Nejsi přihlášen
Svíčky Denso
Zdarec, mám dotaz, dal jsem moto na seřízeni atd.. a borec mi tam dal svíce Denso U27ETR. Před tím tam byli vždycky NGK, ale o téhle značce jsem ani nějak neslyšel , je to nějaká obdobná kvalita nebo tak? Cenově jsou skoro stejně +- bych řekl. Tak se jen ptám na skušenosti a výdrž. Dík
Re: Svíčky Denso
Myslim, že jsou doporučený i v manuálu. Jestli šlapou, tak to neřeš
Já jsem třeba na max spokojenej i s Briskama, mám na nich 16tis a jedou jak hodinky. Vyměnim je jen proto abych pro ten motor taky jednou za čas krom oleje taky něco udělal.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Jasné, díky jsem hned o něco klidnější , já pro něj letos udělal docela dost se to nějak sešlo všechno najednou kurňa, ale tak zase bude klid na chvíli..
A ječště teda jeden dotaz , dával jsem tam laďák( to už je chvíli) ale loni byl daný nový vzducháč a od té doby se to dusí než se se to zahřeje, pak je už v cajku všechno. Stačílo by dát jen KN filtr bez nějakého seřizování( než měnit trisky)..? V servise říkal jedno z toho? Asi to nějak nebudu řešit, v klidu to zahřeju a bude..
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 07:07:59 Offline |
to Inža:tobě tam ty Brisky fungujou já se z nich moh posrat..max 8-10 tis. a byli v prdeli..NGK vydrželi něco přes 30 tis.
pro toho druhýho: s KN fitrem většinou přichází i seřízení resp. Dynojet 1 protože dost ochudíš směs to že se ti dusí může bejt taky klidně tim že to máš chudý ne bohatý a to KN spíš uškodil než prospěl.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:to Inža:tobě tam ty Brisky fungujou já se z nich moh posrat..max 8-10 tis. a byli v prdeli..NGK vydrželi něco přes 30 tis.
Ano, nemám problém, jedou jak švícary. Schválně je tam teda ještě tuhle sezónu nechám a uvidíme co dají
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
ja mam Densa v B12 a v pohode mam na nich 11 tisic namotano a zadnej problem sem nikdy nemel
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2011 22:23:41 Offline |
barynek psal:když mám svíčky v bandasce po roční přestávce, kdy na nich nebyl najetej ani km, mám nějakej trabl? bude třeba preventivně vyměnit nebo ne? dík
svíčky se opotřebovávají provozem ne skladovánim vyměn akorát volej a jezdi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:když mám svíčky v bandasce po roční přestávce, kdy na nich nebyl najetej ani km, mám nějakej trabl? bude třeba preventivně vyměnit nebo ne? dík
vogo dyk von už ani neví jak se na tom sedí, nejdřív do autoškoly na kondiční jízdy
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:když mám svíčky v bandasce po roční přestávce, kdy na nich nebyl najetej ani km, mám nějakej trabl? bude třeba preventivně vyměnit nebo ne? dík
vogo dyk von už ani neví jak se na tom sedí, nejdřív do autoškoly na kondiční jízdy
...přesně, aby sebou nešvih hned při vyjetí z garage viď
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
svíčky se opotřebovávají provozem ne skladovánim vyměn akorát volej a jezdivogo dyk von už ani neví jak se na tom sedí, nejdřív do autoškoly na kondiční jízdy
...přesně, aby sebou nešvih hned při vyjetí z garage viď
vim vo čom mluvim
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:když mám svíčky v bandasce po roční přestávce, kdy na nich nebyl najetej ani km, mám nějakej trabl? bude třeba preventivně vyměnit nebo ne? dík
tak to je asi jedina vec, kterou jsem nezapomněl
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1