Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Tak už jsem se natáh...

Kelly01 (Člen)
17.03.2011 21:17:58

Tak už jsem se natáh...

Přepad jsem přes ni v garáži bo jsem byl na pravý straně a zapoměl že nemám vlevo venku bočákredfaceredfacebigsmile

God Save The Queen!
VikecB12 (Člen)
17.03.2011 21:23:36

Re: Tak už jsem se natáh...

Kelly01 psal:

Přepad jsem přes ni v garáži bo jsem byl na pravý straně a zapoměl že nemám vlevo venku bočákredfaceredfacebigsmile

Ty vole,cose v tvém věku motáš kolem motoreksurprisedbigsmile Vem francouzský hole a mazej na fernetasmokingood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
karlos100 (Člen)
17.03.2011 21:25:01

VikecB12 psal:
Kelly01 psal:

Ty vole,cose v tvém věku motáš kolem motoreksurprisedbigsmile Vem francouzský hole a mazej na fernetasmokingood

kup sajdku a máš po problémugood
bude stát samabigsmile

...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen)
17.03.2011 21:25:15

tak to nezamrzí -..... to nasere bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Banditatom (Člen)
17.03.2011 21:32:57

skleróza je svině co?evil jinač na nohy jsi zvedl sám nebo ti někdo pomohl...bigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kukii (Člen)
17.03.2011 21:35:25

bigsmilebigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
fidoB6 (Člen)
17.03.2011 21:53:07

A ještě řekni, že je to totálka a já se asi poserubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
XJelen (Člen)
17.03.2011 21:54:26

Kelly01 psal:

to ti dětku musel ten bočák zavřít ten tvůj německej kámoš, to nejni možný surprisedevil

Strýcfajtr !!!
PALOUS (Člen)
17.03.2011 21:54:49

Kelly01 psal:

dyk je to jen motorkabadhorší bude aš budeš přepadávat přez autabigsmilenedejbože pod ně padatevil

Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen)
17.03.2011 21:55:55

a propo víš, že na tom nemáš co dělat bez dozoru osoby způsobiléheadshake úkoly máš?učivo znáš? hmm...evil

Hanz (Člen)
17.03.2011 21:57:23

...a je to tadysurprised...padlá ze stojánku.....bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Ondráš (Člen)
17.03.2011 22:38:47

Banditatom psal:

a propo víš, že na tom nemáš co dělat bez dozoru osoby způsobiléheadshake úkoly máš?učivo znáš? hmm...evil

Úkoly mi poslal a šel na ferneta. smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
18.03.2011 07:13:45

bigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
18.03.2011 07:47:35

...to stáří je svinctvosmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 (Administrator)
18.03.2011 08:13:45

Hanz psal:

a ježděná penzistou :)))

ale di, Ty brepto ...
Mour (Člen)
18.03.2011 08:38:30

huskyb12 psal:
Hanz psal:

bigsmilebigsmile

karlos100 (Člen)
18.03.2011 08:43:33

huskyb12 psal:
Hanz psal:

votlučená,spojka v piči a prochcaný sedlobigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
Kelly01 (Člen)
18.03.2011 09:15:33

Byl jsem zesláblý angínouredfacebigsmile

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
18.03.2011 09:49:42

co nějaký další šrouby a pláty titanu??

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy (Člen)
18.03.2011 09:54:00

A nějaký škody ? Beztak temu hovno je smokin bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Honza (Člen)
18.03.2011 11:30:33

To sou ti študenti, furt v knihách a fyzická kondice jde do kopru, chce to víc posilky a míň fernetů (nebo navopaksurprisedhelp)bigsmile

18.03.2011 16:00:45

Nechte ho na pokoji, hajzlové, copak nevidíte, že potřebuje něco jiného, než ty vaše blbé připomínky?bigsmile

Póla (Člen)
18.03.2011 16:23:45

ono není těžký se natáhnout....ale zvednout bigsmile...to občas bolí...good

Fresh Man (Člen)
18.03.2011 16:30:27

cas si namontovat postrani kolecka idontknow bigsmilebigsmile

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
18.03.2011 16:33:53

Fresh Man psal:

cas si namontovat postrani kolecka idontknow bigsmilebigsmile

nemysim na moto ale na sebebigsmile

Bandit pičo
Banditatom (Člen)
18.03.2011 16:44:56

jennys psal:

Nechte ho na pokoji, hajzlové, copak nevidíte, že potřebuje něco jiného, než ty vaše blbé připomínky?bigsmile

myslíš jako poboskatsurprised...evil

Baltazar (Člen)
18.03.2011 16:50:34

co by jste chtěli vod dědka starýho 68-letýho ha?bigsmilebigsmilebigsmile

The father of the little princess of the dawn
béšestka (Člen)
18.03.2011 17:58:30

huskyb12 psal:
Hanz psal:

Vždyť píše že tam stojánek nemělsmile1
Přepadlá penzistougood

Prstořeza známej:-)
XJelen (Člen)
19.03.2011 20:41:16

do pussy sem se tady dětkovi vysmíval a dneska jsem lehnul taky redface
Sem si řek, že když je tak pěkně, auto je v servise, tak bych moh vymést po zimě bordel z garáže. Včera jsem na jebku nasadil nově přezutý kola, tak už jí můžu sundat ze stojanů. Mám před garáží k silnici takovej menší sešup, tak jsem sed na bandasku odstrčil se nohou a vycouval jsem pěkně pozadu z garáže a dole postavil na bočák. Ještě si říkám kokot, že je alespoň na sluníčku vyfotim vobě najednou. Sundám přední stojan z jebky, vystrčím bočák, pěkně pomaličku sundám ze zadního stojanu, bo to nemá žádný madlo, tak radši opatrně, aby mi nepadla hnedka v garáži. Pomalinku jí držím jenom za laminát a opírám o bočák. Dávám stojany stranou, sedám do sedla, odstrkávám se nohou a opět pozadu vyjíždím z garáže. Vemu za brzdu, abych si přibrzdil...nic, beru podruhý, potřetí, nic. Kurva už to sypu pozadu pěkně svižně. V nouzi stíhám šlapnout na zadek...nic. To už ale nestíhám komíhat nohama a uleháme spolu jako jedno tělo pěkně na asfalt před garáží. Naštěstí je jebka odstrojená od všech přebytečností a je poměrně lehoučká, seru na pantofle co jsem potratil cestou a beru jí za větve a stavím na kola. Rychlá rekognoskace terénu... nikdo se nekoukal...snad. Stavím k bandasce na bočák a koukám co jsem zkurvil. Je to cajk padáky a špunty jsou na svým místě, takže by měly v případě okruhového kolapsu snad fungovat, pobral to zadní špunt, Rutanoj padák a silonovej špunt ve větvích. Jak sem piča roztáhl pístky v brzdách, abych moh pohodlně nasadit brzdiče na kotouč, tak už jsem si je potom nenatlakoval redface
Takže mám svůj první letošní pád za sebou... su piča, rozškub sem si montérkovou košili na lokti a nejsem si jistej jestli zejtra ráno bude s mejma zádama všecko ólrajt, ale musel jsem to sem napsat, aby v tom dědek nebyl sám.
Osi založíš nám pořadník?
bigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
Hanz (Člen)
19.03.2011 21:01:21

XJelen psal:

Sem si řek, že když je tak pěkně, auto je v servise, tak bych moh vymést po zimě bordel z garáže. Včera jsem na jebku nasadil nově přezutý kola, tak už jí můžu sundat ze stojanů. Mám před garáží k silnici takovej menší sešup, tak jsem sed na bandasku odstrčil se nohou a vycouval jsem pěkně pozadu z garáže a dole postavil na bočák. Ještě si říkám kokot, že je alespoň na sluníčku vyfotim vobě najednou. Sundám přední stojan z jebky, vystrčím bočák, pěkně pomaličku sundám ze zadního stojanu, bo to nemá žádný madlo, tak radši opatrně, aby mi nepadla hnedka v garáži. Pomalinku jí držím jenom za laminát a opírám o bočák. Dávám stojany stranou, sedám do sedla, odstrkávám se nohou a opět pozadu vyjíždím z garáže. Vemu za brzdu, abych si přibrzdil...nic, beru podruhý, potřetí, nic. Kurva už to sypu pozadu pěkně svižně. V nouzi stíhám šlapnout na zadek...nic. To už ale nestíhám komíhat nohama a uleháme spolu jako jedno tělo pěkně na asfalt před garáží. Naštěstí je jebka odstrojená od všech přebytečností a je poměrně lehoučká, seru na pantofle co jsem potratil cestou a beru jí za větve a stavím na kola. Rychlá rekognoskace terénu... nikdo se nekoukal...snad. Stavím k bandasce na bočák a koukám co jsem zkurvil. Je to cajk padáky a špunty jsou na svým místě, takže by měly v případě okruhového kolapsu snad fungovat, pobral to zadní špunt, Rutanoj padák a silonovej špunt ve větvích. Jak sem piča roztáhl pístky v brzdách, abych moh pohodlně nasadit brzdiče na kotouč, tak už jsem si je potom nenatlakoval redface
Takže mám svůj první letošní pád za sebou... su piča, rozškub sem si montérkovou košili na lokti a nejsem si jistej jestli zejtra ráno bude s mejma zádama všecko ólrajt, ale musel jsem to sem napsat, aby v tom dědek nebyl sám.
bigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
PALOUS (Člen)
19.03.2011 21:02:19

XJelen psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilegood

Jebat motorky :-)
bery (Člen)
19.03.2011 21:13:00

goodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

momentalně zavostalej
nety (Člen)
19.03.2011 22:08:21

XJelen psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

a úplně střízlivej? bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Filous (Člen)
20.03.2011 07:56:00

bigsmilebigsmilebigsmile...chyťte se s Kellym za ruce a bješte na fernetabigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
banditos (Člen)
20.03.2011 08:52:18

bigsmile kurva hnedka sem si vzpoměl,jak sem se válel před garáží já....good To bylo ještě za mladejch let a měl sem Simsona,přiletěl sem do garáže vytlačil to ven a skočil na to,nohou nastartil a kopnul tam za jedna,jenže trochu víc a símák vzal váhu vlevo,tak sem chtěl sundat hnátu ze stupačky,jenže v nohavici sem měl nakopávačku a ne a ne tu hnátu sundat,ták sem s tím fláknul před garáží za řevu dědka vod vedle a nasranej sem vylít,že to postavím na kola... přeskočil sem síma a nasranej vzal za řidítka,jenže na tej straně co je heft na plyn,škubnu nahoru,páč to mělo kolem 80kg kdo na tom jezdil tak ví a jak za to vezmu tak mi zůstal na půli cestu vzhůru heft aj s plynovým lankem a šustil zasejc na zemgood to už se dědek vod vedle držel za gule,páč se moch pochcat smíchy,stál sem tam jak pussy pak sem jel do mototechny s kombinačkama na heftugoodgood

banditos (Člen)
20.03.2011 08:55:20

eště že bandaska nemá nakopáfačkubigsmile

zdenek 1 (Člen)
20.03.2011 10:14:48

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegood

když to jede,je to OK
libac22 (Člen)
20.03.2011 10:17:50

banditos psal:

bigsmile kurva hnedka sem si vzpoměl,jak sem se válel před garáží já....good To bylo ještě za mladejch let a měl sem Simsona,přiletěl sem do garáže vytlačil to ven a skočil na to,nohou nastartil a kopnul tam za jedna,jenže trochu víc a símák vzal váhu vlevo,tak sem chtěl sundat hnátu ze stupačky,jenže v nohavici sem měl nakopávačku a ne a ne tu hnátu sundat,ták sem s tím fláknul před garáží za řevu dědka vod vedle a nasranej sem vylít,že to postavím na kola... přeskočil sem síma a nasranej vzal za řidítka,jenže na tej straně co je heft na plyn,škubnu nahoru,páč to mělo kolem 80kg kdo na tom jezdil tak ví a jak za to vezmu tak mi zůstal na půli cestu vzhůru heft aj s plynovým lankem a šustil zasejc na zemgood to už se dědek vod vedle držel za gule,páč se moch pochcat smíchy,stál sem tam jak pussy pak sem jel do mototechny s kombinačkama na heftugoodgood

dobrýýý bigsmilebigsmilebigsmile to jo ta nakopávačka tam stála jak klacek sick

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Mour (Člen)
20.03.2011 11:11:28

bigsmilebigsmilebigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
20.03.2011 14:08:32

Jelen - hodně slušný, jsem se s odpuštěním docela zasmál když jsem si to představil

jináč Jelene jsem marod, takž jsem se ještě nedostal do skladu kde mám motyku ti změřit ten vodpor

xrohy (Člen)
20.03.2011 21:14:37

Direktóre ty pussy ouplně tě vidim f těch tvejch montérkách a pantoflích.

Nahod foto od Boháčka z minulý soboty dyš to máš na sobě...good

Sorry .........bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Čaroděj Dobroděj 8-)
XJelen (Člen)
21.03.2011 08:27:13

xrohy psal:

Sorry .........bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

eště mi to boháček neposlal bigsmile hnedka dodám bigsmile

Strýcfajtr !!!
karlos100 (Člen)
21.03.2011 08:39:43

XJelen psal:
xrohy psal:

eště mi to boháček neposlal bigsmile hnedka dodám bigsmile

jo jo,musela to bejt srandagoodbigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
Luk (Člen)
21.03.2011 14:42:05

jelen: dobra storygood

mam neco podobnyho:
no dovce v dolomitech sem se potreboval otocit na nakej uzkej silnicce. Moto v plny polni...pani, 2 bocaky, topcejs. Najedu si, pomalu couvam ke kraji silnice, za kterym byl par metru mirnej svah a pak louka...nak sem neodhad dylku ty my soupravy a najednou mi to stahlo prdel ze svahu, zahamstnu predni, ale predni kolo se jen tak smyka po asfaltu a pak uz po travebigsmile...obe nohy na zemi, zabrzdenou predni, klouzu cim dal rychlejc, za mnou lehce nerfozni panievil...premejslim jak stim prastit...
nastesti po par metrech se ta louka narovnala, takze sem lehce orosenej zastavil, ufffbigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen)
21.03.2011 18:04:52

co pádybigsmile ale jak má třinda ten poloautomatoj vehementoj, kerej moc jako nefaká tak za mladých let jsem machroval před polovičkou jak se krásně umím rozjet bez použítí páčkysmokin. Cvaknu za jedna pomalu pouštím kvedl páku polovička napjatá jak před prvním šoustem, jenže bylo po dešti škrpále mokrý jak to asi dopadlo už se každej doftípilbigsmile já naraženou kostrč a vodřený oba loktybigsmile. Třinda s autopilotem si po ujetí cca. 5 metrů usmyslela, že zaparkovanej favorit je to pravý ořechovýbigsmilebigsmilebigsmile
cifix to bylo brigád než jsem mu ten novej blatník zaplatilbigsmilebigsmilebigsmile

Kelly01 (Člen)
23.03.2011 21:38:38

Hele, oblíbenče všech myslivcůbigsmile, tohle mám za sebou taky, už jsem platil dveře na Jaguáru, bo jsem v klidu povyjel z garáže a nezabrzdilbigsmile
To samé s autem, vyměnil destičky, vycouval z garáže, položil pedál na podlahu a dobrzdil o Volvobigsmile
Jinak to umím i při přesednutí z auta do auta které se liší jedničkou a zpátečkouredface

Bandi-toteme, fotře či co to znamenáhelp,
Automaty na Jawě byly super, taky jsem je několikrát využil, a kolikrát jsem z Californie při roztláčení přepadl na opačnou stranu ani nepočítámbigsmile

Ale nejlepší pády jsou když vás napadne řídit s překříženýma rukama, byť na pitomé rovincesmokinassredface

A pro mé vrstevníky a znalce: bývalo super předvýst na Jawě 21 rychlej frajerskej "vodpich" se spolujezdcem, telákama navařenejma o 25cm a řidítkama z Easy Rider co měly ručky výš než ramena řidiče, bo na dvojku už většinou v prvním záhonku nebo Š1000 už nebyl časbigsmile

PS: Ovšem vždy je pravidlem před diváky - Murphyho zákony, zachovat kamenej výraz, klid, neprchat a tvářit se že o nic nejde, že je to hrozná prdelcool

PS2: Samo že klouby na ruce si okoušem na prvním hajzlíku či v prvním okamžiku kdy si naivně myslíme že nás nikdo nevidíbigsmile

God Save The Queen!
Honza (Člen)
24.03.2011 17:08:22

Kelly01 psal:

Ale nejlepší pády jsou když vás napadne řídit s překříženýma rukama, byť na pitomé rovincesmokinassredface

Jojo, na tenhle fígl co jsi někde vyprávěl jsem si vzpomněl někdy na podzim když jsem šlapal na biku, odměnou za něj byl uznalý úsměv a slza v oku nějakého protijedoucího cyklisty, asi si taky vzpomněl na ty držkygoodbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS