Nejsi přihlášen
trubička - přední osa B6 (délka rozpěrky?)
Zdravím všechny a opět mám jeden speciální dotaz. Potřeboval bych zjistit, jak dlouhá je origoš trubička, která je v předním kole mezi ložiskama, zdá se mi, že tam mám asi neoriginál, protože v levým teleskopu není ten šroub, kterej prochází kolem zároveň, je asi 5mm utopenej, přitom hlava šroubu se opírá o pravej teleskop. Když vyndám kolo a našroubuju tam samotnej šroub, tak ho zašroubuju až je v levým teleskopu zároveň(tak jak jsem to viděl na jinejch B6). Předem díky za odpověd´.
Editoval osiris (25.03.2011 16:23:24)
Re: trubička - přední osa B6 (délka rozpěrky?)
...ložisko je nalisovaný ve vosazení, tagže ho nemůžeš namáčknout dál...dybys měl tu trubičku vymezovací kratší, tag by se ti ložisko nezamáčklo dál a osa neposunula dovnitř, jedinej efekt by to mělo f tom, že by se ti špatně točilo kolo nebo by se netočilo vůbec, bo středový kroušky ložiska by byli z boku namáhaný na tlak, coš bejt nesměj a tvůlivá tý trubičce nejsou...esi chceš mít jistotu, tag vyndej kolo a mrkni dovnitř, ta trubička by se měla minimálně pohybovat mezi ložiskama, nesmí tam plandat...spíš si myslim, že máš neorigo osu nebo tag něco...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1