Nejsi přihlášen
Re: zrcátka na fobii v bazaru !!!
proč?? kde kdo tu nabízí nebo shání auta v diskuzi, tak proč by si zas jinej nemoh dát zrcátka do bazaru???
XJelen psal:hele furt lepší jak ten magor co si tam pokaždý nacpal půl svýho e-shopu
to jo, to je trapný, ale zakázaný to nikde nemá....
to jo tak třeba nějakej S kař by si je moh zkusit natunit na bandasku
tak to ten borec zkouší všude .
ale vubec se nedivím že to nemuže udat , dyk fabie se vubec nepovedly a dokurvili to těma "tříhrnkama" který když na to člověk dupne tak to je jak když někdo pustí vysavač
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:to jo tak třeba nějakej S kař
by si je moh zkusit natunit na bandasku
ale vubec se nedivím že to nemuže udat , dyk fabie se vubec nepovedlya dokurvili to těma "tříhrnkama" který když na to člověk dupne tak to je jak když někdo pustí vysavač
Bych řekl, že minulá fábie až na sedana se celkem designově povedla narozdíl od nynější generace. Jasný 3 válec je vysavač, ale to je motor primárně určenej na provoz po městě a nemůže za to, že si ho většina čecháčků koupila s vidinou trhače asfaltu. Měl sem nový Polo 1.2 půjčený jako náhradní vozidlo od dealera VW a po městě jsem neměl absolutně problém s tím strojkem co byl uvnitř. Ještě jsem s tím votočil 2x letiště a žádný trauma vyložený to taky nebylo.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:libac22 psal:to jo tak třeba nějakej S kař
ale vubec se nedivím že to nemuže udat , dyk fabie se vubec nepovedlya dokurvili to těma "tříhrnkama" který když na to člověk dupne tak to je jak když někdo pustí vysavač
Bych řekl, že minulá fábie až na sedana se celkem designově povedla narozdíl od nynější generace. Jasný 3 válec je vysavač, ale to je motor primárně určenej na provoz po městě a nemůže za to, že si ho většina čecháčků koupila s vidinou trhače asfaltu. Měl sem nový Polo 1.2 půjčený jako náhradní vozidlo od dealera VW a po městě jsem neměl absolutně problém s tím strojkem co byl uvnitř. Ještě jsem s tím votočil 2x letiště a žádný trauma vyložený to taky nebylo.
to jo souhlas ale lidi co znám si to kupili kuli spotřebě že ušetřej atd. ale v závěru ten "tříhrnek" musíš víc točit aby to troch jelo a tím víc žere , takže ve finále na
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:Zdenda psal:libac22 psal:to jo tak třeba nějakej S kař
to jo souhlas
ale lidi co znám si to kupili kuli spotřebě že ušetřej atd. ale v závěru ten "tříhrnek" musíš víc točit aby to troch jelo a tím víc žere , takže ve finále na
Ti nevím na fábce tříhrnku jsem měl nižží průměrnou spotřebu než na čtyřválu 1,4 - 94 koní v coltu
The father of the little princess of the dawn
já měl na firemní 1.2 průměrnou 6,4 l.....ale jelo to hezky, mě to bohatě stačilo...
cockin psal:na 1.2 je to spotřeba dost velká si myslim
to mam ja na superbu 1.9 tdi 96kw ale ten je kurevsky těžší a celkem jede
SROvnáváš hrušky s jabkama...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
libac22 psal:to jo tak třeba nějakej S kař
Nevim, prošel jsem za poslední dobu focuse, fabii, golfa, teď octavii. Ten 3 válec na ježdění město a příměstský provoz myslim ideální vzhledem k tomu, že je to základní motorizace. Já měl ve fabii 1.generace naftu, až na ten 3 válcový trkator chod a hluk, jízdě ušlo, prd to žralo. Svezl sem se v 1,9 a touž jelo slušně. Je potřeba uvážit, že mezi malými vozy je komfort víc než slušnej. Nejde to srovnávat s V.golfem, octavkou nedej bože 3.bmw. Ale za 150 tisíc na fabii sem neměl jedinej trabl.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1