Nejsi přihlášen
Re: ZAPADOČESI A JIHOČEŠI, VYJÍŽĎKA?
faitík psal:tak co v sobotu? Počasí http://pocasi.idnes.cz/?d=24.3.2012%2017:00:00&t=p má bejt super.
Tak kdo se přidá
Jestli mě žena pustí... zatím vypadá, že ani není proti, že prej bude ode mě klid
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:faitík psal:tak co v sobotu? Počasí http://pocasi.idnes.cz/?d=24.3.2012%2017:00:00&t=p má bejt super.
Tak kdo se přidáJestli mě žena pustí... zatím vypadá, že ani není proti, že prej bude ode mě klid
ty děláš, jako bys jí del nějaký hlasovací práva
zatim to tak nevypadalo
nebo je nějaká změna a stává se z tebe podpantoflák
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:nety psal:faitík psal:tak co v sobotu? Počasí http://pocasi.idnes.cz/?d=24.3.2012%2017:00:00&t=p má bejt super.
Tak kdo se přidáJestli mě žena pustí... zatím vypadá, že ani není proti, že prej bude ode mě klid
ty děláš, jako bys jí del nějaký hlasovací práva
zatim to tak nevypadalo
nebo je nějaká změna a stává se z tebe podpantoflák
dyť víš, že nee. Ohlásim a pojedu
se mnou nepocitejte
musim este v Trebici sezrat nohu z prasete, vypit kybl piva a bohuzel asi i nakej lak na rakve
...pristi tejden uz bych moh bejt redy
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Vyjížďka Plzeňských jezdců
V sobotu 24.3.2012 vyrážíme na první společnou vyjížďku. Sraz od 12:30 – do 13:00 u Globusu na parkovišti v zadní části. Odjezd 13:15. Cíl naší vyjížďky jsme změnili. Jedeme do Trhanova. V cíli na nás čeká nová socha Chodského psa, pomník J. S. Koziny a restaurace. Z celé akce si uděláme fotky a večer si je každý bude moci prohlédnout na našich stránkách. V případě špatného počasí sledujte naše stránky, kde bychom Vám dali vědět, zda se akce koná, nebo je přesunuta.
Tak v sobotu motorkáři. Ahoj.
http://www.plzenskyjezdec.cz/
Doufam ze se akce nezrusi a prijedete taky nekdo.
nety psal:Parádní to bylo Nepomuk - Písek - Albrechtice - Týn - Milevsko - Mirovice - a domů Pěkných 200 km, cesty celkem dobrý až na vyjímky a účast slušná.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 24-040.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 24-044.jpg
yebat psal:Dva autobusy v téhle barvách jsem potkal odpoledne v pliskovicich u mirotic...já si dal trasu bechyne- rokycany- bechyne... nejakej 220 km... :)
tak to jsme byli my
nety psal:Parádní to bylo Nepomuk - Písek - Albrechtice - Týn - Milevsko - Mirovice - a domů Pěkných 200 km, cesty celkem dobrý až na vyjímky a účast slušná.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 24-040.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 24-044.jpg
Moc pěkný.
A příští týden, kdy jsem chtěl taky vyrazit, bude hnusně
Kim psal:K und K by jelo směr Lipno na pstrucha,nejspíš v sobotu,můžeš se přidat..co na to plzeňcký,mi a další...dáme masovku
jsem mimo kraj.... tak asi jindy.. navíc nám začínaj maturity a to budu rád když dojdu domu a padnu
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:K und K by jelo směr Lipno na pstrucha,nejspíš v sobotu,můžeš se přidat..co na to plzeňcký,mi a další...dáme masovku
....přemejšlém vo tem dědku, to snad v sobotu už vytáhnu
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Kim psal:K und K by jelo směr Lipno na pstrucha,nejspíš v sobotu,můžeš se přidat..co na to plzeňcký,mi a další...dáme masovku
Kua, hned na první společný vyjíždce poznat velikého kojaka
barynek psal:Kim psal:K und K by jelo směr Lipno na pstrucha,nejspíš v sobotu,můžeš se přidat..co na to plzeňcký,mi a další...dáme masovku
jsem mimo kraj.... tak asi jindy.. navíc nám začínaj maturity a to budu rád když dojdu domu a padnu
v pohodě,aspoň ses ozval,důležitější je připravit mládež do života,učitelskej
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Borák psal:joko ,že je to doučování studentek náročný jo ?
má asi ta tvoje ted pár tejdnů po ptákách ..už to nemůžeš ani vidět ,natož doma
já na to nemužu koukat celej rok, ale teď je to extrémní
hlavně aby to všichni udělali... zatím to vypadá že jo
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:barynek psal:Kim psal:K und K by jelo směr Lipno na pstrucha,nejspíš v sobotu,můžeš se přidat..co na to plzeňcký,mi a další...dáme masovku
v pohodě,aspoň ses ozval,důležitější je připravit mládež do života,učitelskej
ty wogo já bych jezdil, ted v neděli jsem tam dal baterku, dvakrat zmačknul startér a jelo se, paráda. Už jen abych vyrazil... ale času je málo a místo do benálu sypu do baráku..snad něco zbyde na projetí s váma
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 25.04.2012 23:05:16 Offline |
kojaksro psal:Kim psal:K und K by jelo směr Lipno na pstrucha,nejspíš v sobotu,můžeš se přidat..co na to plzeňcký,mi a další...dáme masovku
jel bych docela taky...kdybys nebyl proti můžeme z Prahy vyrazit spolu...
...relativní kochač...
Stiegl psal:Kua borci taky bych dorazil. Na pstruha k Turkovejm bych jel hned, jen z té Vysočiny je to docela štreka, takže tentokrát dávám přednost Humpolci... No snad se eště na Lipno pojede né? V tejhle skvadře...
jezdíme tam dvakrát,třikrát za sezonu,tak příště
mi psal:Kim psal:plzeňcký se zatím neozvali a ten co ho pani bije půlitrem taky ne,v pátek odpoledne rozhodnem co a jak
jedu, vkolik, kde, klidně dám něco naproti, třeba prachatice...
půl desátá v Mirovicích,dáme meltu a mažem...A necháme na léto,nevím kolik nás pojede a chce to vyjet hned ráno...víš jak to bylo posledně,malinko sme bloudili a domů to pak byl sprint
my pojedem asi v deset na Písek,zadem do Bavorova(11:00 u kašny),Prachatice pumpa(11:30) a v rybárně kolem 12:30 až 14:00... stačí?
co na to plzeňácí a pražácí
Kim psal:mi psal:Kim psal:plzeňcký se zatím neozvali a ten co ho pani bije půlitrem taky ne,v pátek odpoledne rozhodnem co a jak
půl desátá v Mirovicích,dáme meltu a mažem...A necháme na léto,nevím kolik nás pojede a chce to vyjet hned ráno...víš jak to bylo posledně,malinko sme bloudili a domů to pak byl sprint
my pojedem asi v deset na Písek,zadem do Bavorova(11:00 u kašny),Prachatice pumpa(11:30) a v rybárně kolem 12:30 až 14:00... stačí?
OK v 10:00 u tebe
už se těšim pstroužka
Kim psal:mi psal:Kim psal:plzeňcký se zatím neozvali a ten co ho pani bije půlitrem taky ne,v pátek odpoledne rozhodnem co a jak
budu v Prachaticích polikat redbul abych se pak těch autobusú udržel
svět je cirkusovej stan
mi psal:to bude Kim vařit vodu v sudu a kafe dovezou silem
moc se nesměj woe,klidně se může stát že budeš v Prachaticích čekat do večera...sjede se sací komando,piva tu sou a jestli se seknem
hlemejzd999 (Člen) 27.04.2012 19:22:43 Offline |
XJelen psal:panebože voni se zas budou do čtyř slejzat a pak se hoďku svezou jak posledně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
XJelen psal:panebože voni se zas budou do čtyř slejzat a pak se hoďku svezou jak posledně
přijede sám démon drinku,to je tak hodit přes motorky plachtu,druhej den foukat do testru a vodpoledne vodjet s 1,2 se staženou prdelí domu
Kim psal:mi psal:to bude Kim vařit vodu v sudu a kafe dovezou silem
moc se nesměj woe,klidně se může stát že budeš v Prachaticích čekat do večera...sjede se sací komando,piva tu sou a jestli se seknem
pul deset sem před garaží žádnej chlast je třeba sežrat tu rybu
svět je cirkusovej stan
Že bych ještě změnil plán? Totok vypadá líp nežli masovka na Vysočině.
Můžu???
Kim psal:přijede sám démon drinku,to je tak hodit přes motorky plachtu,druhej den foukat do testru a vodpoledne vodjet s 1,2 se staženou prdelí domu
To aby jsme se složili na nějakej pořádnej erární tester. Ta nejistota mezi 0 a 1,6 byla posledně dost velká.
Kim psal:honza1977 psal:Můžu se teda přidat?
jo můžeš,proč by ne
Tak jo už se chystám.
Přijedu do Mirovic a pak Vás najdu podle randálu. Teda jestli jsou ty správný Mirovice po silnici 4 a za Zalužanama doprava.
honza1977 psal:Kim psal:honza1977 psal:Můžu se teda přidat?
jo můžeš,proč by ne
Tak jo už se chystám.
Přijedu do Mirovic a pak Vás najdu podle randálu. Teda jestli jsou ty správný Mirovice po silnici 4 a za Zalužanama doprava.
jo,jo,vjedeš do města,po pravý straně sou rozestavěný dva domky a za nima je první odbočka do prava,je to sice jednosměrka ale klidně to tam vohni a si na místě
Kim psal:honza1977 psal:Kim psal:
jo můžeš,proč by neTak jo už se chystám.
Přijedu do Mirovic a pak Vás najdu podle randálu. Teda jestli jsou ty správný Mirovice po silnici 4 a za Zalužanama doprava.jo,jo,vjedeš do města,po pravý straně sou rozestavěný dva domky a za nima je první odbočka do prava,je to sice jednosměrka ale klidně to tam vohni a si na místě
Dík, počítej se mnou. Mám tě v telefonu, tak kdyby se něco cestou posralo zavolám ať na mě nečekáte.
Tož dobrý to bylo, pár lidí se po cestě poztrácelo, ale snad všichni dorazili domů cajk. Počasí krásný, masovka jak sviň a cesty super. Spokojenost, díky vedoucímu zájezdu
nety psal:Tož dobrý to bylo, pár lidí se po cestě poztrácelo, ale snad všichni dorazili domů cajk. Počasí krásný, masovka jak sviň a cesty super. Spokojenost, díky vedoucímu zájezdu
super to bylo
a co Honza 1977? si OK? mi tě někde ztratil na Liblíně ve špíglu...
stoner psal:Štěpáne, tady jsem Ti zdokumentoval oběd. Aby Ti popř věřili, že držíš dietu.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … olevka.jpg
polívka jakou svět neviděl
Honzik8719 (Člen) 28.04.2012 22:13:55 Offline |
bylo to super, parádní svezení, rád jsem vás viděl...což polívka, ale ty ryby co šli na oběd
...relativní kochač...
Kedar psal:Honza v cajku není pod Líbínským sedlem za tou vostrou zatáčkou tu druhou nezvládl poliši hasiči záchranka vrtulník.
...a doprdele
http://www.tudyne.cz/dopravni-informace … 66b084054/
kde se to teda stalo,tady?nebo pod Libínem za tím vracákem?
bery psal:jiri50 psal:Nevím jak to máte organizovaný, my když jedem společnou vyjížďku, tak koukám do zpětnýho a když toho za mnou dlouho nevidím, zastavím i se vrátím jestli nemá poruchu apod.
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 29.04.2012 11:13:17 Offline |
osiris psal:bery psal:jiri50 psal:Nevím jak to máte organizovaný, my když jedem společnou vyjížďku, tak koukám do zpětnýho a když toho za mnou dlouho nevidím, zastavím i se vrátím jestli nemá poruchu apod.
...
jiri50 psal:Nevím jak to máte organizovaný, my když jedem společnou vyjížďku, tak koukám do zpětnýho a když toho za mnou dlouho nevidím, zastavím i se vrátím jestli nemá poruchu apod.
to máš sice pravdu,ale koukat musí každej!!!!první i ten předposlední!!!!!tohle já už neovlivním
...aby nedošlo k nedorozumění, jistě to tak myslel i jirka, každej si hlídá toho za sebou a když se mu vzdálí, tak že ho nevidí, tak staví, zpomaluje, zkrátka to řeší a touhle cestou se to dostane až k tomu prvnímu, protože tak ztratí z dohledu toho za sebou (druhýho v pořadí)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 29.04.2012 11:42:55 Offline |
osiris psal:...aby nedošlo k nedorozumění, jistě to tak myslel i jirka, každej si hlídá toho za sebou a když se mu vzdálí, tak že ho nevidí, tak staví, zpomaluje, zkrátka to řeší a touhle cestou se to dostane až k tomu prvnímu, protože tak ztratí z dohledu toho za sebou (druhýho v pořadí)
já na každýho seru ..... jezdim totiž poslední
osiris psal:...aby nedošlo k nedorozumění, jistě to tak myslel i jirka, každej si hlídá toho za sebou a když se mu vzdálí, tak že ho nevidí, tak staví, zpomaluje, zkrátka to řeší a touhle cestou se to dostane až k tomu prvnímu, protože tak ztratí z dohledu toho za sebou (druhýho v pořadí)
osirisu je mi to jasný.moje chyba byla v tom že sem nejel jako poslední,kor když přijede chlap kterýho vidíš prvně v životě a nevíš jak je jezdecky zdatnej...zrovna v tomhle useku sme jeli fakt hodně pomalu....
Kim psal:jiri50 psal:Nevím jak to máte organizovaný, my když jedem společnou vyjížďku, tak koukám do zpětnýho a když toho za mnou dlouho nevidím, zastavím i se vrátím jestli nemá poruchu apod.
to máš sice pravdu,ale koukat musí každej!!!!první i ten předposlední!!!!!tohle já už neovlivním
tak tak, každej si hlídá toho ve svým zpětným zrcátku...
blbý bylo, že nás bylo přes 10 a nevěděli sme, kdo všechno s náma z Lipna pokračuje do Prachatic a kdo ne
byl jsem na masofce - jarni vyjizdka biker baru v prachaticich a vim dozvuk - hlavni poradatel stravil hodku na founu kdy shanel kamarady banditaka co to rozvesil.......azse dovedel ze je v budejkach v nemocnici a vcelku ok a neni z jeho akce a (logicky)predpokladal ze ma kamose u sebe..... a ja cestou domu jsem to B potkal na polni ceste - u toho 2policajti a tak jsem to neresil.....
jinak cestou potratit kluka ktery to zvalel neumet se domluvit na zakladnich vecech pri prvni vyjizdce
jsem asi uz stary a zvykly kdyz s nekym poobedvam tak mu rict aspon ahoj kdyz jedu do prdele......
njn asi nejakej jinej gang......
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:byl jsem na masofce - jarni vyjizdka biker baru v prachaticich a vim dozvuk - hlavni poradatel stravil hodku na founu kdy shanel kamarady banditaka co to rozvesil.......azse dovedel ze je v budejkach v nemocnici a vcelku ok a neni z jeho akce a (logicky)predpokladal ze ma kamose u sebe..... a ja cestou domu jsem to B potkal na polni ceste - u toho 2policajti a tak jsem to neresil.....
jinak cestou potratit kluka ktery to zvalel neumet se domluvit na zakladnich vecech pri prvni vyjizdce
jsem asi uz stary a zvykly kdyz s nekym poobedvam tak mu rict aspon ahoj kdyz jedu do prdele......
njn asi nejakej jinej gang......
hm,nebyls tam a vynášíš soudy...já ty kluky obcházel,domlouvali sme se kam pojedem,kdo s náma pojede a kde se bude stavět....
...tak hlavně že je "celkem" OK
Trochu znám tu Vaší partičku a bylo mi divný, že byste jeli takovou pilu až byste někoho ztratili to bych spíš čekal u nás
Trnu hrůzou pokaždý když nás jede víc jak tři (sestavu Jelen, Zvíře, Kuba, Karlos beru stejně jako tři), jako včera, naštěstí jsem měl sebou tu mojí třináctiletou brzdu , ale i tak sem furt honil počet lampiček v zrcátkách.
Klukoj ať se to hojí
Kime vím jaký to je a můžou ti všichni říkat, že jede každej za sebe, ten pocit potom...
Strýcfajtr !!!
jardagsf psal:to kim: takze jsi to domluvil tak (jste se domluvili), ze o vcerejsi rane jsi se dovedel dnes v 11°° z netu.........
jardagsf nekterym vecem moc nerozumejici
jardagsf posledni dobou nejaky ukecany...
tohle se může stát komukoliv z nás, tak vůbec nechápu, proč vynášíš takovýhle rozsudky
XJelen psal:Trochu znám tu Vaší partičku a bylo mi divný, že byste jeli takovou pilu až byste někoho ztratili to bych spíš čekal u nás
Trnu hrůzou pokaždý když nás jede víc jak tři (sestavu Jelen, Zvíře, Kuba, Karlos beru stejně jako tři), jako včera, naštěstí jsem měl sebou tu mojí třináctiletou brzdu , ale i tak sem furt honil počet lampiček v zrcátkách.
Klukoj ať se to hojí
Kime vím jaký to je a můžou ti všichni říkat, že jede každej za sebe, ten pocit potom...
zrovna v tomhle lesním úseku sme jeli na pohodu, protože před náma bylo spoustu aut, tak nemělo smysl v tomhle počtu lidí přejíždět...
... tady je vidět vzorovej příklad toho, že masovky sou vo hovně ,příště pojedem max 4-5 lidí, protože chápu že jestli my vepředu jedem kolem stovky, tak vzádu maj okolo kilotřicet, ale je to na nich, jestli takhle pojedou, nebo ne, protože "každej jede za sebe" . A myslim, že po 250 km společný jízdy mohl kdokoliv něco říct, teď sou všichni chytrý (vč.mě), ale nejchytřejší sou ti, kteří s námi vůbec nejeli
Kluci pozor, vůbec jsem neměl na mysli nějaké výčitky, bavíme se jen tak všeobecně
to osiris : přesně
no my se nedomlouváme, protože se už známe
když jsem jel poprvé s krušnohorcema z letiště H.K., tak jsme se taky nedomlouvali (jestli si to pamatuji - když tak mě opravte), jel jsem poslední a viděl jsem je jak to vzadu sledují - carlos si mohl ukroutiti helmu - i xjelen z první pozice
PS: byl jsem před lety na jízdě za Michala (po 5 dnech ho našli v potoce),
tak teď furt čumím dozadu jestli jedem všichni
jsem pomalejší - ale ne vždy
jezdili jsme víc jak 10 motorek. projeli "několikrát" rakousko, itálii a nestalo se, aby se někdo stratil. nebyl jsem tam, ale konstatuju, že má jarda naprostou pravdu. at se to někomu líbí nebo ne. a to jsme se kolikrát taky viděli poprvé a neznali jsme kvalitu jízdy druhého
momentalně zavostalej
faitík psal:jardagsf posledni dobou nejaky ukecany...
tohle se může stát komukoliv z nás, tak vůbec nechápu, proč vynášíš takovýhle rozsudky
Komukoliv urcite ne....to jsi snad ani nemyslel vazne.......
jestli ten Michal je z dube s bkingem tak na toho jsem si vzpomnel taky.......
kdyz to kolega zvalel tak jsem byl u nej jeste se ani poradne nezved......
kdyz ja tak mi rvali prilbu z palice........
jardagsf nekdy trochu ultimativni...
ps. do vecera jsem mel blby pocit , ze jsem se u tech policajtu nezastavil a nenechal tam aspon foun - ale mel jsem info ze je zdravy a nejel sam....... a ja si ten Libin zrovna daval........
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf..jen souhlas
pokud už se přimotám do masofky ..hlídám si abych viděl helmu f zrcátku toho co jede přede mnou a naopak hlídám abych měl f zrcátku toho za mnou
zažil sem už i wopičáky co jezdili chvilu ..jízda ve třech já poslední ..utrousil sem klín tak sem stavěl ...a ty vocasové se mě až večer na netu ptali kde sem se zdržel
proto mrdám tyhle akce stačí mi tak jedna do roka
jezdím sám nebo s Emilem
...nikdo nevojebe Ježíše...
Kdo tam včera nebyl, nepochopí. Ale na zimní debatu dobrý. Po bitvě každý generál. Prostě byl ve skupince nový, nestíhal tempo a přecenil rychlost.. nic víc, nic míň. Jezdíme v téhle sestavě už nějaký ten rok, každý si hlídá, koho má, máme svoje tempo. Jelo se klidně a plynule jako pokaždé. Psát teď ty si měl a tys to posral a měl si tamto, to už je teď asi zbytečný. Ať si každý z nás sáhne do svědomí, zda vždy a všude měl vše na vyjížďce pod 100% kontrolou.
Honzik8719 (Člen) 29.04.2012 21:24:33 Offline |
nety psal:Kdo tam včera nebyl, nepochopí. Ale na zimní debatu dobrý. Po bitvě každý generál. Prostě byl ve skupince nový, nestíhal tempo a přecenil rychlost.. nic víc, nic míň. Jezdíme v téhle sestavě už nějaký ten rok, každý si hlídá, koho má, máme svoje tempo. Jelo se klidně a plynule jako pokaždé. Psát teď ty si měl a tys to posral a měl si tamto, to už je teď asi zbytečný. Ať si každý z nás sáhne do svědomí, zda vždy a všude měl vše na vyjížďce pod 100% kontrolou.
souhlas...
p.s. nahoď nějakou fotku jak jsi fotil
...relativní kochač...
Naprostý souhlas.
Taky to tak funguje. Ať už v zatáčkách, kde je někdo rychlejší někdo pomalejší, nebo např při předjíždění, kdy tomu za sebou pohlídáš protijedoucí.
Bohužel chyba se stát může, přestože se někomu ještě nestala nebo, že ji někdo nechápe.
Jinak hlavně že je kluk v cajku.
Honzik8719 psal:nety psal:Kdo tam včera nebyl, nepochopí. Ale na zimní debatu dobrý. Po bitvě každý generál. Prostě byl ve skupince nový, nestíhal tempo a přecenil rychlost.. nic víc, nic míň. Jezdíme v téhle sestavě už nějaký ten rok, každý si hlídá, koho má, máme svoje tempo. Jelo se klidně a plynule jako pokaždé. Psát teď ty si měl a tys to posral a měl si tamto, to už je teď asi zbytečný. Ať si každý z nás sáhne do svědomí, zda vždy a všude měl vše na vyjížďce pod 100% kontrolou.
souhlas...
p.s. nahoď nějakou fotku jak jsi fotil:gohttp://www.suzukibandit.cz/openforum/uploadimg.phpod:
Nevím jak jste se dozvěděli že je Honza v pořádku,a kde na polní cestě jste viděli jeho motorku.Já teda nevím jak na tom je zapoměl jsem si od pčr vzít číslo na jeho bratra kterej si měl s kladna nebo ze slanýho přijet pro motorku.Pro kima bylo to na tý druhý staně za tou vracečkou.
Jinej už nebudu
lukáš-honza1977 (Nový člen) 29.04.2012 22:08:54 Offline |
Ahoj,
jsem bratr uplně v pohodě neni ale doktoři říkají že se stoho dostane ale je to asi na dlouho.
lukáš-honza1977 (Nový člen) 29.04.2012 22:16:38 Offline |
je pravda že nezvládl zatáčku ale mě říkal že proti němu vyjelo auto které jelo prostředkem on to srovnal a hned zalehl ale to už nedal a šel ven, poliši říkaly že se vyhnul asi o 20cm te betonové potvoře se zábrablím a šel do stromu i s motorkou.
Kedar psal:Nevím jak jste se dozvěděli že je Honza v pořádku,a kde na polní cestě jste viděli jeho motorku.Já teda nevím jak na tom je zapoměl jsem si od pčr vzít číslo na jeho bratra kterej si měl s kladna nebo ze slanýho přijet pro motorku.Pro kima bylo to na tý druhý staně za tou vracečkou.
pošli mi svoje číslo sms na 602662818.dík
lukáš-honza1977 psal:Ahoj,
jsem bratr uplně v pohodě neni ale doktoři říkají že se stoho dostane ale je to asi na dlouho.
Lukáší, jestli je ještě v ČB ve špitále a něco jste potřebovali, dej vědět, můžu se tam zastavit, chodím tam často pracovně
lukáš-honza1977 (Nový člen) 29.04.2012 22:44:56 Offline |
Děkujem,sice si tam nějakou dobu poleží než ho převezou do Prahy ale všechno je pod kontrolou.