Nejsi přihlášen
Re: pičoknajpa pátek 25.3.2011
Ondráš psal:Inženýrek psal:jojo, bubeneč sídlo mé
OK. Přinejhorším mě odvedeš.
hehe, no uvidíme, kdo koho bude vodvázet Byl jsem tam jednou a prostě si nepamatuju cestu domu což se mi zrovna moc nestává. Bylo toho už na mě nějak extra moc, zejtra jen pár piv a domu...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Kukii psal:v kolik tam dorazíte? mám čas do 10 tak bych se na jedno dvě píva zastavila
Tak nějak k večeru... 7-8. Nejspíš.
2 Inženýrek: Pár piv a domu... Chodím tam někoik let a snad ve středu to bylo prvně co se mi to povedlo.
Ale měl jsem namále...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kukii psal:v kolik tam dorazíte? mám čas do 10 tak bych se na jedno dvě píva zastavila
2 Inženýrek: Pár piv a domu...Chodím tam někoik let a snad ve středu to bylo prvně co se mi to povedlo.
Ale měl jsem namále...
dostavim se
Život je boj-mašina je nej!!!
Ondráš psal:Kukii psal:v kolik tam dorazíte? mám čas do 10 tak bych se na jedno dvě píva zastavila
2 Inženýrek: Pár piv a domu...Chodím tam někoik let a snad ve středu to bylo prvně co se mi to povedlo.
Ale měl jsem namále...
Taky to mas u me schovany
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Parádní kalba.
Pivko super - složení osazenstva ještě lepší.... a dokonce krom kulturní vložky v podobě mazurky ke konci přibyla i přednáška a německá básnička od paní učitelky.
No co víc si přát???
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Ondráš psal:Zustaň tam taky jednou do konce...
Sakra,ty ses mně taky stratil za rohem. Jaks dojels? Já usnul v tramvaji, budil mě řidič na šárce a když sem mu pak chtěl nastoupit zpátky, tak mně zmetek ani nevotevřel dveře Příchod domu už skoro za světla asi v 6
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondráš psal:Zustaň tam taky jednou do konce...
Sem slyšel že ste to tam pak s vodkou rozjeli ve velkym :))
No - po vejplatě - až odnesu většinu z toho co dostanu ke Kožakovi .. spočítám co zbyde a když to bude dost, přinesu to do PičoKnajpy a zůstanu až do konce :)
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Inženýrek psal:Sakra,ty ses mně taky stratil za rohem. Jaks dojels? Já usnul v tramvaji, budil mě řidič na šárce a když sem mu pak chtěl nastoupit zpátky, tak mně zmetek ani nevotevřel dveře
Příchod domu už skoro za světla asi v 6
Sem na tebe řval, ať zustaneš sedět v tý tramvaji co jede až k tobě, že jdu na jinou. Dojel v klidu, dík. Příště už jedu s Tebou.
V 6 je slušný. Já když měl motokárovej úlet a cestoval po Praze, tak jsem se se synem pani domácí potkal v půl osmý jak jde do školy.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1