Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 23.03.2011 22:00:47 Offline |
Re: prumerna spotreba Bandit 650 - vzduchac
Taky bych se potreboval dostat na tu prumernou z ty moji nadprumerny
Nevite nekdo jak na to?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Můžu se skromě zeptat jak moc a proč hlavně je tak důležitej údaj o průměrný spotřebě?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2011 07:37:02 Offline |
já na to seru ...dycky ,když to nastartuju , tak mi to začne žrát benzín ...nevíte co s tim ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 07:38:33 Offline |
hlemejzd999 psal:já na to seru ...dycky ,když to nastartuju , tak mi to začne žrát benzín ...nevíte co s tim ?
a taky ti to žere od plný po rezervu 15 litrů??? já furt nevim co s tim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2011 07:44:13 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:já na to seru ...dycky ,když to nastartuju , tak mi to začne žrát benzín ...nevíte co s tim ?
taky...ještě jsem se nedostal pod těch 15...
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2011 07:46:53 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:já na to seru ...dycky ,když to nastartuju , tak mi to začne žrát benzín ...nevíte co s tim ?
taky...ještě jsem se nedostal pod těch 15...
..dokonce ,někdy musim přepnout a to pak sežere i klidně 2l pod rezervu
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2011 07:49:17 Offline |
seru na to ...jedu na dřevo ...pila mi aspoň sežere jen 0,75l na nádrž a to neni tak hrozný....
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 08:10:53 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
a taky ti to žere od plný po rezervu 15 litrů??? já furt nevim co s timtaky...ještě jsem se nedostal pod těch 15...
..dokonce ,někdy musim přepnout a to pak sežere i klidně 2l pod rezervu
mě už se dvakrát povedlo i 5 pod rezervu
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 08:11:18 Offline |
hlemejzd999 psal:seru na to ...jedu na dřevo ...pila mi aspoň sežere jen 0,75l na nádrž a to neni tak hrozný....
a zkoušel jsi na ní někdy jezdit???
cí krávo tak tohle vlákno bych čekal tak kolem ledna, ale v březenci? to je nátěr
hele nojs - jestli si jako fakt neděláš prdel tak by mě zajímalo co jako čekáš za numero? jeden tůrista ti napíše 4,7 (marián to nebylo na tebe ) a jiný pako ti napíše, že to pod osum nedostane, bo s tim jezdí jak náš Kuba
a jestli hledáš to co uvádí Suzuki tak si prolistuj manuály - v Haynesovi je to tuším někde na začátku
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:seru na to ...jedu na dřevo ...pila mi aspoň sežere jen 0,75l na nádrž a to neni tak hrozný....
a zkoušel jsi na ní někdy jezdit???
Prej to ale nedělá dobře hemeroidům,tak bacha!
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
On ten dotaz je fakt úsměvný , ale někdy porovnat spotřeby je docela účelné, dávno nevím myslím, že s Paavlinem jsme si spotřebu porovnali při společné cestě na sraz, já jakýchsi 5-6 a von přes 8. Dal na servis a opravilo se to.
Ale nééé kurva
Ja to potřebuji k přihlášení do techničáku, je mi jedno kolik to bude žrát v reálu, budu si jí dávat do nákladú , tak potřebuji oficiální spotřebu... Oficiální z techničáku, nebo z technických údájú
Na vaši spotřebu prdim
Díkes pro toho kdo to sem šoupne
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
Banditatom (Člen) 24.03.2011 21:08:17 Offline |
jelikož mám minořádně intelektuální náladu a jsem v technický, takže aby mě jeho nejvyšší svátost nezjebala zasejc jak malýho smrada takže bečko bere od 4.5do 9L záleží na spojnici mezi sedlem a řídítkama
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen) 24.03.2011 22:00:02 Offline |
Mour psal:On ten dotaz je fakt úsměvný , ale někdy porovnat spotřeby je docela účelné, dávno nevím myslím, že s Paavlinem jsme si spotřebu porovnali při společné cestě na sraz, já jakýchsi 5-6 a von přes 8. Dal na servis a opravilo se to.
servis čeho? za 8 jezdím taky :(
snowflake600 (Člen) 24.03.2011 22:01:52 Offline |
snowflake600 psal:Mour psal:On ten dotaz je fakt úsměvný , ale někdy porovnat spotřeby je docela účelné, dávno nevím myslím, že s Paavlinem jsme si spotřebu porovnali při společné cestě na sraz, já jakýchsi 5-6 a von přes 8. Dal na servis a opravilo se to.
a bez ohledu na to, jestli jedu 70 a v klidu bo 170 a rvu ho...prostě mi nejde do hlavy, jak můžete jet za 5....
snowflake600 psal:snowflake600 psal:Mour psal:On ten dotaz je fakt úsměvný , ale někdy porovnat spotřeby je docela účelné, dávno nevím myslím, že s Paavlinem jsme si spotřebu porovnali při společné cestě na sraz, já jakýchsi 5-6 a von přes 8. Dal na servis a opravilo se to.
a bez ohledu na to, jestli jedu 70 a v klidu bo 170 a rvu ho...prostě mi nejde do hlavy, jak můžete jet za 5....
Tak to máš ňáký rozhaprovaný bych řek. Třeba u mně je docela znát jestli jedu v klídku za 5, nebo to votevírám a jedu za 8.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2011 07:20:35 Offline |
snowflake600 psal:snowflake600 psal:Mour psal:On ten dotaz je fakt úsměvný , ale někdy porovnat spotřeby je docela účelné, dávno nevím myslím, že s Paavlinem jsme si spotřebu porovnali při společné cestě na sraz, já jakýchsi 5-6 a von přes 8. Dal na servis a opravilo se to.
a nemáš to přetryskovaný?
Stránky: 1