , tak to v zatacce poslal asi v 90 do lesa [prej to bylo po ranu namrzly] Masina na hadry [ jeste ji nezaplatil]  jemu se nastesti nic nestalo , nemel ani jeste veci jel v riflich bad Aspon si v patek koupil kvalitni prilbu [skorpion exo 1000] ta prej na sracky , vcetne praskly skorepiny , jak narazil hlavou do prikopu .Takze nad nim stali vsichni svati , ted nebude mit na cem jezdit , a jeste bude platit motorku , kterou nema , a to se vyplati pussy

Datel (Člen)
16.03.2011 21:09:56

Re: Hlavne z jara vopatrne

Tak kluk mize byt scastny jak blecha. Byl proste nadrzeny...
Ja jak na to zasejc sednu, tak bude taky fulgaaas fulgaaas! at se prasi za konama goodbigsmile

Inženýrek (Člen)
16.03.2011 21:13:30

Tak to je blbý.
Ale tohle je přesně vono bad Mladej cucák si koupí mašinu a první co ho napadne je to jít pořádně vozkoušet a dát tomu na prdel na "vyhlášený" zatáčky. Teploty zas nejsou ještě tak na výši a tam v lesích to je asi na prd.
Naštěstí se mu nic teda nestalo, ale měl asi kurefský štěstí, snad si z toho veme něco do života.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Zdenda (Člen)
16.03.2011 22:29:12

Tady už to taky padá. Místní sdružení zmrzlin všecho druhu už vylezlo a nažhavilo svoje  stroje, nejlepší trasa je opět 200m dlouhá rovinka v centru města u nádraží, kde je nejvíc lidí. A před pár dny první pád, ono totiž na silnici kde sou jámy jak na mamuty, je docela na pováženou jezdit na plný kule vo půlnociidontknow

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
snowflake600 (Člen)
16.03.2011 22:50:51

Zdenda psal:

Tady už to taky padá. Místní sdružení zmrzlin všecho druhu už vylezlo a nažhavilo svoje  stroje, nejlepší trasa je opět 200m dlouhá rovinka v centru města u nádraží, kde je nejvíc lidí. A před pár dny první pád, ono totiž na silnici kde sou jámy jak na mamuty, je docela na pováženou jezdit na plný kule vo půlnociidontknow

máš recht.....
To já sem ze stejný řiti, co deny s inžou a pánové, zkuste se projet od Chradsti do Dřeveše.....
Když jedu tam za kámošem, jedu radši zadem přes Skuteč, protože tam ty silnice sou tak na tank..
Btw., to je nápad, jezdit za tohohle počasí ráno idontknow

Inženýrek (Člen)
17.03.2011 01:48:43

snowflake600 psal:
Zdenda psal:

máš recht.....
To já sem ze stejný řiti, co deny s inžou a pánové, zkuste se projet od Chradsti do Dřeveše.....
Když jedu tam za kámošem, jedu radši zadem přes Skuteč, protože tam ty silnice sou tak na tank..
Btw., to je nápad, jezdit za tohohle počasí ráno idontknow

Zrovna od Chrasti do Dřeveše jezdim dost často a nic horšího v republice neni bych řekl. Bohužel já mám kolem té naší vsi takový silnice úplně na každou stranu, třeba i na Skuteč, takže si na to časem zvykneš, najdeš ideální stopu a je to v pohodě smile1
No a na motorce se pak vyhýbá už jedna báseň když víš kudy smile1

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Petr (Člen)
17.03.2011 10:40:59

V neděli v Bílovicích směr UH Hradiště za mlékárnou (zatáčka u křížku u lípy) taky vymetal příkopu mladý zmrzlinář bad
dle motorky soudim, že se jen sklouzl tak snad taky jen "ponaučení"

tož tak..
Datel (Člen)
17.03.2011 11:34:42

Dobře oni!
Jak říkám.....fullgááás! fullgáás!goodbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
17.03.2011 12:26:17

deny1234 psal:

Tohle je spis pro mlady strelce , vcera mi volal synovec , co si nedavno koupil Gsxr 1000 ,ze v pondeli prodal Horneta 6 kamaradovi ,ten jel hned v utery to projet na Seč , to sou tady takovy mistni Buchlaky .No jelikoz mel od autoskoly na silnou najeto asi 100 km , tak to v zatacce poslal asi v 90 do lesa [prej to bylo po ranu namrzly] Masina na hadry [ jeste ji nezaplatil]  jemu se nastesti nic nestalo , nemel ani jeste veci jel v riflich bad Aspon si v patek koupil kvalitni prilbu [skorpion exo 1000] ta prej na sracky , vcetne praskly skorepiny , jak narazil hlavou do prikopu .Takze nad nim stali vsichni svati , ted nebude mit na cem jezdit , a jeste bude platit motorku , kterou nema , a to se vyplati pussy

jo vod Chrudimi je na Seč pěkná cestagood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan (Člen)
17.03.2011 19:53:08

bóže dyk každej trouba ví, že trošku ostřej se dá jet až tak v květenci, do tý doby je to studený nebo zasraný vot kameňů a zimního sajrajtu a je to jen loterie. Až to párkrát spláchne déšť a prohřeje sa to, pak je to gud. good

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Sandman (Člen)
18.03.2011 01:40:26

O půlnoci? TO si netroufnu ani v létě, bo ve tmě hovno vidím, aj když svítímbigsmile

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
pučmeloun400 (Člen)
18.03.2011 17:34:09

To já to v neděli poslal přímo do boku mondea, ňak si nevšiml že jedu. Cely předek na sračkysick

Banditatom (Člen)
18.03.2011 17:36:08

pučmeloun400 psal:

To já to v neděli poslal přímo do boku mondea, ňak si nevšiml že jedu. Cely předek na sračkysick

surprised no ty pussy seš celej?

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pučmeloun400 (Člen)
18.03.2011 17:41:28

Banditatom psal:
pučmeloun400 psal:

Jen pár pohmožděnin jinak ok:good. Jinak doufám  že není hnute z krkem a zbykek se spraví.

Banditatom (Člen)
18.03.2011 17:49:31

pučmeloun400 psal:
Banditatom psal:
pučmeloun400 psal:

Jen pár pohmožděnin jinak ok:good. Jinak doufám  že není hnute z krkem a zbykek se spraví.

policajti byli?

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen)
18.03.2011 22:00:26

deny1234 psal:

Není to náhodou  Marek Niebauer?

deny1234 (Člen)
18.03.2011 22:09:39

No nahodou je , ale nen to co boural , ale ten co mu to prodal . Ty ho znas ?

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 22:14:29

deny1234 psal:

No nahodou je , ale nen to co boural , ale ten co mu to prodal . Ty ho znas ?

Bratranec moji pritelkyne :D to sme skoro pribuzny? :D

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 22:18:13

si pamatuju, že sem vedle toho Hornete parkoval Banďoura vloni napodzim před koncem sezony na oslavě přítelkynínýho otce na Seči....takže ty seš bratr Rendy, pokud mi to všecko dobře sedí? bigsmile

deny1234 (Člen)
18.03.2011 22:24:06

No bratr Rendy sem , ale oni me na oslavy moc nezvou , sem takova cerna ovce rodiny , tak asi proto jsme se tam nevideli bigsmile

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 22:26:18

deny1234 psal:

No bratr Rendy sem , ale oni me na oslavy moc nezvou , sem takova cerna ovce rodiny , tak asi proto jsme se tam nevideli bigsmile

To je jedno, jakou máš barvu, jen sem si to v makovici nějak potřeboval porovnat, ptž si pamatuju, že mi o tom přítelkyně říkala ai ukazovala ty fotky toho gsxera...
Hlavně, aby mu to cálnul good a to měl teda pořádnou kliku :).....já dneska objednával zrovna padáku od Rutana...jeden nikdy neví fuck

deny1234 (Člen)
18.03.2011 22:36:07

No doufam , ze to nemyslis doslovne , ja sem , BILEJ jezdec , zadna cikorka fuck Spis jsem myslel , jak se divaji na muj zivotni styl ,ale to tady nebudu probirat.

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 22:38:21

deny1234 psal:

No doufam , ze to nemyslis doslovne , ja sem , BILEJ jezdec , zadna cikorka fuck Spis jsem myslel , jak se divaji na muj zivotni styl ,ale to tady nebudu probirat.

bral sem to ironicky, s těma hnědočechama taky v lásce nejsem headshake, klid bigsmile
JJ, je mi to jasný.
Jen mě to vážně překvapilo, že jsem tu narazil na někoho "známýho"

deny1234 (Člen)
18.03.2011 22:42:52

V poho ,vsak se nekde potkame , na srazu , belouse Bandita nejde prehlidnout , skoda , ze te nepoznam , kdyz nemuzes mit pussy triko  sick

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 22:47:20

deny1234 psal:

V poho ,vsak se nekde potkame , na srazu , belouse Bandita nejde prehlidnout , skoda , ze te nepoznam , kdyz nemuzes mit pussy triko  sick

to víš, že potkáme, sezona před námi...to je pravda, říkám si, že je tak nepřehlídnutelnej, že se vážně musím chovat slušně, protože kdybych ho pak nechal někde na ulici, mohl bych najít třeba hřebík v kole :)
Ono hřebík se vždycky hodí, ale :D....... hele, víš, že už ani nevím, jak to s trikama je? Asi 4. debata v řadě na tohle téma mě tak nudila číst, že sem se na to ass
Ale poznáš, jezdím v kalhotech, který sou tak nepřehlídnutelný, jako bělouš :)
něco takovýho : http://www.dalfos-moto.cz/fotky6185/fot … to-934.jpg

deny1234 (Člen)
18.03.2011 22:56:17

No s tema trikama , jsem to taky moc nepochopil , ze snad budou v Brne na okruhu , nebo po tom , kdo vi ? Jinak jesli jezdis v maskacovejch kalhotech , tak se na to fakt vyser , daj se sehnat kvalitni pouzity kozeny s chranicema za 1500 kc. Vim vo cem mluvim , pred 4 rokam jsem mel bouracku , bez hadru , a furt mam tu ruku spatnou bad

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 23:01:03

deny1234 psal:

No s tema trikama , jsem to taky moc nepochopil , ze snad budou v Brne na okruhu , nebo po tom , kdo vi ? Jinak jesli jezdis v maskacovejch kalhotech , tak se na to fakt vyser , daj se sehnat kvalitni pouzity kozeny s chranicema za 1500 kc. Vim vo cem mluvim , pred 4 rokam jsem mel bouracku , bez hadru , a furt mam tu ruku spatnou bad

to sou maskáčový, ale motokalhoty :)
Normálně Cordurový (bo jak se to píše), na kolenech protektor, na bokách pomalu přes celý stehno taky :) to nejsou plátěný surprisedsmile1 Jinak bez hadrů bych nevyjel :)

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 23:12:06

a co máš s rukou? nebo špíš, co si neměl, že s ní něco máš?

deny1234 (Člen)
18.03.2011 23:24:21

Ale takova blbost , Aro , me vodvezlo do nemocnice , s nakejma picovinama , jako votres mozku , a tak , no a mel jsem nak roztristenou  tu klicni kost , tak ze mi tam budou davat nejaky draty , a tak . No tak sem podepsal reverz , za 4 hodky sem byl doma ,5 tejdnu sem byl na nemocensky , ale stejne to samo nejak nesrostlo , tak tam ted mam na ramene takovou  hrcu , nekdy to v praci dost boli headshake

snowflake600 (Člen)
18.03.2011 23:47:37

tak to si teda frajer, že si podepsal revers...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS