Nejsi přihlášen
Výfuk koncovka-Barva nebo jiná úprava
Můžete mi poradit Koncovka výfuku je od předchozího majitele poškrábaná jak by jí vzal dráťákem nebo štětkou na hajzlík
Šlo by to přestříkat nebo nějak potáhnout karbonem??
Měnit nechci, páč to má super zvuk.
Jedině N, žádné S nic takového.Chci ten vítr cítit.Skaři vynechte ty keci..... bla bla bla.
Re: Výfuk koncovka-Barva nebo jiná úprava
PKFOX psal:Můžete mi poradit Koncovka výfuku je od předchozího majitele poškrábaná jak by jí vzal dráťákem nebo štětkou na hajzlík
Šlo by to přestříkat nebo nějak potáhnout karbonem??
Měnit nechci, páč to má super zvuk.
Přepláštit,pokud to pujde.
Honzik8719 (Člen) 20.03.2011 12:19:15 Offline |
do určitý míry to pujde určitě vyleštit....
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 20.03.2011 19:52:37 Offline |
Frodo89 psal:Honzik8719 psal:do určitý míry to pujde určitě vyleštit....
Ty jsi ji nakonec leštil??
no kámoš měl nakonec nějaký věci doma tak sem mu to pěkně spotřeboval
...relativní kochač...
Spíš jsem chtěla než leštit, vzit to barvou existuje něco na koncovku libil by se mi styl jako carbon.Jo a psalo se o samolepkach neshoří mi na té koncovce
Jedině N, žádné S nic takového.Chci ten vítr cítit.Skaři vynechte ty keci..... bla bla bla.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2011 07:24:29 Offline |
jestli se ti to líbí nech si ho přepláštit do Karbonu.s tou samolepkou nevim,ale vejfuky se dost ohřívaj.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Já to nechal přepláštit v Tenaxu a spokojenost.
Z rozmlácenýho karbonu, mám nádhernej nerez.
Jinak karbon uměj tyky, ale je to o ceně.
http://www.vyfukytenax.cz/
Pokud to nemáš pomačkaný, ale jenom poškrábaný tak stačí většinou přeleštit.
PKFOX psal:Spíš jsem chtěla než leštit, vzit to barvou existuje něco na koncovku libil by se mi styl jako carbon.Jo a psalo se o samolepkach neshoří mi na té koncovce
Myslíš jako věci skurvené barvou natřené jako nové vypadají. Někdy to funguje.Tady jestli to je ta koncovka v profilu nejde natřít tak aby to bylo jako nový.Přepláštit.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2011 10:33:30 Offline |
qwerty psal:Slecna/pani ma zajimavej podpis
Bandit
to je pokud se nepletu písnička od Lordů
K.a.s.y.m. psal:qwerty psal:Slecna/pani ma zajimavej podpis
Banditto je pokud se nepletu písnička od Lordů
to je muj podpis voe a nepletes
ale ja sem myslel
podpis PKFOX psal:Jedině N, žádné S nic takového.Chci ten vítr cítit.Skaři vynechte ty keci..... bla bla bla.
WD club member.
hlemejzd999 (Člen) 22.03.2011 15:43:11 Offline |
proč to chce přeplášťit ? dak to má skoro nový
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Je to ročník 95. Byla taková chuďerka pomlácená a vůbec se o ní majtel nestaral.Když se dělala kapalina byla pomalu jak želé,Spojka nic moc.Oděrky atd.Prý spadla ze stojánku no jasný tyhle kecy známe každý
No jenže přesto všechno se mi líbila a šla do ní.Přítel pomáhá umí,jinak dělám já chci to také umět,ale co nevíme ani jeden tak se ptám vás .Jste dobrá banda a je dobré vědět, že poradíte.No výfuk se zdá jak nový,ale není zblízka je to hnus jak jsem psala pánovi asi jak spadla ze stojánku tak tam nechal kus svých hadrů ,které se připekly a pak to dával dolu štetkou na hajzl ,nebo dráťákem
Bandaska si však zaslouží péči a tu jí dám.Dala jsem nový filtr vzduchový a olejový,Motul olej,Novou brzdovku,výměna blinkrů a dělala se elktrika byla zprasená.
Pokukuji po pneu a brzdové destičky.Je na ní ještě dost práce,ale to neva potom to svezení kuva to je nádhera stojí za to je to srdcovka.
Jo někdo psal slečna nebo paní já ti dám paní ne stále slečna
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 07:36:40 Offline |
to musela bejt za odvoz když do ní ještě hodláš tolik nasypat jinak ať ve zdravý slouží
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2011 07:42:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:to musela bejt za odvoz když do ní ještě hodláš tolik nasypat jinak ať ve zdravý slouží
ty woe , to by musela odvézt tu mojí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 08:12:07 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:to musela bejt za odvoz když do ní ještě hodláš tolik nasypat jinak ať ve zdravý slouží
ty woe , to by musela odvézt tu mojí
tvoje ještě navíc žere volej takže by odvoz byl na tvoje náklady
No tak jěště jsem zjistila,uvolněný budík tacho celý se kuwa hejbal.Tak jsem rozebrala no to jsem si naběhla.Samo byl dost rozštípanej .Tak jsem koupila dvousložkové lepidlo z Lídlu mám to cestou do garage a začala lepit puzzle.Výsledek koněčně to drží jako sfina.
Jsem zjedavá co objevím dále. koukám,že se hýbe ovladaní na řidítkách světel a blinkru no jdu kouknout co tomu je .....
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2011 10:05:36 Offline |
PKFOX psal:No tak jěště jsem zjistila,uvolněný budík tacho celý se kuwa hejbal.Tak jsem rozebrala no to jsem si naběhla.Samo byl dost rozštípanej .Tak jsem koupila dvousložkové lepidlo z Lídlu mám to cestou do garage a začala lepit puzzle.Výsledek koněčně to drží jako sfina.
Jsem zjedavá co objevím dále. koukám,že se hýbe ovladaní na řidítkách světel a blinkru no jdu kouknout co tomu je .....
nic tomu neni..podlep to elektrikářskou nebo kobercovou páskou a zase to stáhni dohromady
přiznej se za kolik jsi ten vrak koupila??
No jak říkam bylo mě jí líto snad i to byl důvod jakési záchrany koupil mi ji přítel za 25 000.Něchtěl pro mne leštěnku a ani já nechtěla tahle mě vzala za srdce už jsem jí v garage špitla když tam nikdo nebyl,že jí tak nenechám,že ji dáme dohromady
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2011 10:30:26 Offline |
tak to pak jo..za tuhle cenu se to nechá já koupil B12 rv.95 nebo 96 to nevim přesně ani z techničáku..a byla ještě zválená za 20 tis. holt tomu musí dát člověk trochu sebe jinak by si to nekoupil
Parťáku..já mám taky takhle starej vrak a jsem na něj hrdej
Tak řidítka jsou tam rozšířená taková s hrazdou tak proto se mi tak dobře drží
V té objímce chybí ten čep je upylovaný,pořešila to el.páska a ztáhnout znova a drží.
díkec za radu
Stránky: 1