Nejsi přihlášen
Re: ...v prachu 2011
Honza psal:ABik psal:Na dromu se to sice nepočítá, ale Matador byl dnes můj Moje malá premiéra
Jsme to onehdá zakřikli, co?
Prdlajs. Voda z R1 přesně ve stopě. Na motorce škoda 0,- pobral to padák, výfuk a pravá noha Jenom mě mrzí, že moje kombinézka již nebude nikdy šampónkonarcisoidně netknutá a čistá
ABik psal:Na dromu se to sice nepočítá, ale Matador byl dnes můj Moje malá premiéra
...ale počítá ...hlavně že seš celej
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ABik psal:Honza psal:ABik psal:Na dromu se to sice nepočítá, ale Matador byl dnes můj Moje malá premiéra
Jsme to onehdá zakřikli, co?
Prdlajs. Voda z R1 přesně ve stopě. Na motorce škoda 0,- pobral to padák, výfuk a pravá noha Jenom mě mrzí, že moje kombinézka již nebude nikdy šampónkonarcisoidně netknutá a čistá
holt si postůpil do vyššího levelu, teď seš šampónek s drsňáckým rozcuchem hlavně nikemu neříkej jak to bylo až sa ťa budů ptat proč máš odřítů kombošku, začni asi taghle: stavím to na zadní, první levá, já dvě stě, rovinka, já tři sta, druhá levá, tam mamrd, si říkám co s tím, no nic, hópnu to přes něj, přeskočím ho a... sfiňa srnka, holt smůla, Bambi za ňů, přece z něj neudělám sirotu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kuci fcera sem mel 3 krat na male .... nejak se na mne domluvily ... domu sem to malem tlacil... na mym oblibenym useku sem zavodil s Eskortem a nejednou dva nakladaky napric .. ani nepamatuju kdy sem tak naposlet brzdil... a ty dalsi dva byly dost podobny .. ale secko dobre dopadlo ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:kuci fcera sem mel 3 krat na male .... nejak se na mne domluvily ... domu sem to malem tlacil... na mym oblibenym useku sem zavodil s Eskortem a nejednou dva nakladaky napric .. ani nepamatuju kdy sem tak naposlet brzdil... a ty dalsi dva byly dost podobny .. ale secko dobre dopadlo ...
a kdo měl navíc?
p.s. hlavně, že cajk
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Tak to mám letos taky za sebou 12.7. chcanec, zatáčka ,kostky , nazutý špunty pak už jsem se jenom klouzal po a čuměl jak z Máni lítaj jiskry ,po "činu " jsem ji s pomocí boží a notné dávky adrenalinu zvednul (240 kg) a na 3 ku vodfrčel pryč.
Až doma jsem zjistil že mám kotník v a ještě teď to rozcházím. Na moto oprava za 700 + flaška za svařený padáky a nosič
Snad se počítaj i pády na jebkách
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
19. john
mě v pondělí 11.7. smetla dodávka s valníkem za Věšínem (mezi Příbramí a Plzní)
předjížděl jsem a když jsem byl na úrovni voje valníku tak ten kokot začal odbočovat doleva asi na nějakou cestu, před tim samo na 100% neblikal a hlavně ten zkurvenej zmrd nečuměl do zrcátka. Takže jsem to do něj částečně předkem a bokem fláknul.
Ted ležim v Příbrami na traumatologicko-ortopedickym oddělení a somruju od sester něco proti bolesti, sešroubovaný kosti lýtková a holení(byla to otevřená zlomenina) na pravý noze, zdrátovanej prsteníček na pravý ruce, otřes mozku, bolí mě pravý koleno celá pravá strana hlavy včetně zubú, naražený žebra, rameno a jsem samá modřina. Naštěstí nebo možná bohužel jsem vyjímečně nejel rychle. Ale naštěstí se nic horšího nestalo.
tohle smolim v posteli asi púl hodiny, bandit pičo bando zdar
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:mě v pondělí 11.7. smetla dodávka s valníkem za Věšínem (mezi Příbramí a Plzní)
předjížděl jsem a když jsem byl na úrovni voje valníku tak ten kokot začal odbočovat doleva asi na nějakou cestu, před tim samo na 100% neblikal a hlavně ten zkurvenej zmrd nečuměl do zrcátka. Takže jsem to do něj částečně předkem a bokem fláknul.
Ted ležim v Příbrami na traumatologicko-ortopedickym oddělení a somruju od sester něco proti bolesti, sešroubovaný kosti lýtková a holení(byla to otevřená zlomenina) na pravý noze, zdrátovanej prsteníček na pravý ruce, otřes mozku, bolí mě pravý koleno celá pravá strana hlavy včetně zubú, naražený žebra, rameno a jsem samá modřina. Naštěstí nebo možná bohužel jsem vyjímečně nejel rychle. Ale naštěstí se nic horšího nestalo.
tohle smolim v posteli asi púl hodiny, bandit pičo bando zdar
tyvole tak hlavně srůstej
...cockine, ať tě to moc dlouho nebolí
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
19. john
20. cockin
Banditatom (Člen) 17.07.2011 18:34:12 Offline |
no ty tož dobrej srůst přejem s paňmámou a hlafně bez trvalejch následku...
psst: pokud tam máš pjekný sestřičky zkus somrovat ještě něc jinnýho
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2011 19:26:28 Offline |
hlavně ,žes to přežil...držim palce , at se dáš brzy dohromady
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
no ty kráso,hlavně rychle a dobře srůstej...celá ta devatenáctka stojí poslední 2-3 roky nazpátek za hovno,podle statistik je to třetí nejhorší usek podle nehod a umrtí motorkářů
zejtra jedu do Pb,nechceš přinest retko
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
to cockin : ja zrastam doma sice len kotnik ale aj tak na pi.u marodka cca 6-8tyzdnov.
a na moto asi tohto roku nesadnem.bude bicykel a posilka...
nech ti to uteka aspon ako mne.
odporucam zakupit Wobenzym pekne mizne modrina aj opuch je OK sice to nieco stoji ale spokojnost.
bandaska ma vohnutý obě vidle, řidítka, nadrž totalně zmačkaná z obou stran, v piči podsedlák, páčka, zrcátka, předni blatník, utržený budíky a další odřeniny. to jen co jsem viděl na pár fotkach co udělal bracha ale nakonec toho bude asi o dost víc.
Kim psal:no ty kráso,hlavně rychle a dobře srůstej...celá ta devatenáctka stojí poslední 2-3 roky nazpátek za hovno,podle statistik je to třetí nejhorší usek podle nehod a umrtí motorkářů
zejtra jedu do Pb,nechceš přinest retko
mužeš se stavit, budu rád. je to ta nemocnice za jiraskovejma sadama, traumatologie ortopedie, na vratnici te navedou
Filous psal:...ty voe Čočkine, koukej srůstat, je to blbý, ale seš živej
...ta čeština je kouzelná je mi jasný, že nemyslíš, že je blbý, že je živej, ale dá se to vnímat v druhým smyslu i tak
osiris psal:Filous psal:...ty voe Čočkine, koukej srůstat, je to blbý, ale seš živej
...ta čeština je kouzelná je mi jasný, že nemyslíš, že je blbý, že je živej, ale dá se to vnímat v druhým smyslu i tak
...to bych mu dal palec dólu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:Filous psal:...ty voe Čočkine, koukej srůstat, je to blbý, ale seš živej
Slušnej černej humor
Jinak přeju brzký uzdravení.
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...ty voe Čočkine, koukej srůstat, je to blbý, ale seš živej
...a bude hůř!
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...ty voe Čočkine, koukej srůstat, je to blbý, ale seš živej
...ajó, to sem nedomyslel
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2011 21:02:46 Offline |
to čočkin:tak hlavně rychle a bezbolestně srůstej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 17.07.2011 21:13:50 Offline |
John - no jestli máš pořád ty E09 tak se ani nedivím, ty jsou na mokru hodně zrádný, špecielně zadní.
Cockin - ty woe to musela bejt neuvěřitelná mrda, takže to že seš dobitej je vlastně dobře, přeju rychlej srůst a štěstí u těch sestřiček.
nicola.foxx (Člen) 17.07.2011 21:26:40 Offline |
Ty kjawo Cockine, hlavne se uzdrav a at fsecko sroste jak ma.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
killerovka (Člen) 17.07.2011 22:26:27 Offline |
a kua
rychle a bezproblemove uzdravenie..
drz sa!!!
Killerovci
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Čočkyn, vogo dej se rychle do kupy, na mašinu zatim ser, ale ty sestřičky.... Si vyber nějakou .... no jako né uplně nej z oddělelní a máš to jasný, na ty nej to zkouší každěj, ale ty nétakpjekný budou vděčný a tím pádem lepší ...zavřeš voči a můžeš si představovat kerou chceš
Banditatom (Člen) 18.07.2011 07:12:25 Offline |
Lihy psal:Čočkyn, vogo dej se rychle do kupy, na mašinu zatim ser, ale ty sestřičky.... Si vyber nějakou .... no jako né uplně nej z oddělelní a máš to jasný, na ty nej to zkouší každěj, ale ty nétakpjekný budou vděčný a tím pádem lepší ...zavřeš voči a můžeš si představovat kerou chceš
aby še chudák nevrátil s tej nemocnice dotlučenej a ještě ke všemu vysátej...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...další co mění motorku tím,že ji nechá sešrotovat....
Brzký uzdravení a rychlý návrat do jedhoho sedla.
KDyby jsi chtěl pomoct při řešení pojistné dálosti, tak se ozvi.
Jestli to chápu správně, tak jsi poškozený = máš nárok na náhradu škody za motorku, oblečení, helmu, vše ostatní co jsi vezl, náhradu ušlého zisku, bolestné a posléze i trvalé následky (které se dají předpokládat)....
Jak nejde o život, tak nejde o nic.....
Póla psal:...další co mění motorku tím,že ji nechá sešrotovat....
Brzký uzdravení a rychlý návrat do jedhoho sedla.
KDyby jsi chtěl pomoct při řešení pojistné dálosti, tak se ozvi.
Jestli to chápu správně, tak jsi poškozený = máš nárok na náhradu škody za motorku, oblečení, helmu, vše ostatní co jsi vezl, náhradu ušlého zisku, bolestné a posléze i trvalé následky (které se dají předpokládat)....Jak nejde o život, tak nejde o nic.....
Jen jestli to nebude hodnoceno jako nesprávné předjíždění..
pokud by v místě byla křižovatka, a ne jen odbočka na místo
ležící mimo silnici,tak je skoro pravděpodobný..
To je dotaz na Čočkina,jak hodnotili zavinění na místě benga???
...a bude hůř!
Petr J. psal:to Osi: tak nějak si mne můžeš připsat...praštil jsem s baworákem na Col de Parpaillon...akorát to nebylo do prachu, ale do kamení...
...no sláva ...hlavně že seš celej
1. zzzmrzlinar
2. kelly01
3. xjelen
4. mazo
5. inkvizitorr
6. kožuch
7. kim
8. zzzmrzlinar (opět )
9. luboss
10. mamutek
11. ej
12. tonda gsf
13. inženýrek
14. karlos100
15. rohy
16 so 545
17. driver
18. abik
19. john
20. cockin
21. petr j.
Editoval osiris (18.07.2011 15:17:38)
dneska jsem se byl podívat na čočkina,dobitej je,ale smál se a říkal že už je to lepší...i s nohou už může hejbat,zítra prej zkusí šmajdat o holích a koncem týdne ho možná pustí domu...
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kua Cockine hlavne se uzdrav draku jeden. Hlavne ze to nebylo horsi, z teho se zas vylejzes ven. Preju rychly srustani
cockin psal:všem děkuju za podporu,
po práškach nebo kapačce na bolest je to celkem dobrý ale bez toho jsem v prdeli
Jo a na dořešení ty nehody si beru právníka
na pravnika se vyser, vem si radsi Paju Dolinka s Koldanem a Kojaka (toho ale jen tak na dovrseni pocitu respektu) No a pak me jeste napadl Progear (jakoze by tam prisel jako prvni s tim, ze by jim dal jeste sanci si vse spravne rozmyslet)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 20.07.2011 14:47:00 Offline |
Loser psal:cockin psal:všem děkuju za podporu,
po práškach nebo kapačce na bolest je to celkem dobrý ale bez toho jsem v prdeli
Jo a na dořešení ty nehody si beru právníkana pravnika se vyser, vem si radsi Paju Dolinka s Koldanem a Kojaka (toho ale jen tak na dovrseni pocitu respektu) No a pak me jeste napadl Progear (jakoze by tam prisel jako prvni s tim, ze by jim dal jeste sanci si vse spravne rozmyslet)
Kdy a kde.?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 20.07.2011 16:30:08 Offline |
Já teda jako nechci bejt svině, ale esli tam půjde Progear, tak viník vlítne na valník, aby ho to jako nekouslo do kotníků. A už vidím jak na něj huláká, že má jako tu poslední šanci.
ps. Promiň Progu, dostaneš maso a pivo navíc.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 20.07.2011 21:15:10 Offline |
nicola.foxx psal:Já teda jako nechci bejt svině, ale esli tam půjde Progear, tak viník vlítne na valník, aby ho to jako nekouslo do kotníků. A už vidím jak na něj huláká, že má jako tu poslední šanci.
ps. Promiň Progu, dostaneš maso a pivo navíc.
Jsem zvědav...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
cockin psal:všem děkuju za podporu,
Jo a na dořešení ty nehody si beru právníka
Hele jestli můžeš ber injekce ...ty sou nejlepčí ...já na nich ujížděl i když už nic nebolelo ale bylo čim dál těžší je vysomrovat ...tak brzký uzdravení
MRDAT!!!
Kožak psal:cockin psal:všem děkuju za podporu,
Jo a na dořešení ty nehody si beru právníkaHele jestli můžeš ber injekce ...ty sou nejlepčí ...já na nich ujížděl i když už nic nebolelo ale bylo čim dál těžší je vysomrovat ...tak brzký uzdravení
a domů si pak nech někde napsat NIMESIL, pytlíčky s práškem hóóódně velkej pomocník, sice v návodu píšou na menstruační bolesti ale alespoň jsem se vyspal
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kožak psal:cockin psal:všem děkuju za podporu,
Jo a na dořešení ty nehody si beru právníkaHele jestli můžeš ber injekce ...ty sou nejlepčí ...já na nich ujížděl i když už nic nebolelo ale bylo čim dál těžší je vysomrovat ...tak brzký uzdravení
a domů si pak nech někde napsat NIMESIL, pytlíčky s práškem hóóódně velkej pomocník, sice v návodu píšou na menstruační bolesti ale alespoň jsem se vyspal
...nejlepčí je DHC-dihydrokodein...luksusní mňamka ...voptej se Osiho a to je ňáááákej feťák ...i dochtoři řikaj, že je to dobrota: http://www.drogy-info.cz/index.php/info … u_metadonu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2011 20:53:57 Offline |
no hovno tomu je v takovzmhle stavu jsem koupil i tu moji
Jo, sice tomu hovno je, ale s ohledem na ceny, je lepší koupit novou(skoronovou) a tohle si nechat na náhradní díly.....
Navíc dnes funglovka za 165tis.......
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2011 06:19:36 Offline |
jenže ne vzducháč tohle dá za dvacku do luxusního stavu.
K.a.s.y.m. psal:jenže ne vzducháč tohle dá za dvacku do luxusního stavu.
no s tim bych byl opatrnej...se mi zdá že to už neni uplně jednostopý vozidlo a rovnat rám, vycuknout motor a vyvyřit nový žebra (modlit se aby nebyl prasklej blok bo to je pak komplet rozborka a jen na těsněních seš tam za 7 táců), nový trubky do vidlí.... na fotkách to neni vidět ale po takový ráně tam toho můžou bejt mraky třeba bouchlej kotouč a hned si tam za dalších 7... pokud to člověk nechce jen zbastlit, tak souhlas s Jelenem... po sezóně s trochu štěstí sežene za 40 perfektní motyku a s touhle na díly je celkem na dlouho spokojenej parchant
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:jenže ne vzducháč tohle dá za dvacku do luxusního stavu.
no s tim bych byl opatrnej...se mi zdá že to už neni uplně jednostopý vozidlo a rovnat rám, vycuknout motor a vyvyřit nový žebra (modlit se aby nebyl prasklej blok bo to je pak komplet rozborka a jen na těsněních seš tam za 7 táců), nový trubky do vidlí.... na fotkách to neni vidět ale po takový ráně tam toho můžou bejt mraky třeba bouchlej kotouč a hned si tam za dalších 7... pokud to člověk nechce jen zbastlit, tak souhlas s Jelenem... po sezóně s trochu štěstí sežene za 40 perfektní motyku a s touhle na díly je celkem na dlouho spokojenej parchant
Lihy,souhlas,že je to v podstatě neopravitelný,protože náklad je velkej,
ale jaks to myslel s těma dílama co tu může použít na jinou,
myslim jako třeba po dalším kreši,nebo jako obvyklou výměnu??
...a bude hůř!
karlos100 psal:co tu může použít na jinou,
myslim jako třeba po dalším kreši,nebo jako obvyklou výměnu??
Spíš až něco odejde sešlostí věkem...i když by se našly i zdravý věci co dost často nepřežijou normální odložení (držáky stupaček, dekly, nádobky....) a jestli si dělá sám serviz, tak má plno materiálu...znáš to...tady strhlá hrana na matce, támhle vymletej závit, polámaná elektrika, prasklá vratná pružina na stupačce, spuchřelá hadička.....sou to drobnosti, ale nemusíš nic shánět a čekat na dodání bo to odšroubuješ z vraku a hotovo.