Nejsi přihlášen
Re: Oprava promačklé nádrže + chromování
nádrž bude problém, páč je dvojitá, to ti udělá akorát nějakej šikovnej Franta Finta opravář zemědělských strojů a budíky bude ještě větší problém, páč moc lidí už to nedělá.
Vim že sem ti nepomohl, ale bylo mi líto že ti sem nikdo nenapsal.
Sorry
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
...trošku ho vopravím jó ?
...nevím kde v ásii, ale určitě ti to srovná klempíř (zvol raději toho kterej ti slíbí srovnání bez rozpárání zespod)
...na pochromování má firmu jeden príma vietnamec s copem na bradě http://www.chromovani.cz/ buď ti to zmákne sám, nebo ti poradí kudy kam
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nawrc psal:nádrž bude problém, páč je dvojitá, to ti udělá akorát nějakej šikovnej Franta Finta opravář zemědělských strojů a budíky bude ještě větší problém, páč moc lidí už to nedělá.
Sorry
...proč a z jakýho důvodu by měla bejt kristepane nádrš dvojitá???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
DiK Osirisi za to chromovani... jinak dvojta nebo trojta to je snad fuk ne, nevim jak se to presne dela ale neco mi rika ze se na to neco navari a vytahne se to pak ne? Ale spis me zajima kde s tim to jestli nevite?
Jaycop psal:DiK Osirisi za to chromovani... jinak dvojta nebo trojta to je snad fuk ne, nevim jak se to presne dela ale neco mi rika ze se na to neco navari a vytahne se to pak ne? Ale spis me zajima kde s tim to jestli nevite?
Udělá ti to každej zručnej karosář...
a dělá se to tak jak jsi říkal... navaří se na to tyčinka vytahne se ta promačklina zbytek se dokytuje a zalakuje... a vypadá to jako nové...
Fik-B6S psal:Jaycop psal:DiK Osirisi za to chromovani... jinak dvojta nebo trojta to je snad fuk ne, nevim jak se to presne dela ale neco mi rika ze se na to neco navari a vytahne se to pak ne? Ale spis me zajima kde s tim to jestli nevite?
Udělá ti to každej zručnej karosář...
a dělá se to tak jak jsi říkal... navaří se na to tyčinka vytahne se ta promačklina zbytek se dokytuje a zalakuje... a vypadá to jako nové...
...a nebo taky "přísavkou" a nebo taky "přilepením" a nebo taky "vyfouknutím" a nebo taky "vytlačením" přes hrdlo a nebo taky "nahřejváním" a nebo taky "vyklepáním" a v nejhorším "rozpáráním" (chytrý to udělaj ze spodu a nejlíp ve "švu", dobytkům je to jedno ) a pak "vytlačením" nebo "vyklepáním" se zavařením rozpáranýho a přezkoušením sváru dřív než to vezme do ruky lakýrník
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:nawrc psal:nádrž bude problém, páč je dvojitá, to ti udělá akorát nějakej šikovnej Franta Finta opravář zemědělských strojů a budíky bude ještě větší problém, páč moc lidí už to nedělá.
Sorry...proč a z jakýho důvodu by měla bejt kristepane nádrš dvojitá???
tak sorry, možná se mejlim, ale vim že soused měl na wildstaru nádrž dvojitou aby při případnym kreši se prorazila jenom horní vrstva a vnitřní aby držela benzin, tak sem si myslel, že je to tak na každé motce
ale jsem člověk neznalý
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Stránky: 1