Nejsi přihlášen
dotaz na pojistky (elektrika?)
Je mi jasné, že nejspíš dostanu kartáč, ale zeptat se musím, takže:
při pokusu o první nakopnutí po zimě jsem chtěl nastartovat, ale cvaklo to, jako kdyby šlehla pojistka, tak jsem prohlíd ty vzadu pod sedlem i hlavní nalevo pod nádrží, ale všechny na pohled ok, neřekne mi někdo znalejší, jestli tam není někde ještě něco? Hledal jsem po manuálech, ale asi špatně, páč sem nic nezjistil. Teď už totiž ani nerozsvítí kontrolky, takže problém je někde u baterky (podotýkám, že ta je v pohodě)
Editoval osiris (03.04.2011 21:27:13)
Re: dotaz na pojistky (elektrika?)
si pomatuju jak sem dobil baterku dkysi na 6-tce mela tada cca 6 jahru a pak sem ji tam dal, zapojil votcil starterem a najednou lup, sla asi nejak do zkratu, a byla dokonce aji pokroucena docela sem cucel , no nic koupil sem novou a zas frcel dal
Měl jsem stejnej problém připojil jsem baterku a chci nastartovat a lusklo to jako prase, že jsem se málem posral a všechno zhaslo a pak to už nešlo nastartovat tak jsem vyndal baterku a že šel jsem jí změřit baterka byla ok tak jsem to tam dal znovu a pak to šlo. Nakonec jsem přišel kvůli jaký to bylo málo jsem dotáhl šroubky na baterce tak se podívej jestli jsou dotažený až do konce.
Lukas29 psal:Měl jsem stejnej problém připojil jsem baterku a chci nastartovat a lusklo to jako prase, že jsem se málem posral a všechno zhaslo a pak to už nešlo nastartovat tak jsem vyndal baterku a že šel jsem jí změřit baterka byla ok tak jsem to tam dal znovu a pak to šlo. Nakonec jsem přišel kvůli jaký to bylo málo jsem dotáhl šroubky na baterce tak se podívej jestli jsou dotažený až do konce.
Naprosto stejná volovina mě potkala před měsícem, vidim to na ty šrouby... Musíš je řádně dotáhnout...
Zkontroluj kontakty na baterce.Pokud tam dal někdo batérku,která má kontakty na opačné straně než obvykle taky to dělá bordel,protože sou dráty našponovaný.Dělal sem motorku kde někdo drbal do elektriky.Když byla bez sedla startovala normálně,se sedlem taky,ale jak seděls tlačilo sedlo na dráty a dělalo to občas paseku.
Stiegl psal:Lukas29 psal:Měl jsem stejnej problém připojil jsem baterku a chci nastartovat a lusklo to jako prase, že jsem se málem posral a všechno zhaslo a pak to už nešlo nastartovat tak jsem vyndal baterku a že šel jsem jí změřit baterka byla ok tak jsem to tam dal znovu a pak to šlo. Nakonec jsem přišel kvůli jaký to bylo málo jsem dotáhl šroubky na baterce tak se podívej jestli jsou dotažený až do konce.
Naprosto stejná volovina mě potkala před měsícem, vidim to na ty šrouby... Musíš je řádně dotáhnout...
Takovejhlema se člověk učí.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 07:45:26 Offline |
jennys psal:Žádná vina, vše v poho, ani napnuté dráty, ani přehozené káble,prostě vše v pohodě, vše normální, sice jsem ještě neměl čas proměřit, jestli není mimo baterka, ale buďte v klidu a žádný jobovky! jasný?
zapoj na baterku voltmetr a zastartuj a uvidíš hned jak na tom jsi..nesmí to klesnout pod tušim 10,4 V pokud klesnej nenastartuješ ani kdyby to točilo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1