Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » help palivoměr autobus

Banditatom (Člen)
01.04.2011 17:43:50

help palivoměr autobus

Potřebuju pánové vod MHD  věděti kolik cca. máte dojezd do rozblikáni reservy ( takový to kdy už bliká i ten poslední díleček) a potom kolik je dojezd na reservu pač se mě to nějak nezdá... když jsem se byl projet tak jsem to trošku přetáhl až po rozblikání reservy a hle když jsem přidal plyn motorka začala cukat škubat ( najel jsem cca.15km) po natankování se mě tam vlezlo 21.7l ohnivé vodysurprised. tak nevím jestli jsem kokos já nebo jak jsem měl palivoměr ven tak jestliva jsem mu nějak neublížilsmile1.

Díky

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
01.04.2011 17:55:05

Re: help palivoměr autobus

bliká pumpa = 6
bliká pumpa + dílek = 3,5
...je naprosto normální, když máš ve velký nádrži 3 litry benzínu, že při akceleraci a odlivu hladiny nasaje pumpa naprázdno, zaškube, hladina se přelije zpět a motor běží dál pravidelně
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdy

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kakac (Člen)
01.04.2011 17:56:10

Banditatom psal:

Potřebuju pánové vod MHD  věděti kolik cca. máte dojezd do rozblikáni reservy ( takový to kdy už bliká i ten poslední díleček) a potom kolik je dojezd na reservu pač se mě to nějak nezdá... když jsem se byl projet tak jsem to trošku přetáhl až po rozblikání reservy a hle když jsem přidal plyn motorka začala cukat škubat ( najel jsem cca.15km) po natankování se mě tam vlezlo 21.7l ohnivé vodysurprised. tak nevím jestli jsem kokos já nebo jak jsem měl palivoměr ven tak jestliva jsem mu nějak neublížilsmile1.

Díky

to máš z toho že je to eNkobigsmilebigsmilebigsmile
a teď jinak, kup si jebku od klavírů a bude ukazovat dobře evil
a zas jinak z výše uvedenýho je jasný že ač nerad tak neporadím smile2

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen)
01.04.2011 18:08:57

To osiris: jj něco takového jsem potřeboval vědětgood hmm no musím se s tím ještě naučitsmile1

To Kakin: víš kam máš jít s jebkou vod pijána....ass jo přesně sem a ještě v eskusickevilbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
01.04.2011 18:35:31

Banditatom psal:

To osiris: jj něco takového jsem potřeboval vědětgood hmm no musím se s tím ještě naučitsmile1

...já myslím, podle toho co píšeš, že ti to funguje normálně good

Kim (Člen)
01.04.2011 19:09:17

osiris psal:

bliká pumpa = 6
...je naprosto normální, když máš ve velký nádrži 3 litry benzínu, že při akceleraci a odlivu hladiny nasaje pumpa naprázdno, zaškube, hladina se přelije zpět a motor běží dál pravidelně
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdy

tak nějak pane autobusákgood

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
osiris (Člen)
02.04.2011 00:37:20

Kim psal:
osiris psal:

bliká pumpa = 6

...jj kolego bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_cepice_csad.jpg

Kim (Člen)
02.04.2011 10:28:33

osiris psal:
Kim psal:
osiris psal:

bliká pumpa = 6

...jj kolego bigsmile
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_csad.jpg

jo čepička na stranu,v sobě pár rumů a už se jela linka...kámoš jezdil nějakej ten rok a když začne vyprávětgood....ty woe to jsou storybigsmilegood

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
osiris (Člen)
02.04.2011 10:50:04

Kim psal:
osiris psal:
Kim psal:

...jj kolego bigsmile
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_csad.jpg

jo čepička na stranu,v sobě pár rumů a už se jela linka...kámoš jezdil nějakej ten rok a když začne vyprávětgood....ty woe to jsou storybigsmilegood

...no bejvával jsem přímo u toho, takže vím moc dobře co se dělo za zvěrstva bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS