Nejsi přihlášen
Re: ZAPADOČESI A JIHOČEŠI, VYJÍŽĎKA?
nety psal:tak prej má pršet, tak asi taky nic... Příští víkend mam celej výstavní, takže zase v pytli..
Počasí bohužel asi neklapne.
I když model na Medardu se tváří, že odpoledne pršet nebude.
A jak jste dnes uspěli? Koukal jsem dobře, že vás posuzoval Řehánek?
Kim psal:nety psal:tak prej má pršet, tak asi taky nic... Příští víkend mam celej výstavní, takže zase v pytli..
nety přemluv Kubu a pojeďte na autobusáckej sraz
...na to nemaj koule, sračky dvě
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
za mě asi nic, páč máme ještě za barákem tři dřeva který se muší naštípat a nažezat... ale už to mám umytý. Už enem namazat řetěz a přezout za pár dní až to dojedu a bude jako nová
ale na toho 4.července se těším
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:za mě asi nic, páč máme ještě za barákem tři dřeva který se muší naštípat a nažezat... ale už to mám umytý. Už enem namazat řetěz a přezout za pár dní až to dojedu a bude jako nová
ale na toho 4.července se těším
učitelskej napiš si do třídnice 5.7.,to tě ty vopičácí plzeňcký nic neřekli?
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
nety psal:tak prej má pršet, tak asi taky nic... Příští víkend mam celej výstavní, takže zase v pytli..
jinda se neutrhnu,jedině příští víko...potom až koncem června
Kim psal:barynek psal:za mě asi nic, páč máme ještě za barákem tři dřeva který se muší naštípat a nažezat... ale už to mám umytý. Už enem namazat řetěz a přezout za pár dní až to dojedu a bude jako nová
ale na toho 4.července se těšímučitelskej napiš si do třídnice 5.7.,to tě ty vopičácí plzeňcký nic neřekli?
tak vono je to pátýho? achaa
ty to bys čuměl co, bych byl nadrženej na prase a 4.zazvonil u dvěří ještě že nemám v notýsku 6., to by bylo ještě horší
Jo a ten příští tejden, jak je to s krajinkářema a duchodcima, můžou se s váma kdyžtak svézt? Jel bych i ve dvou, ale ne jak minule kudlu...
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:Kim psal:nety psal:tak prej má pršet, tak asi taky nic... Příští víkend mam celej výstavní, takže zase v pytli..
nety přemluv Kubu a pojeďte na autobusáckej sraz
...na to nemaj koule, sračky dvě
kdo se bojí sere v síni
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:osiris psal:Kim psal:
nety přemluv Kubu a pojeďte na autobusáckej sraz...na to nemaj koule, sračky dvě
kdo se bojí sere v síni
dyť všicí říkaj, že proti banditsrazům,to je jak u důchodců na kafíčku
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:faitík psal:osiris psal:
...na to nemaj koule, sračky dvěkdo se bojí sere v síni
...je na čase to poznat, nemyslíš? a věř, že se dá druhej den (nebo klidně během večera) i festově blít, a rozhodně ne po kafíčku
osiris psal:nety psal:faitík psal:
kdo se bojí sere v sínidyť všicí říkaj, že proti banditsrazům,to je jak u důchodců na kafíčku
...je na čase to poznat, nemyslíš? a věř, že se dá druhej den (nebo klidně během večera) i festově blít, a rozhodně ne po kafíčku
že bych dorazil aspoň v sobotu po výstavě? Faiťas co ty na to?
barynek psal:Kim psal:barynek psal:za mě asi nic, páč máme ještě za barákem tři dřeva který se muší naštípat a nažezat... ale už to mám umytý. Už enem namazat řetěz a přezout za pár dní až to dojedu a bude jako nová
ale na toho 4.července se těšímučitelskej napiš si do třídnice 5.7.,to tě ty vopičácí plzeňcký nic neřekli?
tak vono je to pátýho? achaa
ty to bys čuměl co, bych byl nadrženej na prase a 4.zazvonil u dvěří ještě že nemám v notýsku 6., to by bylo ještě horší
Jo a ten příští tejden, jak je to s krajinkářema a duchodcima, můžou se s váma kdyžtak svézt? Jel bych i ve dvou, ale ne jak minule kudlu...
tuhle sobotu nebo neděli,mě je to jedno(podle počasí),sraz na desátou v Nepomuku na pumpě...neboj,tempo bude vyloženě turistiko
tak sem sypte kdo by jel,uličnící
faitík psal:si myslim, že to letos neklapne, pádž 27. slavim narozky
hele já je slavím asi tak 30x do roka ale že bych kvůli tomu nejel na sraz?...nedělej Zagorku a poval
Kim psal:tuhle sobotu nebo neděli,mě je to jedno(podle počasí),sraz na desátou v Nepomuku na pumpě...neboj,tempo bude vyloženě turistiko
jo tak ono je to už tudlectu neděli? no tak to já tu nejsem, jedu se ženou na sever... ci fix, ja tu gumu snad tenhle rok nesjedu... ale přes příští týden budu doma sám, tak bych mohl aj na něco delšího
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:tuhle sobotu nebo neděli,mě je to jedno(podle počasí),sraz na desátou v Nepomuku na pumpě...neboj,tempo bude vyloženě turistiko
Jestli budu zdravej, tak bych se zkusil připojit.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2011 12:28:30 Offline |
Luk psal:ja budu stavet vlnolam na ceskej Fukusime, takze spis ne
...ale mozna se na nedeli urvu, uvidim
tam stejně makáš pár minut denně tak co by jsi se neurval
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
stoner psal:Kim psal:tuhle sobotu nebo neděli,mě je to jedno(podle počasí),sraz na desátou v Nepomuku na pumpě...neboj,tempo bude vyloženě turistiko
tak sem sypte kdo by jel,uličnícíJestli budu zdravej, tak bych se zkusil připojit.
barynek psal:Kim psal:tuhle sobotu nebo neděli,mě je to jedno(podle počasí),sraz na desátou v Nepomuku na pumpě...neboj,tempo bude vyloženě turistiko
tak sem sypte kdo by jel,uličnícíjo tak ono je to už tudlectu neděli? no tak to já tu nejsem, jedu se ženou na sever... ci fix, ja tu gumu snad tenhle rok nesjedu... ale přes příští týden budu doma sám, tak bych mohl aj na něco delšího
jo tudlectu,tu další a další a další něco mám nebo nemám čas
koukám na předpověď a lepší počasí bude v sobotu,takže na desátou u mně nebo po telefonu se někde slezem...jel bych někam na Šumavu,výlet co jsem plánoval necháme na jindy
Kvůli počasí bych taky vyrazil raději v sobotu.
Jinak podle dalších účastníků bych dal sraz buď u tebe nebo v Nepomuku.
Z Nepomuku bychom mohli jet přes Žinkovy a Petrovice do Klatov a Šumavu dát obráceně, co?
Kim psal:barynek psal:Kim psal:tuhle sobotu nebo neděli,mě je to jedno(podle počasí),sraz na desátou v Nepomuku na pumpě...neboj,tempo bude vyloženě turistiko
tak sem sypte kdo by jel,uličnícíjo tak ono je to už tudlectu neděli? no tak to já tu nejsem, jedu se ženou na sever... ci fix, ja tu gumu snad tenhle rok nesjedu... ale přes příští týden budu doma sám, tak bych mohl aj na něco delšího
jo tudlectu,tu další a další a další něco mám nebo nemám čas
nemam čas nemam čas, ty wole nezapomínejte, že 18.už máte na 14hod práci, jasný????
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kim psal:barynek psal:
jo tak ono je to už tudlectu neděli? no tak to já tu nejsem, jedu se ženou na sever... ci fix, ja tu gumu snad tenhle rok nesjedu... ale přes příští týden budu doma sám, tak bych mohl aj na něco delšíhojo tudlectu,tu další a další a další něco mám nebo nemám čas
nemam čas nemam čas, ty wole nezapomínejte, že 18.už máte na 14hod práci, jasný????
nebuj,počítám s tím,jedu
stoner psal:Kvůli počasí bych taky vyrazil raději v sobotu.
Z Nepomuku bychom mohli jet přes Žinkovy a Petrovice do Klatov a Šumavu dát obráceně, co?
Fando souhlas,konečnej verdikt,v Nepomuku na pumpě 10,00-10,20,kde se domluvíme kady a kam se budem motat
ps:dáme štrůdl v němcích?
Kim psal:barynek psal:Kim psal:
jo tudlectu,tu další a další a další něco mám nebo nemám časnemam čas nemam čas, ty wole nezapomínejte, že 18.už máte na 14hod práci, jasný????
nebuj,počítám s tím,jedu
huš jsem klidnější
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:stoner psal:Kvůli počasí bych taky vyrazil raději v sobotu.
Z Nepomuku bychom mohli jet přes Žinkovy a Petrovice do Klatov a Šumavu dát obráceně, co?Fando souhlas,konečnej verdikt,v Nepomuku na pumpě 10,00-10,20,kde se domluvíme kady a kam se budem motat
ps:dáme štrůdl v němcích?
takže zejtra v 10:00-10:20 v Nepomuku na Benzině (pyramida) - chápu to správně?
kdo jede s náma?
P.S.: štrůdl bych dal
faitík psal:Kim psal:stoner psal:Kvůli počasí bych taky vyrazil raději v sobotu.
Z Nepomuku bychom mohli jet přes Žinkovy a Petrovice do Klatov a Šumavu dát obráceně, co?Fando souhlas,konečnej verdikt,v Nepomuku na pumpě 10,00-10,20,kde se domluvíme kady a kam se budem motat
ps:dáme štrůdl v němcích?takže zejtra v 10:00-10:20 v Nepomuku na Benzině (pyramida) - chápu to správně?
kdo jede s náma?
P.S.: štrůdl bych dal
pyramida...asi čtyři kusy(já,ty,Stoner,Kuřan),Pajk se neozval a jestli ještě někdo nevím,čas a místo je tady napsaný,tak uvidíme
stoner psal:Kim psal:Fando souhlas,konečnej verdikt,v Nepomuku na pumpě 10,00-10,20,kde se domluvíme kady a kam se budem motat
ps:dáme štrůdl v němcích?Budu tam a Éčka pro jistotu taky vezmu .
Pjesně € s sebou
Kim psal:dobrý to bylo,kam jsme přijeli tam začlo chcát...zasejc jsme pokecali a navštívili i Luka
jsem si říkal, že jste někde museli schytat na jihu toho bylo víc než na severu, nás to chytlo až na návštěve u Zvířeho (byli jsme mrzákovi zvednout náladu) a pak jsem to schytal luxusně 10km od baráku.
Strýcfajtr !!!
Tak sme si takle jeli v suchu, přijeli sme do Tchořovic, silnice lehce zavlhlá. Sem si tak v duchu říkal, jojo tady už to vosychá. No ale přijeli sme do Lnář - vodní stěna, řeka tekla silnicí a než sme se stonerem dojeli k benzíně na konci Lnář tak sme byli jako lehce zavlhlí.
No, čekali sme tak třičtvrtě hoďky a když pršelo míň tak sme vyrazili na Plzeň. Za Kasojcema už bylo sucho, ale my sme byli durch - jediný pozitivum na tom, bylo, že kombošky vypadají jako nový
P.S.: že sem se na to mytí motorky ráno nevysral
ty voe,sem myslel ze uz vam nekapne
dik za navstevu, fakt sem vas rad videl
sem este zasel do putyky na a zkouknul jak plzenaci prebiraj kalisek
Pilsner Urquell
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
XJelen psal:Kim psal:dobrý to bylo,kam jsme přijeli tam začlo chcát...zasejc jsme pokecali a navštívili i Luka
jsem si říkal, že jste někde museli schytat na jihu toho bylo víc než na severu, nás to chytlo až na návštěve u Zvířeho (byli jsme mrzákovi zvednout náladu) a pak jsem to schytal luxusně 10km od baráku.
po mokrym tu a tam se jelo,ale chcanec nás po cestě nikde nepřepad a domu jsme přijeli suchý...a plzeňký snad taky,ale jakmile jsme sedli,objednali,začlo kropit...v Žel.Rudě a Písku..v Rudě sedíme,čekáme až přestane kropit,po třech hodinách přestává,vyjedem nad Rudu co je odbočka na Hartmanice a sucho,bych
faitík psal:Tak sme si takle jeli v suchu, přijeli sme do Tchořovic, silnice lehce zavlhlá. Sem si tak v duchu říkal, jojo tady už to vosychá. No ale přijeli sme do Lnář - vodní stěna, řeka tekla silnicí a než sme se stonerem dojeli k benzíně na konci Lnář tak sme byli jako lehce zavlhlí.
No, čekali sme tak třičtvrtě hoďky a když pršelo míň tak sme vyrazili na Plzeň. Za Kasojcema už bylo sucho, ale my sme byli durch - jediný pozitivum na tom, bylo, že kombošky vypadají jako nový
P.S.: že sem se na to mytí motorky ráno nevysral
no toMirovicko ani kapka,halt jste jeli blbym směrem
Luk psal:ty voe,sem myslel ze uz vam nekapne
Pilsner Urquell
kuwa že bych jel do Plzně,tam teď poteče Urguel proudem a sadarmo
titul je ve správnejch rukách
Kim psal:Luk psal:ty voe,sem myslel ze uz vam nekapne
Pilsner Urquell
titul je ve správnejch rukách
Jestli jedeš do Plzně, tak se jdu oblíct.
osiris psal:nety psal:faitík psal:kdo se bojí sere v síni
tak teda hlásim účast moderatizátore rád vás všecky poznam
Kim na mě neska zapracoval a potvrzuju účast - snad se u někoho eště najde pelech
faitík psal:osiris psal:nety psal:
dyť všicí říkaj, že proti banditsrazům,to je jak u důchodců na kafíčku...je na čase to poznat, nemyslíš? a věř, že se dá druhej den (nebo klidně během večera) i festově blít, a rozhodně ne po kafíčku
Kim na mě neska zapracoval a potvrzuju účast - snad se u někoho eště najde pelech
s Levapem máme třílůžák,pokud nepojede fido je tvůj
stoner psal:Kim psal:Luk psal:ty voe,sem myslel ze uz vam nekapne
Pilsner Urquell
titul je ve správnejch rukáchuž jsem požil
Jestli jedeš do Plzně, tak se jdu oblíct.
Luk psal:ty voe,sem myslel ze uz vam nekapne
Pilsner Urquell
my sme tě taky rádi viděli
Kim psal:faitík psal:osiris psal:
...je na čase to poznat, nemyslíš? a věř, že se dá druhej den (nebo klidně během večera) i festově blít, a rozhodně ne po kafíčkutak teda hlásim účast moderatizátore rád vás všecky poznam
Kim na mě neska zapracoval a potvrzuju účast - snad se u někoho eště najde pelechs Levapem máme třílůžák,pokud nepojede fido je tvůj
super
uvidíme
faitík psal:osiris psal:nety psal:
dyť všicí říkaj, že proti banditsrazům,to je jak u důchodců na kafíčku...je na čase to poznat, nemyslíš? a věř, že se dá druhej den (nebo klidně během večera) i festově blít, a rozhodně ne po kafíčku
...tak a teď už seš dospělej chlap
osiris psal:faitík psal:osiris psal:
...je na čase to poznat, nemyslíš? a věř, že se dá druhej den (nebo klidně během večera) i festově blít, a rozhodně ne po kafíčkutak teda hlásim účast moderatizátore rád vás všecky poznam
Kim na mě neska zapracoval a potvrzuju účast - snad se u někoho eště najde pelech...tak a teď už seš dospělej chlap
a jak je to s přihlášením - sem se dočet, že přihlášení na sraz mělo bejt nejpozdějc do 13.5.
Co mam dělat
faitík psal:osiris psal:faitík psal:
Kim na mě neska zapracoval a potvrzuju účast - snad se u někoho eště najde pelech...tak a teď už seš dospělej chlap
a jak je to s přihlášením - sem se dočet, že přihlášení na sraz mělo bejt nejpozdějc do 13.5.
Co mam dělat
...vole napiš tam že jedeš, že sis to domluvil s kimem a se mnou a basta fidli, když se o to nepostará éčko, tak my dva jo, chcípnout tě nenecháme
faitík psal:o díky ste na mě tak hodný - nová rodina
...jestli ti to je tak líto, jak se tváříš, tak tě můžem pro zlepšení nálady třeba kopat do prdele
osiris psal:faitík psal:o díky ste na mě tak hodný - nová rodina
...jestli ti to je tak líto, jak se tváříš, tak tě můžem pro zlepšení nálady třeba kopat do prdele
no příští pátek mam narozeniny - tak místo hobla
faitík psal:osiris psal:faitík psal:o díky ste na mě tak hodný - nová rodina
no příští pátek mam narozeniny - tak místo hobla
...kristovanoho, měls radši zůstat doma, ze sobotní vyjížďky je rázem hovno
faitík psal:Kim psal:faitík psal:
Kim na mě neska zapracoval a potvrzuju účast - snad se u někoho eště najde pelechs Levapem máme třílůžák,pokud nepojede fido je tvůj
super
uvidíme
je to domluvený,máš pelech...spíš s náma
osiris psal:faitík psal:osiris psal:
...jestli ti to je tak líto, jak se tváříš, tak tě můžem pro zlepšení nálady třeba kopat do prdeleno příští pátek mam narozeniny - tak místo hobla
...kristovanoho, měls radši zůstat doma, ze sobotní vyjížďky je rázem hovno
aspoň budeš mít natrenovano,pátýho tě čeká garážovej test..takovej bobřík odvahy-rumovej...faitík byl poučen a ví o co jde
Kim psal:osiris psal:faitík psal:
no příští pátek mam narozeniny - tak místo hobla...kristovanoho, měls radši zůstat doma, ze sobotní vyjížďky je rázem hovno
aspoň budeš mít natrenovano,pátýho tě čeká garážovej test..takovej bobřík odvahy-rumovej...faitík byl poučen a ví o co jde
kua, garazovej fest, to zni dooost andrgroundove
zatim jsem zaslech jen tajuplny a hruzunahanejici zvesti
tak uz sem teda celej ziznivej
Kim psal:aspoň budeš mít natrenovano,pátýho tě čeká garážovej test..takovej bobřík odvahy-rumovej...faitík byl poučen a ví o co jde
no ty kráso, začínám se bát!... a Kukina dorazí, páč jestli jo, tak to bude spíš horor se špatným koncem, než plnění bobříka odvahy
Bandit 4EVER!!!
tož faitík a Luk, škoda, že jste se nejeli, dobře se pojezdilo Míšov - Rožmitál - Březnice - Míšov - Rožmitál - Míšov a domů ten Barynek jezdí hroznou kudlu, sem mu nestačil
nety psal:tož faitík a Luk, škoda, že jste se nejeli, dobře se pojezdilo Míšov - Rožmitál - Březnice - Míšov - Rožmitál - Míšov a domů ten Barynek jezdí hroznou kudlu, sem mu nestačil
ale hovno, vyjel jsem o chvilku dřív a stejně mě v Míšově dojel, předjel a málem i ujel, tak jakápak kudla. Ale fajné to bylo, to jako joo
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:jel by někdo dneska odpoledne?jen tak se sklouznout,třeba na Kašperky?kolem druhý...co plzeňcký
škoda, že sem musel dřít jináč, bych se v tý kombinéze asik upek.
Kim psal:jel by někdo dneska odpoledne?jen tak se sklouznout,třeba na Kašperky?kolem druhý...co plzeňcký
Bohužel dneska jsem plnil otcovský povinnosti. Na Lokti je perfektní expozice útrpnýho práva. Děti jsou teď trochu zaražený, ale hodný.
Jinak přemýšlím se jet sklouznout v úterý odpoledne, asi na Vacov.
Kim:
skoda...v sobotu sme se vylili na aftrparty po veselce a vcera jsem byli este u kamose grilovat...tendle tejden byl smrtici
ale budem se na tebe muset zaject mrknout, sme tam u tebe propili pulitry
nety psal:Kim psal:jel by někdo dneska odpoledne?jen tak se sklouznout,třeba na Kašperky?kolem druhý...co plzeňcký
škoda, že sem musel dřít jináč, bych se v tý kombinéze asik upek.
lenochu
Luk psal:Kim:
skoda...v sobotu sme se vylili na aftrparty po veselce a vcera jsem byli este u kamose grilovat...tendle tejden byl smrtici
ale budem se na tebe muset zaject mrknout, sme tam u tebe propili pulitry
škopky jsou umytý a připravený na expedici,klidně se stavte na kafato
stoner psal:Kim psal:jel by někdo dneska odpoledne?jen tak se sklouznout,třeba na Kašperky?kolem druhý...co plzeňcký
Bohužel dneska jsem plnil otcovský povinnosti. Na Lokti je perfektní expozice útrpnýho práva. Děti jsou teď trochu zaražený, ale hodný.
Jinak přemýšlím se jet sklouznout v úterý odpoledne, asi na Vacov.
včera jsme tama projeli a ...já nemůžu,arbajt
barynek psal:Tak dneska takový malý sklouznutí (Zdemyslice až křižovatka Praha/Písek za Mirovicema s novejma papučema, fajné Škoda, že jste nikdo nemohl... no aspoň na Vás budu mít natrénováno
To víš... My ostatní 2 měsíce prázdnin nemáme...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:Tak dneska takový malý sklouznutí (Zdemyslice až křižovatka Praha/Písek za Mirovicema s novejma papučema, fajné Škoda, že jste nikdo nemohl... no aspoň na Vás budu mít natrénováno
To víš... My ostatní 2 měsíce prázdnin nemáme...
však já taky ne, jen 6týdnů dovolené Ale i tak je to mazec, najít si hodinku an motku
PS: nechceš změnit povolání??
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:však já taky ne, jen 6týdnů dovolené Ale i tak je to mazec, najít si hodinku an motku
PS: nechceš změnit povolání??
Těch posledních 14 dní v srpnu... Abyste se nepřetrhli...
K tomu péesku... Taky mě to čeká...
Ondráš psal:barynek psal:však já taky ne, jen 6týdnů dovolené Ale i tak je to mazec, najít si hodinku an motku
PS: nechceš změnit povolání??Těch posledních 14 dní v srpnu... Abyste se nepřetrhli...
K tomu péesku... Taky mě to čeká...
ne ne, týden v červenci a týden v sprnu
snad nejdeš do školství?
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:ne ne, týden v červenci a týden v sprnu
snad nejdeš do školství?Neboj. Do řemesla ti fušovat nebudu. Bude to spíš přiležitostný.
ty woe, svět se v obrací, když už i ty budeš vzdělávat lidi
a co? nějaký to ICT, ni?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ty woe, svět se v obrací, když už i ty budeš vzdělávat lidi
a co? nějaký to ICT, ni?
Svět se v prdel obrátil, když i já jsem dodělal VŠ.
Jo, jo... Já nic jinýho neumim. Kdybych měl učit třeba matematiku, fyziku, nebo materiály (které jsem dělal na 6x), tak by to byl výsměch.
stoner psal:Dneska to bylo pěkný. Nakonec jsem najel 520 km.
Příjemně strávený den. Rád jsem vás viděl.
jo, bylo to fajn
skoro už sem zapomněl jezdit, jak sem dlouho nejel
Kim psal:mi psal:kdiš už se nic neposere tak se brzo připojím, ále na jebce
...a švihni si,v září se jede na štrůdl...
zupa, konec září jistě dám (teda snad jo) mit strudel
dávám dohromodady jak sme onehdá říkali do moštákova kousek dál na celí den...
svět je cirkusovej stan
Kim psal:stoner psal:Dneska to bylo pěkný. Nakonec jsem najel 520 km.
Příjemně strávený den. Rád jsem vás viděl.
jojo, pekny to bylo, 370 za odpoledne uz sem dlouho nedal
jen ta Volyne byla naka zakleta, aspon ze tam kolem maj pekny svezeni
Kim psal:tuhle sobotu tj 3.9,odjezd v deset z Mirovic,co vy na to...někam na Šumavu,Kašperky atd.,možná i na štrůdl...a rychle serte písmena
jsem na severu ale má bejt teplý celý září, tak bych možná někdy pak, jestli se urvu...
Bandit 4EVER!!!
...hele Kime já to na desátou k Vám nedám. Po kurwa dlouhý době beru Ibču sebou, ale mohli by jsme se někde kolem 12-13hod. srazit na oběd. co tady:
http://www.mapy.cz/#x=13.527827&y=4 … 13&t=s
je to takvá ta hospůdka mezi Sušicí a Kašperkama přímo na hlavní.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
stoner psal:Kim psal:tuhle sobotu tj 3.9,odjezd v deset z Mirovic,co vy na to...někam na Šumavu,Kašperky atd.,možná i na štrůdl...a rychle serte písmena
Ptal jsem se doma a asi se mi chce. Zítra večer ještě potvrdím.
já sem taky říkal, že by se mi mohlo chtít. Takže potvrzuju účast - v 10h u tebe Kime.
Fando srazíme se v Poříčí? Nebo u bráchy jesli pojede?
kojaksro psal:...hele Kime já to na desátou k Vám nedám. Po kurwa dlouhý době beru Ibču sebou, ale mohli by jsme se někde kolem 12-13hod. srazit na oběd. co tady:
http://www.mapy.cz/#x=13.527827&y=4 … 13&t=s
je to takvá ta hospůdka mezi Sušicí a Kašperkama přímo na hlavní.
Štěpo asi jo,až se zítra slezem a domluvíme tak ti zavolám...dáme šeskrát Vacov tam a zpátky,a bude to časově vycházet