Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 01.04.2011 17:43:50 Offline |
help palivoměr autobus
Potřebuju pánové vod MHD věděti kolik cca. máte dojezd do rozblikáni reservy ( takový to kdy už bliká i ten poslední díleček) a potom kolik je dojezd na reservu pač se mě to nějak nezdá... když jsem se byl projet tak jsem to trošku přetáhl až po rozblikání reservy a hle když jsem přidal plyn motorka začala cukat škubat ( najel jsem cca.15km) po natankování se mě tam vlezlo 21.7l ohnivé vody. tak nevím jestli jsem kokos já nebo jak jsem měl palivoměr ven tak jestliva jsem mu nějak neublížil.
Díky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: help palivoměr autobus
bliká pumpa = 6
bliká pumpa + dílek = 3,5
...je naprosto normální, když máš ve velký nádrži 3 litry benzínu, že při akceleraci a odlivu hladiny nasaje pumpa naprázdno, zaškube, hladina se přelije zpět a motor běží dál pravidelně
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom psal:Potřebuju pánové vod MHD věděti kolik cca. máte dojezd do rozblikáni reservy ( takový to kdy už bliká i ten poslední díleček) a potom kolik je dojezd na reservu pač se mě to nějak nezdá... když jsem se byl projet tak jsem to trošku přetáhl až po rozblikání reservy a hle když jsem přidal plyn motorka začala cukat škubat ( najel jsem cca.15km) po natankování se mě tam vlezlo 21.7l ohnivé vody. tak nevím jestli jsem kokos já nebo jak jsem měl palivoměr ven tak jestliva jsem mu nějak neublížil.
Díky
to máš z toho že je to eNko
a teď jinak, kup si jebku od klavírů a bude ukazovat dobře
a zas jinak z výše uvedenýho je jasný že ač nerad tak neporadím
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen) 01.04.2011 18:08:57 Offline |
To osiris: jj něco takového jsem potřeboval vědět hmm no musím se s tím ještě naučit
To Kakin: víš kam máš jít s jebkou vod pijána.... jo přesně sem a ještě v esku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:To osiris: jj něco takového jsem potřeboval vědět hmm no musím se s tím ještě naučit
...já myslím, podle toho co píšeš, že ti to funguje normálně
osiris psal:bliká pumpa = 6
...je naprosto normální, když máš ve velký nádrži 3 litry benzínu, že při akceleraci a odlivu hladiny nasaje pumpa naprázdno, zaškube, hladina se přelije zpět a motor běží dál pravidelně
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdy
tak nějak pane autobusák
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:osiris psal:bliká pumpa = 6
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdytak nějak pane autobusák
...jj kolego
osiris psal:Kim psal:osiris psal:bliká pumpa = 6
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdytak nějak pane autobusák
...jj kolego
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_csad.jpg
jo čepička na stranu,v sobě pár rumů a už se jela linka...kámoš jezdil nějakej ten rok a když začne vyprávět....ty woe to jsou story
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:osiris psal:Kim psal:
tak nějak pane autobusák...jj kolego
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_csad.jpgjo čepička na stranu,v sobě pár rumů a už se jela linka...kámoš jezdil nějakej ten rok a když začne vyprávět....ty woe to jsou story
...no bejvával jsem přímo u toho, takže vím moc dobře co se dělo za zvěrstva
Stránky: 1