Nejsi přihlášen
Otočení předního kola ?
Zdravim
povadla se mi taková věc. nechal jsem si u kámoše přehodit novou gumu na přední kolo a když jsem s tim přišel domu zjistil jsem, že ji mám proti směru otáčení.
Tak jsem otočil kolo o 180 stupňu(všechno vypadá že sedlo)
Nerad bych si někde rozbyl hubu, a tak myslíte že to bude bez problémů fungovat?
všechno je to v lidech
Re: Otočení předního kola ?
Chlapy bodlo by kdyby jste někdo měl možnost vyfotit kolo ze předu abych viděl jaký váleček(nevím jak se to mu řiká, tomu co je nasazeno a přitaženo k vidlím)je to na každé straně - mají různý tvar a rozměr
abych se utvrdil, že to mám opravdu špatně
(prostě mi to tam takhle nějak líp sedlo než vobráceně)
ale svoji hloupost potřebuju nějak potvrdit.
Díkes
všechno je to v lidech
Čoveče to jak má bejt kolo je hlavně podle kotoučů,ne? Na ty gdyš se podíváš tak uvidíš že ty dírky co v nich sou tak jsou jako do čárky a to je kvůli chlazení brzd. Když to votočíš tak to zkazíš. Polož si to kolo do vidlí stoupni si z boku a podívej se jestli máš ty ,,čárky" stejně jako vzadu a je to,ne. Pak to tam soupni do trmenu bez tech valecku a presne uvidis kde ti jakej chybi,ale to pneu bych urcite votočil. Budto si zničíš gumu a nebo si nameleš. Neber to zle. Zdar
..............mno žiju abych fšecko přežil, ne? a teď mi v tom pomáhá zase B6N
Lafí psal:poznal jsem to podle toho že jsem si to označil ale kámošovi zapoměl říčt kde je jaká strana
já nevim jak ty ale na jednom z těch paprsků je vytlačená šipka a ta samá šipka je i na ty gumě, a logicky ta šipky musej jít stejným směrem
bud ten tvůj kámoš je nemehlo nebo jí tam nemáš
a kolo bych rozhodně neotáčel,nebude to dobrý na ložiska,kotouče
Stránky: 1