Nejsi přihlášen
Re: ...v prachu 2011
deny1234 psal:Inženýrek psal:deny1234 psal:Tag to je teda smula Tome ,mam te vodhlasit z ty Aviaticky poute v sobotu , nebo pojedes na sedreny masine , jako spravnej drsnak ? Ne jako fakt , hlavne ze jsi v poradku Pojistovna to zaplati a jeste si pomuzes , kurva , jeste predevcirem na bazaru inzeroval nekdo voba novy kalisky na budiky za par korun , uz je to asik pryc
Do Pardubic nepojedu no
V jakym bazaru jsi ty kalíšky viděl?No mozna bych se vobetoval , a zajel pro tebe na masine , mohl bys jet se mnou , jako batoh , jestli se nebojis Jinak bylo to tady na bazaru ,tusim asi za 800 komplet palubovka , i s kontrolkama , a otackomerem , chybel jenom tachometr , prej si ho nekdo pujcil na nejakym srazu Az me prekvapilo, jak je to levny , normalne stoji 8 kil , jeden ten chromovej spodek , ale hned to bylo asi pryc
Dík, když nemám na čem jezdit, tak nejedu teď ani domu.
Jinak ty budíky jsem tam možná viděl, ale to byli stejně na starou vránu myslim ne
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
No to je i mozny ,ale ty chromovy kalisky , alespon ty spodky , jsou podle me na starej i novej model stejny Aspon si to myslim .Jinak tady mas aspon novou prilbu , myslim si ,ze by jeste neco slevil http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … seda-matna
snowflake600 (Člen) 01.06.2011 20:23:24 Offline |
deny1234 psal:snowflake600 psal:deny1234 psal:Tag to je teda smula Tome ,mam te vodhlasit z ty Aviaticky poute v sobotu , nebo pojedes na sedreny masine , jako spravnej drsnak ? Ne jako fakt , hlavne ze jsi v poradku Pojistovna to zaplati a jeste si pomuzes , kurva , jeste predevcirem na bazaru inzeroval nekdo voba novy kalisky na budiky za par korun , uz je to asik pryc
no, s ním se tam asi potkáme, jen kdyby přijel autem :( Hele Dane, bude pařák jako svině, jak to řešit s hadrama?
No vod tech 10 - 12 to mam domluveny s tim poradatelem srazu , ze nam to pohlida , uz loni jsme tam meli u nej prilby a bundy , pak asi jede pryc , tak se to musi nejak poresit , snad tam bude na autosalonu vystavovat nejakej znamej , ze bychom si to dali k nemu do altanu .
Jinak řečeno, asi se přifaříme a do báglu si vememe nějaký kraťasy na výměnu :) přibly bych klidně secvaknul zámkem k sobě a na řidítka.
No to je jasna vec , ted jsem Skypoval; s Markem , ten ke me prijede po 9 v sobotu domu ,tak je jasny ze z Chrudimi jedem vsici najednou Jinak koupil jsem textilni brasny ,mam je tam na furt , takze na prilby vezu 1.5 metrovej zamek , tak to zamknem vsechno dohromady .Kratasy beru taky , i starou
snowflake600 (Člen) 01.06.2011 21:40:31 Offline |
Perfekto! Já brašny nekupoval.....bereme jen hadry do báglu, piknikovou deku, ať je na co sednout a mladou
Tak senza, nějak se dohodneme v tu sobotu kde a v kolik...jo, hoď mi mailem mobila na tebe, asi sem ho buď někde zašil anebo si ho vůbec nevzal
Šárka JEDE NA MOTORCE A S TEBOU?! NE!!!
snowflake600 (Člen) 02.06.2011 01:39:21 Offline |
No, to sem rád, že to budu mít levnější....což mi připomíná, že moje drahá polovička je něco jako tvoje skoroneteř
Deny můžu se vtírnout a jet s Váma od tebe do Pardubic? Beru paní jako baťůžka a mladej pojede na svý. Mám se registrovat sám a nebo to dáš za nás.
V kolik máme nejdýl dorazit. Poletíme z Práglu šlo by to mezi 9 až 9.3O u tebe?
Lepší někdy, než nikdy.
snowflake600 (Člen) 02.06.2011 13:32:56 Offline |
Lihy psal:deny1234 psal:No to je i mozny ,ale ty chromovy kalisky , alespon ty spodky , jsou podle me na starej i novej model stejny Aspon si to myslim .
Myslíš špatně bo nejsou.
nejsou, ty starý mají takový připrcatělý spodky kalíšků, ty nový je mají do špičky a sou takový tvarově i lehce víc do kužele nebo jak to řéct
snowflake600 (Člen) 02.06.2011 13:34:27 Offline |
Drakoxxl psal:Deny můžu se vtírnout a jet s Váma od tebe do Pardubic? Beru paní jako baťůžka a mladej pojede na svý. Mám se registrovat sám a nebo to dáš za nás.
V kolik máme nejdýl dorazit. Poletíme z Práglu šlo by to mezi 9 až 9.3O u tebe?
No, v deset NEJDÝL musíme stát na bráně před vjezdem, jinak si to cálneme....
snowflake600 psal:Lihy psal:deny1234 psal:No to je i mozny ,ale ty chromovy kalisky , alespon ty spodky , jsou podle me na starej i novej model stejny Aspon si to myslim .
Myslíš špatně bo nejsou.
nejsou, ty starý mají takový připrcatělý spodky kalíšků, ty nový je mají do špičky a sou takový tvarově i lehce víc do kužele nebo jak to řéct
No hlavně mám takovej dojem že na novym je to jeden kus pro oba budíky i s krytem toho panelu uprostřed. U starýho má každej budík svůj kelímek
Lihy psal:Jo a kdyby tě zajímala cena, tak na partsdepot 3086Kč a to se vyplatí Bobe
...ale jestli to dostaneš vod pojišťovny tak proč ne jinak
Jako já to vim moc dobře neboj , už jsem je jednou kupoval...
2500 teda u inšpektora
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 02.06.2011 14:46:29 Offline |
Inženýrek psal:Lihy psal:Jo a kdyby tě zajímala cena, tak na partsdepot 3086Kč a to se vyplatí Bobe
...ale jestli to dostaneš vod pojišťovny tak proč ne jinakJako já to vim moc dobře neboj , už jsem je jednou kupoval...
2500 teda u inšpektora
tak co, cáluje pojišťovna, tak vem originály a co nejdražší :D :D
snowflake600 psal:Drakoxxl psal:Deny můžu se vtírnout a jet s Váma od tebe do Pardubic? Beru paní jako baťůžka a mladej pojede na svý. Mám se registrovat sám a nebo to dáš za nás.
V kolik máme nejdýl dorazit. Poletíme z Práglu šlo by to mezi 9 až 9.3O u tebe?No, v deset NEJDÝL musíme stát na bráně před vjezdem, jinak si to cálneme....
Proto je pro mě 9:30 strop jinak bychom valili rovnou až do PU.
Lepší někdy, než nikdy.
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
Editoval osiris (19.06.2011 11:14:51)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
karlos100 psal:Jo,dobrý to bylo doufám,že Barynek udělal štěstí
...páč krušnohorci dneska moc kliku neměli Jedna kleklá
spojka,jak psal Jelen a dvě lehlý bandasky,já s Rohym
ve stejným vinglu cestou domů... svině klouzavá...
no, hlavně že jsme všichni vcelku
tož tak
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:karlos100 psal:Jo,dobrý to bylo doufám,že Barynek udělal štěstí
no, hlavně že jsme všichni vcelkutož tak
...ha ...tak to jdu teda napsat
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
osiris psal:Drakoxxl psal:karlos100 psal:Jo,dobrý to bylo doufám,že Barynek udělal štěstí
no, hlavně že jsme všichni vcelkutož tak
...ha ...tak to jdu teda napsat
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
i pořadí trefils
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:hajzli
zatáčka byla voslizlá,mě to ulítlo a Kuba jak viděl
že se s Ankou válíme,tak se přidala já nejet na vozejku, tak sme se tam váleli všichni tři
to už by fakt bylo cirkusový číslo "Trios dementos"
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:hajzli
zatáčka byla voslizlá,mě to ulítlo a Kuba jak viděl
že se s Ankou válíme,tak se přidala já nejet na vozejku, tak sme se tam váleli všichni tři
to už by fakt bylo cirkusový číslo "Trios dementos"
no tři sestry maj logo na tři tahy --> tak vy byste mohli bejt tři s logem sestry
Bandit 4EVER!!!
PFremer psal:jiri50 psal:ještě, že jste vcelku, za mokra jezdím v 90st. náklonech, chtěl jsem jít v vám do kursu jízdy na vodě, ale....
Myslíš jako buď rovně a nebo po boku jo?
bejcí hele, ale my jsme fakt jeli pomalu,nejvejš čtyřicet a to kdovíjestli,
ale na ten voslizlej kousek zatáčky to bylo holt moc.. a nechci kvůlivá vlastní
blbosti vinit pryž,ale na raceatacku jsem tamtudy jel hodněkrát a dycky držel..
ta M5 ulítla bez varování,jen jsem čuměl jak se mi přední kolo vzdaluje
už jsme dali lecjaký krizovky a ustáli to,ale tady prostě vodfrčelo přední a pak
už jen synchronizovaný klouzání ve třech lidech a dvou strojích
Jirko,ty starej harcovník máš najeto několikrát tolik co já,Tebe bych se neodvážil
cokoli učit, natož radit
Barynek,po zadním neumím,jen občas nechtíc
...a bude hůř!
karlos100 psal:PFremer psal:jiri50 psal:ještě, že jste vcelku, za mokra jezdím v 90st. náklonech, chtěl jsem jít v vám do kursu jízdy na vodě, ale....
Myslíš jako buď rovně a nebo po boku jo?
bejcí hele, ale my jsme fakt jeli pomalu,nejvejš čtyřicet a to kdovíjestli,
ale na ten voslizlej kousek zatáčky to bylo holt moc.. a nechci kvůlivá vlastní
blbosti vinit pryž,ale na raceatacku jsem tamtudy jel hodněkrát a dycky držel..
ta M5 ulítla bez varování,jen jsem čuměl jak se mi přední kolo vzdaluje
už jsme dali lecjaký krizovky a ustáli to,ale tady prostě vodfrčelo přední a pak
už jen synchronizovaný klouzání ve třech lidech a dvou strojích
Jirko,ty starej harcovník máš najeto několikrát tolik co já,Tebe bych se neodvážil
cokoli učit, natož radit
Barynek,po zadním neumím,jen občas nechtíc
nechtěl jsem se tě na to ptát ale další ultrahájtechduálkompound mrdka?
I když ten můj volítanej rejsatak by se tam poroučel asik rovnou taky
Kadaňskej Jirka - co chceš prosímtě učit? dyš tys vozil buchty na rybník, my ještě neuměli ani chodit
Strýcfajtr !!!
karlos100 psal:Jelene,nevim,ale myslim,že trochu víc držet mohla,i když,
jak jsme se pak posbírali,klouzalo to tam i pod botou
ale stejně se propříště vyseru na pokusy a dám lepivku
myslím že M5 je dostatečná lepivka...teď jí jdu nasadit,tak doufám že nebude moc pršet...
nemusí pršet,hlavně když to jede...
karlos100 psal:Jelene,nevim,ale myslim,že trochu víc držet mohla,i když,
ale stejně se propříště vyseru na pokusy a dám lepivku
jak uz sem psal nekolikrat M5 uz mi nesmi pres prach, pac ze hovno vydrzela, to bych snad jeste prekousnul, ale ze klouzala a to i na docela teplym asfaltu, tak to teda neee
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:karlos100 psal:Jelene,nevim,ale myslim,že trochu víc držet mohla,i když,
ale stejně se propříště vyseru na pokusy a dám lepivkujak uz sem psal nekolikrat M5 uz mi nesmi pres prach, pac ze hovno vydrzela, to bych snad jeste prekousnul, ale ze klouzala a to i na docela teplym asfaltu, tak to teda neee
no já si na ní nemůžu stěžovat...teda jezdil jsem jí zatím jen na okruhu...
nemusí pršet,hlavně když to jede...
zzzmrzlinar (Člen) 21.06.2011 10:49:27 Offline |
hoši, to přecejc nemůže bejt tou gumou ale tim, že byl v tý točce bordel, ultrahájtechguma je tom nevinně
zzzmrzlinar psal:hoši, to přecejc nemůže bejt tou gumou ale tim, že byl v tý točce bordel, ultrahájtechguma je tom nevinně
dyť já vím že jo,jen pošťuchuju Jelena,známýho hájtechbijce
ale stejně,M5 se mi sjížděj jak divý,že bych měl nějakej výrazně
lepší nájezd,oproti vobyčejný lepivce,to ani prd,takže popláču na
nedostižným rejsatakem
...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen) 21.06.2011 11:00:46 Offline |
karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:hoši, to přecejc nemůže bejt tou gumou ale tim, že byl v tý točce bordel, ultrahájtechguma je tom nevinně
nedostižným rejsatakem
nodyk ty rejsataky se eště v doprodeji sehnat daj, já teda zrovna přemejšlím co vobout místo nich na R1. Ta přední už má svoje nejlepší časy dávno za sebou a i zadek co jsem minulej víkend dal 1350kilometrů za jeden den už na vokruh taky nejlepčí nebude.
myslel jsem na Metz Racetec K3
zzzmrzlinar psal:karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:hoši, to přecejc nemůže bejt tou gumou ale tim, že byl v tý točce bordel, ultrahájtechguma je tom nevinně
nedostižným rejsatakemnodyk ty rejsataky se eště v doprodeji sehnat daj, já teda zrovna přemejšlím co vobout místo nich na R1. Ta přední už má svoje nejlepší časy dávno za sebou a i zadek co jsem minulej víkend dal 1350kilometrů za jeden den už na vokruh taky nejlepčí nebude.
myslel jsem na Metz Racetec K3
kde???? nahoď
...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen) 21.06.2011 13:05:30 Offline |
Karlos - tož sů třeba tady http://www.az-pneu.cz/continental-conti … tl-id46297 mno hol za tři a půl za sadu už to nebude
Luk - tak nejsou to špatný gumky, držej na suchu dobře a i na mokru jakž takž, nájezd na rejsy parádní, akorát jak bylo míň jak plus 10 celsiů tak jim byla hrozná zima.
karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:hoši, to přecejc nemůže bejt tou gumou ale tim, že byl v tý točce bordel, ultrahájtechguma je tom nevinně
nedostižným rejsatakem
poudám to pořád, k čemu jsou dvousměsovky s údajně tvrdým středem, když vydržej jen o trochu víc než normální sportka? Na bandasku byl rejsatak jedinečnej (za ty prachy samosebou).
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:hoši, to přecejc nemůže bejt tou gumou ale tim, že byl v tý točce bordel, ultrahájtechguma je tom nevinně
nedostižným rejsatakem
poudám to pořád, k čemu jsou dvousměsovky s údajně tvrdým středem, když vydržej jen o trochu víc než normální sportka? Na bandasku byl rejsatak jedinečnej (za ty prachy samosebou).
Hele, ty tady moc nepoudej a mazej varit korkovy spunty at mas novou spojku...
jauvajs
Bandit rulezz!!!
XJelen psal:poudám to pořád, k čemu jsou dvousměsovky s údajně tvrdým středem, když vydržej jen o trochu víc než normální sportka? Na bandasku byl rejsatak jedinečnej (za ty prachy samosebou).
na roadsmartech sem dal 9 tis a vzorek este mel
na vode sem s nima nemel problem (viz. nase lonska cesta do Brna)
nic proti tem rejsatakum nemam (nejezdil sem je), jen reju kdyz vidim, ze je pro tebe vicesmesovka jak rudej hadr pro bejka
vojta: zasah, potopena
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
zzzmrzlinar (Člen) 21.06.2011 16:27:38 Offline |
mimochodem Metzelery dvousměsofky nejsou, směs je ouplně stejná fšude, max prej jinak našponovaný dráty bo co.
XJelen psal:vOjTaB6 psal:Luk psal:vojta: zasah, potopena
jen pockej, my jich dostanem...a hele panáček kdypa se zasejc potkáme co?
korkový špunty nevařim, očekávám holuba od kojaka
No, budu doufat, že už seš starej skleróza a zapomeneš...
A jinak, včéra jsem mluvil s Máchalem č.1, jak jim to vo víkendu schodil vítr ve stejným vinglu a ten poudal, že prej dorazíte na WSBK, tag vás budu čekat.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:XJelen psal:vOjTaB6 psal:
korkový špunty nevařim, očekávám holuba od kojakaNo, budu doufat, že už seš starej skleróza a zapomeneš...
A jinak, včéra jsem mluvil s Máchalem č.1, jak jim to vo víkendu schodil vítr ve stejným vinglu a ten poudal, že prej dorazíte na WSBK, tag vás budu čekat.
Vojto ty hubo nevymáchaná
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2011 21:28:38 Offline |
XJelen psal:karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:hoši, to přecejc nemůže bejt tou gumou ale tim, že byl v tý točce bordel, ultrahájtechguma je tom nevinně
nedostižným rejsatakem
kdybyste jezdili Škardovu Avonku tak máte po starostech s výdrží i trakcí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vOjTaB6 psal:XJelen psal:vOjTaB6 psal:
korkový špunty nevařim, očekávám holuba od kojakaNo, budu doufat, že už seš starej skleróza a zapomeneš...
samosebou tě vyhledáme
Strýcfajtr !!!
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
VikecB12 psal:DrIVER psal:Ci fix, se zase hlásim. V Brně na Ačku. Na pár drobností jsem celej, ale to ego
Kurva,nezahálíš
Nic proti tomu co pak bylo doma. Mimino bude sirotek, myslíš jenom na svoje koníčky, ani si mě nechceš vzít, motorky pudou z domu. Ale já se nedám
......hehehe...my uš jezdíme doma tří a pani tag ňák rezignovala, páč co uš s náma taky???...akorát tudle, dyš se mladej celý votpoledne nevohlásil a přitách vo půlnoci, utrousila něco jako "motorky skurvený", tag řikam "cože???"...a prej "ááále nic......" ...prostě má strach, a já taky, ale nenaděláš nic...
...já uš jinej nebudu a kucí asi nejspíš taky ne, ale asi by mě nebavilo jezdit s vjedomim, že to pani takle sere a že sem furt pod tlakem ňákejch výčitek a ultimát ...ale každýho boj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:......hehehe...my uš jezdíme doma tří a pani tag ňák rezignovala, páč co uš s náma taky???...akorát tudle, dyš se mladej celý votpoledne nevohlásil a přitách vo půlnoci, utrousila něco jako "motorky skurvený", tag řikam "cože???"...a prej "ááále nic......" ...prostě má strach, a já taky, ale nenaděláš nic...
...já uš jinej nebudu a kucí asi nejspíš taky ne, ale asi by mě nebavilo jezdit s vjedomim, že to pani takle sere a že sem furt pod tlakem ňákejch výčitek a ultimát ...ale každýho boj
Takze mladej vodtahl od kompu a warcrafta a FB a konecne ma normalni konicky jo ?
Filous psal:......hehehe...my uš jezdíme doma tří
Neni nad to doma všechny zblbnout, my už doma jezdíme čtyři včetně paní
50, 125, 250 a 600 Paní teda ještě čeká na závěrečky a noty a pak tradá.
Jinak samo, že strach vo kluky teda má
Lepší někdy, než nikdy.
Billy psal:Filous psal:......hehehe...my uš jezdíme doma tří a pani tag ňák rezignovala, páč co uš s náma taky???...akorát tudle, dyš se mladej celý votpoledne nevohlásil a přitách vo půlnoci, utrousila něco jako "motorky skurvený", tag řikam "cože???"...a prej "ááále nic......" ...prostě má strach, a já taky, ale nenaděláš nic...
...já uš jinej nebudu a kucí asi nejspíš taky ne, ale asi by mě nebavilo jezdit s vjedomim, že to pani takle sere a že sem furt pod tlakem ňákejch výčitek a ultimát ...ale každýho bojTakze mladej vodtahl od kompu a warcrafta a FB a konecne ma normalni konicky jo ?
......motorka a slečna...zaplať satan ...jo a komp je rozbitej
Filous psal:Billy psal:Filous psal:......hehehe...my uš jezdíme doma tří a pani tag ňák rezignovala, páč co uš s náma taky???...akorát tudle, dyš se mladej celý votpoledne nevohlásil a přitách vo půlnoci, utrousila něco jako "motorky skurvený", tag řikam "cože???"...a prej "ááále nic......" ...prostě má strach, a já taky, ale nenaděláš nic...
...já uš jinej nebudu a kucí asi nejspíš taky ne, ale asi by mě nebavilo jezdit s vjedomim, že to pani takle sere a že sem furt pod tlakem ňákejch výčitek a ultimát ...ale každýho bojTakze mladej vodtahl od kompu a warcrafta a FB a konecne ma normalni konicky jo ?
tak nejak sem to chapal taky ze zjistil ze lepsi je motorka a nejaka slicna slecna k temu
Billy psal:Filous psal:Billy psal:Takze mladej vodtahl od kompu a warcrafta a FB a konecne ma normalni konicky jo ?
tak nejak sem to chapal taky ze zjistil ze lepsi je motorka a nejaka slicna slecna k temu
časem slečna zůstane a motorka chudák zůstane v koutě
Filous psal:...já uš jinej nebudu a kucí asi nejspíš taky ne, ale asi by mě nebavilo jezdit s vjedomim, že to pani takle sere a že sem furt pod tlakem ňákejch výčitek a ultimát ...ale každýho boj
Není to tak hrozný, šestinedělka a trochu nadsázky Jinak bych ju už dávno vyměnil Nedávno říkala, že sem ji už dlouho nevyvezl
DrIVER psal:Filous psal:...já uš jinej nebudu a kucí asi nejspíš taky ne, ale asi by mě nebavilo jezdit s vjedomim, že to pani takle sere a že sem furt pod tlakem ňákejch výčitek a ultimát ...ale každýho boj
Není to tak hrozný, šestinedělka a trochu nadsázky Jinak bych ju už dávno vyměnil Nedávno říkala, že sem ji už dlouho nevyvezl
...tag to pag jó, f tomdle duchu to asi vopčas posloucháme každej
Libor nx psal:Billy psal:Filous psal:
......motorka a slečna...zaplať satan ...jo a komp je rozbitejtak nejak sem to chapal taky ze zjistil ze lepsi je motorka a nejaka slicna slecna k temu
časem slečna zůstane a motorka chudák zůstane v koutě
Ja to pred dvema mesicema nejak rozresil s moji pani tak ze pani tahla, ale teda kvuliva motorce to nebylo a ze bych motorku dal do kouta kvuli zenske, to teda ne. Mrdat uz mlady studentky, je to sic pekny ale ma to hodne ale .
MácaR6 psal:Marián psal:karlos100 psal:Jelene,nevim,ale myslim,že trochu víc držet mohla,i když,
ale stejně se propříště vyseru na pokusy a dám lepivkujak uz sem psal nekolikrat M5 uz mi nesmi pres prach, pac ze hovno vydrzela, to bych snad jeste prekousnul, ale ze klouzala a to i na docela teplym asfaltu, tak to teda neee
no já si na ní nemůžu stěžovat...teda jezdil jsem jí zatím jen na okruhu...
Hoši omlouvám se ,že to sem zas tahám...
Takže,jel jsem pomalu,do padesáti,zatáčka,náklon nic moc,lehounce pod plynem,tak si kurva říkám,co jsem posral a myslím,že nic..
A ta mrdka mi ulítla na hadovi,potud v pohodě,byl rozteklej,klouže,ale obyčejně se guma hned chytne na asfaltu vedle.. M5 ne,vodfrčelo mi přední kolo,nedat čirou náhodou motokrosovou nožičku,byl jsem v prachu podruhý..
Tak si kurva říkám,jestli na tom Mariánovo názoru něco není.. Tak blbej pocit jako mám z M5 jsem ještě neměl.. takže pomaže dolů.. obrátil jsem náhled naruby,ze začátku mi přišla fakt dobrá,třeba je to tím,že už je tak o třetinu sjetá,nevím..
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2011 20:16:46 Offline |
karlos100 psal:MácaR6 psal:Marián psal:
jak uz sem psal nekolikrat M5 uz mi nesmi pres prach, pac ze hovno vydrzela, to bych snad jeste prekousnul, ale ze klouzala a to i na docela teplym asfaltu, tak to teda neeeno já si na ní nemůžu stěžovat...teda jezdil jsem jí zatím jen na okruhu...
Takže,jel jsem pomalu,do padesáti,zatáčka,náklon nic moc,lehounce pod plynem,tak si kurva říkám,co jsem posral a myslím,že nic..
A ta mrdka mi ulítla na hadovi,potud v pohodě,byl rozteklej,klouže,ale obyčejně se guma hned chytne na asfaltu vedle.. M5 ne,vodfrčelo mi přední kolo,nedat čirou náhodou motokrosovou nožičku,byl jsem v prachu podruhý..
Tak si kurva říkám,jestli na tom Mariánovo názoru něco není.. Tak blbej pocit jako mám z M5 jsem ještě neměl.. takže pomaže dolů.. obrátil jsem náhled naruby,ze začátku mi přišla fakt dobrá,třeba je to tím,že už je tak o třetinu sjetá,nevím..
takže dobrá rada zní..na M5 jezdit jen tak max 1000 km a jen za sucha
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jak uz sem psal nekolikrat M5 uz mi nesmi pres prach, pac ze hovno vydrzela, to bych snad jeste prekousnul, ale ze klouzala a to i na docela teplym asfaltu, tak to teda neeeno já si na ní nemůžu stěžovat...teda jezdil jsem jí zatím jen na okruhu...
měl bys zhubnout, nějak tě ta gravitace dává... vofafrně
Život je boj-mašina je nej!!!
Billy psal:Ja to pred dvema mesicema nejak rozresil s moji pani tak ze pani tahla, ale teda kvuliva motorce to nebylo a ze bych motorku dal do kouta kvuli zenske, to teda ne.
tohle tvrdil jeden můj kamarád taky,čichnul k a teď ho nevytáhnu s motorkou ani kolem komína a na pár škopků ani nemluvím
Kukii psal:karlos100 psal:MácaR6 psal:no já si na ní nemůžu stěžovat...teda jezdil jsem jí zatím jen na okruhu...
Tak si kurva říkám,jestli na tom Mariánovo názoru něco není.. Tak blbej pocit jako mám z M5 jsem ještě neměl.. takže pomaže dolů.. obrátil jsem náhled naruby,ze začátku mi přišla fakt dobrá,třeba je to tím,že už je tak o třetinu sjetá,nevím..měl bys zhubnout, nějak tě ta gravitace dává... vofafrně
ale hovno měl by konečně poslouchat co mu brašule vomílá furt dokolalala myslím, že třeba všema zatracovanej kvalifír bude lepčí volba než tyhle hájtek píčoviny - srát na nájezd hlavní je důvěra... to radši brát vod hamleta jetý supercorsy
Strýcfajtr !!!
...já Metzky nemam rád vot tý doby, co sem si gdysy na MEZ4 ustlal...určitě to byla moje chyba, ale myslim že tadle ludra mi dost pomohla...
a to ste mi ty ani kojak neverili, ale je to tak, strasne klouze na bezny silnici a to je spatne!
a aby byla guma ze tretiny sjeta a byla spatna, to je jeste hur!
...sam mezi jebkarema...
Nepatří to sem, ale kvůli Karlosovi (zdravím chlape, hlavně že se nic nestalo) to sem dám - téměř vždy jsem jezdil Dunlopy a nedal na ně dopustit - teď mám Michelin Pilot Power 2 CT a úpřimně říkám, že jsou ještě lepší!!
Občas, často...no skoro pokaždé...vlastně pořád jezdím po mokru a tyhle gumy to prostě nepoznají! Mám z nich úplně stejný pocit na mokru, jako když jezdím na suchu...když ale vlastně jezdím pořád po mokru, tak vlastně nevím jak se chovají na mokru nespa?Nějak jsem se do toho zamotal Prostě dobré gumy!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Koldan psal:jezdil sem a jezdím Dunlopy a zatím nescu iné
Taky tak, plus teda ještě bridže coby origo obutí a zatím teda jednoznačně vede Dunlop. Na autobus jsem dal nyní RoadSmarty a po dovče v Alpách můžu říct, že jsou fakt dobrý, hlavně mě dostalo, že boky normálně lepěj jako svině a dokonce i žmolkovatěj což jsem u Qualifierů teda nezažil
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Čoveče Zdendo, já si všim, že při neokruhovým ježdění maj sklony žmolkovatět spíš tvrdší-turistický směsi, nezávisle na značce. Road Attacky taky krááásně žmolily, Sportky míň a to i na okruhu.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...