Nejsi přihlášen
Re: Tak se vrátila :-(
Osi: metr jsem vytách z garage jak sem hledal ometák - metlu na ten sníh. Ale aspoň, že děcko mělo radost, prej jako ráno v 6 "Tatíí nachystej mi boby, jak přijdu ze školky, tak půjdu jezdit" ....a boby jsou už schované na hůře
Mour psal:Osi: metr jsem vytách z garage jak sem hledal ometák - metlu na ten sníh. Ale aspoň, že děcko mělo radost, prej jako ráno v 6 "Tatíí nachystej mi boby, jak přijdu ze školky, tak půjdu jezdit" ....a boby jsou už schované na hůře
...víš, že ti tu holku tak trochu závidíme, ale říct mi f březenci, že chce sundat s půdy boby, tag dostane takovýho lepáka, že by krom bot vot sněhu přibjehla i s banánem v ruce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:Osi: metr jsem vytách z garage jak sem hledal ometák - metlu na ten sníh. Ale aspoň, že děcko mělo radost, prej jako ráno v 6 "Tatíí nachystej mi boby, jak přijdu ze školky, tak půjdu jezdit" ....a boby jsou už schované na hůře
...víš, že ti tu holku tak trochu závidíme, ale říct mi f březenci, že chce sundat s půdy boby, tag dostane takovýho lepáka, že by krom bot vot sněhu přibjehla i s banánem v ruce
...to víš že jsem ji dal co proto .....a pak vylez na tu půdu
Filous psal:Mour psal:huskyb12 psal:Co to je za chlív ! Jak to, že vometáš auto Ty parťáku ? :)))
..no Ivka už byla dávno v práci
...tagže chceš říct, že ti zas nepomohla???
...jasně, vys..kašlala se na to....jako vždy.....a to jsem ji v noci i hrablo nachystal .... aspoň má odpoledne co dělat, přijede jí kámoška na návštěvu, tak můžou hrabat spolu
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
..no Ivka už byla dávno v práci...tagže chceš říct, že ti zas nepomohla???
...jasně, vys..kašlala se na to....jako vždy.....a to jsem ji v noci i hrablo nachystal .... aspoň má odpoledne co dělat, přijede jí kámoška na návštěvu, tak můžou hrabat spolu
...ale to teť zas machruješ, co??? ...dyš nejni Ivka doma
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:tomasNJ psal:ova zdraví ovu... jeli sme z nj hodku a pul...
ova taky zdraví ovu ...ste meli jet zkratkami ....já akorát místo cca 10 minut pouze 0,2 hod
..takže oproti průměru o 2 minuty pomaleji..dobré
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Mour psal:tomasNJ psal:ova zdraví ovu... jeli sme z nj hodku a pul...
ova taky zdraví ovu ...ste meli jet zkratkami ....já akorát místo cca 10 minut pouze 0,2 hod
..takže oproti průměru o 2 minuty pomaleji..dobré
sem taky ometal bílů (5cm)a ze vzorkem pod 1mm na každé papuči jenom o 1/6 hodky dýl
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
Stránky: 1