Nejsi přihlášen
Re: ZAPADOČESI A JIHOČEŠI, VYJÍŽĎKA?
půl druhá Horažďovice pumpa,nebo v jednu...stíháš Pajku?Nebo Pajku v jednu Strakonice OMV a pojedem druhou stranou přes Vacov a slezem se v Kašperkách ve dvě?A tou samou cestou potom zpátky?
Uvidíme jestli Pajk pojede,když ne platěj ty Horažďovice,čas si ještě upřesníme
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Takže po poradě s celou sekcí následující farplan - půl 12, sraz na náměstí sp.poříčí, obídek na míšově, mezi půl 1 a 1 sraz u Kima a výjezd směr Blatná, Sedlice, Strakonice, Kašperky, Vacov nebo tak nějak to bylo, Kim to už zná, si to dycky nepamatuju Takže styčný bod - Mirovice 13:00 odjezd.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Takže po poradě s celou sekcí následující farplan - půl 12, sraz na náměstí sp.poříčí, obídek na míšově, mezi půl 1 a 1 sraz u Kima a výjezd směr Blatná, Sedlice, Strakonice, Kašperky, Vacov nebo tak nějak to bylo, Kim to už zná, si to dycky nepamatuju Takže styčný bod - Mirovice 13:00 odjezd.
a nebo druhá až půl třetí v Kašperkách na pumpě
nety psal:Takže po poradě s celou sekcí následující farplan - půl 12, sraz na náměstí sp.poříčí, obídek na míšově, mezi půl 1 a 1 sraz u Kima a výjezd směr Blatná, Sedlice, Strakonice, Kašperky, Vacov nebo tak nějak to bylo, Kim to už zná, si to dycky nepamatuju Takže styčný bod - Mirovice 13:00 odjezd.
Já to zkusim, v kolik budete teda ve Strakonicích a kde tam ?
Pajk psal:nety psal:Takže po poradě s celou sekcí následující farplan - půl 12, sraz na náměstí sp.poříčí, obídek na míšově, mezi půl 1 a 1 sraz u Kima a výjezd směr Blatná, Sedlice, Strakonice, Kašperky, Vacov nebo tak nějak to bylo, Kim to už zná, si to dycky nepamatuju Takže styčný bod - Mirovice 13:00 odjezd.
Já to zkusim, v kolik budete teda ve Strakonicích a kde tam ?
Pajku asi tak v 13,45....OMV
nety psal:Pajk psal:Tak jo, a kam frčíte ?
celkem jedno, aby se to aodpoledne dalo stihnout, docela bych zkusil kašperky, vacov... ale zatim nikdo. Takže cinknu asik kim, stoner, barynek a uvidíme kdo se chytne.
barynek seká od včerejška na zahradě dřevo, aby mohly jezdit tatry s pískem a matrošem stavět domeček, příští týden pokud něco bude, tak jedu
Bandit 4EVER!!!
nety psal:Kurňa klucí západočeský, to nikdo nejede? Dneska jsme se sklouzli s faitíkem, necelých 200km, návštěva u Kima, paráda, to je dycinky občerstvení Kdo zítra nejede, nedostane info o chystané akci Zítra kolem oběda zase výjezd.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011492.jpg
moc hezký depo
Bandit 4EVER!!!
Kdo nejel, ať si rve vlasy. Opět poklona panu Závodčímu, opět výbornej bufet než přijel stoner, a cesta zase parádní. Povrch dobrý, všichni celý. Fakt moooc příjemně strávený odpoledne. Dneska to obzbvlášt bylo jak na točně mhd
v Kašperkách
na zastávce poprvé....
na zastávce ČSAD podruhé
nety psal:Kdo nejel, ať si rve vlasy. Opět poklona panu Závodčímu, opět výbornej bufet než přijel stoner, a cesta zase parádní. Povrch dobrý, všichni celý. Fakt moooc příjemně strávený odpoledne. Dneska to obzbvlášt bylo jak na točně mhd
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011496.jpg
v Kašperkách
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011500.jpg
na zastávce poprvé....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011502.jpg
na zastávce ČSAD podruhé
Pěkná ČSAD .... .....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
nety psal:Kdo nejel, ať si rve vlasy. Dneska to obzbvlášt bylo jak na točně mhd
v Kašperkách
To je pravda, akorát ta prostřední je čistokrevná, jinak samá karosa, kam to spěje, hrůza
Dobrý to bylo.
Pajk psal:nety psal:Kdo nejel, ať si rve vlasy. Dneska to obzbvlášt bylo jak na točně mhd
v KašperkáchTo je pravda, akorát ta prostřední je čistokrevná, jinak samá karosa, kam to spěje, hrůza
Dobrý to bylo.
tam prostě musel být jeden bandit, dyť to byla pičo vyjížďka. Moc fajn to bylo
Pajk psal:nety psal:Kdo nejel, ať si rve vlasy. Dneska to obzbvlášt bylo jak na točně mhd
v KašperkáchTo je pravda, akorát ta prostřední je čistokrevná, jinak samá karosa, kam to spěje, hrůza
Dobrý to bylo.
aby ses taky nenakazil
Kim psal:Pajk psal:nety psal:Kdo nejel, ať si rve vlasy. Dneska to obzbvlášt bylo jak na točně mhd
Dobrý to bylo.aby ses taky nenakazil
pane bóže chraň mě a mého oře vód nich, tfůj tajbl
Pajk psal:Kim psal:Pajk psal:
To je pravda, akorát ta prostřední je čistokrevná, jinak samá karosa, kam to spěje, hrůza
Dobrý to bylo.aby ses taky nenakazil
pane bóže chraň mě a mého oře vód nich, tfůj tajbl
to jsme jako přeslechli
Dobrý to bylo.
to bylo první, co mě napadlo, když jsem viděl to depo
Bandit 4EVER!!!
Luk psal:moc pekny kuci, pristi vikend uz snad budu taky pojizdnej
kujwa a já asik příští víkend zrovna vynecham... jojo, mooc pěkný. a ty cesty fakt parádní
barynek psal:Luk psal:moc pekny kuci, pristi vikend uz snad budu taky pojizdnej
neříkej, že furt čekáš na tu zavařenou stupnu??
ty vole, počkej tě prásknu otcovi Ten to měl rychle.
nety psal:barynek psal:Luk psal:moc pekny kuci, pristi vikend uz snad budu taky pojizdnej
neříkej, že furt čekáš na tu zavařenou stupnu??
ty vole, počkej tě prásknu otcovi Ten to měl rychle.
tak na co ještě čeká??
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:Luk psal:moc pekny kuci, pristi vikend uz snad budu taky pojizdnej
...prej bude výlet do Mostu,to ještě nevíš,co?
slysel sem...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Tak ako chasnící,blíží se nám víkend s ažůrovou oblohou,nepodniknem něco delšího?Co takhle jako loni na podzim-přes Kašperky do němec na Arber+štrůdl,kus po němcích a Strážnym zpět?
Urvu se v sobotu nebo v neděli,na pondělí
ps:ojro do kapše
Kim psal:Tak ako chasnící,blíží se nám víkend s ažůrovou oblohou,nepodniknem něco delšího?Co takhle jako loni na podzim-přes Kašperky do němec na Arber+štrůdl,kus po němcích a Strážnym zpět?
v neděli mam narozeniny, takže snad dostanu vycházky na apfelstudel mit vanille sauce. asi
Martin B12 (Člen) 20.04.2011 21:28:14 Offline |
2 Kim : tak v sobotu ráno razime na jih taky , ubytko je rezerv. v horní planý , kousek ciziny máme v plánu taky
street triple picco
Kim psal:Tak ako chasnící,blíží se nám víkend s ažůrovou oblohou,nepodniknem něco delšího?Co takhle jako loni na podzim-přes Kašperky do němec na Arber+štrůdl,kus po němcích a Strážnym zpět?
jsem v sudetech, mam rande s , takže za mně ne-e
Bandit 4EVER!!!
Já bych vyrazil.
S termínem jsem na tom stejně.
PS Chceš podniknout "něco delšího"? Naše poslední dvě "kratší" projížďky jsem se nedostal pod 360 km.
Za mě, v sobotu zatim nevim, neco mám tak do 2. Pak snad dám neco kratsiho nejlip s ňejakou rychlostni vlozkou. Na delší trasu, já asi spíš nedele klidně třeba od rána.
Luk psal:za me....pozor....
jooooooooooooo, uz sem pojizdnej
a radsi nedelej, sobotej nemuzu (ani brasule)
přesně sobotej už něco mám
ale v nedělej.... to bych jel
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Dobrá,tak teda neděle...plzeňácí přijedou na základnu jo?....a v kolik chcete jet?...v neděli je předpověď na Šumavu s přeháňkama,takže nemá cenu něco plánovat,někam dojedem a uvidíme
Pajku když pojedem spodem tak pro tebe asi Bavorov jako posledně,jestli ne tak by bylo lepší kdybys přijel na základnu,je možný že to vezmem na Horažďovice,Sušice a rovnou do němec.Jo a pošli mi číslo founu
Marťas zůstáváte až do pondělí?Domluvíme se po founu,ale kde se budem pohybovat,zatím těžko říct.Jak píšu uvidíme podle počasí
Fando 550-600 zvládneš,ne?
Tak a teď pište v kolik vylezete z pelechu
Kim psal:Dobrá,tak teda neděle...plzeňácí přijedou na základnu jo?....a v kolik chcete jet?...v neděli je předpověď na Šumavu s přeháňkama,takže nemá cenu něco plánovat,někam dojedem a uvidíme
Pajku když pojedem spodem tak pro tebe asi Bavorov jako posledně,jestli ne tak by bylo lepší kdybys přijel na základnu,je možný že to vezmem na Horažďovice,Sušice a rovnou do němec.Jo a pošli mi číslo founu
Marťas zůstáváte až do pondělí?Domluvíme se po founu,ale kde se budem pohybovat,zatím těžko říct.Jak píšu uvidíme podle počasí
Klidně 8.9 hodinka
Kim psal:Dobrá,tak teda neděle...plzeňácí přijedou na základnu jo?....a v kolik chcete jet?...v neděli je předpověď na Šumavu s přeháňkama,takže nemá cenu něco plánovat,někam dojedem a uvidíme
Pokud bude slušný počasí a delší trasa, tak bych se rozhodně přimlouval za to, srazit se co nejdřív. Páč až zastavíme někde na gáblík a vleze nás tam patnáct hladovejch, tak aby kuchaře netrefilo až se budem dožadovat stravy a jeden po druhým vodpadávat, wogo. Klíďo píďo můžu i do Horažďovic a číslo ti pošlu do mailu. Budou hostesky ? Vzal bych baťůžek, ale nesmíme jet jak jebalové , bo se vona pak nudí
halee, esli mate v pacu nakou mega akci vod rana se zranici, tak to ja bych vas asi dojel nekde na tom zradle
sme pozvany ke tchyni na nedelni velikonocni obed (tzv. infuze sadlem), to rozhodne nemuzu odmitnout
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Kucí plzeňcký před desátou u mně,v deset odjezd!!Fando budeš stíhat?Pro opozdilce v Bavorově u kašny na jedenáctou
Pajku hostesky?...nech baťůžek doma,vem si víc ojro,u Strážnýho je jich dost...a pojede se pila
Pajk psal:myslis pilu s MHD ? Mimochodem, jedna otazka. Pojede taky nejakej bandit mimo me, nebo jen jebky
si pif a jestli pojede Zdenda tak uvidíš pilu...hele zatím se nikdo nevyjádřil,aby sme nejeli jen my dvaja
plzeńcký hilmhergot co je s váma
Kim psal:Pajk psal:myslis pilu s MHD ? Mimochodem, jedna otazka. Pojede taky nejakej bandit mimo me, nebo jen jebky
si pif a jestli pojede Zdenda tak uvidíš pilu...hele zatím se nikdo nevyjádřil,aby sme nejeli jen my dvaja
plzeńcký hilmhergot co je s váma
já jsem za krusnohorce tenhle vejkend, takže sorry
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:Kucí plzeňcký před desátou u mně,v deset odjezd!!Fando budeš stíhat?Pro opozdilce v Bavorově u kašny na jedenáctou
Pajku hostesky?...nech baťůžek doma,vem si víc ojro,u Strážnýho je jich dost...a pojede se pila
Kime, desátá si myslím bude v pohodě.
Jsem si nejdřív vzpomněl na Chalupáře nebo co to bylo za film:
"Kdy vyrazíme? No ... Je to neděle .... Tak nebudeme bláznit. .... Stačí vyjet v pět."
Nety, Faitíku, Luku kde se sejdeme a v kolik?
barynek psal:já jsem za krusnohorce tenhle vejkend, takže sorry
to bys měl brát jako poctu ty hazle proradná a ne jako trest
ostatní šumavani - měl jsem cukání jet s Váma, ale jsem toho po pondělku ještě nějakej plnej
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:já jsem za krusnohorce tenhle vejkend, takže sorry
ostatní šumavani - měl jsem cukání jet s Váma, ale jsem toho po pondělku ještě nějakej plnej
My dneska krásných 325 a jeli jsem jak beránci po pondělku...
Čaroděj Dobroděj 8-)
Luk psal:ja pojedu, ale fakt az po tom obede...unterpaputchman...halt vas budu nekde nahanet
nety s Kubou se taky chystaj
Luku pojedem takový kolečko kolem Arberu,ve dvě na terase u jezera,asi
xrohy psal:XJelen psal:barynek psal:já jsem za krusnohorce tenhle vejkend, takže sorry
ostatní šumavani - měl jsem cukání jet s Váma, ale jsem toho po pondělku ještě nějakej plnejMy dneska krásných 325 a jeli jsem jak beránci po pondělku...
Jen tak na okraj... kolik stojí SMS?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:xrohy psal:XJelen psal:
ostatní šumavani - měl jsem cukání jet s Váma, ale jsem toho po pondělku ještě nějakej plnejMy dneska krásných 325 a jeli jsem jak beránci po pondělku...
Jen tak na okraj... kolik stojí SMS?
sorry brašule ňák nás to netrklo..
já jel s Feldou a Ankou a na ty zážitky s ferarri do Příbrami,a Kuba se přidal..
dobrá jízda,ani nebylo moc idiotů na silnici
...a bude hůř!
príma to bylo kucí....a že jsme málo najeli?...dyk se furt někde sedělo a žralo,chudák Pajk po dnešku přibere 3kila....za všechno může dnešní oslavenec,ten byl pořád hladovej
pozdní oběd
dobrota
ps: z videa mám houno protože jsem drbnul do kamery,je natočenej bavorskej les,obloha a zbytek sněhu na sjezdovce
Kim psal:príma to bylo kucí....a že jsme málo najeli?...dyk se furt někde sedělo a žralo,chudák Pajk po dnešku přibere 3kila....za všechno může dnešní oslavenec,ten byl pořád hladovej
pozdní oběd
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1149_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1151_1.jpg
dobrota
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1164_1.jpghttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1165_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1162_1.jpg
ps: z videa mám houno protože jsem drbnul do kamery,je natočenej bavorskej les,obloha a zbytek sněhu na sjezdovce
prdlajs, přijel jsem dom a vyžral ledničku jakej jsem měl hlad. Jinak .
však jo, kdo je má furt dojíždět, ostrostřelce všechny...
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:barynek psal:2 XJelen - ještě že máš ty klucí plzeňský a chomutovský, ty na tebe jako nekdo nesere
rád sem Vás viděl soudruzi doufám, že vám chutnalo
dneska se to tu střídalo až do večera
nápodobně XJelene jinak zajíček luxusní, předkrm a desert jakbysmet! ty švestkový povidla byly mnamozní. Někdy vemu ženu, at se taky pokochá tou tvojí nádherou
Bandit 4EVER!!!
Martin B12 (Člen) 25.04.2011 17:42:56 Offline |
ted jsme byli jezdit na Šumavě přes víkend a mě štve že to není u Prahy a doporučuju od Vyššího brodu projet rakouskou stranu
street triple picco
Martin B12 psal:ted jsme byli jezdit na Šumavě přes víkend a mě štve že to není u Prahy a doporučuju od Vyššího brodu projet rakouskou stranu
jj...a nejlepší je to v doprovodu jihočecha-hraničáře,naposled jsem se tam zamotal
Kim psal:Martin B12 psal:ted jsme byli jezdit na Šumavě přes víkend a mě štve že to není u Prahy a doporučuju od Vyššího brodu projet rakouskou stranu
jj...a nejlepší je to v doprovodu jihočecha-hraničáře,naposled jsem se tam zamotal
Jojo já jsem jezdil s katkou, jirkou silvrem a ten poslední nevim jaký tady má nick Asi se přestěhuju, protože tam máte jen dobrý silnice, ne jak tady
Brkos psal:Kim psal:Martin B12 psal:ted jsme byli jezdit na Šumavě přes víkend a mě štve že to není u Prahy a doporučuju od Vyššího brodu projet rakouskou stranu
Jojo já jsem jezdil s katkou, jirkou silvrem a ten poslední nevim jaký tady má nick Asi se přestěhuju, protože tam máte jen dobrý silnice, ne jak tady
Jo a chtěl bych jim poděkovat že mě vzali dík
Pajk psal:Kim psal:príma to bylo kucí....a že jsme málo najeli?...dyk se furt někde sedělo a žralo,chudák Pajk po dnešku přibere 3kila....za všechno může dnešní oslavenec,ten byl pořád hladovej
pozdní oběd
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1149_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1151_1.jpg
dobrota
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1164_1.jpghttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1165_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1162_1.jpg
ps: z videa mám houno protože jsem drbnul do kamery,je natočenej bavorskej les,obloha a zbytek sněhu na sjezdovceprdlajs, přijel jsem dom a vyžral ledničku jakej jsem měl hlad. Jinak .
hlad je sviňa,já přijel domu,gril roztopenej,hlad jsem neměl a stejně jsem se nacpal...od zejtřka držím dietu
Brkos psal:Kim psal:Martin B12 psal:ted jsme byli jezdit na Šumavě přes víkend a mě štve že to není u Prahy a doporučuju od Vyššího brodu projet rakouskou stranu
tomu nevěřím,že by se dědek vydal takhle daleko od domova...asi Hayden,co?
Kim psal:Brkos psal:Kim psal:
jj...a nejlepší je to v doprovodu jihočecha-hraničáře,naposled jsem se tam zamotalJojo já jsem jezdil s katkou, jirkou silvrem a ten poslední nevim jaký tady má nick Asi se přestěhuju, protože tam máte jen dobrý silnice, ne jak tady
tomu nevěřím,že by se dědek vydal takhle daleko od domova...asi Hayden,co?
Na firebladovi jel No nevim kolik toho ještě pak najezdili, ale asi dost
Brkos psal:Kim psal:Brkos psal:
Jojo já jsem jezdil s katkou, jirkou silvrem a ten poslední nevim jaký tady má nick Asi se přestěhuju, protože tam máte jen dobrý silnice, ne jak tadytomu nevěřím,že by se dědek vydal takhle daleko od domova...asi Hayden,co?
Na firebladovi jel No nevim kolik toho ještě pak najezdili, ale asi dost
jo Hayden,kdes na ně narazil,v Tejně
Kim psal:Brkos psal:Kim psal:
tomu nevěřím,že by se dědek vydal takhle daleko od domova...asi Hayden,co?Na firebladovi jel No nevim kolik toho ještě pak najezdili, ale asi dost
jo Hayden,kdes na ně narazil,v Tejně
Nene v Příbrami, byl jsem s Katkou dohodlej že se s nima svezu
krušnohorci naplánuju něco blíž k vám,třeba tady:
http://www.turistik.cz/cz/kraje/plzensk … j-s-baara/
jednou už jsem tam byl,kousek do němec a co si matně pamatuju tak i tady bylo pěkný svezení...ja?...po půlce května
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:2 XJelen - ještě že máš ty klucí plzeňský a chomutovský, ty na tebe jako nekdo nesere
dneska se to tu střídalo až do večeranápodobně XJelene jinak zajíček luxusní, předkrm a desert jakbysmet! ty švestkový povidla byly mnamozní. Někdy vemu ženu, at se taky pokochá tou tvojí nádherou
Jelene,cos mu prosatana ukazoval
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2011 08:16:54 Offline |
karlos100 psal:barynek psal:XJelen psal:
dneska se to tu střídalo až do večeranápodobně XJelene jinak zajíček luxusní, předkrm a desert jakbysmet! ty švestkový povidla byly mnamozní. Někdy vemu ženu, at se taky pokochá tou tvojí nádherou
tohle vyznělo dost zajímavě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
karlos100 psal:barynek psal:XJelen psal:rád sem Vás viděl soudruzi doufám, že vám chutnalo
velikonoční menu: Zajíček na víně, jehněčí kolínko, pečená kachýnka nadívaná jablky atd.
Barynek - pani naložíme do wellnessu a než jí to přestane bavit, tak si dáme něco po okolních kopcích akorát to nesmí bejt tejden po závodech, to jsem ňákej vybitej
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:barynek psal:
nápodobně XJelene jinak zajíček luxusní, předkrm a desert jakbysmet! ty švestkový povidla byly mnamozní. Někdy vemu ženu, at se taky pokochá tou tvojí nádherouJelene,cos mu prosatana ukazoval
velikonoční menu: Zajíček na víně, jehněčí kolínko, pečená kachýnka nadívaná jablky atd.
Barynek - pani naložíme do wellnessu a než jí to přestane bavit, tak si dáme něco po okolních kopcích akorát to nesmí bejt tejden po závodech, to jsem ňákej vybitej
už si zas vybitej a mě tu furt jebeš,že jsme ti jednou nekvákli,
že jedem na výlet
už ať má Barča vlastní řidičák,bude důstojnej zástupce Jelenojc
famílie na vyjížďky a ty dědku budeš sedět doma
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2011 09:52:49 Offline |
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:
Jelene,cos mu prosatana ukazovalvelikonoční menu: Zajíček na víně, jehněčí kolínko, pečená kachýnka nadívaná jablky atd.
Barynek - pani naložíme do wellnessu a než jí to přestane bavit, tak si dáme něco po okolních kopcích akorát to nesmí bejt tejden po závodech, to jsem ňákej vybitejuž si zas vybitej a mě tu furt jebeš,že jsme ti jednou nekvákli,
že jedem na výlet
už ať má Barča vlastní řidičák,bude důstojnej zástupce Jelenojc
famílie na vyjížďky a ty dědku budeš sedět doma
to má z toho věčnýho fitka..teď nemá kde brát energii když jí všechnu shodil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kokoti
vybitej sem v tom smyslu, že nemám potřebu se voblíkat a jet na hoďku kolem komína nebo do kauflantu je to jak s lyžema, vrátím se z alp a může mi místní Bublava políbit prdel alespoň na dva týdny.
Však von Karfík ví...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:barynek psal:
nápodobně XJelene jinak zajíček luxusní, předkrm a desert jakbysmet! ty švestkový povidla byly mnamozní. Někdy vemu ženu, at se taky pokochá tou tvojí nádherouJelene,cos mu prosatana ukazoval
no ty woe blbý je, že má narozky v lednu, kdy se nedá duřit, ale jako nápad je to excelentní
2 ostatní - no co mi asi ukazoval, wolové vymazlenej hotel s vymazlenou kuchyní
Bandit 4EVER!!!