Nejsi přihlášen
Re: ...sbk donington, gp jerez...
...škoda, ale ...jak jim ujížděl, to jsem teda věřil v první flek, pak ale ten melandri musel zapnout nějakej přídavnej motor ne?
...a to ztracený zadní kolo to jsou věci
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Super race doufal jsem až mi kuře málem zaskočilo Upadnuté kolo bylo pěkné překvapení Mám to jenom německy, jak je na tom ten Laverty? Sykes taky smolík, ale Biaggi je bojovník desetkrát jsem ho viděl na zemi
Druhý race uvidím až ze záznamu, dávám si ban na všechna témata o sbk až do sedmi do večera
Parádní race, bylo to opět maso. Jak začal ujíždět tak jsem věřil, ale jak začal Melandri stahovat půl vteřiny na kolo tak bylo vymalováno. Stejnak bomba výsledek a ty nervy u toho. Zapíjím to doma mandlovicí tak doufám, že vydržim do druhé gary...
Čaroděj Dobroděj 8-)
konečně good hardware
a good práce
už se těším na SBK v Brně
hír druhej race http://embed.zonein.tv/plkgftdhgfhydfyh … &h=675
Lepší někdy, než nikdy.
Chtel bych skouknout ze zaznamu ale na La7.it to jeste neni, kde se na to da cumet ?
běží to tady
http://mypremium.tv/
British Eu 2,stream3
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Billy psal:Chtel bych skouknout ze zaznamu ale na La7.it to jeste neni, kde se na to da cumet ?
Ty jo vy ostrileni v pc, kua nevim proc ale mam W7, mam danej prohlizec Chrome a nejede me na La7.it videa jakakoliv, reklamy jedou a pak uz to jen debilne porad nacita a nahore bez carka s casem cca jenom 3 minuty ze jako nejaky video je pusteny , nevim jde vam to nekomu ?
http://www.la7.tv/richplayer/?assetid=50207362
nebo to jako cumet pres nejakej jinej prohlizec ? Kua sere me to sem se chtel vecir na to podivat a zas hovno , fakt nevim co s tim
Tady je to nejlepší http://www.videohighlights.net/27032011 … bike-2011/
Race 1 čas 0:15 a polámané kolečko
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Tady je to nejlepší http://www.videohighlights.net/27032011 … bike-2011/
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 08148n.jpg
tak tohle je vzorová ukázka vady materiálu
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2011 10:07:52 Offline |
XJelen psal:podle mě matka zůstala se zbytkem náboje na mašině, takže matroš... ale kurva musí to bejt prdel! jedu rovně, jedu pozadu a pozadu to neni žádná prdel - můžu vyprávět
tak vyprávěj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:podle mě matka zůstala se zbytkem náboje na mašině, takže matroš... ale kurva musí to bejt prdel! jedu rovně, jedu pozadu a pozadu to neni žádná prdel - můžu vyprávět
tak vyprávěj
už sem psal vedle
Strýcfajtr !!!
Broky psal:Drakoxxl psal:Tady je to nejlepší http://www.videohighlights.net/27032011 … bike-2011/
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 08148n.jpgtak tohle je vzorová ukázka vady materiálu
Jaká vada ? dyk tam pomalu žádnej nejni
MRDAT!!!
gp jerez
...taky pěkný ...i s pádem brát sedmej flek je fajn, a nebejt toho výletu do kačera (ze sedmýho místa), byl by pravděpodobně čtvrtej
škarohlídům: a předjížděl, vypracoval si místa sám, nespadli mu jen do klína díky pádům ostatních, on sám taky upad
ps: musel jsem se smát momentu (i když je to smutný a od traťáků trapný a neprofesionální), když rossi poslal svoji vinou na zem stonera a osm pučmidrátů pomáhalo jemu a stoner chudák hned vedle jen kroutil hlavou, bylo mi ho líto, jsou to v tom španělsku klauni
zzzmrzlinar (Člen) 03.04.2011 19:30:23 Offline |
musím na to kouknot ze záznamu, na Pirelli day to nějak zapomněli promítat.
Jinak voba dva perfektní. Špeciálně u toho Kornfeila je vidět, že kdyby měl lepší motorku tak by jim zatápěl ukrutně, bo dcky když zaprší tak si s těma továrníma RSA najednou vytírá prdel.
Abraham taky nárámně, nestačím čumět, uvidíme na konci sezony
Jo jak říkal komentátor Karel Nováček je dobrej
Velmi rád jsme to sledoval... Abája to na mokru dost dobře hrotil... škoda pádu, kterej byl z přemíry motivace opět před něj, ale dopadlo to dobře
Nic lidského mi není cizí
Drakoxxl psal:Tady je to nejlepší http://www.videohighlights.net/27032011 … bike-2011/
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 08148n.jpg
se div volé, to furt vodlehčování a tady je výsledek. Kdyby měl kolo vod Bčka, tak by se mu tohle nestalo
Jo,jo z toho kouká výsledek.Když né minule,tak teďAle co mi sere je to že Eurosport nedává vůbec vstupy z endurance,který se teď jede.24h Bol ď or a tam taky jedou ňáký češi a slovenskej Macomotoracing.Kurvy,každej rok to dávali a teď hovno
XJelen psal:osi doplň do nadpisu Assen, bo zítra z toho kouká zas pecka výsledek. Superpole akorát Karel Čech lepší
Takže z první lajny vogo full gas a jedém!!!!
...počkáme s tím nadpisem až jak bude probíhat závod ...ale zatím
osiris psal:XJelen psal:osi doplň do nadpisu Assen, bo zítra z toho kouká zas pecka výsledek. Superpole akorát Karel Čech lepší
Takže z první lajny vogo full gas a jedém!!!!...počkáme s tím nadpisem až jak bude probíhat závod ...ale zatím
měls pravdu náčelníku tři kola před koncem z osmýho místa hasan jak kráva, natlučenej bůček, uvidíme jak ho to poznamená do druhý gara...
když jsem viděl voba efenberty na zemi myslel jsem že mi jebne
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:osi doplň do nadpisu Assen, bo zítra z toho kouká zas pecka výsledek. Superpole akorát Karel Čech lepší
Takže z první lajny vogo full gas a jedém!!!!...počkáme s tím nadpisem až jak bude probíhat závod ...ale zatím
měls pravdu náčelníku tři kola před koncem z osmýho místa hasan jak kráva, natlučenej bůček, uvidíme jak ho to poznamená do druhý gara...
když jsem viděl voba efenberty na zemi myslel jsem že mi jebne
...no už i ten start posral
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 14:29:44 Offline |
curva to fakt nemůže jednou vodstartovat normálně. z druhýho fleku vodrazí pátej a po prvním kole je 9átej, tam ho sice sundá Haslam, ale to by se mu nestalo kdyby byl na špici.
Pak stahuje, stahuje, což je sice hezký ale jaxi na hovno a pak hajs v překlápěčce, kde eště s sebou veme týmovýho kolegu. Snad to v tom druhým závodě bude lepší, pokud ovšem vůbec nastoupěj, Kuba nevypadal vubec zdravě jaxe válel v tom kačeru a nechtělo se mu zvedat.
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 22:31:56 Offline |
Osi - přesně tak, vůbec to nezmiňuj, prostě nevodstartuje, ne a ne a málem ho vosolí Quintoli s přeraženou pazourou.
No nic snad bude příště líp, ale vod toho Assenu si Kuba dost sliboval a když vezmu, že jsem dokonce uvažoval, že bych se tam jel s FOSákama podívat
a teď to dopadne jak? konečně jsem našle odkaz, který docela funguje a je to koukatelný
http://www.online-television.tv/tv/Eurosport+2
Nic lidského mi není cizí
Progear 650 (Člen) 31.05.2011 11:50:52 Offline |
Nevim, koukal sem na to na celý.. V druhém závodě jim motorka evidentně přestala fungovat, jak u Kuby tak u Gyntoliho....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:
Jaktože si nebyl na skajpu vogo, my s Karfíkem jsme sledovaly a konzultovaly...
Jinak Kuba super až na ty jeho proslavené starty, ale von na to přijde.
Kája Čech diktoval mocně....
Čaroděj Dobroděj 8-)
kájovo kvaldu jsem sledoval onlajn - jsem jeho velkej kritik, ale tohle střelil fakt kovbojsky, se tam rvali Stounr, Simončeli a Lorenzo vo každou desetinku a už to bylo jen tak na dojetí a voalá náhle jen tak mimochodem prolít cílovkou 17 s šestým časem.
SBK kvaldy jsem nikde nenašel, tak jenom z lajvtajmingu, ale zítra obě gara v přímáku na čt4
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 12.06.2011 15:19:10 Offline |
tak Smrž bohužel špatenka a kdovi jestli se nějak víc nezranil, nechtěl se vůbec zvednout, jen se tak vodkulil kousek z dráhy ven
to Abája jakože velkej masér, zase na vodě sedmej flek. Navíc si udělal velký voko u všech angličanů, jak tam po závodě v boxu pil čaj, příští rok tam bude mít kulisu jako kráva Čuměl jsem na nějakej britskej online přenos a hrozně ho tam chválili když přišlo na to kolik má Cardion AB bodů jako tým bodů jen s jednim jezdcem, kterej je eště k tomu rookie.
zzzmrzlinar (Člen) 12.06.2011 15:47:29 Offline |
Smržoun jede, ale nějak to nejni vono
XJelen psal:kájovo kvaldu jsem sledoval onlajn - jsem jeho velkej kritik, ale tohle střelil fakt kovbojsky, se tam rvali Stounr, Simončeli a Lorenzo vo každou desetinku a už to bylo jen tak na dojetí a voalá náhle jen tak mimochodem prolít cílovkou 17 s šestým časem.
SBK kvaldy jsem nikde nenašel, tak jenom z lajvtajmingu, ale zítra obě gara v přímáku na čt4
...když s těma empatiema si stejně nepomůžeš, holt ať chceš nebo ne je abrahám dobrej ...přeješ neskonale smržoj a on stejně jako minule s tím flákne o zem, dneska dokonce dvakrát, ač ho protěžuješ, skáče po zemi víc než tvůj zatracenec abája
...já fandím oběma a zrovna tak oběma přeju
ps: zas jen trápím
osiris psal:XJelen psal:kájovo kvaldu jsem sledoval onlajn - jsem jeho velkej kritik, ale tohle střelil fakt kovbojsky, se tam rvali Stounr, Simončeli a Lorenzo vo každou desetinku a už to bylo jen tak na dojetí a voalá náhle jen tak mimochodem prolít cílovkou 17 s šestým časem.
SBK kvaldy jsem nikde nenašel, tak jenom z lajvtajmingu, ale zítra obě gara v přímáku na čt4...když s těma empatiema si stejně nepomůžeš, holt ať chceš nebo ne je abrahám dobrej ...přeješ neskonale smržoj a on stejně jako minule s tím flákne o zem, dneska dokonce dvakrát, ač ho protěžuješ, skáče po zemi víc než tvůj zatracenec abája
...já fandím oběma a zrovna tak oběma přeju
ps: zas jen trápím
a dyť jó ale ten první pád měl Kuba skoro stejně krásnej jak ty v Tchořovicích, to byly airy jak vod Vorla na snoubiči
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 14.06.2011 10:10:51 Offline |
Inženýrek psal:To se mu to jezdí s timhle v cíli
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … b_9281.jpg
myslím, že na Kárla čekají trošku mladší modely než tydle, ne že by to nebylo fešný, ale přecejen je to spíš pro starší pardály jako třeba já, Kárl spíš asi ňákou sedmnáctku né??
Ále ty trenky má zařízlý luxusně
Velkej Tuzex, koukal jem na ní už když představovali jejich Desmosedici.
zzzmrzlinar (Člen) 14.06.2011 11:17:45 Offline |
si přece nenamluví nějakou rozšlapanou pikslu vod sidólu
zzzmrzlinar (Člen) 20.06.2011 00:00:49 Offline |
to je tak, že to Smržák má v ceně to ježdění.
kdyby si vokruhový ježdění platil jako my, tak by si toho za ty prachy chtěl užít víc než jen pár kol
...
zzzmrzlinar (Člen) 30.06.2011 11:48:44 Offline |
tak tohle je hodně dobrá zpráva, Kornfix dostane RSA.
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 18970.html
konečně bude moct ukázat co v něm je, je to borec, nekecal a jezdil až si vyjezdil motorku.
zzzmrzlinar (Člen) 01.07.2011 17:50:44 Offline |
tak by to mohlo bejt dobrý, sice je to jenom trénink a ještě na mokru ale Kornfeil 5, Popov 10
...mokro moc nebylo, pár kapek, ani to trať pořádně nenamočilo, koukal jsem na to ...v prvním tréninku byl kornfeil až mezi posledníma, popov 17 ...kornfeil si zvyká na RSAčko, který mu udělá (a už i dělá, viz. druhej trénink) 2 vteřiny na kolo ...popov to má těžký, jede RSWčko a v italským a španělským šampinátu, kde nechával loni (kdy jeli všichni svorně RSWčka), všechny za sebou, zavelela na letošní ročník národní italská hrdost a první čtyři italové dostali RSAčka, a teprv teď jsou mu díky lepší technice vyrovnaný
...kluci zatím dost dobrý
zzzmrzlinar (Člen) 01.07.2011 23:40:41 Offline |
musí bejt fakt kurefsky dobrej ten Popov, hned tam vystřihnou desítku a na kornfeila na tom RSA jsem fakt zvědavej, konečně mu to vyšlo tak toho snad využije.
...tak nikde žádná senzace se nekonala, ani kornfeil, ani abrahám a vlastně ani popov, ten kdyby neudělal botu v předposledním kole a nenabral přes 10 sekund, moh se rvát o patnáctku, což by už senzace byla
Už se perou? Už se perou?
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 19009.html
co to tam bylo za strkanici? jenom sem něco zaslech na hovně... kde je nějaký fanoušek stounra aby nám to osvětlil, v poslední době má kamarády kam se podívá... sem ten poslední kdo by se chtěl padáji zastávat, ale tohle mě pobavilo už v kontextu stounrovo komentářů už před sezonou " mamí oni mi tam pořád všichni jezdí! "
Strýcfajtr !!!
Stonerovi se podle všeho nelíbilo, že se Abraham při testování držel za jeho motocyklem a snažil se kopírovat jeho stopu. Lídr kubatury MotoGP a mistr světa z roku 2007 mu přímo na trati pohrozil pěstí a dokonce vrazil motorkou do té Abrahamovy.
Český jezdec si proto nechtěl nechat nic líbit a hned po návratu do boxů šel společně s mechaniky za Stonerem.
"Nic jsme si neudělali. Řekl jsem mu, že nechápu, proč to udělal. Bylo to od něj zbytečné, mohl z toho být průser. Podle něho jsem ho prý v jednom momentu nepustil a bylo to nebezpečné. Já mu na to odpověděl, jestli byl jeho strkanec do mě na trati bezpečný," citoval Abrahama server isport.cz.
Jedenadvacetiletý brněnský závodník přiznal, že se Stonera snažil držet. "V MotoGP jsem prvním rokem, proto potřebuji pomoc. Když mě někdo předjede, tak se podívám, jakým způsobem jede. Zajímá mě, kudy vede jeho stopa, abych věděl, jestli mám něco na svém stylu změnit," uvedl pro isport.cz Abraham, jemuž se při testech dařilo. Zajel pátý čas.
Abraham není prvním jezdcem, s kterým měl Stoner v letošním roce na trati konflikt. V Le Mans se dostal do křížku s Francouzem Randym de Punietem.
Koldan psal:já se jen optám, možná hloupě, von je nějakej nepsanej zákon, že nemůže závodník kopírovat stopu druhého, nebo je Stounr jen ješita?
no tak stounr neměl zelenou vestu, takže snad Karel moh poznat, že to není instruktor na druhou stranu ani inkviz na rozpravách nikdy nezdůraznil, že se nesmí kopírovat stopa rychlejšího jezdce, bude třeba to napravit
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 08.07.2011 22:21:43 Offline |
kurva Stounrovi jsem dycky fandil, že je jako jezdec famózní a nedělá takový divadýlka, ale poslední dobou má ňáký krámy nebo co a chová se jak kokot největší.
Minule dal pěstí Punietovi, tak teď prozměnu málem jednu chytil. Možná mu Kárl měl takovej výchovnej pohlavek šoupnout.
Jako dyby měl debil copyright na správnou stopu.
Banditatom (Člen) 23.10.2011 11:38:06 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Je to drsný, asi se mu urval pásek na přilbě
http://www.youtube.com/watch?v=W-c_ToiNn9I
God Save The Queen!
Progear 650 (Člen) 23.10.2011 13:17:59 Offline |
smůla...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...neříkám že ho přejel, ale bohužel od jeho předního kola dostal naložíno na hlavu, nebudu se s tebou datle hádat, měl jsem závod nahranej v HDčku a při krokování to tam je patrný, i ze záběrů na netu je vidět, že při odrazu rossiho od edwardse se předek jeho př. kola dostal na jeho přilbu zespoda od krku
Stránky: 1 2