Nejsi přihlášen
Nove riditka (demontáž rukojetí?)
Tak som s tym jebnul pri rozbiehani na strku :( a rozjebal smerovku, zohol rajdy a poskriabal kelimky :( :( :(
Chcem sa spytat na tie nove rajdy. Vybrate uz mam LUCASy 127SC (770mm). Za cenu aku ich mam sa mi neoplati spekulovat.
Hacik je vsak v tom ze asi mesiac dozadu som namontoval Oxfordy. Precital som par tem o vymene riaditok a viem ze pod gripy treba olej alebo cistic brzd. Nikde ale nie je zmienka ci to zaberie aj na tie oxfordy.
Ako ich mam dat dole zo stareho volantu? Su tvrdsie ako origo gripy, takze sa pod ne dostanem jedine injekcnou striekackou a ci ten cistic brzd zaberie na to lepidlo....
Jo a som kokot v prachu vyváľany :(
Editoval osiris (23.03.2011 22:29:46)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2011 10:07:52 Offline |
Re: Nove riditka (demontáž rukojetí?)
no z volantu ti půjdou dolu blbě nech je ohřát a pak za ně pořádně vem třeba ho utrhneš i jen rukou stejně budeš sundavat jen levej..pravej budeš dávat i s plynovou rukojetí..jinak ten čistič by měl zabrat i na lepidlo,ale záleží taky čim jsi to tam lepil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Davat dole budem len ten lavy, to hej a teraz si nie som isty, ci som ho vobec lepil, lebo sa mi raz trochu pootocil, ked som vyskakoval schodik do "zimnej garaze"
...inak lepidlo som tam sral (pravdepodobne teda len na pravu stranu ) to ktore bolo pribalene od oxfordu...
Mour psal:Vy rukojeti lepíte Já dycky trochu mýdla, nasadil, potlačil a po vyschnutí drží jak víra
taky mně to tak vždycky fungovalo ale teď posledně nevim proč ani chemoprééénem sundaval sem odmašťoval a furt na piču, takže na férovku vteřiňák
MRDAT!!!
Hele, narazil som na problem pri zhadzovani starych riditek...
To su origo uchytene na "brejle" nitmy?
Zhora mi trcia chromove sosovicove hlavicky a zdola nemozem nahmat maticku. Nie je tam dobry pristup aby som sa pozrel, ale zda sa mi to ako zavit v okuliaroch a bez matice odspodu...
Ako to mam uvolnit?
Stránky: 1