Nejsi přihlášen
ZAPADOČESI A JIHOČEŠI, VYJÍŽĎKA?
Má být v neděli pěkně, tak kam, kdy kde vyrazíme? Kim, Stoner, Luk, faitík zatim nic , vojta, kojak, máca,..... a tak dále.
Editoval osiris (05.08.2015 15:39:41)
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Re: ZAPADOČESI A JIHOČEŠI, VYJÍŽĎKA?
K und K má v plánu jet semka,
http://www.firmy.cz/detail/2262238-miro … hurka.html
odjezd z Mirovic 10,00-10,30 podle počasí a teploty.Je tam hezký posezení na zahrádce,na sluníčku a dělaj tam pstruha na másle(dobrota).
Záleží jak se domluvíme.Sypte sem kdo pojede a podle toho se rozhodnem kam by se jelo.
My si na pstruha kdyžtak dojedem někdy jindy.Ju?
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
nety psal:Má být v neděli pěkně, tak kam, kdy kde vyrazíme? Kim, Stoner, Luk, faitík zatim nic , vojta, kojak, máca,..... a tak dále.
Máš stejně geniální nápady jako já, ale byls rychlejší
Dneska jsem absolvoval svolávačku, tak jsem pro.
Kam se pojede, je mi vcelku jedno. Mám propustku na celý den, tak se přizpůsobím.
Kim psal:K und K má v plánu jet semka,
Vřele doporučuji, nejen toho pstruha, ryby mají opravdu perfektní. O obsluze nemluvím, znám je od malička, výborní lidé...
stoner psal:nety psal:Má být v neděli pěkně, tak kam, kdy kde vyrazíme? Kim, Stoner, Luk, faitík zatim nic , vojta, kojak, máca,..... a tak dále.
Máš stejně geniální nápady jako já, ale byls rychlejší
Dneska jsem absolvoval svolávačku, tak jsem pro.
Kam se pojede, je mi vcelku jedno. Mám propustku na celý den, tak se přizpůsobím.
Pstroužek vypadá lákavě. Čas u Kima by byl taky akurát, uvidíme co poví kojak, taky měl něco v plánu, doufám, že se to sjednotí, abych zase po čase viděl všechny ksichty pohromadě
XJelen psal:Tak když vy vypadnete na jih, tak my bysme mohli zasejc místo vás do Plzně nejspíš pojedem podpořit Zvíře do Plzence ale počítám, že tam budem až odpoledne aby nám nerozdal montérky a nářadí
co ty v Plzenci?
Kim psal:K und K má v plánu jet semka,
odjezd z Mirovic 10,00-10,30 podle počasí a teploty.Je tam hezký posezení na zahrádce,na sluníčku a dělaj tam pstruha na másle(dobrota).
Záleží jak se domluvíme.Sypte sem kdo pojede a podle toho se rozhodnem kam by se jelo.
My si na pstruha kdyžtak dojedem někdy jindy.Ju?
Jo, to by šlo v kolik a kde v Protivíně ?
cockin psal:vy mě serete, mám chřipku, uvidim jak budu vypadat v neděli. zatim čus
Lepší chřipka, než rozlámaná a zdrátovaná klíční kost... Btw. nevíte někdo z vlastní zkušenosti, za jak dlouho po téhle operaci může člověk sednout na mašinu? Údajně se to díky těm drátum hojí docela rychle...
Stiegl psal:cockin psal:vy mě serete, mám chřipku, uvidim jak budu vypadat v neděli. zatim čus
Lepší chřipka, než rozlámaná a zdrátovaná klíční kost... Btw. nevíte někdo z vlastní zkušenosti, za jak dlouho po téhle operaci může člověk sednout na mašinu? Údajně se to díky těm drátum hojí docela rychle...
...jedenadvacátej den jsem jezdil se sešroubovanou klíční kostí ...neboj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nety psal:XJelen psal:Tak když vy vypadnete na jih, tak my bysme mohli zasejc místo vás do Plzně nejspíš pojedem podpořit Zvíře do Plzence ale počítám, že tam budem až odpoledne aby nám nerozdal montérky a nářadí
co ty v Plzenci?
Já nic... Zvíře tam má po rodičích barák, tak to tam jezdí čas od času vyvětrat, než se najde nějakej kupec.
Strýcfajtr !!!
trasa
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=r@st=r@srq=route(fast%2Ctoll)%3Aobec%20Mirovice%2C%20okres%20P%C3%ADsek%2C%20%C4%8Cesk%C3%A1%20republika%3EBavorov%3E%C4%8D%C3%A1st%20obce%20H%C5%AFrka%2C%20Horn%C3%AD%20Plan%C3%A1%2C%20okres%20%C4%8Cesk%C3%BD%20Krumlov%2C%20%C4%8Cesk%C3%A1%20republika@scrd=132166676,133926926,132249448,132525099,132221200,131201194,310610885@x=132102768@y=132570880@z=7
odjezd 10,30 z Mirovic,kdo se bude chtít přidat:
Bavorov na náměstí 11,15
Prachatice pumpa za kruháčem 11,45-natankovat+kafe,cígo,okouknout pumpařku,odjezd 12,00
Hůrka 12,30 až...nevím,ale tu hoďku a půl tam budem,zpátky pojedem nejspíš stejnou trasu.
Pajku pro tebe asi v Bavorově,co?
cockine neser a pojeď helikoptéro
a předpověď na neděli
http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=map … 11%2013;00
Kim psal:trasa
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=r@st=r@srq=route(fast%2Ctoll)%3Aobec%20Mirovice%2C%20okres%20P%C3%ADsek%2C%20%C4%8Cesk%C3%A1%20republika%3EBavorov%3E%C4%8D%C3%A1st%20obce%20H%C5%AFrka%2C%20Horn%C3%AD%20Plan%C3%A1%2C%20okres%20%C4%8Cesk%C3%BD%20Krumlov%2C%20%C4%8Cesk%C3%A1%20republika@scrd=132166676,133926926,132249448,132525099,132221200,131201194,310610885@x=132102768@y=132570880@z=7
Bavorov na náměstí 11,15
Prachatice pumpa za kruháčem 11,45-natankovat+kafe,cígo,okouknout pumpařku,odjezd 12,00
Hůrka 12,30 až...nevím,ale tu hoďku a půl tam budem,zpátky pojedem nejspíš stejnou trasu.
a předpověď na neděli
Pane fachmajstr klobouk dolů, dobře to máš vymyšlený, v 10 sem u tebe
Kim psal:trasa
Bavorov na náměstí 11,15
a předpověď na neděli
No dobrá, buď vás odchytnu až pojedete kolem Protivína, nebo budu 11,15 v Bavorově.
Berete baťůžky ?
sakra,koukám trasa jako vyšitá,ještě jeden pokus a pak s noťasem fláknu vo zem
Stiegl psal:Kim psal:K und K má v plánu jet semka,
http://www.firmy.cz/detail/2262238-miro … hurka.htmlVřele doporučuji, nejen toho pstruha, ryby mají opravdu perfektní. O obsluze nemluvím, znám je od malička, výborní lidé...
máš pravdu chlape,fajn lidi,taky je všade chválím a doporučuju
Kim psal:se.u na to
Pajku pojedem po čtyřce do Písku a pak uhnem na Putim,Ražice a tama...Přijeď do Bavorova ať se nenaháníme
Co já vím tak baťůžek nikdo nebere.
Á, tak to jo, jedete zadem.
Ty vogo, celej tejden lákám panimámu na nedělní kochačku, že bude hezky. Jak já jí to teď jen vysvětlím
barynek psal:a já na vás bo nevim ...
joo, a taky mam práci
práce není zajíc.....,tak koukej přitáhnout,máš několik posledních tejdnů svobody,než vlezeš do chomoutu
Kim psal:barynek psal:a já na vás bo nevim ...
joo, a taky mam prácipráce není zajíc.....,tak koukej přitáhnout,máš několik posledních tejdnů svobody,než vlezeš do chomoutu
uvidíme jak na tom budou po dnešním uvítacím dni plotýnky a jestli se mi bude zítra chtít kdyžtak se svezu, jenže vy jste hovada, jezdite jak blázni a člověk aby vám pak stačil, po roce a půl pomalu ani nevím, jak se rozjet
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kim psal:barynek psal:a já na vás bo nevim ...
joo, a taky mam prácipráce není zajíc.....,tak koukej přitáhnout,máš několik posledních tejdnů svobody,než vlezeš do chomoutu
uvidíme jak na tom budou po dnešním uvítacím dni plotýnky a jestli se mi bude zítra chtít kdyžtak se svezu, jenže vy jste hovada, jezdite jak blázni a člověk aby vám pak stačil, po roce a půl pomalu ani nevím, jak se rozjet
tak pojedeš jako první, nebuj, ti ty plotýnky rozmasírujeme. Počítam, že zítra to nebude žádná palba, spíš kochačka. aspoň u mě, teprva se seznamujeme
nety psal:barynek psal:Kim psal:
práce není zajíc.....,tak koukej přitáhnout,máš několik posledních tejdnů svobody,než vlezeš do chomoutuuvidíme jak na tom budou po dnešním uvítacím dni plotýnky a jestli se mi bude zítra chtít kdyžtak se svezu, jenže vy jste hovada, jezdite jak blázni a člověk aby vám pak stačil, po roce a půl pomalu ani nevím, jak se rozjet
tak pojedeš jako první, nebuj, ti ty plotýnky rozmasírujeme. Počítam, že zítra to nebude žádná palba, spíš kochačka. aspoň u mě, teprva se seznamujeme
...pojede nás víc,žádný kravení
jardagsf psal:bo jezdim pomalu a jeste nevim , jestli mi doma reknou jestli se mi chce tak bych se na vas zajel podivat , jak zerete ryby
ps.jak vas tam v te hospode poznam?
uvidíš,zahrádka je kousek od silnice....a nevoď nás za nos,znáš to tam né?
Kim psal:barynek psal:a já na vás bo nevim ...
...a kuuuurva......
WD club member...
Kim psal:nety psal:barynek psal:
uvidíme jak na tom budou po dnešním uvítacím dni plotýnky a jestli se mi bude zítra chtít kdyžtak se svezu, jenže vy jste hovada, jezdite jak blázni a člověk aby vám pak stačil, po roce a půl pomalu ani nevím, jak se rozjettak pojedeš jako první, nebuj, ti ty plotýnky rozmasírujeme. Počítam, že zítra to nebude žádná palba, spíš kochačka. aspoň u mě, teprva se seznamujeme
...pojede nás víc,žádný kravení
Sem je tudy před tejdnem plechovkou a nad Prachaticema na Líbínském Sedle byl sních. Nastřeluju hroty.
Pajk psal:Kim psal:nety psal:
tak pojedeš jako první, nebuj, ti ty plotýnky rozmasírujeme. Počítam, že zítra to nebude žádná palba, spíš kochačka. aspoň u mě, teprva se seznamujeme...pojede nás víc,žádný kravení
Sem je tudy před tejdnem plechovkou a nad Prachaticema na Líbínském Sedle byl sních. Nastřeluju hroty.
kecáš,nevěřím
http://www.zoover.cz/ceska-republika/ji … dlo/pocasi
stoner psal:nety psal:barynek psal:a já na vás bo nevim ...
joo, a taky mam práciNeser a koukej dojet, aspoň bych nejel ke Kimovi sám.
my jedeme každej zvlášť?
kde? kdy?
my se můžem potkat před půl 10 ve spáleným poříčí.
kojaksro psal:....sem v kombi taktak, takže do 10,30 sme u Vás Kime. Já, Progy a Martys....
to bude masovka Kim, stoner, barynek, nety, progy, martys, kojak, atd. slušná učást
nety psal:kojaksro psal:....sem v kombi taktak, takže do 10,30 sme u Vás Kime. Já, Progy a Martys....
to bude masovka Kim, stoner, barynek, nety, progy, martys, kojak, atd. slušná učást
jj,sestava i na soudek
sluníčko,10st.
Filous psal:...jel bych taky, ale jedete na mě brzo a bude vás hafo a to já nemít moc rát...ale na Lipno se těšim, to zas jo ...užite si to
v letě něco naplánujem,potajnu,když nemáš rád masovky
Kuwa fajné to bylo moc!!! jen kdybyste vy vopičáci nejezdili takovou pilu, aby vám barynek stačil a nemuseli jste na něj čekat
sestava gut, jídlo taky gut, počasí a trasa gut. Příště zdar
dík Kime
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 03.04.2011 18:27:13 Offline |
děte do ...fšichni motorka f servisu ...aspoň ten kufr jsem si dneska koupil
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
barynek psal:Kuwa fajné to bylo moc!!! jen kdybyste vy vopičáci nejezdili takovou pilu, aby vám barynek stačil a nemuseli jste na něj čekat
sestava gut, jídlo taky gut, počasí a trasa gut. Příště zdar
dík Kime
Taky velká poklona organizátorovi trasy. Jak říká strejda barynek - dobrá sestava, dobrej kandát a super trasa s pěkným povrchem. Ještě si začínam s busem rozumět, takže asik už si ho necham
Rád jsem Vás viděl vopičácí i kluky na všech možnejch strojích z příbramska v čele s bandiťákem corimecem.Taky dobrá parta
barynku ne,ne,dlouho si nejezdil,pár vyjížděk a vratíš se
pajku omlouvám se za zpoždění,ale viděls tu sestavu
Jídlo super jako vždy,čekalo se sice dýl.Není možný obsloužit dvacek hladovejch krků najednou.Kuchtík si určitě ještě teď utírá čelo
foto Prachatice pumpa:
Pilsen sekce:
Martin B12 (Člen) 03.04.2011 19:58:38 Offline |
jojo palec nahoru Kimovi,
luxusní vejlet to byl
street triple picco
to je ale pěknej autobus Někteří z pilsen sekce nebyli, ale prej se příště polepší (Luk, faitík). Nejdřív mě ten počet na tej benzínce v Prachaticích viděsil, ale naštěstí to nejelo všechno naráz.
Kim psal:Rád jsem Vás viděl vopičácí i kluky na všech možnejch strojích z příbramska v čele s bandiťákem corimecem.Taky dobrá parta
kéž bys měl pravdu
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 03.04.2011 20:03:18 Offline |
Kim psal:Rád jsem Vás viděl vopičácí i kluky na všech možnejch strojích z příbramska v čele s bandiťákem corimecem.Taky dobrá parta
pajku omlouvám se za zpoždění,ale viděls tu sestavu
V pohodě, sem se aspoň vykoupal v kašně, zatim co jsem čekal. Promiň Bavorove.
Dobré to bylo . Těsim se na další akcičku.
Banditatom psal:to nety: nenene tohlé je pěknej autobus
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … cn0466.jpg
jo pěknej je, o tom žádná, ale ty 2 vejfucky tomu beru vzhled sport roadsteru a nemaj tak pěknej zvuk dneska jsme byli 3 modrobilý, všechny krásný - páč neměli 2 vejfucky
Banditatom psal:to nety: nenene tohlé je pěknej autobus
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 03.04.2011 20:19:42 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:to nety: nenene tohlé je pěknej autobus
prdel si dělej s plastelíny
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kojaksro psal:....rád sem vás šesí viděl bejcí......až na vepřový v rybárně všechno na jedničku
....příště dáme drink
kombinace toho sosu a tatarky jak dopadla?
nety psal:kojaksro psal:....rád sem vás šesí viděl bejcí......až na vepřový v rybárně všechno na jedničku
....příště dáme drinkkombinace toho sosu a tatarky jak dopadla?
....ještě ňijak.....dobře mi spaluje prdel
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:nety psal:kojaksro psal:....rád sem vás šesí viděl bejcí......až na vepřový v rybárně všechno na jedničku
tak to teprva doběhne
kojaksro psal:nety psal:kojaksro psal:....rád sem vás šesí viděl bejcí......až na vepřový v rybárně všechno na jedničku
v rybí restauraci sis měl dát rybišku, se nediv že se tedka nevysereš
rád jsem tě viděl a budeš mít mejla, asi si myslim
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 03.04.2011 21:54:42 Offline |
barynek psal:kojaksro psal:nety psal:
kombinace toho sosu a tatarky jak dopadla?....ještě ňijak.....dobře mi spaluje prdel
v rybí restauraci sis měl dát rybišku, se nediv že se tedka nevysereš
rád jsem tě viděl a budeš mít mejla, asi si myslim
jednoho má vode mně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Takže, kam pak se zítra sklouznem? Faitík už má udělanej olej a filtry, takže můžem vyrazit. Navrhuju sraz někde kolem oběda, ale kde, nemam ponětí.
nety psal:Takže, kam pak se zítra sklouznem? Faitík už má udělanej olej a filtry, takže můžem vyrazit. Navrhuju sraz někde kolem oběda, ale kde, nemam ponětí.
hele vy dva jančíci co takhle zastavit se u mně na kafe,potřebuju s Váma něco probrat
Kim psal:nety psal:Takže, kam pak se zítra sklouznem? Faitík už má udělanej olej a filtry, takže můžem vyrazit. Navrhuju sraz někde kolem oběda, ale kde, nemam ponětí.
hele vy dva jančíci co takhle zastavit se u mně na kafe,potřebuju s Váma něco probrat
už jsme chtěli dneska, ale usoudili jsme, že zítra to bude lepší aspoň někde kolem bychom se mohli zklouznout.
nety psal:Kim psal:nety psal:Takže, kam pak se zítra sklouznem? Faitík už má udělanej olej a filtry, takže můžem vyrazit. Navrhuju sraz někde kolem oběda, ale kde, nemam ponětí.
už jsme chtěli dneska, ale usoudili jsme, že zítra to bude lepší aspoň někde kolem bychom se mohli zklouznout.
...dneska se jezdit nebude
Kim psal:nety psal:Takže, kam pak se zítra sklouznem? Faitík už má udělanej olej a filtry, takže můžem vyrazit. Navrhuju sraz někde kolem oběda, ale kde, nemam ponětí.
OK se stavíme, doufam, že tam nebudeš mít složený dřevo nebo uhlí
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Kim psal:nety psal:Takže, kam pak se zítra sklouznem? Faitík už má udělanej olej a filtry, takže můžem vyrazit. Navrhuju sraz někde kolem oběda, ale kde, nemam ponětí.
OK se stavíme, doufam, že tam nebudeš mít složený dřevo nebo uhlí
padesát metráků koksu....neboj,jedu na gas
faitík psal:škardík psal:děte víte kam
škarďo já ti říkal, že ti jí rozbijou
Strýcfajtr !!!
Kurňa klucí západočeský, to nikdo nejede? Dneska jsme se sklouzli s faitíkem, necelých 200km, návštěva u Kima, paráda, to je dycinky občerstvení Kdo zítra nejede, nedostane info o chystané akci Zítra kolem oběda zase výjezd.
Pajk psal:Tak jo, a kam frčíte ?
celkem jedno, aby se to aodpoledne dalo stihnout, docela bych zkusil kašperky, vacov... ale zatim nikdo. Takže cinknu asik kim, stoner, barynek a uvidíme kdo se chytne.