Nejsi přihlášen
Lidl 21.3 sprej na řetěz
Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
Re: Lidl 21.3 sprej na řetěz
Monty psal:http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-649C8386-93D44421/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=17255
...přihodíš osm pětek a máš mazání od Tsubakii, ....je to srágora a vysušuje
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
snowflake600 (Člen) 18.03.2011 11:59:11 Offline |
aplikuju pouze PDL
používám PDL, funguje dobře a nezasere všechno okolo, a řetěz neni bílej jak od ostatních sprejů. A ve středu jsem zkoušel sprej z německa Caramba a přijde mi že je to samé jako PDL, jen o 90kč levnější zkusím ze začátku sezóny a třeba přejdu na carambu.
a čistič na řetěz jsem zkoušel zn.asi racing dynamic, a nesrovnatelně lepší než třeba motul. takže doporučuju.
motto "Vem za heft a val"
tak idealni je hlavne cistic od stejnyho vyrobce jako mazadlo, mam to vyzkouseny... pac jsem laboroval jako vsichni dlouuhy roky.
nicmene cistic a mazadlo od Louise větší než moje chrániče holení za 4.95 je nej
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Na podzim jsem v Lidlu koupil ve výprodeji W5 čistič řetězu ( moc dobrej na všechno) , a sprej na řetěz. Nedoufal jsem, že by s ním šla mazat motorka, myslel jsem na kolo, ale spletl jsem se.
Je výbornej na chleba, na smažení, do pomazánek
, jen ne na mazání čehokoli. Dostal jsem Moc-off, ten je dobrej tak na mazání šupliků, na řetězy určitě ne.
Zkoušel jsem je na kole, W5 po několikerém prolytí řetězu začal pískat po 20 km. Muc- off asi po 60. Tak nekupujte suchý mazadla
, neušetříte.
Stránky: 1