Nejsi přihlášen
![]() |
kneehammer (Člen) 28.03.2011 13:52:49 Offline |
Stretch je na <->
Tak sem v sobotu natočil kilečko kolem chalupy a toho, kdo vymyslel streč v rozkroku u koženejch kalhot, bych pověsil za koule.
Nestači, že v dešťu je to super nástroj, jak zaplavit kule dešťovkou, ale nová zkušenost praví, že v zimě je to dělany na zaručenej zánět dolních cest píchacích. Prostě na kokot.
Má to taky někdo? Jak to řešíte? Vycpáváte vercajk novinama nebo jak?
..:: B12 inside ::..
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2011 14:20:57 Offline |
Re: Stretch je na <->
nejezdim v zimě v kůži
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 28.03.2011 15:56:17 Offline |
huskyb12 psal:aspoň budeš mít dobrou hemživost :)))
aby neměl přehemžíno
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 28.03.2011 17:00:39 Offline |
Lihy psal:huskyb12 psal:aspoň budeš mít dobrou hemživost :)))
K čemu mu bude hemživost, když nepůjde ani uchopit :)
stovka hřebík a bude jako kůl
zzzmrzlinar (Člen) 28.03.2011 17:53:53 Offline |
nás tady na drsném severu ňáká kosa na vořechách nerozhází.
a navíc mám rád volno na kulách, tak jezdim skoro furt v kevlar dřínách a když je zíma, tak co, dám pod dříny eště tepláky a hotové, vyřešené.
Když holt chčije, tak chčije a sem mokrej, v nejhorším nemoknoucí overal, ale ten už mám tři roky a eště jsem ho neměl na sobě
rok a půl sem dělal mesíka na bandasce a mnohdy bych dal všechno za to mít na kulkách nebo pod pazuchou nějaký to větrání... byly dny kdy sem jezdil s otevřenou bundou protože jinak to prostě nešlo...
tak holt jeden outfit na létou a druhej na ty větrnější dny...
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Radek-Ban psal:když je kosa jezdim v textilu ..kombošku mam jen na léto
jediný rozumný řešení
já mám taky tu streč... je fakt že tam fouká...ale hold jedu na motorce a ne autem tak to neřešímpod deset stupňů jezdí jen magor...
nicméně kámoš ji měl taky a pak ho týpek v autě sestřelil, čelní střet a kámoš jak letěl vzduchem, tak jak ho to katapultovalo z motorky, tak o spínačku (říká to) si rozpáral ocasa a má tam 20 stehů... málem byl bez ptáčka zpěváčka...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
![]() |
nicola.foxx (Člen) 29.03.2011 09:05:36 Offline |
tomasNJ psal:já mám taky tu streč... je fakt že tam fouká...ale hold jedu na motorce a ne autem tak to neřeším
pod deset stupňů jezdí jen magor...
nicméně kámoš ji měl taky a pak ho týpek v autě sestřelil, čelní střet a kámoš jak letěl vzduchem, tak jak ho to katapultovalo z motorky, tak o spínačku (říká to) si rozpáral ocasa a má tam 20 stehů... málem byl bez ptáčka zpěváčka...
Tome mas to z vypravjeni a nebo si to videl Wogo 20 stehu na jednovokym to uz pak vypada jak metr
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2011 10:07:58 Offline |
Ondráš psal:tomasNJ psal:si rozpáral ocasa a má tam 20 stehů...
Ty voe, to musel bejt useklej a na 2 půlky aby se tam těch 20 stehů vešlo.
hele třeba ho nemá jako mi normální jen 2 cm,ale třeba má 3 cm a tam už se to vejde
K.a.s.y.m. psal:hele třeba ho nemá jako mi normální jen 2 cm,ale třeba má 3 cm a tam už se to vejde
Jako myslíš, že když by se mu náhodou postavil než mu je sundaj, tak mu to pro jistotu udělali 6x dokola?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2011 10:15:05 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:hele třeba ho nemá jako mi normální jen 2 cm,ale třeba má 3 cm a tam už se to vejde
Jako myslíš, že když by se mu náhodou postavil než mu je sundaj, tak mu to pro jistotu udělali 6x dokola?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2011 10:15:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:hele třeba ho nemá jako mi normální jen 2 cm,ale třeba má 3 cm a tam už se to vejde
třeba počítali i vnitřní stehy
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
Nebo tu na severu ázie sme jaksi více ....hmmm
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2011 10:20:07 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:
víc než 3 cm
tomasNJ psal:já mám taky tu streč... je fakt že tam fouká...ale hold jedu na motorce a ne autem tak to neřeším
takže jsem jako magor???.............
hans psal:tomasNJ psal:já mám taky tu streč... je fakt že tam fouká...ale hold jedu na motorce a ne autem tak to neřeším
nicméně kámoš ji měl taky a pak ho týpek v autě sestřelil, čelní střet a kámoš jak letěl vzduchem, tak jak ho to katapultovalo z motorky, tak o spínačku (říká to) si rozpáral ocasa a má tam 20 stehů... málem byl bez ptáčka zpěváčka...takže jsem jako magor???.............
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 050527.jpg
jako jezdil sem i v zimě po praze - ale to mi bylo 23 a bylo to za dobrý prachy na tři roky starý motorce se dvěma kotoučema vepředu a jednim vzadu... motorem co hřál jak topení a velkym eskovym čumákem :)))
jezdit na jawce v takovym počasí jako je na fotce??? Na to se dá říct pouze :
http://www.youtube.com/watch?v=N8_GbB1Al-Q
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
![]() |
Banditatom (Člen) 29.03.2011 18:48:37 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:
tady na severu jak jsou ty dlouhý zimi tak nám to prodlužuje to ...hmmm
![]() |
kneehammer (Člen) 29.03.2011 19:28:05 Offline |
WenzelB6 psal:proti fukejři si beru dospod funkční Progress co má na kolenou a na gulometu
NOWIND membránu.
zni dobre, zkusim
![]() |
kneehammer (Člen) 29.03.2011 19:32:55 Offline |
No kdyz to shrnu, tak v zime nowind membranu nebo na jezdeni nebo textil. Je pravda, ze sem moc nevedel do ceho du, kdyz bylo tech 8 a pul nad nulou. A za jarni destik prosakujici strečem byt rad...aspon se na ceste od kempu ke kempu vercajk oplachne
No ale ten rozparane vercajk o spinacku... To je kurva velka dan za vetrani na kulach
měl rozvaleny aji pytel, takže těch 20 stehů tam má...
to jen pro obraz k čemu je streč taky dobrá...ale já ji mám taky a neřešim to...
hans:
jo si magor, ale diky takovým elefantentreffen funguje
já sem taky v 18 jezdil v -5°C a to sem měl tepláky a na tom rifle, ale z toho sem jaksi vyrostl
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:měl rozvaleny aji pytel, takže těch 20 stehů tam má...
to jen pro obraz k čemu je streč taky dobrá...ale já ji mám taky a neřešim to...
hans:
já sem taky v 18 jezdil v -5°C a to sem měl tepláky a na tom rifle, ale z toho sem jaksi vyrostl
...myslíš jako z těch tepláků a riflí jo?.....
WD club member...
Hanz psal:tomasNJ psal:měl rozvaleny aji pytel, takže těch 20 stehů tam má...
hans:
já sem taky v 18 jezdil v -5°C a to sem měl tepláky a na tom rifle, ale z toho sem jaksi vyrostl...myslíš jako z těch tepláků a riflí jo?.....
to těško dyk je furt jak ustřelený kecky
Strýcfajtr !!!
Mour psal:huskyb12 psal:Mour psal:Nebo tu na severu ázie sme jaksi více ....hmmm
bo Ti roba s ničim nepomuže :)))
Tam byla řeč o výnosu aut.pračky do jedenáctky
dyk řikals, že to byla lednice a dólu :)))
ale di, Ty brepto ...
XJelen psal:Hanz psal:tomasNJ psal:měl rozvaleny aji pytel, takže těch 20 stehů tam má...
hans:
já sem taky v 18 jezdil v -5°C a to sem měl tepláky a na tom rifle, ale z toho sem jaksi vyrostl...myslíš jako z těch tepláků a riflí jo?.....
to těško
dyk je furt jak ustřelený kecky
ty woe... a co takový progýr...
Stránky: 1