Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 14:00:45 Offline |
to libac22
hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 17.03.2011 14:20:06 Offline |
Re: to libac22
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
seš nespolehlivej floutek,Kasyme
styď se
fuj na tebe !
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 14:26:02 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
styď se
hele pravidelně chodim domu po 7 večer už mi Ivča nadává holt dvě rozdělaný motorky a obě fofrujou no
Nechci sem dávat ten mail co mi naspal,ale trochu přestřelil,no kdybych to už neposlal tak se na něj
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
styď sehele pravidelně chodim domu po 7 večer už mi Ivča nadává
holt dvě rozdělaný motorky a obě fofrujou no
Nechci sem dávat ten mail co mi naspal,ale trochu přestřelil,no kdybych to už neposlal tak se na něj
libac je holt střelec
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:05:13 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
ci ty si za hlajzla?
ty mi taky
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
ci ty si za hlajzla?
ty mi taky
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
joooo tak to sory ale psals že to pošleš následující den a už to je skoro tejden ale jináč teda SORY
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:11:38 Offline |
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
joooo tak to sory ale psals že to pošleš následující den a už to je skoro tejden
ale jináč teda SORY
v principu o nic nejde,ale moh jsi to napsat jinak teď už je to jen na poště kdy ti to dovezou.
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
joooo tak to sory ale psals že to pošleš následující den a už to je skoro tejden
ale jináč teda SORY
v principu o nic nejde,ale moh jsi to napsat jinak
teď už je to jen na poště kdy ti to dovezou.
ok . to víš něco podobnýho se mi už stalo tak se mi nediv ... všechno dobrý ?
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
ale jináč teda SORY
správně Tě zjebal,to jsou samý sliby a kecy,
a seš línej doběhnout na poštu
...a bude hůř!
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
ale jináč teda SORY
ty s pár dnama naděláš caviků
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:22:59 Offline |
libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:
joooo tak to sory ale psals že to pošleš následující den a už to je skoro tejdenale jináč teda SORY
šak jasný to beru.. Kdybych si blbec v sobotu vzpomněl tak jsem ti je hodil domu bo jsem jel přes Holice
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:23:40 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:
joooo tak to sory ale psals že to pošleš následující den a už to je skoro tejdenale jináč teda SORY
no jen do mě potvory krušnohoský
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:K.a.s.y.m. psal:
v principu o nic nejde,ale moh jsi to napsat jinakteď už je to jen na poště kdy ti to dovezou.
šak jasný to beru..
Kdybych si blbec v sobotu vzpomněl tak jsem ti je hodil domu bo jsem jel přes Holice
no vidíš to .... ne vpoho hlavně že budou , dík
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hele draku ten obsah toho mailu jsi si moh klidně odpustit.Kosti máš na cestě jen prostě sem teď krapet zaneprázdněnej tak jsem to neodeslal hned
...f sedum seš doma??? ...no ty vole, já dyš přídu do jedenácti, tag si řikam, že se kurva konečně vyspim
...je pravda, že s pani se kolikrát stihnem tag akorát pozdravit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:32:15 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
Nechci sem dávat ten mail co mi naspal,ale trochu přestřelil,no kdybych to už neposlal tak se na něj...f sedum seš doma???
...no ty vole, já dyš přídu do jedenácti, tag si řikam, že se kurva konečně vyspim
chodit v 11 tak už jí vidim akorát chrnět....z velký části je to po 7 ,ale do 8 chci bejt vždycky doma bo to dělám jen pro sebe a dobrej pocit..bejt to placený aspoň nějak bylo by to asi taky jinak.
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:43:43 Offline |
Kukii psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
v principu o nic nejde,ale moh jsi to napsat jinakteď už je to jen na poště kdy ti to dovezou.
no ty se moc nesměj..včera jak tu foukal ten příšernej vítr tak to sundalo tu tvojí kapotu ze stolu v pergole a prasknul tam jeden svár..takže všechno znova a to to mělo jít včera do laku
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:karlos100 psal:
no ty se moc nesměj..včera jak tu foukal ten příšernej vítr tak to sundalo tu tvojí kapotu ze stolu v pergole a prasknul tam jeden svár..takže všechno znova
a to to mělo jít včera do laku
to je taky kurva nápad to nechávat venku
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
hele pravidelně chodim domu po 7 večer už mi Ivča nadáváholt dvě rozdělaný motorky a obě fofrujou no
Nechci sem dávat ten mail co mi naspal,ale trochu přestřelil,no kdybych to už neposlal tak se na něj...f sedum seš doma???
...no ty vole, já dyš přídu do jedenácti, tag si řikam, že se kurva konečně vyspim
chodit v 11 tak už jí vidim akorát chrnět....z velký části je to po 7 ,ale do 8 chci bejt vždycky doma bo to dělám jen pro sebe a dobrej pocit..bejt to placený aspoň nějak bylo by to asi taky jinak.
flaška rumu ti nestačí?!? ale začni přemejšlet prosim tě mozkem
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:54:39 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...f sedum seš doma???...no ty vole, já dyš přídu do jedenácti, tag si řikam, že se kurva konečně vyspim
flaška rumu ti nestačí?!? ale začni přemejšlet prosim tě mozkem
Ale kuš babo..to nebyla narážka na tebe a tu kapotu co ti dělám.tim sem chtěl říct ,že fofruju na svý abych moh konečně jezdit.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2011 15:55:25 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
no ty se moc nesměj..včera jak tu foukal ten příšernej vítr tak to sundalo tu tvojí kapotu ze stolu v pergole a prasknul tam jeden svár..takže všechno znova
a to to mělo jít včera do laku
to je taky kurva nápad to nechávat venku
povyprávim ti osobně to by bylo tady na dlouho.
Stránky: 1