Nejsi přihlášen
Re: Sháním revizáka...
Teda pokud jeste nestudujes tady .>Je treba dolozit revizi na spotrebice, ktere vnesu a uzivam podle CSN 331610 skupina E se tyka spotrebicu pouzivanych pri administrativni cinnosti. Coz je pro studenty vyhodne, nebot lhuty revizi jsou nejdelsi, ze vsech kategorii. Toto se vsak tyka spotrebice, ktery je starsi 2 let. Jinak staci zarucni list, doklad o koupi.
ad 1) Toto je specialita pouze koleji CVUT. Na zadne jine univerzite jsem se s tim v CR zatim nesetkal.
Hele taky musíme mít na koleji revize. Na podzim mě to tady dělal nějakej chlápek a dokonce zadarmo (něco dostal asi od čvutu), ale nemám už tucha co to bylo zač. A ani bych ti ho nedoporučil, protože i zadarmo byl drahej. Ďál mě revizi na pár věcí, ale byl tu snad dvě hodiny, než se vykecal.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
2 inženýrek: Jo, ale ten chodí jen jednou za rok.
2 deny1234: Důvod napsal Inženýrek. Získat z ekonomického záručák a doklad o koupi je složitější a zdlouhavější než to odnést někomu na revizi. Pak se něco stane a pojišťovna se na mě bude vozit, že jí to nemělo. Nebudu to riskovat, kort, když na to mam hmotku.
No nic, no... Zkusím to někde jinde...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:2 inženýrek: Jo, ale ten chodí jen jednou za rok.
Právě, to je škoda že se tu vobjeví jen jednou za rok, teď nám zavedli paušál místo jednotlivejch spotřebičů a lituju toho, že jsem zrevidoval jen čtvrtinu věcí abych za ně nemusel platit.
Tom-DK psal:a to jako i mobilního telefonu?
Všech o kterých přiznáš, že tam máš...
Samozřejmě, že se některé věci nepřiznávaj.
Je to prej hlavně kvůli tomu pojištění, aby se pak pojišťovna nechytala každého stébla a rovnou to neházela pod stůl.
Kelly01 psal:Hele, a jak to probíhá, napálí tam 380V a čeká jestli zakouří nebo jak ověří noťas, telefon a hifi věž
Nikdy jsem to nedělal... Nevím jak to probíhá.
Asi bych řekl, že kontrolujou jen zdroje, nebo ne?
U NB v poho, ale jak to udělaj u tý věže.
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2011 12:23:21 Offline |
Kelly01 psal:Hele, a jak to probíhá, napálí tam 380V a čeká jestli zakouří nebo jak ověří noťas, telefon a hifi věž
asi jo ...nám takhle dělali revizi el.sítě doma ...ale prej tam pouštěj 18000V z nějakýho přístroje bez ampér , tak nevim ..nějak měřej odpor ,nebo co .... ale sem , ...třeba sem blbje poslouchal
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2011 22:29:08 Offline |
mě se to zdálo hodně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
De spíš vo to, že u nás pokud by třeba někdo vybral na koleji pokoj, tak jsou věci pojištěný. Jenže jsou pojištěný jen věci který máš nahlášený, a pokud je máš nahlášený, tak je musíš mít i zrevidovaný.
Inženýrek psal:De spíš vo to, že u nás pokud by třeba někdo vybral na koleji pokoj, tak jsou věci pojištěný. Jenže jsou pojištěný jen věci který máš nahlášený, a pokud je máš nahlášený, tak je musíš mít i zrevidovaný.
Tak jsem to měl napsat už na začátku...
Ale nějak jsem nemohl najít vhodná slova.
Stránky: 1